HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
  • 1202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#23981 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 11:32

Meg, csak én csalásnak tartom. Még akkor is, ha időnként nem bírom az ilyen szerencsétlen butákat. Kihasználni azért nem kellene. Egelyt meg a hülyeségeiért simán felakasztanám.

Dext könyveibe majd nyáron belenézek, mondtam már, hogy inkább próbáljon ilyennel házalni, abban talán akad ráció.

Persze, csalás, de megérdemlik. Szerintem simán.

Pár éve ismerős valami gyógytanfolyamra ment el, ahol magyarázták, hogy a pali koncentrál, és áramlanak a gyógyító energiák.
Erre megkérdezte, hogy ezt lehet-e mérni is valami műszerrel, vagy csak el kell hinni.
Jött a válasz, hogy persze, hát ezt laboratóriumban lemérték többször is, a tudósok is csak csodálkoztak, micsoda energiák áramolnak.
Erre megkérdedzte, hogy mi a mértékegysége.
Tessék?
Mi a mértékegysége, mit mértek ott a laboratóriumban?
Ezen a ponton lett ő a hitetlen köcsög, akit elzavartak, hogy ne zavarja össze az előadót.

#23982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 12:26

Tessék?
Mi a mértékegysége, mit mértek ott a laboratóriumban?
Ezen a ponton lett ő a hitetlen köcsög, akit elzavartak, hogy ne zavarja össze az előadót.

Erre találta fel Egely a saját Gyula-fogalmát, mondván vitalitás :-D
Make love not Wor.

#23983 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 12:26

Jött a válasz, hogy persze, hát ezt laboratóriumban lemérték többször is, a tudósok is csak csodálkoztak, micsoda energiák áramolnak.

Amúgy elég sok konteós oldal ezzel nyomat, hogy tudósok, laborban, eredmény, tesztelték, satöbbi. Név meg hivatkozás nincs, csak valami gyanús oldal, helyi hírcsárda, oszt mindenki valakire hivatkozik. Néha utánajártak, legjobb mikor olyan egyetem nincs is a faluban, de környéken sem dolgozott akkor, ott olyan ember. Fotóját meg 3 másik néven megtalálni a neten :-D És csak mondják, mondják, mondják...
Make love not Wor.

#23984 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 13:50

Erre találta fel Egely a saját Gyula-fogalmát, mondván vitalitás :-D

Persze.
Ez azért az Egelynél kevésbé felkészült illető lehetett.
Meg gondolom az előadásokra azok mennek, akik tátott szájjal beszopják tövig, nem akik belekérdeznek és még értenek is hozzá annyit, hogy tudják, amikor hülyeséget válaszol.

#23985 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 13:58

Amúgy elég sok konteós oldal ezzel nyomat, hogy tudósok, laborban, eredmény, tesztelték, satöbbi. Név meg hivatkozás nincs, csak valami gyanús oldal, helyi hírcsárda, oszt mindenki valakire hivatkozik. Néha utánajártak, legjobb mikor olyan egyetem nincs is a faluban, de környéken sem dolgozott akkor, ott olyan ember. Fotóját meg 3 másik néven megtalálni a neten :-D És csak mondják, mondják, mondják...

Én anno olvastam az Uri Geller könyvét, vagy 20 éve, de lehet régebben. Azóta lebukott, és már csak bűvésznek vagy előadóművésznek nevezi magát.
Már akkor nem hittem el amiket írtak. Akié volt a könyv, az meg magyarázta, hogy igaz, mert könyvben kiadták.
Hát mondom, a Hódról is több könyvet írtak, mégse hiszed el, nem? Erre: persze, mert az csak kitalált történet.

#23986 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 14:13

Persze.
Ez azért az Egelynél kevésbé felkészült illető lehetett.
Meg gondolom az előadásokra azok mennek, akik tátott szájjal beszopják tövig, nem akik belekérdeznek és még értenek is hozzá annyit, hogy tudják, amikor hülyeséget válaszol.

Én voltam olyanon, ahol nem lehetett kérdezni, csak a következőn, ahhoz viszont belépési nyilatkozat és összeg kellett volna :-D Műszakilag érdekelt, MLM-es geci az tény, de valami set top boxot osztogatós neten keresztüli izé lett volna, érdekelt a koncepció és a műszaki megoldás, meg persze mi van mögötte és miért :-D Persze nagy semmi nem lett belőle, rokon meg semmit nem mondott, csak "gyere el és meglátod". Azóta is látják, én Őket nem annyira :-D
Make love not Wor.

#23987 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 14:18

Hát mondom, a Hódról is több könyvet írtak, mégse hiszed el, nem? Erre: persze, mert az csak kitalált történet.

És ez mennyivel életszerűbb. Aki meg dolgozott Hód-féle emberekkel az reálisabbnak tart egy olyat. Én láttam bűvészt, aki geci jól tolta, sokan nem láttuk a praktikát, max. videón, odafigyelve, kikockázva. De olyan hülyét csinált egyből itt 10 emberből, hogy nagyon. Mert ügyes és csalafinta. Vigyázz csalok, nem olyan, mint a többi, aki beállítja magát nagy varázslónak és jajj. Csávót saját szememmel láttam kanalat hajlítani, nyilván valami fénytörős vagy hasonló trükk volt, de élőben valljuk be elég misztikus és fasza dolgok ezek. Én szeretem is, minnyá keresek videót.
Make love not Wor.

#23988 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 14:21

Én voltam olyanon, ahol nem lehetett kérdezni, csak a következőn, ahhoz viszont belépési nyilatkozat és összeg kellett volna :-D Műszakilag érdekelt, MLM-es geci az tény, de valami set top boxot osztogatós neten keresztüli izé lett volna, érdekelt a koncepció és a műszaki megoldás, meg persze mi van mögötte és miért :-D Persze nagy semmi nem lett belőle, rokon meg semmit nem mondott, csak "gyere el és meglátod". Azóta is látják, én Őket nem annyira :-D

Jaja, ez tipikusan ilyen, hogy nem mondanak semmit, gyere el, aztán lehetőleg vegyél vagy lépj be.
Egyszer egyik csaj ilyen házhoz jövős edényárulós bemutatót szervezett, aztán rávett, hogy hívjak ide 5 ismerőst és nézzük meg. Hát megnéztük, aztán persze hogy senki nem vett semmit, mer' többe volt pár rozsdamentes lemezből húzott fazék, mint az autójuk.
Többet nem is tudott rábeszélni senki ilyesmire.

Ja: másik csaj meg valami gyógysólámpás kacattal üzletelt.
Nekem is jött a dumával, hogy 10 percig nézem a fényét, és jobban látok távolra. Mondom, ja ideiglenesen, mer' ha 10 percig nézek bármit messziről, az után is jobban látok távolra.
Erre csodálkozott, hogy nahát.

Szerkesztette: Sparow2 2014. 06. 19. 13:35 -kor

#23989 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 14:32

Ja: másik csaj meg valami gyógysólámpás kacattal üzletelt.

Sógorék a lábfürdőset vették meg, azt hamar megfejtettem, hogy nem kötelező belelépni, magától is szép elektrolízis van benne, oszt színesedik, ahogy fogy az elektróda, oszt akkor milyen nehézfémet von ki a szervezetből, meg májbajt, ha bele sem léptem? Most már belátták :-D És volt olyan orvos, aki ajánlotta, bár abban igaza lehet, hogy ha lelkileg rendbeteszünk és ebben hiszünk, mint csodaszer, akkor működhet. Csak egy ionizálós akármiyen nyaklánc olcsóbb, abban is lehet hinni és 24 órásban "működik" :-D
Make love not Wor.

#23990 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 13:59

Aztán ugyanezek az üzemanyagfogyasztás csökkentő adalékok, meg a lefogyasztó szerek.

#23991 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 19. 14:59

Aztán ugyanezek az üzemanyagfogyasztás csökkentő adalékok, meg a lefogyasztó szerek.

És a hülye még visszaír, hogy egy próbát megér, hátha segít. Igen, 10ezer forintos cucc csodát tesz az autóval, a gyártók meg nyilván az olajlobbi miatt sokat fogyaztanak. Az senkinek nem esik le, hogy mégis deciken ütik egymást és az nagy király lesz, aki egy városi kisautó fogyasztását le tudja tolni. Olajlobbi meg mehet a picsába :-D És ha mérhetően, bizonyíthatóan kijön, hogy faszság, akkor is nekilátnak okoskodni, megfejteni, bármit kitalálni.
Make love not Wor.

#23992 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 06. 19. 10:01

Az "(élet)művész" az a temperamentum típus, akinek megvan a természetes képessége ahhoz, hogy a művészetekben kibontakozzon. (Innen az elnevezés is, eredeti név: Artisan). Itt nem feltétlenül a szépművészetekre kell gondolni, mint a festészet vagy a szobrászat. Kiváló az előadó művészetben, mint a tánc, zenélés, de a sportokban, szerelésben és az üzletkötés művészetében is. Az "életművész" leginkább a valós világban érzi jól magát: ahol az itt és most a hangsúlyos. Ott szeret lenni, ahol történik valami, imádja az izgalmakat. Keresi a kalandokat, és éhes az ingerekre. Elve, hogy a változatosság gyönyörködtet, és hogy olyan dolgokkal való foglalkozás, amely monoton, nem izgalmas, csak időpocsékolás. Impulzív, nagyon jól alkalmazkodik, versengő és mindig hisz benne, hogy legközelebb szerencséje lesz. A legoptimistább temperamentum típus. Nagyon bőkezű, megosztja mindenét a barátokkal, gyakori hogy ő fizet az étteremben, még akkor is, ha épp nem áll jól anyagilag. Nem kér semmit cserébe. Szereti követni a divatot, szép ruhákban járni, fontos neki a külseje, sokkal jobban, mint más temperamentum típusoknak, így gyakran több időt tölt edzőteremben, szépségszalonokban, mint mások.
Mindenek felett, a legfontosabb számára a szabadság, hogy azt tehesse, amihez épp kedve van. Nehezen viseli a korlátozó kapcsolatokat, hajlamos ellenállni a kötelező dolgoknak. Általában nincs fogalma a spórolásról, a várakozásról, nem vár holnapig, szeretne mindent megélni az itt és most-ban.

A lakosság kb. 30-35%-a "életművész" típus, ami nagyon jó, mert izgalmakat, szépséget teremtenek maguk körül, az emberek szeretik őket, feldobják a társaságot.

Életcéljai:
Fejlessze a képességeit, jól érezze magát, kaland, elkerülje az unalmat.

Erősségei:
Keresi a kompromisszumokat. Nagyon gyorsan tanul (de gyorsan is felejt). Tárgyalási képességeivel modellt
nyújt másoknak. Jól működik olyan helyzetekben, ahol viccelődni kell, megnyerni embereket.

Szereti:
Akciót, feltűnéskeltést, bulit, versenyt, másokra nagy, azonnali hatást tenni

Nem szereti:
Unalmat, mozdulatlanságot, hosszúra nyúlt magyarázatokat és megbeszéléseket, részleteket és komplexitást, önelemezgetést, az összes típus közül a legrosszabbul viseli a konfliktust, a stresszt.

Amit más típusok nem szeretnek benne:
Gyakran hanyag, ami feltűnik másoknak, túl gyakran akar versengeni, amit mások terhesnek találnak, nem tud komoly lenni.

Szerintem nem vagy életművész.

Ezek a definíciók túlságosan szubjektívek.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 19. 15:31 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#23993 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 15:35

És a hülye még visszaír, hogy egy próbát megér, hátha segít. Igen, 10ezer forintos cucc csodát tesz az autóval, a gyártók meg nyilván az olajlobbi miatt sokat fogyaztanak. Az senkinek nem esik le, hogy mégis deciken ütik egymást és az nagy király lesz, aki egy városi kisautó fogyasztását le tudja tolni. Olajlobbi meg mehet a picsába :-D És ha mérhetően, bizonyíthatóan kijön, hogy faszság, akkor is nekilátnak okoskodni, megfejteni, bármit kitalálni.

Na igen, ezt nem értem én se. Ha az olajlobbi nyomná a gyártókat, akkor 20 litert ennének 100 km-en, és nem azon versenyeznének, hogy kinek kisebb a fogyasztása, miközben 1.2-es motorokból kihoznak 90 lóerőket az új Astrákban.

#23994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 19. 16:26

Te nem életművész vagy. Életművész a haverom, akinek azt mondtam, hogy megyünk Hollandiába dolgozni, ha ráér jöjjön, sokat nem tudok, hogy mit meddig, de autó van, dolgokat kell megoldani. Erre annyit mondott, hogy ok, de még egy 20 perc kell míg hazaér a sátorért, oszt mehetünk :-D Németeken túl már kb. tudta egyáltalán mi lesz. Meg van egy stílusa, ami Neked nincs.
Make love not Wor.

#23995 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:36

Aha.
Akkor miben vagy te életművész, művész úr?
Hülyeségek beszopásában, azt művészi szinten űzöd. Balek.

#23996 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:37

Hm, az előbb még nem ezt írtad. De már az is szerkesztett volt.

Látott már valaki Dextrose szerkesztetlen hozzászólást?
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#23997 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:38

Nem, de az elozot en is lattam. Az nem ez volt.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#23998 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 06. 19. 16:38

Nem, de az elozot en is lattam. Az nem ez volt.

Na várj, és az szerkesztett volt?

Amit én láttam az az volt, hogy "Nem hiszek neked, mert nem." Szerkesztve. Vajon mi volt előtte?
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#23999 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 16:35

Te nem életművész vagy. Életművész a haverom, akinek azt mondtam, hogy megyünk Hollandiába dolgozni, ha ráér jöjjön, sokat nem tudok, hogy mit meddig, de autó van, dolgokat kell megoldani. Erre annyit mondott, hogy ok, de még egy 20 perc kell míg hazaér a sátorért, oszt mehetünk :-D Németeken túl már kb. tudta egyáltalán mi lesz. Meg van egy stílusa, ami Neked nincs.

Nekem is mondták párszor, de én nem érzem magam életművésznek.
Volt kolléga, kérdeztem, miért mondja, erre ilyet szólt: mindig felnéztem azokra a pasikra, akik már a 3. mondatnál meg tudják mondani egy nőnek, hogy tetszik nekik. De te már az elsőnél megmondod.

#24000 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: A.J. Crowley - Dátum: 2014. 06. 19. 15:39

Na várj, és az szerkesztett volt?

Amit én láttam az az volt, hogy "Nem hiszek neked, mert nem." Szerkesztve. Vajon mi volt előtte?

En mar nem pontosan ezt lattam. A nem hiszek neked meg oke, a vesszo utan mas volt. De mar az is szerkesztett volt.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
  • 1202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.