HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1152
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#23061 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 12. 06. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 06. 17:38

Mondjuk ezt a szobor és piramisépítést én is atomkemény faszságnak tartom. Semmi haszna, egy nagy kőhulladék az egész. Piramis helyett is az a sok ókori balfasz (a rómaiaknak már volt eszük ilyen tekintetben) építhetett volna egy szép díszvárost, techkörnyezetet, szép épületekkel, palotákkal, parkokkal, díszkertekkel, csatornarendszerrel, drága bútorokkal, és mindenfajta kényelemmel, ami embernek kellhet, és az akkori technika színvonalán megvalósítható, és az életközérzetét feldobja. Nyugodtan lehetett volna a kormányzás, és azt szolgálók elitközpontja. Fáraónként ismételni lehetett volna a produkciót. Ehelyett építettek egy hatalmas, ocsmány, unalmas kőbaszást, mintha odaszart volna valaki az táj kellős közepére, ez már akkor is fantáziátlan, primitív taplóságnak számított. Én, ha fáraó lettem volna, jól telibeszartam volna az isteneket, arra törekedtem volna, hogy a legfényűzőbben éljek, meg rendesen kiszolgáljanak, a legjobban, a legszakszerűbben, a legmodernebb technikával, meg valamiben fejlődjek, hogy legyen értelme az életnek, ne csak vegetáljak. Így meg elmentek az erőforrások ilyen kőfosok építésére, míg ezzel kínlódtak az emberek, nem termeltek használható értéket, nem adóztak belőle, és semmi nem fejlődött tőle semerre. Csak egy nagy pénznyelő volt az egész, aztán még manapság is szájtátva csodálja a sok barom bölcsészvirágja, aki még életében egy malterlapátot nem tartott a kezében, és nem látott építkezést. Tuti valamelyik elmebeteg retardált ötlete volt akkor is.

A szobor még csak hagyján, az legalább ábrázol valakit, de abból sem kell feltétlenül elképzelhetetlenül nagy, egy bizonyos nagyságtól felfelé csak a p5shiány kompenzációja.

Szerk.: viszont az szépen mutatják a piramisok, hogy az vezetés már akkoriban is értelmetlen dolgokra herdálta a pénzt. Kb. Vickthorkáék fosbarna színű, ablakok és kirakatok nélküli, 18-as karikás kuplerájkinézetű trafikvárosképbaszásai sem kellettek lófasznak sem. Az egész nettó pénzelbaszás volt a köbön válság kellős közepén. Nyugodtan oszthattak volna meglévő boltoknak kiegészítő dohányengedélyt, esetleg kitettek volna a kirakatra egy dohányárusi emblémát is, és a költségeket meg a bolt állta volna, a pénz meg épp úgy az államhoz folyt volna be.

Gondolod a fáraónak emiatt bármiből kevesebb maradt? Egyébként nem kényszermunkások építették, hanem fizetett melósok. És az a pénz visszaömlött a gazdaságba. Egyébként ne féltsd te az ókori adóbevételeket :) Ott nem voltak győzikék ekkora tartozásokkal :)

Szerkesztette: JonesC 2013. 12. 06. 22:00 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#23062 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 23:03

Hogy megtörjem a piramisos témát, erre valaki valamit?

Mert ha ez CG, akkor elég jól sikerült, nekem legalábbis ijesztő... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#23063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 12. 06. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2013. 12. 06. 23:03

Messze van ez a nagyon ijesztőtől és mivel holt sötét lófasz, így nem feltűnő, hogy nagyon kamu lenne.
Make love not Wor.

#23064 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 23:34

Egyébként szerintem, ha mindenki belegondol, hogy elsőre milyen formájú homokvárat épített, akkor a piramis már nem is lesz olyan meglepő :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#23065 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 07. 12:45

http://remtortenetek...-1-slender-man/

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#23066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 07. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 12. 07. 12:45

Make love not Wor.

#23067 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 08. 07:33

Mi volna, ha nem cg, valódi? :)
Egyébként meg sötét van, plusz homályos az egész, így nem tűnik fel annyira, hogy belenyúltak a képbe, mintha egy világos és tűéles felvétel volna.

#23068 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 08. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 12. 07. 12:50

Ezt néztem egy időben, de ráuntam, mert elég amatőr módon csinálták.
Nem is nagyon tudtak senkit lebuktatni, csak 1-2 iszonyat primitív cigányt, a többiek meg rámondták, hogy jóhiszeműen vették, még az a dagadt ürge is, aki x darab bringát tolt ki, mikor kijöttek a rendőrök. Vagy a cigró, aki azzal jött, hogy nem is ő tette fel a vonatra a bicajt, csak a kalauz hazudott/tévedett.
A végén meg ők basztak rá, kaptak valami házi őrizetet.

#23069 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 08. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 06. 23:34

Egyébként szerintem, ha mindenki belegondol, hogy elsőre milyen formájú homokvárat épített, akkor a piramis már nem is lesz olyan meglepő :)

Vagy gyerekkorában még mindenki gyíkember, és óriáseprekről álmodik. Ezt szépen kihagytad a számításból.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#23070 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 12. 08:37

http://erdekesvilagu..._campaign=index

hiánypótló cikk, egy sosemvolt doktorral :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#23071 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 12. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 08. 07:42

Ezt néztem egy időben, de ráuntam, mert elég amatőr módon csinálták.
Nem is nagyon tudtak senkit lebuktatni, csak 1-2 iszonyat primitív cigányt,

Az a baj, hogy itt-ott a bürokrácia szopatja őket, de jópár komolyabb banda és orgazda kivégződött.
Make love not Wor.

#23072 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 13. 14:48

http://ujvilagtudat....eletes-kor.html
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#23073 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 13. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 13. 14:48

Elég amatőr ez a tükörfordítás.

#23074 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 13. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2013. 12. 13. 15:19

Elég amatőr ez a tükörfordítás.

Van legalább fordítva elő ember által ámbár. Csak hogy az asztronauták aspektuasai meg legyenek figyelve által nekilyebele odaneki durr :Đ Éljen a tükör-előfordítás.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#23075 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 12:46

ezt nem gyula írta? kb az ő kémiai és fizikai tudását tükrözi az a !!!!4?4!!! bekezdés amit átszenvedtem.

Idézet

#23076 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 12. 12. 09:28

Az a baj, hogy itt-ott a bürokrácia szopatja őket, de jópár komolyabb banda és orgazda kivégződött.

Az utolsó részben épp arról panaszkodtak, hogy a tolvajokból szinte mindenkit kiengedtek, ők meg házi őrizetet kaptak.

Néhány részt nem láttam, de amikre emlékszem, abban ilyenek voltak, hogy a cigró bemondja, hogy a kalauz fogta csak rá, hogy ővé a bringa a vonaton; vagy volt egy faszi akinek a kapuja előtt camp-eltek, az meg látta, hogy várják, és inkább pár óra múlva megtalálónak feltüntetve magát visszaadta a bringát (hogy eltelt fél nap, kit érdekel, a törvény szerint 8 nap múlva is leadhatta volna); vagy volt egy dagadt ürge akitől több bringa előkerült, azt' nem lett vele semmi, mer' elmondása szerint jóhiszeműen vette az utcán.

Orgazdáknál ez a nehézség: ha ésszel csinálja, sosem bizonyítják be, hogy nem jóhiszeműen vette.

#23077 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 12. 13. 14:48

Végig se bírtam olvasni, akkora hülyeség.

#23078 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 14. 16:19

Orgazdáknál ez a nehézség: ha ésszel csinálja, sosem bizonyítják be, hogy nem jóhiszeműen vette.

Voltak ilyenek is, de éppen napi bejegyzés:

"Érdekesség, hogy a facebookos ismerősei között feltűnik egy bizonyos "Perserus Franken", azaz valódi nevén Burka Jenő, akit mi is ismerünk, hiszen jóvoltunkból landolt a sitten két évvel ezelőtt. (Az elfogásról készült videó:
Make love not Wor.

#23079 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 12. 14. 17:31

Voltak ilyenek is, de éppen napi bejegyzés:

"Érdekesség, hogy a facebookos ismerősei között feltűnik egy bizonyos "Perserus Franken", azaz valódi nevén Burka Jenő, akit mi is ismerünk, hiszen jóvoltunkból landolt a sitten két évvel ezelőtt. (Az elfogásról készült videó:

Persze, biztos voltak sikerek is.
Mindent elbaszni kb. akkora zsenialitás, mint mindent jól csinálni.

Meg talán azóta kicsit több ésszel csinálják, tavalyi (vagy régebbi) részek voltak, amiket én néztem.

#23080 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 14. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 14. 16:25

Végig se bírtam olvasni, akkora hülyeség.

Én csak azt nem értem, hogy ha valaki olyan hülye, mint Gyula vagy a cikk szerzője, akkor minek okoskodik? Miért nem kussol inkább és csinál olyat, amiben nem jön ki, hogy ilyen buta?

Teljesen feleslegesen pazarolják az idejüket olyanra, amiben nem jók és amiben esélyük nincs a valódi sikerre. Néhány buta társukat szivatják csak ezzel az egésszel.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1152
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.