Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 15:48
Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 28. 15:48
Bármilyen filmet találunk bármilyen utalásra, csak bele kell magyarázni. Legjobb az a legenda, ami terjed a neten, hogy az X és Y gép járastzáma ez meg amaz, és ha windings betűtípusra állítjuk, akkor halálfej, sátán, mittomén mi jön ki belőle. Igaz a két gépnek csak az ilyen oldalakon az a járatszáma, máshol nem... Vitatkozik Velük a fene, szkeptikuson is pár építész leírta, hogy milyen szerkezet, mit tud, itt a videó, teljesen reális ezért meg ezért meg amazért (amúgy kurva érdekes és valóban jó dolgokat írtak), aztán jött a pórnép a 2 órás videóval és mondja, hogy felrobbantották, mert mert csak, és háromszög, piros gomb, 911, régenmindenjobbvót. Nem is érdemes Velük vitatkozni, nagy része ráadásul a legsemmitmondóbb hírbe is egyből beletolja az elmútnyócév, köcsög Fletó, kurva Orbán, zsidók, cionisták, gyíkemberek mondanivalóját.
Én meg el sem bírok menni a (TITKOS!) gyíktalira, mert vidéken leszek:
 gyiktali.jpg (52,58K)
 gyiktali.jpg (52,58K)
Letöltések:: 14

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

Másik része meg rendesen előadni sem tud, nekem már az nem túl meggyőző. Utolsó kemtréles Óberlés izé is, 17 őőőőőőőőzés percenként, szarul van a kamera, hang éppen nem hallható, ember meg egy pszichiátriai kezelés alatt álló benyomását kelti. Bár ilyet egyik MCSEes csillagász is csinált, nem is tudom miért adott elő, de elég szar lett, közben tud és nagy koponya...
 Másik része meg rendesen előadni sem tud, nekem már az nem túl meggyőző. Utolsó kemtréles Óberlés izé is, 17 őőőőőőőőzés percenként, szarul van a kamera, hang éppen nem hallható, ember meg egy pszichiátriai kezelés alatt álló benyomását kelti. Bár ilyet egyik MCSEes csillagász is csinált, nem is tudom miért adott elő, de elég szar lett, közben tud és nagy koponya...

A piramisost el kezdtem bogozni, talán azt is emlegetted, meg blubesz is írta, hogy elgondolkoztató. És akkor hol volt még a vége? Az a baj, eddig ilyenből értelmeset nem is láttam. Inkább megint a római katakombákról nézek filmet, vagy angliai föld alatti rendszerekről, azok állatok és amit nem tudnak, nem bogozzák. Belenéztem Dext szellemvadászos izéjébe is, aztán még kettőbe, hátha történik valami, de azon kívül, hogy valamivel folyton paráztatják egymást, sok nem jön át...
 A piramisost el kezdtem bogozni, talán azt is emlegetted, meg blubesz is írta, hogy elgondolkoztató. És akkor hol volt még a vége? Az a baj, eddig ilyenből értelmeset nem is láttam. Inkább megint a római katakombákról nézek filmet, vagy angliai föld alatti rendszerekről, azok állatok és amit nem tudnak, nem bogozzák. Belenéztem Dext szellemvadászos izéjébe is, aztán még kettőbe, hátha történik valami, de azon kívül, hogy valamivel folyton paráztatják egymást, sok nem jön át...