idézet:
Ezt írta drummaster:
...-R712-es plazmaggéppisztoly?
-Hé, csak az van amit itt lát!
-UZI 9 mm-es?
-Huh, bezárhatom a boltot. Hé, azt nem lehet!!!...-
Nos?[/quote]
Terminátor?
Haha, kissé régen állt itt frissítetlenül az oldal...
[ 2002. november 21.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Legjobb filmes dumák, beszólások
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:11
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:12
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
Terminator 1.[/quote]
Kakukk barátom, tiéd (lenne) a KCS.
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:14
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Terminátor?[/quote]
Sikamlós Jim diGriz megkapta a KCS-t. Hogy van Angelina?![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:16

Elküldve: 2002. 11. 21. 13:18
idézet:
Ezt írta drummaster:
Sikamlós Jim diGriz megkapta a KCS-t. Hogy van Angelina?[/quote]
Te jó isten! Ismered az Acélpatkányt?![]()
És én meg csak egy KCS-t tudok neked adni?![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:23
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Te jó isten! Ismered az Acélpatkányt?![]()
És én meg csak egy KCS-t tudok neked adni?[/quote]
Nos, az Acélpatkány és a Galaxis útikalauz stopposoknak az a két alapmü, amit nem lehet elégszer elolvasni. Viszont ha szereted a sci-fi müfajt, FELTÈTLEN olvasd el az alábbi alapmüvet: Szergej Sznyegov: Istenemberek.
Ha nem olvasod el, örök életre megfosztod magad egy hatalmas élménytöl.
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:28
idézet:
Ezt írta drummaster:
Izé, ma már annyi KCS-t kiosztottam, hogy nekem is adhatna valaki...[/quote]
En mar adtam neked regebben...ketszer nem lehet :confused:
Samott
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:36
-Morzsa
-Teljes nevén?
-Zsemle Morzsa
-Kedves nézöink, szomorú hírt kell közölnünk. Ma éjjel brutális módon meggyilkolták Pizzát, amikor is bezárták egy dobozba, és nem adtak hozzá ketchupot...
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:36
idézet:
Ezt írta drummaster:
FELTÈTLEN olvasd el az alábbi alapmüvet: Szergej Sznyegov: Istenemberek. Ha nem olvasod el, örök életre megfosztod magad egy hatalmas élménytöl.[/quote]
Csatlakozom. Nem szabad kihagyni. Ket kotet de nagyon megeri. Ott volt a fizetoeszkoz neve "rublar"?
Samott
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:38
idézet:
Ezt írta Samott:
Csatlakozom. Nem szabad kihagyni. Ket kotet de nagyon megeri. Ott volt a fizetoeszkoz neve "rublar"?
Samott[/quote]
Nem hinném...
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:49
idézet:
Ezt írta drummaster:
-Neve?
-Morzsa
-Teljes nevén?
-Zsemle Morzsa
-Kedves nézöink, szomorú hírt kell közölnünk. Ma éjjel brutális módon meggyilkolták Pizzát, amikor is bezárták egy dobozba, és nem adtak hozzá ketchupot...[/quote]
Űrgolyhók![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:50
idézet:
Ezt írta Samott:
Roncsfilm? "... aztan majd jol elverzesz..."
Samott[/quote]
amikor néztük a filmet, ezen a mondaton 15 percig harsányan hahotáztam...![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:51
idézet:
Ezt írta drummaster:
Nos, az Acélpatkány és a Galaxis útikalauz stopposoknak az a két alapmü, amit nem lehet elégszer elolvasni. [/quote]
Én meg még azt hittem, hogy marginális ponyva-entellektüel vagyok...eddig senkit nem ismertem, aki ismeri ezt a remekművet...én a legújabb rész kivételével az összeset olvastam (8 könyv, ha jól emlékszem)- sajnos csak .TXT formátumban jutottam hozzá, angolul, de megérte.
Az Útikalauzban természetesen szintén egyetértek.
idézet:
Viszont ha szereted a sci-fi müfajt, FELTÈTLEN olvasd el az alábbi alapmüvet: Szergej Sznyegov: Istenemberek.
Ha nem olvasod el, örök életre megfosztod magad egy hatalmas élménytöl.[/quote]
Feljegyeztem.
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:53
idézet:
Ezt írta drummaster:
Nem hinném...[/quote]
Akkor rosszul emlekeztem... (lehet hogy Nemere talalmanya volt ez a "rublar") a konyvtarban ahova jartam volt vagy 5 negyzetmeternyi sci-fi azt hiszem en voltam az egyetlen az olvasok kozul az osszeset olvasta...
Samott
Elküldve: 2002. 11. 21. 13:57
idézet:
Ezt írta Samott:
Akkor rosszul emlekeztem... (lehet hogy Nemere talalmanya volt ez a "rublar") a konyvtarban ahova jartam volt vagy 5 negyzetmeternyi sci-fi azt hiszem en voltam az egyetlen az olvasok kozul az osszeset olvasta...
Samott[/quote]
Csak akkor voltál te az egyetlen, ha én nem oda jártam...![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 14:03
[QB]
Az útikalauzban van egy olyan momentum, amit tökig megrökönyödtem. Tudod, mikor az Elnököt várja a fogadóbizottság és köztük van "a kék szín egy intelligens árnyalata, amelyet az alkalom tiszteletére egy prizmába vetítettek".
vagy: -Nos, mi a válasz a kérdésre, hogy az élet, a világmindenség, meg minden?
-Negyvenkettö...

Elküldve: 2002. 11. 21. 14:27
idézet:
Ezt írta drummaster:
Az útikalauzban van egy olyan momentum, amit tökig megrökönyödtem. Tudod, mikor az Elnököt várja a fogadóbizottság és köztük van "a kék szín egy intelligens árnyalata, amelyet az alkalom tiszteletére egy prizmába vetítettek".
[/quote]
Hooloovoo-nak hívták.
Az Útikalauzból poénos momentumokat kiemelni meglehetősen khmm...hosszadalmas művelet. De ha te megtetted, álljon itt az én egyik kedvencem, egy, az időutazásokkal kapcsolatos problémák felmerülésének alkalmával használatos igeidő:
félfeltételesen módosított szubinvertált konjuktív plagális szándékolt jövő a múltban
Ez az, ami után a nyelvtankönyvekben már csak üres lapok vannak, mert senki nem jut túl rajta...
Na de kapcsoljuk ki az OFF-ot![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 14:47
idézet:
Ezt írta picur:
Jim! Elküldenéd azokat a txt-ket mailben? Esetleg magyar nyelven van valami könyvetek? Ja, privi ment..[/quote]
Nos, nekem az Ùtikalauz elsö része megvan magyarul doc formátumban, csomagolva küldhetem, ha kell. off topic off, küldj privit.
Elküldve: 2002. 11. 21. 14:54
idézet:
Ezt írta picur:
Jim! Elküldenéd azokat a txt-ket mailben? Esetleg magyar nyelven van valami könyvetek? Ja, privi ment..[/quote]
Nekem meg van pdf-ben magyarul az 5 konyv... ha kell (es eleg nagy a mailboxod) akkor el tudom kuldeni...
Samott