HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1214
  • 1215
  • 1216
  • 1217
  • 1218
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#24301 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 01. 05. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 01. 05. 10:23

Ebben az a durva, hogy az ember elvben villamosmérnök. Gyakorlatban ilyen gyula féle, protekciós lehet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24302 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 01. 05. 10:46

Ebben az a durva, hogy az ember elvben villamosmérnök. Gyakorlatban ilyen gyula féle, protekciós lehet.

Én pár napja a Tesla-féle hívőkbe futottam bele, éppen Edisont fikázták és éltették a zseni Teslát, akit hatalom tett el láb alól, mert nem tetszettek az ingyéenergiás találmányai. Valami tudatlan kismamák szajkóztáka Tesla tekercset, így egy darabig gondolkoztam, hogy bekérdezem mi a véleményük a Van de Graaff generátorról, de inkább annyiban hagytam.

Egely-féle gyökereknél is ugyanez, kommentben itt éltetik, hogy nem hagyják a médiában szóhoz jutni, és jajj az egy lángelme, cask ha a hatalom megtudná, akkor elrakja láb alól és minden sarkon cask akadályozzák. Ahamm, nem tud médiában érvényesülni, akkor ezeket hol hallottad? A TVműsorában... És még? Művhűzban az előadásán. Nincs több kérdésem :-D 10+ éve ebből él a csávó, hogy élőben sír, hogy Neki milyen szar, emrt elnyomják, de majd most már aztán tényleg mindjárt megmutatja, cask...
Make love not Wor.

#24303 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 01. 05. 11:07

Én pár napja a Tesla-féle hívőkbe futottam bele, éppen Edisont fikázták és éltették a zseni Teslát, akit hatalom tett el láb alól, mert nem tetszettek az ingyéenergiás találmányai. Valami tudatlan kismamák szajkóztáka Tesla tekercset, így egy darabig gondolkoztam, hogy bekérdezem mi a véleményük a Van de Graaff generátorról, de inkább annyiban hagytam.

Egely-féle gyökereknél is ugyanez, kommentben itt éltetik, hogy nem hagyják a médiában szóhoz jutni, és jajj az egy lángelme, cask ha a hatalom megtudná, akkor elrakja láb alól és minden sarkon cask akadályozzák. Ahamm, nem tud médiában érvényesülni, akkor ezeket hol hallottad? A TVműsorában... És még? Művhűzban az előadásán. Nincs több kérdésem :-D 10+ éve ebből él a csávó, hogy élőben sír, hogy Neki milyen szar, emrt elnyomják, de majd most már aztán tényleg mindjárt megmutatja, cask...

De hát Tesla még él! Autókat gyárt :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#24304 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:26

Meg he ez Egely olyan jó fel, akkor közzétehetné a pontos specifikációját és kutatási állását a korlátlan ingyen energiáról, hogy más is tudja használni vagy befejezhessék. Szétküldi a neten külföldi egyetemeknek, kutatóintézeteknek, kér segítséget, ha még nem lenne befejezve. Nem nyomja el senki. Ahelyett, hogy csak az elnyomás miatt sírna.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#24305 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 01. 05. 11:26

Meg he ez Egely olyan jó fel, akkor közzétehetné a pontos specifikációját és kutatási állását a korlátlan ingyen energiáról, hogy más is tudja használni vagy befejezhessék. Szétküldi a neten külföldi egyetemeknek, kutatóintézeteknek, kér segítséget, ha még nem lenne befejezve. Nem nyomja el senki. Ahelyett, hogy csak az elnyomás miatt sírna.

Ebből politikailag az a csaló gróf tetszik, aki meg azzal érvel, hogy jajj a magyarságtudat, nem akarja külföldre eladni, itt viszont pénz nélkül nem érvényesül, abból viszont kellene sok. Igazából Egely elég régen ígérte, hogy "jövőre" minden háztartásban less ingyé energiagenerátor, erre azért szívesen rákérdeznék Nála, de biztos van rá valami frappáns megmondása, hogy miért nem. Ez a másik csóka meg mindig felakp egy témát, amit meg sem lehet rágni, mert értelmetlen fogalmakkal és nem létező dolgokkal vagdalkozik, hogy jajj ionhajtómű meg izé. Nagyon Gyulás, mégis felkapott let. Aki ezekhez pozitívat kommentel annak elvenném a szavazati jogát oszt zavarnám a bányába lapátolni, másra alkalmatlan.
Make love not Wor.

#24306 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 01. 05. 11:30

Ebből politikailag az a csaló gróf tetszik, aki meg azzal érvel, hogy jajj a magyarságtudat, nem akarja külföldre eladni, itt viszont pénz nélkül nem érvényesül, abból viszont kellene sok. Igazából Egely elég régen ígérte, hogy "jövőre" minden háztartásban less ingyé energiagenerátor, erre azért szívesen rákérdeznék Nála, de biztos van rá valami frappáns megmondása, hogy miért nem. Ez a másik csóka meg mindig felakp egy témát, amit meg sem lehet rágni, mert értelmetlen fogalmakkal és nem létező dolgokkal vagdalkozik, hogy jajj ionhajtómű meg izé. Nagyon Gyulás, mégis felkapott let. Aki ezekhez pozitívat kommentel annak elvenném a szavazati jogát oszt zavarnám a bányába lapátolni, másra alkalmatlan.

Ion hajtómű az van. Csak nem olyan mint ennek a szerencsétlennek a fejében.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24307 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 01. 05. 11:20

De hát Tesla még él! Autókat gyárt :up:

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#24308 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 19:09

Azért vannak tények is. Tesla és edizon között volt "vita" az egyenáram és a váltóáram nagy távolságra továbbítás között. Volt némi lobbi Edison mellett. Mégsem vált be.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#24309 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 11. 14:12

http://youtu.be/yPCkcKNUVoo

Subba Konteo: Illuminati már mindenhol

#24310 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 11. 16:15

Egy darabig gondolkoztam, hogy bekérdezem mi a véleményük a Van de Graaff generátorról, de inkább annyiban hagytam.

Pedig igen kellemes. Én forszíroztam volna.

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#24311 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 11. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 01. 11. 16:15

Pedig igen kellemes. Én forszíroztam volna.

Végül megkérdeztem, bár ez is odabaszós:

https://www.youtube....h?v=PdrqdW4Miao

https://www.youtube....h?v=Yxl40qEelko
Make love not Wor.

#24312 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 02. 16:10

Kikerült egy másik roswelli felvétel is, mi a véleményetek? Sokmindent nem látni belőle:

http://ujvilagtudat....-idegenrol.html

Szerkesztette: Valdy 2015. 02. 02. 16:10 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#24313 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 02. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2015. 02. 02. 16:10

Kikerült egy másik roswelli felvétel is, mi a véleményetek? Sokmindent nem látni belőle:

http://ujvilagtudat....-idegenrol.html

Vagy valami vagy megy valahová.
Érdekes hogy a 40-es évek végén készült, de Hitler alatt meg már sokkal jobb minőségi szines felvételt tudtak csinálni, mint ezek 10 évvel később, a legújabb technikákkal :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#24314 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 02. 02. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 02. 02. 16:32

Vagy valami vagy megy valahová.
Érdekes hogy a 40-es évek végén készült, de Hitler alatt meg már sokkal jobb minőségi szines felvételt tudtak csinálni, mint ezek 10 évvel később, a legújabb technikákkal :D

Baszki, akkor lehet, hogy rosszvell korabban volt, es csak evtizedekkel kesobb publikaltak? Mocskos imprlistak.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#24315 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 20. 02:35

Ez is ide való! :)
Kép

#24316 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 20. 06:59

Az utolsó momdat nagyon igaz :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#24317 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 22. 17:30

Kép

Furcsa a lány...

Lehet UFO?

#24318 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 22. 17:37

Ja, és a legvalószínűbb válasz:

Idézet

Szerencsétlen kiscsaj depressziósan vagdossa magát, amiért ilyen faszfej apja van. :(

Idézet

#24319 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 24. 16:10

Hogy ne csak OFF-ok legyünk: a Zufókok mikó' hozzák vissza Dekkszcsrózsit? Mit ír erről Ezüsti Lackó és a többi kontakta-sprés megmondóember? Azt meg nem is kell írni, az egész mögött a motczkos ámerikályi kúr-mány áll. Ezt már Seth és Hellyer is megaszonta, csak tugylyuk kimondani ezeket a neveket.

#24320 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 24. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 02. 24. 16:10

Hogy ne csak OFF-ok legyünk: a Zufókok mikó' hozzák vissza Dekkszcsrózsit? Mit ír erről Ezüsti Lackó és a többi kontakta-sprés megmondóember? Azt meg nem is kell írni, az egész mögött a motczkos ámerikályi kúr-mány áll. Ezt már Seth és Hellyer is megaszonta, csak tugylyuk kimondani ezeket a neveket.

ez nem ide...

Szerkesztette: JonesC 2015. 02. 24. 16:17 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1214
  • 1215
  • 1216
  • 1217
  • 1218
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.