HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • 1215
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#24241 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 29. 09:28

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 09:45

Nem értem mi ez a piramis, mindent látó szem, 666, lucifer imádat a sztárok között (és nem csak ott, lásd dollár). Annyi bizonyos, hogy sztárságuk előtt nem imádták ezeket a szimbólumokat,

Azt nem tudjuk, hogy előte imádta-e vagy sem, de mondjuk Ozzy papa szerintem biztos, többiről olvassál életrajzot. Van amelyik korszakba beletolja, aztán meg nem. Ajánlom a Kisses/Metallicas/korai Maidenes időszakot. Aztán ezt pld. vessük össze azzal, hogy miről szól az eurodance :-)

Na haladó kategóriában nézzük meg miről szól a black metál. ÉS egyéb hasonló zenekarok 80as évekbeli munkássága. A 9/11 már érdekesebb, csak mit szerettek volna? Megmondják a Terminátorban, hogy tessék oda felírni, mert mert csak és akinek szól az majd ott figyel és tudja? Logikus gondolkozást nem látok mögötte, bár ekkora számban már a véletlen nehéz ügy, attól még van rá egy söröm, hogy semmi köze az egészhez és ha jobban körbenéznénk a sok ezer film közt, akkor bármiről bármire találunk utalást. Na jó, az "A 113" az túl könnyű feladat lenne, azt tényleg megalapozott indokkal tolja az illuminati a Disney filmekbe :-)

Az, hogy Madonna most sátánista-e, vagy mi, nekem tök mindegy, és minden sarkon megtalálható háromszögtől sem lesz hidegebb a söröm. Aztán lassan visszatérünk Gyulakorszakba, ahol a betegségeket a gonosz démonok okozzák.

Ezzel a háromszögezéssel lehet pont azt akarják, van egy buzi jel, mindenki ráizgult, így beleálmodták. Ettől és a Dext-féle épületeken szereplő démonoktól sem látom azt, hogy most a világ negatív irányba tér el, irányítanák, megnyomnák a piros gombot, rosszabb lenne, ésatöbbi. Én meg szeretem a logikus megmagyarázható dolgokat.
Make love not Wor.

#24242 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 09:30

Idézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 08. 29. 10:26

A te temad jobban passzol Gyulus topicjaba, ezert javasoltam azt.

Jó ez így.
Make love not Wor.

#24243 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 29. 09:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 10:28

Azt nem tudjuk, hogy előte imádta-e vagy sem, de mondjuk Ozzy papa szerintem biztos, többiről olvassál életrajzot. Van amelyik korszakba beletolja, aztán meg nem. Ajánlom a Kisses/Metallicas/korai Maidenes időszakot. Aztán ezt pld. vessük össze azzal, hogy miről szól az eurodance :-)

Na haladó kategóriában nézzük meg miről szól a black metál. ÉS egyéb hasonló zenekarok 80as évekbeli munkássága. A 9/11 már érdekesebb, csak mit szerettek volna? Megmondják a Terminátorban, hogy tessék oda felírni, mert mert csak és akinek szól az majd ott figyel és tudja? Logikus gondolkozást nem látok mögötte, bár ekkora számban már a véletlen nehéz ügy, attól még van rá egy söröm, hogy semmi köze az egészhez és ha jobban körbenéznénk a sok ezer film közt, akkor bármiről bármire találunk utalást. Na jó, az "A 113" az túl könnyű feladat lenne, azt tényleg megalapozott indokkal tolja az illuminati a Disney filmekbe :-)

Az, hogy Madonna most sátánista-e, vagy mi, nekem tök mindegy, és minden sarkon megtalálható háromszögtől sem lesz hidegebb a söröm. Aztán lassan visszatérünk Gyulakorszakba, ahol a betegségeket a gonosz démonok okozzák.

Ezzel a háromszögezéssel lehet pont azt akarják, van egy buzi jel, mindenki ráizgult, így beleálmodták. Ettől és a Dext-féle épületeken szereplő démonoktól sem látom azt, hogy most a világ negatív irányba tér el, irányítanák, megnyomnák a piros gombot, rosszabb lenne, ésatöbbi. Én meg szeretem a logikus megmagyarázható dolgokat.

Az ilyen black metál meg ilyen zene irányzatokat szerintem hagyjuk, azok alapba erre épülnek, a közönségük is ezt kajálja. Most az ilyen hétköznapi populáris zenei sztárokról van, amiket nyomnak a tv-ben, rádióban ha kell, ha nem és akiknek a közönsége nem sátánimádó alapjában véve, hanem egy átlag tinédzser.

Senki sem izgult erre rá. Én sehol sem látom ezt az emberek körében. Pont ez teszi furcsává, hogy ez nem divat, viszont látható egy szándék onnan felülről, hogy ezt propagálják.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#24244 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 10:02

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 10:37

Az ilyen black metál meg ilyen zene irányzatokat szerintem hagyjuk, azok alapba erre épülnek, a közönségük is ezt kajálja. Most az ilyen hétköznapi populáris zenei sztárokról van, amiket nyomnak a tv-ben, rádióban ha kell, ha nem és akiknek a közönsége nem sátánimádó alapjában véve, hanem egy átlag tinédzser.

Meg a Balázs a Vodafonos reklámban :-D

Modern Hungária meg azt énekelte, hogy Csók szor csók a négyzeten, Első emelet csakazértisre vette, más meg inkább Trabantot istenített, van aki Porsche szerelemnél nem adta alább, van aki szerint viszont csak a Sárga Zsiguli a király, esetleg Prosectura a maga lazaságával rákontráz: Kell egy tank.

Van akinél végig szex és botrány van, van aki váltogatja, ahogy a manager és gárdája éppen kitalálja. Videó meg olyan szar volt, hogy belekattintgattam, Jacksont és Madonnát láttam, de kivárni sem bírtam előtte mit motyog az afroamerikai Gyula.
Make love not Wor.

#24245 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 10:25

bármikor csinálhatna bármelyikünk ilyen videót, az internet nagy, az adattömeg nagy, bármire találunk bármit manapság
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#24246 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 10:37

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 29. 11:25

bármikor csinálhatna bármelyikünk ilyen videót, az internet nagy, az adattömeg nagy, bármire találunk bármit manapság

Kár, hogy nincs kereső, haladó kategóriás topikban simán felállítottak 1-2 marhaságot, ami egy vonalra esik, és elosztva és megszorozva és kitalálva a Pí, ésatöbbi. Ez akkor lett volna igazán szép, ha nem utólag magyarázzuk meg a mimerrét, hanem valaki feláll, aztán mondjuk szept 11 előtt ezeket felmutatja, majd azt mondja, ebből következtettem ki, hogy odabasz lesz. Az mondjuk már valami, mert egész odáig érdektelen aprólék volt ez a pár szám a filmben.

Aztán jöttek a jósolós hülyék követői, akik megmondták (világvégé is legalább 137szer, ugye?), hogy majd valamikor a valaki valahonnan eljő és akkor valami a valahol történik vala. Ebből leír 4ezret, kettő majdnem hasonlít egy történetre, oszt jó idő, máris "igaz" lett, a jóslat beteljesült, farkassá változom újra.... Ja, ez más :-)
Make love not Wor.

#24247 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 11:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 11:02

Meg a Balázs a Vodafonos reklámban :-D

Modern Hungária meg azt énekelte, hogy Csók szor csók a négyzeten, Első emelet csakazértisre vette, más meg inkább Trabantot istenített, van aki Porsche szerelemnél nem adta alább, van aki szerint viszont csak a Sárga Zsiguli a király, esetleg Prosectura a maga lazaságával rákontráz: Kell egy tank.

Van akinél végig szex és botrány van, van aki váltogatja, ahogy a manager és gárdája éppen kitalálja. Videó meg olyan szar volt, hogy belekattintgattam, Jacksont és Madonnát láttam, de kivárni sem bírtam előtte mit motyog az afroamerikai Gyula.

Az persze nem zavar, hogy tömegesen csinálják ugyanazt, akiket meg te hoztál fel harmatgyenge példaként egyedüliként csinálták.

De engem mondjuk kurvára nem érdekel, hogy te meg Gabibácsi nem talál semmi összefüggést, hogy egy rakás sztár pont eltakargatja az egyik szemét, nincs hasonlóság bizonyára. Biztos belement valami a szemébe. A másiknak meg belesütött a nap a jobb szemébe.
666-ot is csak véletlenül formáznak a kezükkel, ahogy piramist is. Az egyiknek csak görcsberándult a keze és pont olyan alakot adott ki a görcs, a másik meg nem tudja kontrollálni a végtagjait.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#24248 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 11:08

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 12:00

Az persze nem zavar, hogy tömegesen csinálják ugyanazt, akiket meg te hoztál fel harmatgyenge példaként egyedüliként csinálták.

A másiknak meg belesütött a nap a jobb szemébe.
666-ot is csak véletlenül formáznak a kezükkel, ahogy piramist is. Az egyiknek csak görcsberándult a keze és pont olyan alakot adott ki a görcs, a másik meg nem tudja kontrollálni a végtagjait.

Mennyit keressek még, hogy tömeges legyen? ,Esetleg ha csak erre kihegyeznénk, hogy ki mikor merre, pár képkivágás, rövid videó, gyűjtő oldal, mint pld. ez?

http://www.atlantean...-hollywood.html

Rövid, egyszerű, én is elolvasom, elrakom. Ha ennyire rá vagy mozdulva, akkor az előző videó alapján kiszeded a kockákat, aláírod, hogy hol/ki/mikor/mit Lehet meggyőzőbb lesz számomra is, mindenesetre jobban foglalkoznék vele.

Azt viszont nem állítottam, hogy véletlen, emg a nap sütött a szemébe. Itt minden milliméter (főleg a sóbizniszben) meg van tervezve. Aztán jönnek az egyéni dolgok, mint Freddie Mercury mikrofonkezeléses szkípió mozgása, esetleg ugyanez a Europe-nál már 30 éve, ahogy pörgeti.

Szóval szerintem szedd össze, nézzük meg, az már vitaalap lehet.
Make love not Wor.

#24249 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 11:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 12:08

Mennyit keressek még, hogy tömeges legyen? ,Esetleg ha csak erre kihegyeznénk, hogy ki mikor merre, pár képkivágás, rövid videó, gyűjtő oldal, mint pld. ez?

http://www.atlantean...-hollywood.html

Rövid, egyszerű, én is elolvasom, elrakom. Ha ennyire rá vagy mozdulva, akkor az előző videó alapján kiszeded a kockákat, aláírod, hogy hol/ki/mikor/mit Lehet meggyőzőbb lesz számomra is, mindenesetre jobban foglalkoznék vele.

Azt viszont nem állítottam, hogy véletlen, emg a nap sütött a szemébe. Itt minden milliméter (főleg a sóbizniszben) meg van tervezve. Aztán jönnek az egyéni dolgok, mint Freddie Mercury mikrofonkezeléses szkípió mozgása, esetleg ugyanez a Europe-nál már 30 éve, ahogy pörgeti.

Szóval szerintem szedd össze, nézzük meg, az már vitaalap lehet.

Hát egynél többet.

Nincs nekem erre időm, megszállott sem vagyok, akit érdekel, utánanéz, akit nem az nem. Nem fogok én itt gyűjtögetni meg ilyenek.

Ha találok egy számomra érdekes videót, képet, azt néha megosztom, kb ennyi futja az időmből. Persze értelme nincs sok, akit érdekel már úgyis képbe van, akit nem, az meg úgyis semmibe veszi.

#24250 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 11:39

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 12:23

Hát egynél többet.

Arra írtam, hogy Eurodance. Ha tudod miről szólt a 90es évek közepén. De ha kell, akkor járműs előadót is össze tudok szedni itt a felsorolt 3-4 magyar mellé. Jahh, magyarok közül a Pedrofon jól kimaradt, pedig az fasza :-D Aztán a sánta kántor menekül az IFA elől :-D

Azért vicces, hogy betolsz egy videót, mert az jó, szánjunk rá időt. Nekem az igényessége nem üti meg a szintet, az egy dolog, de ha az általad felsorolt konkrét témával kicsit is foglalkozni kellene akkor már inkább maradjak meg hitemben.

Ezt írtam az elején, röpködnek a 2 órás videók, guga pár cuccának utánajártam (füvesember sztorijának szerencsére szakértő járt utána, elég részletesen), azt elintézi vállvonással, és "jóvan akkor ne hidd el". Közben csak arról volt szó, hogy azok a nyamvadt piramisok mégsem tehetők egy vonalra. Mi meg órákig forgattuk a térképet, föld vetületét, akármi. Füvesembernél meg csak a dió megy mindenre (mert gyógyszermaffia), közben minden rendes kerti tavas tudja, hogy kerülni kell, még a halakat is megmérgezi. Erre ilyen irritáló folyadékkal kenegetné a kötőhártyagyulladást. Elég két mondatba rendesen belekötni, aztán mehet lecsóba az elmélet. Ehhez viszont kutatómunka kell, nem csak egy 2 órás videó megosztása ctrl+c ctrl+v-vel, ugye?

Megyek is a ködpiszkálóra, elolvasok gyorsan valami frankóságot, mert tegnap este megártott ez a petróleumos gyógyítás is...
Make love not Wor.

#24251 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 11:51

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 12:39

Arra írtam, hogy Eurodance. Ha tudod miről szólt a 90es évek közepén. De ha kell, akkor járműs előadót is össze tudok szedni itt a felsorolt 3-4 magyar mellé. Jahh, magyarok közül a Pedrofon jól kimaradt, pedig az fasza :-D Aztán a sánta kántor menekül az IFA elől :-D

Azért vicces, hogy betolsz egy videót, mert az jó, szánjunk rá időt. Nekem az igényessége nem üti meg a szintet, az egy dolog, de ha az általad felsorolt konkrét témával kicsit is foglalkozni kellene akkor már inkább maradjak meg hitemben.

Ezt írtam az elején, röpködnek a 2 órás videók, guga pár cuccának utánajártam (füvesember sztorijának szerencsére szakértő járt utána, elég részletesen), azt elintézi vállvonással, és "jóvan akkor ne hidd el". Közben csak arról volt szó, hogy azok a nyamvadt piramisok mégsem tehetők egy vonalra. Mi meg órákig forgattuk a térképet, föld vetületét, akármi. Füvesembernél meg csak a dió megy mindenre (mert gyógyszermaffia), közben minden rendes kerti tavas tudja, hogy kerülni kell, még a halakat is megmérgezi. Erre ilyen irritáló folyadékkal kenegetné a kötőhártyagyulladást. Elég két mondatba rendesen belekötni, aztán mehet lecsóba az elmélet. Ehhez viszont kutatómunka kell, nem csak egy 2 órás videó megosztása ctrl+c ctrl+v-vel, ugye?

Megyek is a ködpiszkálóra, elolvasok gyorsan valami frankóságot, mert tegnap este megártott ez a petróleumos gyógyítás is...

Ha érdekel, akkor szánj rá időt, ha nem akkor nem. Mindenki azt csinál, amit akar. Azt hittem egyértelmű. Én döntsem el helyetted, hogy mire szánj időt?
Nem 2 órás videót linkeltem amúgy.

Csak azt nem szeretem, hogy úgy jönnek a kommentek valamire, hogy mégcsak rá se kattintott az illető, de már mondja h fasság, meg véletlen, meg nincs emögött semmi csak bele van képzelve. Elhiszem, hogy így egyszerűbb létezni, de én meg pont nem ilyen véleményekre vagyok kíváncsi, hanem el lehetne játszani a gondolattal, hogy mi ennek az értelme, eredete. Ehhez szükségszerűen nyitottnak kell lenni ezen dolgok iránt.

#24252 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:10

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 12:51

de én meg pont nem ilyen véleményekre vagyok kíváncsi, hanem el lehetne játszani a gondolattal, hogy mi ennek az értelme, eredete.

Erdete nem bonyás, mondtam egész éjjel démon neveket lestem, legfeljebb az Eurodance mondanivalója újabb kivitel...
Make love not Wor.

#24253 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:12

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 12:00

De engem mondjuk kurvára nem érdekel, hogy te meg Gabibácsi nem talál semmi összefüggést, hogy egy rakás sztár pont eltakargatja az egyik szemét, nincs hasonlóság bizonyára. Biztos belement valami a szemébe. A másiknak meg belesütött a nap a jobb szemébe.

Mondj egy jóslatot ami bejött. Na ugye, higgy minden hülyeségben :D

#24254 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:18

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 29. 13:12

Mondj egy jóslatot ami bejött. Na ugye, higgy minden hülyeségben :D

Szerintem Ő linkelte a piramisost is, amivel sok hónap után foglalkoztam. Kemény menet, most már nem emlékszem a megfejtéseimre, de szerintem nem is érdekelte. Ehhh, persze az ateista sörözésre sem sikerült elmennem.
Make love not Wor.

#24255 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:19

Jah, meg dex is milyen jól eljött piramist nézni :D

#24256 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 13:18

Szerintem Ő linkelte a piramisost is, amivel sok hónap után foglalkoztam. Kemény menet, most már nem emlékszem a megfejtéseimre, de szerintem nem is érdekelte. Ehhh, persze az ateista sörözésre sem sikerült elmennem.

Nem nagyon vagyok jelen a fórumon már. Ezelőtt szerintem hónapokig fel se néztem.

#24257 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 12:52

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 29. 13:19

Jah, meg dex is milyen jól eljött piramist nézni :D

Csillagász szakkörbe sem ment el, mennyire rácsodálkozott, hogy "jéééééé ilyen van?" Persze egy fél méter átmérőjű lyuknak simán nekiindult volna "valahova Olaszországba", megkeresni.
Make love not Wor.

#24258 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 13:39

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 13:24

Nem nagyon vagyok jelen a fórumon már. Ezelőtt szerintem hónapokig fel se néztem.

Nem baj, jöhetsz, csak valami rendesebben összeszedett anyaggal.
Make love not Wor.

#24259 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 14:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 14:39

Nem baj, jöhetsz, csak valami rendesebben összeszedett anyaggal.

Mivel akkor éppen ezt néztem, ezért ezt is linkeltem, de lehet akkor majd megkérek egy modit, hogy törölje, mert nem ütötte meg a mércét.

#24260 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 29. 14:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2014. 08. 29. 15:22

Mivel akkor éppen ezt néztem, ezért ezt is linkeltem, de lehet akkor majd megkérek egy modit, hogy törölje, mert nem ütötte meg a mércét.

Ez egy érdekes téma lenne, és a véleményed is érdekel. Miből gondolod pld., hogy onnan felülről propagálják? Mi lenne a céljuk, miért jó Nekik vagy másnak? És akkor ha eljátszottál a gondolattal, akkor mi értelme is lenne?

És akkor az Eurodance stílust miért nem felülről propagálták? Vagy a Sárga Zsigulit és a többi autós zenét? Akármit is elő tudunk szedni a nem éppen black metál témából.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • 1215
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.