Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 29. 15:32
És akkor az Eurodance stílust miért nem felülről propagálták? Vagy a Sárga Zsigulit és a többi autós zenét? Akármit is elő tudunk szedni a nem éppen black metál témából.
Honnan máshonnan? Az átlagembernek nincs erről halvány fingja sem. Mi az összefüggés ezek között? Egyiptom (aminek történelméből ezeknek a szimbólumok zöme ismerős), az USA kormány (ami feltette ezeket az egy dollárosra), az építészet (nyugati világban sok helyen megtalálhatóak pl a szem szimbólum, többek között templomokban is) és a szórakoztatóipar között? A dél-amerikai piramis és kígyó leletre se kaptam pl tőletek még böffentést sem (linkeltem anno a videót), érdekes módon ott is 13 lépcsős volt a piramis (pl a video amit az előbb linkeltem, madonna, spears és a másik kurva produkciójakor, érdekes módon 13 lépcsős piramisről lépdelt le a főkurva), ráadásul igen régi leletről volt szó. Neked mi a véleményed ezekről?
Mert nekem - igaz sok videót megnéztem erről - még most sem állt össze a kép. Ezért nem tudom mi a céljuk, mit akarnak üzenni? Láthatóan van 1-2 híresség akik szeretnének közölni valamit (pl jackson), de nem érthető. Meg az állandó "eladtam a lelkem az ördögnek" pl katy perry ugye, és van 1-2 igen érdekes videója ezügyben, már ha figyeled a szöveget is. De ez igaz pl rihannára is.
Na mindegy.
Nem nagyon tudom mi ez az Eurodance egyébként.
Szerkesztette: Valdy 2014. 08. 29. 14:49 -kor