HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1210
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#24221 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 28. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 15:48

Érdemes végignézni, a videó végén meg van egy csomó 2001 előtti film, amiben utalás van 9-11-re.

Bármilyen filmet találunk bármilyen utalásra, csak bele kell magyarázni. Legjobb az a legenda, ami terjed a neten, hogy az X és Y gép járastzáma ez meg amaz, és ha windings betűtípusra állítjuk, akkor halálfej, sátán, mittomén mi jön ki belőle. Igaz a két gépnek csak az ilyen oldalakon az a járatszáma, máshol nem... Vitatkozik Velük a fene, szkeptikuson is pár építész leírta, hogy milyen szerkezet, mit tud, itt a videó, teljesen reális ezért meg ezért meg amazért (amúgy kurva érdekes és valóban jó dolgokat írtak), aztán jött a pórnép a 2 órás videóval és mondja, hogy felrobbantották, mert mert csak, és háromszög, piros gomb, 911, régenmindenjobbvót. Nem is érdemes Velük vitatkozni, nagy része ráadásul a legsemmitmondóbb hírbe is egyből beletolja az elmútnyócév, köcsög Fletó, kurva Orbán, zsidók, cionisták, gyíkemberek mondanivalóját.

Én meg el sem bírok menni a (TITKOS!) gyíktalira, mert vidéken leszek:

Csatolt fájl  gyiktali.jpg (52,58K)
Letöltések:: 14
Make love not Wor.

#24222 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 17:02

Nyilván olyannak szántam, akit érdekel, tehát nem neked.

Ebben az a jó, hogy engem sok minden érdekel, de ezek után meg sem merem nyitni, mert legtöbb szarul fordított, rosszul kommentelt, hazudósra feliratozott dolog volt, vagy unalmas vontatott szar, mint TVben két reklám közt egy harmadik, a film meg 1.5 óra alatt annyiról szól, amit a reklám előtti beharangozóban is megtudtunk. Okosabbak meg nem leszünk.

Legjobb az, mikor egy valami konrét dologra idebasznak valami 2 órás videót, ami úgy mindenről szól, és "nyidsd ki a szemed, ez TÉNY". Én egy valamire rákérdezek, kapom a következő következőjét, majd megint zsidók, csiribiri, már teljesen eltértünk a tárgytól, piramisok után jöttek az UFÓK, az oltás, a satöbbi, közben engem csak egyszerű kis paraméter érdekelt. Cserébe már a kemtrél elmélet után a 6. két órás videót nézném a boszniai piramisokban talált háromszögekről.
Make love not Wor.

#24223 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 28. 21:59

Mint amikor guga is betolja a max szakmunkásképzőt végzett faszit, aki hogy milyen elgondolkodtató meg minden, a faszi meg az előző videójában még a salamancai katedrális asztronautájáról magyarázta, hogy ott van 1500 éve, ami egyébként a felújításkor került oda :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24224 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 08. 28. 22:59

Mint amikor guga is betolja a max szakmunkásképzőt végzett faszit, aki hogy milyen elgondolkodtató meg minden, a faszi meg az előző videójában még a salamancai katedrális asztronautájáról magyarázta, hogy ott van 1500 éve, ami egyébként a felújításkor került oda :D

Ja, ez az egy "bizonyíték" csináltak rá tonna blogot, tényfeltárást és 2 órás videót. És rendes helyen sok évvel ezelőttről ott az újsághír, hogy mikor, miért került oda. Aztán később ebből az egy momentumból kiindulva kész a komplett elmélet, meg a gyíkok és a szíriusziak :-p Másik része meg rendesen előadni sem tud, nekem már az nem túl meggyőző. Utolsó kemtréles Óberlés izé is, 17 őőőőőőőőzés percenként, szarul van a kamera, hang éppen nem hallható, ember meg egy pszichiátriai kezelés alatt álló benyomását kelti. Bár ilyet egyik MCSEes csillagász is csinált, nem is tudom miért adott elő, de elég szar lett, közben tud és nagy koponya...
Make love not Wor.

#24225 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 28. 17:04

Ne te mondd meg mi érdekel és mi nem. Engem érdekelt volna, ha nem a szokásos unalmas hülyeség lett volna, hanem valami érdekes dolog.

Hát persze :D Elég szomorú amúgy, hogy neked ezek a dolgok hülyeségek.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#24226 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 28. 22:20

Ebben az a jó, hogy engem sok minden érdekel, de ezek után meg sem merem nyitni, mert legtöbb szarul fordított, rosszul kommentelt, hazudósra feliratozott dolog volt, vagy unalmas vontatott szar, mint TVben két reklám közt egy harmadik, a film meg 1.5 óra alatt annyiról szól, amit a reklám előtti beharangozóban is megtudtunk. Okosabbak meg nem leszünk.

Legjobb az, mikor egy valami konrét dologra idebasznak valami 2 órás videót, ami úgy mindenről szól, és "nyidsd ki a szemed, ez TÉNY". Én egy valamire rákérdezek, kapom a következő következőjét, majd megint zsidók, csiribiri, már teljesen eltértünk a tárgytól, piramisok után jöttek az UFÓK, az oltás, a satöbbi, közben engem csak egyszerű kis paraméter érdekelt. Cserébe már a kemtrél elmélet után a 6. két órás videót nézném a boszniai piramisokban talált háromszögekről.

Hát ha 2 kattintást és 5-10 percet nem ér ez meg neked, amíg belenézel, akkor tényleg csak azt tudom mondani, mint Gabibácsinak.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#24227 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 23:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 23:54

Hát ha 2 kattintást és 5-10 percet nem ér ez meg neked, amíg belenézel, akkor tényleg csak azt tudom mondani, mint Gabibácsinak.

Ezer+1 ilyet meglestem, egye fene ez már belefér. Bár múltkor is anyáztam. Mindig anyázok :-D A piramisost el kezdtem bogozni, talán azt is emlegetted, meg blubesz is írta, hogy elgondolkoztató. És akkor hol volt még a vége? Az a baj, eddig ilyenből értelmeset nem is láttam. Inkább megint a római katakombákról nézek filmet, vagy angliai föld alatti rendszerekről, azok állatok és amit nem tudnak, nem bogozzák. Belenéztem Dext szellemvadászos izéjébe is, aztán még kettőbe, hátha történik valami, de azon kívül, hogy valamivel folyton paráztatják egymást, sok nem jön át...
Make love not Wor.

#24228 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 15:48

Érdemes végignézni, a videó végén meg van egy csomó 2001 előtti film, amiben utalás van 9-11-re.

Elég keményen kezdődik angolul, valamennyit beletekertem, de izééé, mondod hol van utalás a 9/11-re? Azt a fél percet pld. megnézném. És szerintem foglald össze 3 percben, hogy miről is szól :-)
Make love not Wor.

#24229 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 23:28

Kúl. Véletlenül sem magasságkorlátozás, ugye?

Csatolt fájl  911.png (70,84K)
Letöltések:: 17

Ettől lesztek nevetségesek, hogy erőltetitek.

Mondhatunk mi bármit:

A BME-s haverom rájött mindenre! Itt volt az orrunk előtt basszus!!!4!!

"A neptun 6 betű, tegnap 3 óráig vártam mire beengedett, 3+6=9. Szeptemberben kezdődik az 5. félév, ami a 9. hónap.
9-5=4.A c++=d. A nagy D ascii kódja, 68. Tegnap volt a tárgyfelvétel, ami 1 napja történt. 68+1=69. 6+9=15.
15 kongruens 3 (mod 4). A háromszögnek 3 oldala van. Az illamuniti egy háromszög. Az illamuntinak egy szeme van.
15 mod 3 = 0. 0+1=1. A neptun az illimanuti confrimdeted!!!1!!4!!!"
Make love not Wor.

#24230 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 28. 23:35

Jók a kommentek is, egyik leugatta a másikat, hogy nem is az illuminátus felügyeli Hollywoodot, hanem a sátán :-D Egyre jobb. Bár mostanában elég sokat foglalkoztam démonokkal. Itt vannak köztünk, az egész a 11. kerületben kezdődött egy bonyolult útjelzővel, a labirintus elején.
Make love not Wor.

#24231 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 05:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 28. 18:36

Nehéz újat mutatni. Bár engem most az ásványvízbalhé elgondolkoztatott...

Engem is, hogy egyszerű üzleti érdek-e, vagy más.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#24232 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 05:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 23:50

Hát persze :D Elég szomorú amúgy, hogy neked ezek a dolgok hülyeségek.

Szar az érvelésed. Elég szomorú, hogy neked nem, és mindent beszopsz gondolkozás nélkül. Én sok mindent elolvastam már, és nem az ilyen összevágott kamufeliratos videóktól fogok dobni egy hátast. Amúgy ufo klubba is jártam annó, szóval a téma érdekel, ezt is beszopiztad :)

#24233 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 05:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 00:35

Jók a kommentek is, egyik leugatta a másikat, hogy nem is az illuminátus felügyeli Hollywoodot, hanem a sátán :-D Egyre jobb. Bár mostanában elég sokat foglalkoztam démonokkal. Itt vannak köztünk, az egész a 11. kerületben kezdődött egy bonyolult útjelzővel, a labirintus elején.

Én ismerem az ifjú sátánt, dragonballban is szerepelt. Tehát létezik.

#24234 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 29. 06:25

Szar az érvelésed. Elég szomorú, hogy neked nem, és mindent beszopsz gondolkozás nélkül.

Némelyik monológ elég Gyulás lett, sem eleje, sem vége, csak valami kampó duma. Aztán az egész film is, webről összeollózott. Ha annyira nagy valami, akkor legalább a kommentárt megcsinálhatták volna rendesre. Témától függetlenül egyszerűen már fáj a kivitelezés módja. Ahogy sok más ilyennél is. Lényeg a rettegés, mert sok helyen semmi lényegeset nem mond.
Make love not Wor.

#24235 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 09:32

Némelyik monológ elég Gyulás lett, sem eleje, sem vége, csak valami kampó duma. Aztán az egész film is, webről összeollózott. Ha annyira nagy valami, akkor legalább a kommentárt megcsinálhatták volna rendesre. Témától függetlenül egyszerűen már fáj a kivitelezés módja. Ahogy sok más ilyennél is. Lényeg a rettegés, mert sok helyen semmi lényegeset nem mond.

A kivitelezés szar, a videó témájához nem is passzolnak a videó végén 9-11-es utalások. De nem is azért linkeltem mert olyan húdefaszán meg van csinálva, engem maga a jelenség érdekel. Talán jobban is mint a földönkívüliek, mert ezt nem tudom hova rakni. Nem értem mi ez a piramis, mindent látó szem, 666, lucifer imádat a sztárok között (és nem csak ott, lásd dollár). Annyi bizonyos, hogy sztárságuk előtt nem imádták ezeket a szimbólumokat, és az is nyilvánvaló, hogy hiába híresek és gazdagok, de nem boldogok, és sok közöttük a zavarodott személyiség.
Szeretném megérteni, csupán csak ezért linkeltem.

Szerkesztette: Valdy 2014. 08. 29. 08:46 -kor

#24236 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 09:32

Igen, semmi önálló ötlet, összevágott szemét. De a legfőbb érve EZEKNEK, hogy te hiszel a tudománynak, és nem is érdekel az egész. Lófaszt.

#24237 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:52

Szerintem joval egyszerubb ez, mint amit probalnak belemagyarazni. Nincs itt satan imadat meg kisfaszom, kvazi egyszeru emberekbol lettek hirtelen hires/gazdag emberek. Ezt a gyenge jellem nehezen viseli, a porgesbe nekiall anyagot tolni, a penz is a fejebe szall, johogy csak latszatboldogsag ez.

Nameg nefeledd hogy lucifer mellett isteneket is szeretnek sokmilliardan. Azt' mindegyik kitalalt. Az ember ember marad, annak minden velejaro gyengesegevel. Felesleges ebbe tobbet latni. Kerlek faradj at a Gyula topicba.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#24238 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 00:28

Kúl. Véletlenül sem magasságkorlátozás, ugye?

Csatolmány 911.png

Ettől lesztek nevetségesek, hogy erőltetitek.

Mondhatunk mi bármit:

A BME-s haverom rájött mindenre! Itt volt az orrunk előtt basszus!!!4!!

"A neptun 6 betű, tegnap 3 óráig vártam mire beengedett, 3+6=9. Szeptemberben kezdődik az 5. félév, ami a 9. hónap.
9-5=4.A c++=d. A nagy D ascii kódja, 68. Tegnap volt a tárgyfelvétel, ami 1 napja történt. 68+1=69. 6+9=15.
15 kongruens 3 (mod 4). A háromszögnek 3 oldala van. Az illamuniti egy háromszög. Az illamuntinak egy szeme van.
15 mod 3 = 0. 0+1=1. A neptun az illimanuti confrimdeted!!!1!!4!!!"

Én meg nem hiszek a véletlenekben, pláne ilyen mennyiségben. De ez akkor had legyen az én bajom.

#24239 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 08. 29. 09:52

Szerintem joval egyszerubb ez, mint amit probalnak belemagyarazni. Nincs itt satan imadat meg kisfaszom, kvazi egyszeru emberekbol lettek hirtelen hires/gazdag emberek. Ezt a gyenge jellem nehezen viseli, a porgesbe nekiall anyagot tolni, a penz is a fejebe szall, johogy csak latszatboldogsag ez.

Nameg nefeledd hogy lucifer mellett isteneket is szeretnek sokmilliardan. Azt' mindegyik kitalalt. Az ember ember marad, annak minden velejaro gyengesegevel. Felesleges ebbe tobbet latni. Kerlek faradj at a Gyula topicba.

Ez nem magyarázza miért imádják ilyen számban ezeket a szimbólumokat. Érdekes, keresztény egy sincs köztük (legalábbis nem reklámozza ily módon).

Egyébként jogod van saját véleményt formálni, jogod van nem látogatni ezt a topikot ha nem tetszik, mintahogy nekem jogom van itt maradni, ha már ez egy ilyen topik.

Szerkesztette: Valdy 2014. 08. 29. 08:56 -kor

#24240 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 09:26

Ja, hat vegulis ha ugy vesszuk ez a satanos-konteos tema is offtopic, mert ufokrol lehetne ertelmesen is beszelni. Johetne ide csillagaszati tema, marskutatas, egyebek, ehelyett voltak Dex tunderei, Astray Shemale meg djikemberek. Szoval errol ennyit :)
A te temad jobban passzol Gyulus topicjaba, ezert javasoltam azt.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1210
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.