HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1151
  • 1152
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#23041 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 12. 06. 15:10

Na mi van? Dex megint bedobta a szart úgy a vantillátorba, hogy csak ő állja körbe?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#23042 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 06. 14:33

Akkor mit keres az egy dollároson? Vagy akik rátették azok is világvége hívők ezek szerint?

De msot cska úgy mindentől elvonatkoztatva, tételezzük fel hogy igaza van az ilyen álíltást tevőknek ( :laugh: :D :laugh: :D ). Akkor most hol a bűnbánatba vannak az UFO-itok? (leszámítva a föld alatt settenkedő világuralomra készülő gyíkembereket - ezek is miért gyíkemberek ha már mi cska alatvalók voltunk akkor nem illethetjük őket ilyen jellzővel -).
Nem hiszem hogy saccperkb 2000 év alatt nem akartak volna visszajönni és megsimogatni a buksinkat hogy kurvajók vagytok vagy agyonverni minket.

Az a baj hogy egyeseknek túl sok a szabaidelye és belehalucinál minden szarba minden fost.

Gondolom a kereket/szárszámokat/lakóházakat/edényeket/fegyvereket/és még megannyi hasonló/egyforma dolgot biztos külsős segítségre találták fel egymástól elszigetelt népek.....omájgád (már ha van, cska hogy stílusos legyek)

#23043 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2013. 12. 06. 15:17

Nem hiszem hogy saccperkb 2000 év alatt nem akartak volna visszajönni és megsimogatni a buksinkat hogy kurvajók vagytok vagy agyonverni minket.

És mi van, ha csak pusztán ránklegyintenek, hogy eh, kár beléjük?

#23044 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 12. 06. 13:44

Hülye kérdésre hülye választ szeretnél? Azért van ott, mert a tervező megtervezte, megrendelő elfogadta, grafikus megrajzolta, nyomda kinyomta. Most akkor nézzük meg, hogy a körúti épületek tele vannak csúnya gonosz szobrokkal.

Hát ez tényleg hülye válasz és nem a kérdésemre a válasz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#23045 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 06. 13:52

Azért, mert a maja piramis az amerikai földrész egyik legismertebb szimbóluma. Az USA meg azért teszi rá bankóra is, mert bár nem latin ország, de ezzel hangsúlyozza, hogy amerikai az az egyesült államok. Van ugyanis olyan egyesült államok is, amelyik nem amerikai, és van persze amerikai is (Mexikó is Estados Unidos Mexicanos).

Az egy dollároson nem a maja piramis van.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#23046 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 12. 06. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 06. 16:28

Hát ez tényleg hülye válasz és nem a kérdésemre a válasz.

Miért, nem ezért van rajt? Lehet nem is tulajdonítottak neki történelmi okot, de majd USA oldalakon pont ezért nem fogok utánaolvsni. Főleg ha keresném is, legjobb mikor tonnaszám futok bele a buzi konteós oldalakba, tök feleslegesen, az érdemi infó meg sehol semerre.
Make love not Wor.

#23047 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 06. 16:29

Az egy dollároson nem a maja piramis van.

Valóban, elkövettem azt a hibát, hogy gondoltam, hogy az van rajta. Mondjuk utána kéne néznem a dolláron lévő szimbólumok történetének (mikor tették rá, hányban, kinek az intézkedése, mit szimbolizál), hiba, hogy nem teszem, de a faszom sem fog kutatómunkát csinálni ingyen. Ennek ellenére megnéztem, és nem egy létező piramis van rajta, hanem egy jelképes, ami úgy tűnik aranyhalmot is szimbolizálhat, gazdagságot. Mondjuk én a nemzeti pénzre nem tennék rá ilyen faszságokat, nem értem, hogy miért nem jó egy államférfi, költő, zeneszerző, tudós képe simán, és mi a fasznak kell patkót, vasmacskát, cigarettacsikket rányomtatni. Valahol szegénységi bizonyítvány is, nem igaz, hogy nincs amire az amerikai nemzet büszke lehet, és rá tudná tenni hülyeszemes piramis helyett.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#23048 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 06. 14:45

Alapveően egyiptomra gondoltam.

utána leesett.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#23049 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 06. 11:18

És szerintem igenis van bizonyos körökben piramis imádat, ami meglehetősen furcsa, legalábbis az átlagember nem tudja miért van ez, vagy mi ennek a jelentősége.

azért nem olyan nehéz összerakni egy nem túl bonyolult verziót..
kezdetben vala az építész, aki pap is volt. tudománya titkos, csak a beavatottak számára való. amit épített az közvetlen kapcsolat volt az istenekhez, lett légyen az piramis, templom.
nem volt belőlük sok, nem volt nehéz tapasztalatot cserélni, titkos rendet alapítani, csak a beavatottaknak.
aztán, ahogy kilábaltak a sötét középkorból, jöttek a szép nagy építkezések és a tudás lassacskán mindenhova beszivárgott.
lovagi és szerzetesrendek, páholyok.
elég ha csak a szimbólumokra ránézel. körző, vonalzó, építmény. a titokzatos szem, piramis. csupa-csupa titokzatosság, csak a beavatottaknak. misztikus, és egyszerre világi.
aztán persze divat lett, aki eléggé felvilágosultnak, műveltnek és szellemileg szabadnak érezte magát, az már a végén aránylag könnyen csatlakozhatott a valamelyik, már nem is olyan titkos páholyhoz. amelyek többé már nem is képeztek homogén közeget sem.
a hovatartozás és tudás elismertségének érzése meglehetősen fontos lehetett egy olyan világban, ahol a származás és vagyon mindent determinált.
de egyébként, ha megnézed a szabadkőművesek történetét, akkor nem mondtam új dolgot.
persze nem csak a pusztán zsidózó, háttérhatalmazó "szakirodalmat" kell olvasni.
az kb. a gyuláknak, gugáknak, dexeknek való. egyszerű emberek, nulla műveltséggel és egyszerű aggyal.

Szerkesztette: avmanster 2013. 12. 06. 17:05 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#23050 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:10

ja, és tv sem volt. rádió sem. könyvek sem jelentek meg garmadával, sőt internet sem volt, fészbúk és twitter sem.
és az idő is másként folyt, a távolságok is nagyobbak voltak. ahogy a különböző néprétegek közti távolságok és szórakozás minősége közti különbségek is.
mindenki másfajta kocsmába járt. valamelyiket úgy hívták szalon, és nem a sikátorban késeltek, ha nézeteltérésük volt, hanem hajnalban párbajoztak.

Szerkesztette: avmanster 2013. 12. 06. 17:10 -kor

Idézet

#23051 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 05. 23:33

Igazából tökmindegy, egy kérdés van, miért csináltak kurvarégen mindenhol piramisokat. És most még csak nem is azon rugózok - pedig lehetne -, hogy hogyan, hanem hogy miért? Amerika, Afrika, Európa (Balkán), Kína... Mi a célja? Miért? Pedig a történelemtudomány szerint nem is álltak egymással kapcsolatban.
Aztán arról is lehetne beszélni, hogy ez a piramis imádat a mai napig jelen van az egy dollárostól kezdve, a hulladék sztárokig akik háromszöget formálnak az ujjaikkal "divatból".
Meg aztán arról, hogy ugyanaz a piramis, ami az egy dollároson van, jelen van egy több ezer éves perui leleten is...
Na akkor mi a faszról is van szó?

Miért, miért?
Miért építettek a Kim Ir Szen-nek kurva nagy szobrot? Mer' azt mondta, hogy csinálni kéne nekem valami kurva nagyot, az emberek meg csinálták, mer' aki nem csinálta, az kurva szarul járt.

#23052 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 06. 16:49

Valóban, elkövettem azt a hibát, hogy gondoltam, hogy az van rajta. Mondjuk utána kéne néznem a dolláron lévő szimbólumok történetének (mikor tették rá, hányban, kinek az intézkedése, mit szimbolizál), hiba, hogy nem teszem, de a faszom sem fog kutatómunkát csinálni ingyen. Ennek ellenére megnéztem, és nem egy létező piramis van rajta, hanem egy jelképes, ami úgy tűnik aranyhalmot is szimbolizálhat, gazdagságot. Mondjuk én a nemzeti pénzre nem tennék rá ilyen faszságokat, nem értem, hogy miért nem jó egy államférfi, költő, zeneszerző, tudós képe simán, és mi a fasznak kell patkót, vasmacskát, cigarettacsikket rányomtatni. Valahol szegénységi bizonyítvány is, nem igaz, hogy nincs amire az amerikai nemzet büszke lehet, és rá tudná tenni hülyeszemes piramis helyett.

Egy kicsit hosszabb utanaolvasassal kiderul, hogy a piramis termeszetesen nem penzpiramis, hanem az epulo nemzetet jelkepezo szimbolum (a piramis befejezetlen, 13 szintje a zaszlo 13 savjat jelenti). A tetejen a mindent lato szem izles szerint szabadkomuves vagy kereszteny szimbolum ill. hit a megkezdett allamepito munka befejezeseben.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#23053 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2013. 12. 06. 15:10

Na mi van? Dex megint bedobta a szart úgy a vantillátorba, hogy csak ő állja körbe?

Az, és még a száját is eltátja közben.

#23054 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 06. 17:20

Miért, miért?
Miért építettek a Kim Ir Szen-nek kurva nagy szobrot? Mer' azt mondta, hogy csinálni kéne nekem valami kurva nagyot, az emberek meg csinálták, mer' aki nem csinálta, az kurva szarul járt.

Mondjuk ezt a szobor és piramisépítést én is atomkemény faszságnak tartom. Semmi haszna, egy nagy kőhulladék az egész. Piramis helyett is az a sok ókori balfasz (a rómaiaknak már volt eszük ilyen tekintetben) építhetett volna egy szép díszvárost, techkörnyezetet, szép épületekkel, palotákkal, parkokkal, díszkertekkel, csatornarendszerrel, drága bútorokkal, és mindenfajta kényelemmel, ami embernek kellhet, és az akkori technika színvonalán megvalósítható, és az életközérzetét feldobja. Nyugodtan lehetett volna a kormányzás, és azt szolgálók elitközpontja. Fáraónként ismételni lehetett volna a produkciót. Ehelyett építettek egy hatalmas, ocsmány, unalmas kőbaszást, mintha odaszart volna valaki az táj kellős közepére, ez már akkor is fantáziátlan, primitív taplóságnak számított. Én, ha fáraó lettem volna, jól telibeszartam volna az isteneket, arra törekedtem volna, hogy a legfényűzőbben éljek, meg rendesen kiszolgáljanak, a legjobban, a legszakszerűbben, a legmodernebb technikával, meg valamiben fejlődjek, hogy legyen értelme az életnek, ne csak vegetáljak. Így meg elmentek az erőforrások ilyen kőfosok építésére, míg ezzel kínlódtak az emberek, nem termeltek használható értéket, nem adóztak belőle, és semmi nem fejlődött tőle semerre. Csak egy nagy pénznyelő volt az egész, aztán még manapság is szájtátva csodálja a sok barom bölcsészvirágja, aki még életében egy malterlapátot nem tartott a kezében, és nem látott építkezést. Tuti valamelyik elmebeteg retardált ötlete volt akkor is.

A szobor még csak hagyján, az legalább ábrázol valakit, de abból sem kell feltétlenül elképzelhetetlenül nagy, egy bizonyos nagyságtól felfelé csak a p5shiány kompenzációja.

Szerk.: viszont az szépen mutatják a piramisok, hogy az vezetés már akkoriban is értelmetlen dolgokra herdálta a pénzt. Kb. Vickthorkáék fosbarna színű, ablakok és kirakatok nélküli, 18-as karikás kuplerájkinézetű trafikvárosképbaszásai sem kellettek lófasznak sem. Az egész nettó pénzelbaszás volt a köbön válság kellős közepén. Nyugodtan oszthattak volna meglévő boltoknak kiegészítő dohányengedélyt, esetleg kitettek volna a kirakatra egy dohányárusi emblémát is, és a költségeket meg a bolt állta volna, a pénz meg épp úgy az államhoz folyt volna be.

Szerkesztette: Raynes 2013. 12. 06. 17:45 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#23055 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 18:10

Ki mir szem, úgy arat
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#23056 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2013. 12. 06. 17:23

Egy kicsit hosszabb utanaolvasassal kiderul, hogy a piramis termeszetesen nem penzpiramis, hanem az epulo nemzetet jelkepezo szimbolum (a piramis befejezetlen, 13 szintje a zaszlo 13 savjat jelenti). A tetejen a mindent lato szem izles szerint szabadkomuves vagy kereszteny szimbolum ill. hit a megkezdett allamepito munka befejezeseben.

Aztán lehet, hogy ez az ecuadori lelet is hamisítvány:

Mindenesetre ez alapján a fenti magyarázat nem nagyon állja meg a helyét.

#23057 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 06. 17:38

Mondjuk ezt a szobor és piramisépítést én is atomkemény faszságnak tartom. Semmi haszna, egy nagy kőhulladék az egész. Piramis helyett is az a sok ókori balfasz (a rómaiaknak már volt eszük ilyen tekintetben) építhetett volna egy szép díszvárost, techkörnyezetet, szép épületekkel, palotákkal, parkokkal, díszkertekkel, csatornarendszerrel, drága bútorokkal, és mindenfajta kényelemmel, ami embernek kellhet, és az akkori technika színvonalán megvalósítható, és az életközérzetét feldobja. Nyugodtan lehetett volna a kormányzás, és azt szolgálók elitközpontja. Fáraónként ismételni lehetett volna a produkciót. Ehelyett építettek egy hatalmas, ocsmány, unalmas kőbaszást, mintha odaszart volna valaki az táj kellős közepére, ez már akkor is fantáziátlan, primitív taplóságnak számított. Én, ha fáraó lettem volna, jól telibeszartam volna az isteneket, arra törekedtem volna, hogy a legfényűzőbben éljek, meg rendesen kiszolgáljanak, a legjobban, a legszakszerűbben, a legmodernebb technikával, meg valamiben fejlődjek, hogy legyen értelme az életnek, ne csak vegetáljak. Így meg elmentek az erőforrások ilyen kőfosok építésére, míg ezzel kínlódtak az emberek, nem termeltek használható értéket, nem adóztak belőle, és semmi nem fejlődött tőle semerre.

Gondolom a fáraónak kinyalták a seggét, meg volt mindene, ami kell.
Hogy a többiek hogyan élnek, azt leszarta.
A piramis meg kellett neki, mert a többi fáraónak is volt már előtte.

#23058 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 12. 06. 18:10

Ki mir szem, úgy arat

Ki Mir Szen, úgy Arafat :)
(Bonc Géza)

#23059 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 12. 06. 19:19

Én meg éppen haver blogját olvasom, és jéééé, ilyeneket találni benne:

http://1.bp.blogspot...E/s1600/hid.jpg

http://1.bp.blogspot.../siffatima2.JPG

Ezekhez honnan jött az anyag? Miért van ilyesmi a világ minden részén? Szinte a soklyukú hidunk is hasonló, bár az nem egy öreg bútordarab.

Párat linkelhetnék a világ minden részéről, azért jók az utazós blogok.

Ellenben lefényképezett egy ilyet is, szintén meglepődött rajt, de amiben melózik, ott sok minden előfordul:

http://4.bp.blogspot...761451971_n.jpg

Nem, nem kamu.
Make love not Wor.

#23060 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 12. 06. 19:19

Ellenben lefényképezett egy ilyet is, szintén meglepődött rajt, de amiben melózik, ott sok minden előfordul:

http://4.bp.blogspot...761451971_n.jpg

Nem, nem kamu.

Német akkumulátor????? :eek:

"die hard" :omg: :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1151
  • 1152
  • 1153