Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 09:45
Azt nem tudjuk, hogy előte imádta-e vagy sem, de mondjuk Ozzy papa szerintem biztos, többiről olvassál életrajzot. Van amelyik korszakba beletolja, aztán meg nem. Ajánlom a Kisses/Metallicas/korai Maidenes időszakot. Aztán ezt pld. vessük össze azzal, hogy miről szól az eurodance

Na haladó kategóriában nézzük meg miről szól a black metál. ÉS egyéb hasonló zenekarok 80as évekbeli munkássága. A 9/11 már érdekesebb, csak mit szerettek volna? Megmondják a Terminátorban, hogy tessék oda felírni, mert mert csak és akinek szól az majd ott figyel és tudja? Logikus gondolkozást nem látok mögötte, bár ekkora számban már a véletlen nehéz ügy, attól még van rá egy söröm, hogy semmi köze az egészhez és ha jobban körbenéznénk a sok ezer film közt, akkor bármiről bármire találunk utalást. Na jó, az "A 113" az túl könnyű feladat lenne, azt tényleg megalapozott indokkal tolja az illuminati a Disney filmekbe

Az, hogy Madonna most sátánista-e, vagy mi, nekem tök mindegy, és minden sarkon megtalálható háromszögtől sem lesz hidegebb a söröm. Aztán lassan visszatérünk Gyulakorszakba, ahol a betegségeket a gonosz démonok okozzák.
Ezzel a háromszögezéssel lehet pont azt akarják, van egy buzi jel, mindenki ráizgult, így beleálmodták. Ettől és a Dext-féle épületeken szereplő démonoktól sem látom azt, hogy most a világ negatív irányba tér el, irányítanák, megnyomnák a piros gombot, rosszabb lenne, ésatöbbi. Én meg szeretem a logikus megmagyarázható dolgokat.