HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1097
  • 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21961 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 03. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 08:10

Hogy kellene kinéznie egy kitudja mennyi ideje az űrben megfagyott állapotban levő "embernek"? Van erről valami referenciád?

A mellei ha így néznének ki, akkor kijelenthetnénk, hogy az űrben volt eddig a legjobb szilikonos csöcs-sebészet. Menjünk bele jobban a témába? Nehogy baj legyen, előre szólok. (de segítek is: egy valaha élő lény (lány) mellei nemigen tudnak így "állni" ebben az állapotban, hacsak nem álló testhelyzetben hirtelen nem fagytak jéggé)... Nézd már meg jobban egy kicsit, vagy kérj meg pár csajt, akik hasonló adottságokkal rendelkeznek - de lehet, hogy épp az én "ismerőseim" pont az UFO-k, s tieid valódiak? :nevet: :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21962 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 22:14

Én szeretem a csöcst. Csak úgy eszembe jutott.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21963 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2013. 01. 03. 21:58

A mellei ha így néznének ki, akkor kijelenthetnénk, hogy az űrben volt eddig a legjobb szilikonos csöcs-sebészet. Menjünk bele jobban a témába? Nehogy baj legyen, előre szólok. (de segítek is: egy valaha élő lény (lány) mellei nemigen tudnak így "állni" ebben az állapotban, hacsak nem álló testhelyzetben hirtelen nem fagytak jéggé)... Nézd már meg jobban egy kicsit, vagy kérj meg pár csajt, akik hasonló adottságokkal rendelkeznek - de lehet, hogy épp az én "ismerőseim" pont az UFO-k, s tieid valódiak? :nevet: :smoker:

Legyen már egy kis fantáziád, mi van ha tényleg úgy fagyott meg álló helyzetben? Azért ha -270 fok rádjön hirtelen akkor sok időd nem marad h leheveredj a paplan alá.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21964 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 03. 22:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 22:52

Azért ha -270 fok rádjön hirtelen akkor sok időd nem marad h leheveredj a paplan alá.

Akkor meg elég egy kis koccanás. Fantázia lenne, de az ilyen Ummóról jött emberek után, akik farmot vesznek, franciák hivatalos vizsgálata,majd levélben/telón értesítenek valakiket és külön ki van emelve, érzékenyek a lift és villanykapcsolóra. Biztos sokat lifteznek a farmon meg a föld alatti bázison baze, amit úgy hirtelen építeni lehet? Fantázia még lenne, de minek?
Make love not Wor.

#21965 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 03. 22:57

Akkor meg elég egy kis koccanás. Fantázia lenne, de az ilyen Ummóról jött emberek után, akik farmot vesznek, franciák hivatalos vizsgálata,majd levélben/telón értesítenek valakiket és külön ki van emelve, érzékenyek a lift és villanykapcsolóra. Biztos sokat lifteznek a farmon meg a föld alatti bázison baze, amit úgy hirtelen építeni lehet? Fantázia még lenne, de minek?

Belekötni mindenbe bele lehet, de akkor meg mindent meg lehetne kérdőjelezni. Darabokra lehet szedni nyugodtan egy ilyen kis videót csak nincs értelme, nem kell véresen komolyan venni, hiszen úgyse tudja senki sem bebizonyítani. Persze nem kérdés, sokkal egyszerűbb rámondani mindenre h fake.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21966 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 23:16

Belekötni mindenbe bele lehet, de akkor meg mindent meg lehetne kérdőjelezni.

Tudja fene, régebben is írtam, járok én mindenfelé, mikor a marsjárót mutatták, oszt azt hazudták, hogy teljesen olyan, mint az igazi, akkor elhittem. Csomó minden köré bírnak olyan körítést tolni, hogy be is nyelném, de ezek inkább igénytelen szarok, mint nagy leleplezések.
Make love not Wor.

#21967 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 23:38

Belekötni mindenbe bele lehet, de akkor meg mindent meg lehetne kérdőjelezni. Darabokra lehet szedni nyugodtan egy ilyen kis videót csak nincs értelme, nem kell véresen komolyan venni, hiszen úgyse tudja senki sem bebizonyítani. Persze nem kérdés, sokkal egyszerűbb rámondani mindenre h fake.

Neked meg egyszerűbb belinkelni a fasságokat, aztán rinyálni hogy basszuk megnézni mert marhaság.
Számodra nem lehet bebizonyítani, értelmes ember meg látja hogy fake.

ennyi

#21968 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 03. 23:38

Naja, adjanak valami rendes témakört, olvastam én ilyesmiben eleget, de inkább hagyjuk. Teleki Pál kapcsán viszont voltam olyan mai modernebb előadásos workshopon, ami elgondolkoztatott rendesen, ott volt feldolgozás, meg kutatómunka, helyi levéltár feltúrva, megbízhatósági faktorok felmérve, hibák sorozata a halála körül, közben megépítették a komplett szobája másolatát és a halálos lövést is kipróbálták egy olyan lövedékkel, replika fegyverből... Erre azt mondom, okés.

Chemtrailes elmélet is ott befulladt, hogy mindneki vagdalkozik ezzel a bróm meg egyéb tartalommal, mérési eredmény meg nincs az elmúlt 30 évről táblázatosban 80 helyről, mellé az olyan körülmények feljegyzése, ami nem csak meteorológiai szempontot néz. Nem fognak találni, de mindenki ctrl+c ctrl+v idézgeti a fasságot.
Make love not Wor.

#21969 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 23:49

... de akkor meg mindent meg lehetne kérdőjelezni. ...

Ez így is működik: a bizonyítás és kétkedés ugyanannak a skálának 2 iránya. ha megkérdőjelezed a kétkedést, s bizonyítani próbálsz valamit, relatíve ugyanazt teszi az, aki magát a bizonyítást kérdőjelezi meg, s kétkedik. S melyiknek van igaza? ... :)

Szerintem elhiheted nekem, hogy a kétkedés ugyanolyan mértékben segíti a haladást, mint a hit. Gondold csak meg, mi lenne, ha mindent elhinnénk...

Tehát igen: mindent meg lehet kérdőjelezni tulajdonképpen, s hinni is lehet bármit. Csak az nem mindegy, hogy ezek mögé milyen hátteret rak az ember, azaz pl. milyen érvek alapján, milyen következtetésekből kiindulva, milyen modellben gondolkodva hisz, avagy kétkedik. na ez marhára nem mindegy, s ez meghatározza az egész világképet. Ez pedig egyénenként nagyon eltérő. S melyiknek van igaza? Melyik világkép "helyes"? Nem lehet eldönteni, mert tisztázni kell előbb, hogy "mi alapján tartjuk helyesnek".

Az UFO-s terminológiához pedig: a hosszú videón ugye zömével optikai jelenségek szerepelnek (nem tudom, ez feltűt-e valakinek, mivel amit látunk, azt ösztönösen elhisszük, az agy tehát ha nem tud mögé modellt tenni (érveket), akkor is próbálja elhelyezni valahol - egy kis pszichológia). Tehát mivel látjuk azokat, úgy gondoljuk (tudat alatt), hogy biztos létező dolgok, attól függetlenül, hogy gyakorlatilag fingunk sincs, mit látunk pontosan. A tudat azt mondja, hogy ott mozog valami, amit nem tudok, hogy mi ugyan, de maga a MOZGÁS (pl.) teszi "élővé", ösztönösen (lásd lent) kapcsolja össze elménk saját fajunkkal, ill. "más" fajokkal, s mivel a földönkívüliek gyakorlatilag mindenki fejében ott vannak már, hát nyilván velük.

S ez marha nagy probléma, mert egy sima fényforrást kapásból földönkívüli lénynek, űrhajónak gondolhat valaki. Az UFO tehát nem jelent földönkívülit egyébként, szerintem egyszerűen azonosítatlan repülő tárgy. S ez a definíció. Mégis, ha bárkit megkérdezel, hogy "mi az az UFO?", 99%-ban azt fogja mondani, hogy idegen lények. Na ez a marhaság... Itt a tudat már "tovább gondolta" a dolgot, a minimális információból, ami egyébként is homályos, marha precíz következtetéseket (!!) levonva. S hogy milyen eredménnyel? Asszem mindenki eldöntheti. Gyakorlatilag tehát fogalma sincs, hogy mit lát, de pl. hótbiztos benne, hogy valami űrhajó. :omg:

:offtopic: Ez az ösztönös asszociáció - mielőtt valaki hitetlenkedne - sajnos szinte mindenkiben ott van, tessék kipróbálni, egy apró kísérlettel igazolható: aki csetelt már közösségben (nem facebook, hanem ahol anonim szereplők vannak, csak nickname-mel), az biztos észrevette, hogy a többi partner ösztönösen látja benne az embert. Én pl. a beszélgetés irányításával cseten bármit el tudtam hitetni a másikkal, a nickname alapján persze. A lényeg, hogy meg sem fordult a másikban, hogy vajon ki van a nick mögött, vajon akár ember-e? Mire pl. rám kattintottak, megszólítottak (vagy én szólítottam meg valakit), már szinte kialakult képük volt lelki szemeik előtt rólam. 2 mondat után ez persze csak szilárdult. Az emberek tehát tudat alatt, ösztönösen "tovább gondolták" azt, amit láttak, hallottak, olvastak.
S ez marha nagy probléma, ha sarkítom, azt mondhatom, hogy az emberek olyan mértékben hülyíthetőek, amennyire akarják hülyíteni őket. Csak a megfelelő eszközt kell megtalálni. :smoker:

Remélem adtam válaszokat is.

ps.: szóval a fenti videó sokmindent tartalmaz, csupán a címe nem stimmel: semmiféle BIZONYÍTÉK nincs benne. Vannak elméletek, amik akár helyesek is lehetnek, tényleg nem tudjuk, de itt a lényeg, elb@szták, mert bizonyítani akarnak olyasmit, amihez alapunk sincsen? Ráadásul az optikai jelenségek egy része sima földi magyarázattal megérthető, s röhög az ember, hogy az nem is UFO... Szóval jó a videó, csak egy valami fontos: nem bizonyíték!!!

Szerkesztette: Warrior 2013. 01. 04. 00:00 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21970 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 00:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2013. 01. 03. 23:49

S ez marha nagy probléma, mert egy sima fényforrást kapásból földönkívüli lénynek, űrhajónak gondolhat valaki.

Nekem még külön tetszik az, mikor valaki messze vagy félközel lát valamit és megmondja, hogy mekkora volt, milyen gyorsan ment, ilyesmik, közben leszáll Budaörsön egy kisrepülő, vagy fent az égen mutatok egy repülőt, bármit, fogalma sincs róla, hogy az milyen magasan és mennyivel megy, ha csak nagyságrendi értékek nincsenek a fejében. Ennek ellenére elég jól vagdalkoznak értékekkel, én meg csak hümmögök, mert ami messzebb van az kicsi, de minél messzebb minél gyorsabban megy, annál jobban látjuk lassúnak.
Make love not Wor.

#21971 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 05:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 03. 23:38

Neked meg egyszerűbb belinkelni a fasságokat, aztán rinyálni hogy basszuk megnézni mert marhaság.

ennyi

Ez egy ilyen topik, mégis hova linkeljem? A tömegközlekedésbe?
Ha nem érdekel a téma miért vagy jelen itt konstans?

Te nem vagy értelmes ember, mert mindenre azt mondod h fake, pedig még csak meg sem tekinted. Bizonyára rengeteg fake van, de elég merész állítani hogy az összes az, pláne csak így csípőből, mer te olyan fasza csávó vagy.

#21972 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 04. 05:32

Ez egy ilyen topik, mégis hova linkeljem? A tömegközlekedésbe?
Ha nem érdekel a téma miért vagy jelen itt konstans?

Te nem vagy értelmes ember, mert mindenre azt mondod h fake, pedig még csak meg sem tekinted. Bizonyára rengeteg fake van, de elég merész állítani hogy az összes az, pláne csak így csípőből, mer te olyan fasza csávó vagy.

Nem a témával van a baj, de ez a video pl nem bizonyíték mint a címe állítja. Innentől miért ne szarjam le? És nagyonn sokat megnéztem, de ezek már unalmasak, sablonosak, ugyanaz az ezerszer megcáfolt pár téma, aranylaci szinten.

#21973 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 10:46

nekem még mindig ez a BiZonyÍtéKoK non plus ultrája:
http://aranylaci.fre...glasstowers.htm

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21974 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 04. 10:46

Idézet

további negyedrész pedig fotómontázs, mint ez is. Kitűnően látható a színes Apolló űrhajó, amint repül a fekete-fehér Hold előtt.

:omg:

Ezek tényleg bizonyítékok :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21975 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 04. 07:28

Nem a témával van a baj, de ez a video pl nem bizonyíték mint a címe állítja. Innentől miért ne szarjam le? És nagyonn sokat megnéztem, de ezek már unalmasak, sablonosak, ugyanaz az ezerszer megcáfolt pár téma, aranylaci szinten.

A képi anyag miatt linkeltem elsősorban, nem amiatt mert valaki xy miket fantáziál róla.

#21976 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 04. 10:46

Mindenesetre érdekes, hogy miért kell a nasa-nak manipulálni a képeket, ha nincs is ott semmi, meg nem is titkolnak semmit.

#21977 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 04. 11:54

Mindenesetre érdekes, hogy miért kell a nasa-nak manipulálni a képeket, ha nincs is ott semmi, meg nem is titkolnak semmit.

Egyik dolog valóban az, hogy nincs titkolnivalóm miért titkolózok.

Viszont egy másik megvilágításba helyezve a dolgot: Nagyon el akarok titkolni valamit, akkor miért publikálom egyáltalán az interneten? Másik érdkesség, hogy miért olyan amatőr módon szedem ki a hazugságot, hogy még photoeditor nélkül is tisztán látható, hogy azon a képen ott valami nem stimmel.

Mondjuk a Tanulmányban az nyűgözött le, hogy meg sem fordul a kis fejében, hogy
1) több képből van összeillesztve a komplett felszín és az egyébként nyílegyenes vonalakkal határolt részek nyílvánvalóan nem attól keletkeztek, hogy egy összeillesztő algoritmus miután 2 összerakható puzzle darabkát talált akkor összemaszatolja a kettő közötti részt és ez eredményezi a látható szemetet a képen.
2) aranylelőhely és annyira csillog, hogy a kínaiak kiszúrják, odamennek kibányásszák és felvásárolják az usát,
hanem
1) üvegtornyokat láthatunk a kéepken
2) űrhajót
pedig szerintem ez dezinformáció, hiszen a képeken
1) tornyokat láthatunk, ami valójában keromazacinból készültek, ami csupa olyan elemből áll, amit a periódusos rendszerünk nem is tartalmaz
2) reklámtáblát láthatunk, hogy olcsó az űrburger.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#21978 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 04. 11:54

ha tényleg manipulálják a képet, akkor észre sem veszed, ennél durvább dolgokra képesek voltak már a 90-es évek elején. már sztálin atyuska is frankón tüntetett el képekről embereket. volt olyan, amin gyakorlatilag egyedül maradt.
azt kellene megérteni, h mind a felvétel, mind a digitalizálás, ésatöbbi során keletkeznek képhibák. ez dexnek annak idején nem igazán sikerült. mondjuk az értelmi és érzelmi szintje alig közelíti meg egy 12 éves gyerekét, így nem csoda.
komolyan, itt van a hold az orrunk előtt, egy olyan pártízezres kis komolytalan cuccal, ami nekem van is kiválóan nézegethető. egy komolyabbal meg elég részletes képeket lehet kapni. erre odavizionál egy gyakorló elmebeteg egy erdőt, légkört, apám faszát. rádiócsillagászoktól kezdve rádióamatőrökig egy csomóan figyelik az étert, de soha senkinek nem sikerült még egy nyamvadt rádióadást sem elkapnia.
vagy a csontváz... ugyan, mitől bomlott volna le... ja megvan, van élet meg mikroorganizmusok, de ezt a csontvázat meg pont nem sikerült kihamisítani, csak a náci titkos marsi holdbázisokat.
téged kérdezlek, mint egyetlenre redukált illetékest jelen esetben, mennyire kell tudatlannak lenni, vagy milyen szereket kell fogyasztani ahhoz, milyen fajta agymosáson kell átesni, h az ember ezt így beszopja? genetikus lehet? ezeket verték gyerekkorukban és egy álomvilágba menekültek? mondom ezt úgy, h szerintem itt egyedüliként láttam már 2 ufót is életemben, amik tutira se nem repülők, se nem általam ismert égi közlekedőedények nem voltak.
persze értem, mindenki gyanús, mindenki titkol valamit, összeesküvést meg terveket sző évezredek óta, h átvegye pl. a hatalmat... csak az nem értem, h egy ilyen esetben erre mi szükség van. az a leggyanúsabb, ha nem is gyanús.
én egyáltalán nem tartom kizártnak, sőt, ha ismert történelmi leleteket és dolgokat rakosgatunk össze, akkor közvetett úton pláne megalapozott lehet, hogy az elmúlt évezredek folyamán kapcsolatba kerülhettünk idegen civilizációval, vagy időutazóval, vagy valamivel, ami valamilyen mértékben hatással volt az emberiségre.
de közvetlen bizonyítékoknak álcázott marhaságokat csak azért nem fogok annak látni, mert szeretnék, ahhoz egy buta kis paranoid véglénynek kell lenni.

Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 04. 12:48 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21979 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2013. 01. 04. 12:32

Egyik dolog valóban az, hogy nincs titkolnivalóm miért titkolózok.

Viszont egy másik megvilágításba helyezve a dolgot: Nagyon el akarok titkolni valamit, akkor miért publikálom egyáltalán az interneten? Másik érdkesség, hogy miért olyan amatőr módon szedem ki a hazugságot, hogy még photoeditor nélkül is tisztán látható, hogy azon a képen ott valami nem stimmel.

Mondjuk a Tanulmányban az nyűgözött le, hogy meg sem fordul a kis fejében, hogy
1) több képből van összeillesztve a komplett felszín és az egyébként nyílegyenes vonalakkal határolt részek nyílvánvalóan nem attól keletkeztek, hogy egy összeillesztő algoritmus miután 2 összerakható puzzle darabkát talált akkor összemaszatolja a kettő közötti részt és ez eredményezi a látható szemetet a képen.

Ha valaki dolgozott már panoráma összeillesztésével, akkor az tudja, hogy a kimaradó részeket valahogy ki kell tölteni. Itt is alighanem ez történt. Több képkockából rakták ki a felszínt, aztán a témára bő nyállal rákattant pár konteós.

Pedig van már dokumentumfilm is a témáról, ott épült a Götterdämmerung...

Kép
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21980 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 01. 04. 12:44

Több képkockából rakták ki a felszínt, aztán a témára bő nyállal rákattant pár konteós.

Ezt már a Google földnél sem értették, nem nagy titok, csak lehet egyik kocka felett felhő volt, másik még 2 hónap múlva készült, vagy mikorhogy. Aztán jajj.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1097
  • 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.