HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1144
  • 1145
  • 1146
  • 1147
  • 1148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#22901 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 10. 04. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 10. 04. 15:42

Summa cum vagy Magna cum?

cum shot.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#22902 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 04. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 10. 04. 15:42

Summa cum vagy Magna cum?

Én Isten segedelmével végeztem ;)

Elvileg, ha azt írta, hogy cum laude, akkor csak simán cum laude (3.51-4.5). A Summa cum laude 4,5 fölött van. A Magna cum laude meg az 5.0, mondjuk azt csak minden 200. évben éri el valaki, nem azért, mert olyan nehéz vagy teljesíthetetlen lenne amúgy, csak sok rohadék van a felsőoktatásban is, akik már csak azért sem adnak ötöst, mert
- csak
- ötösre csak az oktató tudja
- mindenki más baszódjon meg
- örüljön a hallgató, ha egyáltalán átmegy, nem hogy jelessel
- nehogy már valakinek jó átlaga legyen
- nehogy valakinek normális ösztöndíja legyen
- nehogy már magna cum végezzen, mikor adott esetben ez az oktatónak sem sikerült
- mert csak
- kettő
- csipkebokor vessző
- aki pofázik miatta, kettest sem kap, hanem alapból elégtelen és lehet végezni sem fog
- ugrás a lista elejére

Viszont nem is érdekes, mert az életben kurvára nem érdekel senkit. Az se, ha színkettes voltál, meg az sem, ha magna cum laude vagy vörösdiplomád köztársasági elnöki kitüntetéssel, meg az is mindegy, hogy levelező vagy nappalis a diploma. A lényeg, hogy legyen diplomapapír, meg lehetőleg jobb hírű/nevű egyetemről, de még ez utóbbi sem követelmény sok helyen. Inkább számít a gyakorlat, tapasztalat, referenciák, angolod szintje (kivéve angol anyanyelvűeknél, vagy angol nyelvterületen, mert akkor semmilyen előnyt nem jelent), beszélt egyéb nyelvek száma/szintje (kivéve, ha anyanyelv, vagy helyi hivatalos nyelv), egyéb követelmények, személyes tulajdonságok, szimpátia, merre állnak a bárányfelhők aznap az égen, van-e fronthatás, a HR-es interjúztató kikúrta-e magát kellőképp előző nap, esetleg még a szerencse sem árt.

Tudományos életben sem jelent sokat. Ott meg csak a tudományos fokozatot nézik, mellé a publikációk számát, a megjelentető médiumok presztízse, szakmai munka, díjak/kitüntetések, nyelvismeret, stb. Egyáltalán azt sem értem, hogy minek van 5 fokú értékelési szint még mindig, már év/félév közben sincs értelme (bukni már úgyse lehet, mióta kreditrendszer van) legfeljebb ösztöndíj számításánál, de az is meg minek. A hallgatók zömét sem érdeki, csak csússzanak kettessel végre, meg a munkáltatók sem nézik.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#22903 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 10. 04. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 10. 04. 20:57

Elvileg, ha azt írta, hogy cum laude, akkor csak simán cum laude (3.51-4.5). A Summa cum laude 4,5 fölött

Figy! Gyúrsz még Angliára? Beszéljünk, kellene egy ember, kb. azonnali kezdéssel.
Make love not Wor.

#22904 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 05. 08:09

Látom itt nem sok változott, pedig Dex mennyire fogadkozott, hogy most aztán ezentúl nem lehet átbaszni majd mindenféle hülyeségekkel.
A gyulatopik viszont gazdasági világreformról átváltott filozófiára. Micsoda sokoldalú ez a Gyula, hogy ennyi mindenhez nem ért.
Sör megérkezett azóta?

#22905 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 05. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 10. 04. 23:50

Figy! Gyúrsz még Angliára? Beszéljünk, kellene egy ember, kb. azonnali kezdéssel.

Azonnali kezdés szerintem most nem fog most menni, de írj mailt/privit/vagy hsz-t a részletekkel, hogy mi kéne hozzá, mit vártok el, gyakorlat, végzettség, jogsi, nyelvi szint tekintetében, szállásolás, fizu hogy alakulna, mennyire azonnali (tudnátok-e 1 hetet várni). Írnék neked én is privit, de azt írja a rendszer, hogy nem tudsz privit fogadni, mailcímet meg nem tudok, esetleg lehet megpróbálom emailformon keresztül, úgy legalább a mailcímem tudni fogod.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#22906 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 10. 10. 08:56

DEX!!!!!!!!!!!!!!!
http://hungarian.ruv...t-talaltak-meg/

#22907 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2013. 10. 10. 09:56

Látom már jeget is tettek alá, hogy tartósítsák :-)
Make love not Wor.

#22908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2013. 10. 10. 09:56

Forrás, youtube:

http://www.dailymail...ling-earth.html
Make love not Wor.

#22909 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 10:08

Nincs Dokumentálva és nem készült Tanulmány => HAZUGSÁG!!!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#22910 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 10. 10. 10:12

Látom már jeget is tettek alá, hogy tartósítsák :-)

Sztem sörösdobozok voltak rajta, csak amikor megitták mind, akkor Jose odament és megkértezte a többieket.
- Szerintetek ez mi a fasz?
- UFO!!!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#22911 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 11:55

hullanak az ufókról a levelek és államcsőd lesz... igaz nem itt, hanem az usában.
a mindent látó gugaszem megmonta eztet jól évekkel ezelőtt.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#22912 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 10. 10. 12:55

hullanak az ufókról a levelek és államcsőd lesz... igaz nem itt, hanem az usában.
a mindent látó gugaszem megmonta eztet jól évekkel ezelőtt.

Azt a szerencsétlen Gugát sem értem. Jó fazon volt régen, jó írásokkal, jó ötletekkel, erre a zagya ledobta a láncot, és most csak üresjáratban forognak a kerekei, persze közben meg hajtogatja, hogy milyen kurva boldog, meg milyen elégedett az életével, ehhez képest elég sokszor kell győzködnie magát róla.

Azt meg végképp nem értem, hogy a sok összeesküvés-elméletes, ufós, világvégés, auragyógyászos, örökenergiás, spirituális faszkalapot mi hajtja. Az oké, hogy buták, és könnyen megkajálnak bármit, ami elég fantasztikusan hangzik, de még számukra is érthető. Az viszont nem zavarja őket, hogy eddig még egy ilyen jóslat sem nyert bizonyítást? Kurvára ráérnek, én megadóztatnám, akiknek van ereje ilyen hülyeségekkel foglalkoznia normális dolog vagy munka/tanulás/sport helyett. Mondjuk arra meg belemagyaráznák, hogy mártírok, és el lettek hallgattatva, holott attól még írhatja, terjesztheti az igét.

#22913 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 10. 10. 17:27

Mondjuk arra meg belemagyaráznák, hogy mártírok, és el lettek hallgattatva, holott attól még írhatja, terjesztheti az igét.

Egely ilyen volt, rendszeresen tartott előadást, TVben is szerepelt, ahol hangoztatta, hogy Ő mennyire el van nyomva és nem engedik szóhoz jutni és a felsőbb hatalmak az ilyet jól elteszik láb alól és blábláblá. Aztán könyvet írt, DVD-t adott ki, meg ki tudja még merrefelé nyomatta ezt az online és nyomott sajtóban is. Zseniális bazmeg, hogy el van nyomva, hihetetlen.
Make love not Wor.

#22914 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 17:00

Idézet

#22915 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 10. 10. 17:27

Azt a szerencsétlen Gugát sem értem. Jó fazon volt régen, jó írásokkal, jó ötletekkel, erre a zagya ledobta a láncot, és most csak üresjáratban forognak a kerekei, persze közben meg hajtogatja, hogy milyen kurva boldog, meg milyen elégedett az életével, ehhez képest elég sokszor kell győzködnie magát róla.

Azt meg végképp nem értem, hogy a sok összeesküvés-elméletes, ufós, világvégés, auragyógyászos, örökenergiás, spirituális faszkalapot mi hajtja. Az oké, hogy buták, és könnyen megkajálnak bármit, ami elég fantasztikusan hangzik, de még számukra is érthető. Az viszont nem zavarja őket, hogy eddig még egy ilyen jóslat sem nyert bizonyítást? Kurvára ráérnek, én megadóztatnám, akiknek van ereje ilyen hülyeségekkel foglalkoznia normális dolog vagy munka/tanulás/sport helyett. Mondjuk arra meg belemagyaráznák, hogy mártírok, és el lettek hallgattatva, holott attól még írhatja, terjesztheti az igét.

Hát pedig összeesküvések sajnos vannak, ha kicsiben vannak, akkor nagyban is. Az emberek már csak ilyenek, önös érdekeikért képesek átbaszni más embereket.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#22916 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 10. 10. 23:26

Hát pedig összeesküvések sajnos vannak, ha kicsiben vannak, akkor nagyban is.

Na jó, de ez még nem ok arra, hogy minden hajmeresztő baromságot komolyan vegyen az ember.

Amúgymeg:

Kép

Szerkesztette: debaj 2013. 10. 10. 22:33 -kor

#22917 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 22. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 10. 10. 23:26

Hát pedig összeesküvések sajnos vannak, ha kicsiben vannak, akkor nagyban is. Az emberek már csak ilyenek, önös érdekeikért képesek átbaszni más embereket.

Ja. Valaki ezt is linkelte, mint ősi okosságot

https://www.youtube....h?v=EOvkFLK1fn0

Most belenéztem, erre látom, hogy szkeptikusok is éppen rámozdultak, már nem is kell keresnem benne a hibát. Igaz mikor Dext is lazán emlegetett olyanokat, hogy "a piramis", én meg visszakérdeztem, hogy "de pontosan melyik bazmeg", azzal sem sokra mentünk. Csúsztatós egy film ez is, de rendesen, oszt mindenki rá van izgulva, hogy húúúú, minden vacak egy főkörön belül van, akkor most azzal jajj mi lesz.
Make love not Wor.

#22918 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 22. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 10. 22. 17:42

Ja. Valaki ezt is linkelte, mint ősi okosságot

https://www.youtube....h?v=EOvkFLK1fn0

Most belenéztem, erre látom, hogy szkeptikusok is éppen rámozdultak, már nem is kell keresnem benne a hibát. Igaz mikor Dext is lazán emlegetett olyanokat, hogy "a piramis", én meg visszakérdeztem, hogy "de pontosan melyik bazmeg", azzal sem sokra mentünk. Csúsztatós egy film ez is, de rendesen, oszt mindenki rá van izgulva, hogy húúúú, minden vacak egy főkörön belül van, akkor most azzal jajj mi lesz.

csúsztatni éppen nem csúsztat többet, mint bármely akadémikus tudományág, amely letűnt korok mozaikjait próbálja összerakosgatni, legfeljebb fura összefüggéseket vél felfedezni...
esetleg végig is néznéd, mielőtt oltogatod? tudom, h itt nem szokás, meg simán lehet indexes, origós kritikát írni soha nem látott filmekről, de azért mégis, én ilyen régimódi vagyok, adjuk meg már a módját, ha éppenséggel nem pusztán egy maszatos zöld tábla előtt ugráló fél elmebetegről van szó.
nem muszáj egyébként minden következtetésével egyetérteni. de éppenséggel a kételyeivel sok helyen lehet azonosulni, anélkül, hogy kis zöld emberkékről, időutazókról, ésatöbbiről vizionálnánk.
egyébként meg graham hanckok-i vonulat matekkal felturbózva.

Szerkesztette: avmanster 2013. 10. 22. 17:12 -kor

Idézet

#22919 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 22. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 10. 10. 23:28

Na jó, de ez még nem ok arra, hogy minden hajmeresztő baromságot komolyan vegyen az ember.

Amúgymeg:

Kép

Legjobbabb :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#22920 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 22. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 10. 22. 18:07

csúsztatni éppen nem csúsztat többet, mint bármely akadémikus tudományág, amely letűnt korok mozaikjait próbálja összerakosgatni, legfeljebb fura összefüggéseket vél felfedezni...
esetleg végig is néznéd, mielőtt oltogatod? tudom, h itt nem szokás, meg simán lehet indexes, origós kritikát írni soha nem látott filmekről, de azért mégis, én ilyen régimódi vagyok, adjuk meg már a módját, ha éppenséggel nem pusztán egy maszatos zöld tábla előtt ugráló fél elmebetegről van szó.
nem muszáj egyébként minden következtetésével egyetérteni. de éppenséggel a kételyeivel sok helyen lehet azonosulni, anélkül, hogy kis zöld emberkékről, időutazókról, ésatöbbiről vizionálnánk.
egyébként meg graham hanckok-i vonulat matekkal felturbózva.

:up:

Ha ide valami hosszabbat linkelnek mint 2 perc, az automatikusan fasság lesz. És mivel fasság, ezért meg se nézik :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1144
  • 1145
  • 1146
  • 1147
  • 1148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.