Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 07. 05. 12:43
Áá, nem, ott csak két hétig voltunk, az asszony családlátogatásán. Láttam milyen ott az élet. Vannak jó és rossz oldalai. Én azért inkább maradnék itthon.Így kerültem Szfehérvárra. Egy napon felhívtak, hogy interjúra hívának az ibmhez. Elmentem, sikeres lett és itt ragadtam.
Szóval most itthon éldegélünk, Szfehérváron. Ő mérnök, én meg tanár lettem.
Ja, és 3 évig az Ibmnél dolgoztam, de ezt nem mondtam eddig

Az informatikát azonban meguntam, túl sokat kellett dolgozni, nem érdekelt amit csináltam. Az elején élveztem, hogy fúú, micsoda kihívás, egy multinál dolgozom. Először a system operationsnál voltam a monitoringon 4 műszakban, majd átmentem a cybersecurity teamhez compliance analystnek. Na hát az egy faszság volt, nem akartam ott maradni. Éppen elvégeztem egy nyelvszakot az egyetemen, (Miskolcon végeztem el, hetente jártam a fél országot) így kapóra is jött, hogy az ITről a pedagógiára váltsak, így 2015 október végén eljöttem az ibmtől és azóta tanítok két nyelviskolában, plusz magántanulókat is oktatok.
Nem kevesebb a munka mint az IT szektorban volt, de ez legalább érdekel. Amit az IBMben csináltam, annak se füle, se farka nem volt. Itt ugyebár készülni kell az órákra, át kell nézni a feladatokat, az elméletet, stb...de ez jó, mert így én is fejlődök. Valahogy jobban szeretem. Talán azért is, mert elvont dolgokkal foglalkozom (nyelvészet, szintaxis, morfológia, stb...)
A lényeg hogy nem bántam meg. Közben a master tanári szakot még most is csinálom. Szóval elvagyunk most.
Szerkesztette: Dextrose 2016. 07. 05. 22:13 -kor