Idézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 06. 17:38
Mondjuk ezt a szobor és piramisépítést én is atomkemény faszságnak tartom. Semmi haszna, egy nagy kőhulladék az egész. Piramis helyett is az a sok ókori balfasz (a rómaiaknak már volt eszük ilyen tekintetben) építhetett volna egy szép díszvárost, techkörnyezetet, szép épületekkel, palotákkal, parkokkal, díszkertekkel, csatornarendszerrel, drága bútorokkal, és mindenfajta kényelemmel, ami embernek kellhet, és az akkori technika színvonalán megvalósítható, és az életközérzetét feldobja. Nyugodtan lehetett volna a kormányzás, és azt szolgálók elitközpontja. Fáraónként ismételni lehetett volna a produkciót. Ehelyett építettek egy hatalmas, ocsmány, unalmas kőbaszást, mintha odaszart volna valaki az táj kellős közepére, ez már akkor is fantáziátlan, primitív taplóságnak számított. Én, ha fáraó lettem volna, jól telibeszartam volna az isteneket, arra törekedtem volna, hogy a legfényűzőbben éljek, meg rendesen kiszolgáljanak, a legjobban, a legszakszerűbben, a legmodernebb technikával, meg valamiben fejlődjek, hogy legyen értelme az életnek, ne csak vegetáljak. Így meg elmentek az erőforrások ilyen kőfosok építésére, míg ezzel kínlódtak az emberek, nem termeltek használható értéket, nem adóztak belőle, és semmi nem fejlődött tőle semerre. Csak egy nagy pénznyelő volt az egész, aztán még manapság is szájtátva csodálja a sok barom bölcsészvirágja, aki még életében egy malterlapátot nem tartott a kezében, és nem látott építkezést. Tuti valamelyik elmebeteg retardált ötlete volt akkor is.
A szobor még csak hagyján, az legalább ábrázol valakit, de abból sem kell feltétlenül elképzelhetetlenül nagy, egy bizonyos nagyságtól felfelé csak a p5shiány kompenzációja.
Szerk.: viszont az szépen mutatják a piramisok, hogy az vezetés már akkoriban is értelmetlen dolgokra herdálta a pénzt. Kb. Vickthorkáék fosbarna színű, ablakok és kirakatok nélküli, 18-as karikás kuplerájkinézetű trafikvárosképbaszásai sem kellettek lófasznak sem. Az egész nettó pénzelbaszás volt a köbön válság kellős közepén. Nyugodtan oszthattak volna meglévő boltoknak kiegészítő dohányengedélyt, esetleg kitettek volna a kirakatra egy dohányárusi emblémát is, és a költségeket meg a bolt állta volna, a pénz meg épp úgy az államhoz folyt volna be.
Gondolod a fáraónak emiatt bármiből kevesebb maradt? Egyébként nem kényszermunkások építették, hanem fizetett melósok. És az a pénz visszaömlött a gazdaságba. Egyébként ne féltsd te az ókori adóbevételeket

Ott nem voltak győzikék ekkora tartozásokkal
Szerkesztette: JonesC 2013. 12. 06. 22:00 -kor
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye