HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21981 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 04. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 01. 04. 12:44

Ha valaki dolgozott már panoráma összeillesztésével, akkor az tudja, hogy a kimaradó részeket valahogy ki kell tölteni. Itt is alighanem ez történt. Több képkockából rakták ki a felszínt, aztán a témára bő nyállal rákattant pár konteós.

Ez nem így van, dezinformálsz, sosem dolgoztam panomáraképpel és kizárt dolog, hogy értenék hozzá és tudnám, hogy attól van.

Tisztán kivehető az egyik képen, hogy 3 űrdollár az űrburger.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#21982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 04. 12:43

komolyan, itt van a hold az orrunk előtt, egy olyan pártízezres kis komolytalan cuccal, ami nekem van is kiválóan nézegethető.

De nem a másik oldala :-D Vagy mi van, ha vetített kép és átvernek? Vagy a Hold ott sincs, vagy ott van, de csak álca?

Amúgy ezeket írom én is, nézzen körbe amatőr csillagászos oldalakon, most olyan cuccokkal rohangálnak, ami szerintem 70es években a NASAnak nem volt, de lehet még később sem. Aztán a repteres megfigyelők. Erre Dext egyik cikke is arról szól, hogy a nemtomkicsodát a BBC (érted, BBC vaze, nem a kormány, vagy a plejádiak) befenyítette, hogy nem vizsgálhatja az X bolygót, mert akkor hú meg a háá, így az egyetem olyan rádióteelszkóp építésébe kezd, ami idegeneket bír keresni. Én meg felét nem értem, ilyen cuccból ezer+1 van, mi ebben a nagy kérdés?

Jöhetnének valami rendesebb dologgal is, vagy legalább elgondolkoztató legyen. Dextnél pár hírt elolvastam, néha a Kacsa magazin szintjét sem ütötték meg, ha egy pólóra tetoválás lenyomat kerül oszt neiállnak arcképezni, szellemezni? Ugyanmár. Ha meg egy arc véleményes/sztorija/fordított cikke/kutatása 80-90-X százalékban nagy büdös semmi, akkor had röhögjem már ki a maradék 5-10-X százalékot is, és ne nekem kelljen utánajárni, hogy az a piramis akkor voltaképpen milyen magas és mennyire hosszú. Ő meg írja, hogy "a piramis". Legyen kicsit tényszerűbb.

Szóval sok év után ezért fikázzuk alapból a videókat, mert értelme nincs elgondolkozni rajt. 51 körzet felett furcsa járműveket látnak? Persze, elvégre katonai fejlesztős szakramentom, de könyörgöm, ebben mi a meglepő? Vagy mi a meglepő a denveri (?) reptérnél, ami akármilyen komplexum? Itt Ferihegyen is van saját kórház, áramellátás, erőmű, de még halottasház is gyorsan kialakítható, ha nagyon szükséges. Ettől még pislogunk a denverire, ahol akár 3 napot is el lehet lenni, mert jajj óvóhely és van ABC. Biztos.
Make love not Wor.

#21983 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2013. 01. 04. 12:48

Le is buktattad, dollár az USÁban van, ezek szerint már sikeresen leigázták a német nácis holdbázist?
Make love not Wor.

#21984 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 04. 12:47

Ezt már a Google földnél sem értették, nem nagy titok, csak lehet egyik kocka felett felhő volt, másik még 2 hónap múlva készült, vagy mikorhogy. Aztán jajj.

A kormány miatt van az is...
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21985 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2013. 01. 04. 12:48

Ez nem így van, dezinformálsz, sosem dolgoztam panomáraképpel és kizárt dolog, hogy értenék hozzá és tudnám, hogy attól van.

Az tiszta sor, hogy dezinformálok, a kormány embere vagyok én is... :)

#21986 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 04. 13:02

Le is buktattad, dollár az USÁban van, ezek szerint már sikeresen leigázták a német nácis holdbázist?

Ilyen űrsiklóval simán...

Kép

#21987 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 04. 11:54

Mindenesetre érdekes, hogy miért kell a nasa-nak manipulálni a képeket, ha nincs is ott semmi, meg nem is titkolnak semmit.

Mert lehet, hogy egy 1994-es űrszondán készült képet pár nagyságrenddel bonyolultabb eljárás leküldeni a földre, mint a digitális fényképezés elterjedése után, és ebbe az eljárásba elég gyakran becsúszhat ilyen hiba is. Ha megnézed a képeket, tele van jobban-rosszabbul sikerült illesztésekkel, valószínűleg épp azért, mert egy ilyen képet több csomagban küld haza még egy mai szonda is. Az meg, hogy az egykorú katonai kémműholdak mire képesek, semmit nem jelent, a kémműholdakba való drága kamerákat meg egyéb cuccokat nem feltétlenül fogják egy egyszerű holdszondába is belerakni, ha ahelyett akár az akkori főgecik feje fölé is küldhetik.

Lehet, hogy elég lenne az illetékeseknél rákérdezni, hogy miért olyanok ezek a képek, és kapnánk egy teljesen logikus és helytálló magyarázatot, amit persze nem hinnénk el, mert ugye a náza hazudik.

#21988 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 01. 04. 13:30

Lehet, hogy elég lenne az illetékeseknél rákérdezni, hogy miért olyanok ezek a képek, és kapnánk egy teljesen logikus és helytálló magyarázatot, amit persze nem hinnénk el, mert ugye a náza hazudik.

Ezt egyzer már megnéztem, de én sem emlékszem rá. Akkor írogattuk, hogy hány darabban, miképpen jön le, milyen hibajavítási módokkal az ilyen, de alap technológiát még a Masat is alkalmazza, itt a földön meg jól össze lehet rakni.
Make love not Wor.

#21989 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 04. 11:54

Mindenesetre érdekes, hogy miért kell a nasa-nak manipulálni a képeket, ha nincs is ott semmi, meg nem is titkolnak semmit.

Honnan tudjuk, hogy manipulálták a képeket?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21990 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2013. 01. 04. 15:17

Honnan tudjuk, hogy manipulálták a képeket?

Látod, kiretusálták róla az üvegtornyokat, de olyan ügyetlenül, hogy azt még egy ötéves is kiszúrja, nemhogy egy teljesen kifejlett konteóhívő. Mert ez valami elbaszott, zs kategóriás hollywoodi ufós film, nem a valós világ, úgyhogy annak lesz igaza, akin a leghangosabban röhögnek. :-)

#21991 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 15:32

akkor most Valdy az új Dextróz? :fear:
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#21992 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 01. 04. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: boyscout - Dátum: 2013. 01. 04. 14:32

Ha fél a pinától, igen. :-D

#21993 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: boyscout - Dátum: 2013. 01. 04. 15:32

Nem, Valdy egy értelmes gyerek, értelmes kérdésekkel.

#21994 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 01. 04. 15:27

úgyhogy annak lesz igaza, akin a leghangosabban röhögnek. :-)

ha én percek óta ezen az egy szem mondaton röhögök, annyira jó, az ugye nem ér? az a szerencse, h előbb tettem le az almaciderem, különben vakarászhatnám a laposról.

Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 04. 16:57 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21995 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 19:26

Csöcs
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21996 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 21:11

http://www.youtube.c...d&v=MUOnJtD1H4U

0:13-nál az épület eltűnik!! Na ez az UFO. De, mint tudjuk, az épület pedig ott volt végig.

Csak azoknak, akik hisznek az optikai csalódásnak (ugye ez nem a szem, hanem az állítólagos agy által alkotott képre vonatkozik).

Szóval ennyit az elmosódásokról a fényképeken, stb. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2013. 01. 04. 21:12 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21997 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 01:33

Túl sokat kommenteltetek, .és igazából semmi értelmeset nem tudok írni. Nem tudom, hogy az összes kép amin "retusálás" van az mind panorámakép-e vagy sem, illetve azt sem, hogy ha panorámakép, akkor miért nincs meg a módszer, hogy ne ilyen óriási részeket kelljen kipótolni random adattal, hanem úgy fotózni, hogy minimális legyen a hézag, persze gondolom ez nem mindig megoldható (okát persze ennek sem tudom). Illetve ha van hézag, akkor miért kell egyáltalán kipótolni, miért nem elég a sima fekete, az úgy sokkal egyértelműbb lenne szerintem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21998 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 05. 01:33

Túl sokat kommenteltetek, .és igazából semmi értelmeset nem tudok írni.

Bocs.
:rolleyes2:
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#21999 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 05. 01:33

semmi értelmeset nem tudok írni

Topik zárható.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#22000 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2013. 01. 05. 09:24

Topik zárható.

Ezt már egy párszor írták, oszt még mindig nyitva van :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1098
  • 1099
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.