HWSW Informatikai Kerekasztal: Tour de France, Vuelta, Giro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tour de France, Vuelta, Giro Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 14. 08:33

Szegény Laci viszont nem nagyon bírja a hegyeket.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#182 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:04

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Szegény Laci viszont nem nagyon bírja a hegyeket.[/quote]

Ezért is írtam feljebb, hogy tőle az az elvárás, hogy menjen végig, és a chronokat tekerje meg tudásához méltóan (értsd: első 10 hely valamelyike ;)). Hiú ábránd Bodrogival kapcsolatban helyezéseket számolgatni... Az első héten még talán van értelme, de az első hegy megmutatta, hogy Lacit nem a hegyre teremtették.

Ő maga azt mondta, hogy szeretne minden hegyi szakaszon csak 20 percet kapni a mezőnytől, és az neki megfelelne. Így inkább most az a kérdés, hogy lejjebb adott-e az önmagával szemben támasztott elvárásokból, vagy egyszerűen erős volt neki ez a szakasz... (Utóbbi sem lenne baj; ez volt állítólag az egyik legnehezebb szakasz. Ha a többit is "csak" így bírja, simán befuthat Párizsba :))

Az összetett viszont egyelőre Armstrong elképzelései szerint alakul. De ahogy tegnap teletexten nézegettem az állást, úgy nézem, nagyon nincs ez lefutva. Szoros még az eleje. Sajnos nem láttam a tegnapi szakaszt, csak sejtem: Armstrongnak nem nagyon kellett egyelőre megfeszülnie a maillot jaune-ért. Kíváncsi vagyok, ha Beloki, Ullrich vagy valaki más megtámadja, hogyan tud reagálni. Ullrich hogy mozgott? Csak azért, mert a teletextből az derült ki, hogy nem Belokiékkal, hanem egy későbbi csoporttal ért célba... Nem bírta?

Még valami: minden elismerésem Tyler Hamiltoné, aki múlt hét elején a kulccsontját törte, azóta úgy teker, és tegnap is Armstrongékkal ért célba, az összetettben is előkelő helyen áll. Vasember...

#183 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:10

Én úgy olvastam Hamiltonnak csak megrepedt a kulcscsontja, azzal meg bőven lehet bringázni :D

A mai Sportban azt nyilatkozza Laci, hogy tegnap néha felvillant benne, hogy nem tudja befejezni és feladja. Szerintem azért a tavaszi sérülése is befolyásolja az idei Tuoron a versenyzését, és az egyéniken sem lesz olyan jó, mint tavaly.

#184 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:22

idézet:
Ezt írta Samott:
Armstrong in yellow... :)

Samott
[/quote]

Hát igen erre számítani lehetett, csak azt nem tudom mennyit adott ki magából a srác. Beloki folyamatosan tartotta a tempót, söt néha még támadott is! :D

IMHO a csapat idöfutam idejét tényleg végre ignorálni kellene az egyéni összetett idökböl, mert néhány esélyes (sajnos idén is) elszállt pont emiatt! :(

Most nem Armstrong vezetne, ha nincs csapat idöfutam. :)
RDaneel_hu

#185 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:27

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Én úgy olvastam Hamiltonnak csak megrepedt a kulcscsontja, azzal meg bőven lehet bringázni :D

A mai Sportban azt nyilatkozza Laci, hogy tegnap néha felvillant benne, hogy nem tudja befejezni és feladja. Szerintem azért a tavaszi sérülése is befolyásolja az idei Tuoron a versenyzését, és az egyéniken sem lesz olyan jó, mint tavaly.
[/quote]

Igen én is azért drukkolok, hogy Laci ne adja fel. Ha végigviszi a Tourt az már nagy szó (tekintve, hogy most sérült volt) SZVSZ a sik terepeken ismét javit az összetten nem is szólva az egyéni időfutamokról.
Egyébként más nagy nevek is szenvednek a hegyekkel, Botero is nagyon haldoklott,(én magam részéről tőle többet vártam) Petacchi feladta (bár ő inkább igazi sprinter)
Szóval szerintem is hátrébb végez a legvégén összetettben, mit tavaly, de végicsinálja. De nagyon messze még a vége. Minden lehet pozitiv és negativ értelemben is Laci számára.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#186 Felhasználó inaktív   mester 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:28

Én láttam a tegnapi étape-ot. Armstrongról annyit, hogy ha valaki, aki jól áll, meg akart lépni tőle - például Beloki - egy mp-re nem engedte el. Csak azt engedte, aki nem veszélyes rá (Mayo, Vinokurov). Egyébként látszott rajta, hogy nem hajtja szét magát, csak a legszükségesebb erőfeszítéseket teszi. Beloki szépen jött, viszont Ullrichnak nem ment. Szegény Jan legalább 2 perccel le volt maradva Armstrongéktól.

#187 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:55

idézet:
Ezt írta mester:
Én láttam a tegnapi étape-ot. Armstrongról annyit, hogy ha valaki, aki jól áll, meg akart lépni tőle - például Beloki - egy mp-re nem engedte el. Csak azt engedte, aki nem veszélyes rá (Mayo, Vinokurov). Egyébként látszott rajta, hogy nem hajtja szét magát, csak a legszükségesebb erőfeszítéseket teszi. Beloki szépen jött, viszont Ullrichnak nem ment. Szegény Jan legalább 2 perccel le volt maradva Armstrongéktól.[/quote]

IMHO azzal hogy Mayo-t elengedte kicsit elszámolta magát. :)
Mayo Felhozta magát 1:10-re, ami nem egy nagy hátrány - bár ahhoz az idöfutamokat is jól kell teljesíteni, hogy "riválissá" lépjen elö...

Beloki az egyetlen rivális - ezt már kijelenthetjük. :D
RDaneel_hu

#188 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 10:09

idézet:
Ezt írta Satch:
Az összetett viszont egyelőre Armstrong elképzelései szerint alakul. De ahogy tegnap teletexten nézegettem az állást, úgy nézem, nagyon nincs ez lefutva. Szoros még az eleje. Sajnos nem láttam a tegnapi szakaszt, csak sejtem: Armstrongnak nem nagyon kellett egyelőre megfeszülnie a maillot jaune-ért. Kíváncsi vagyok, ha Beloki, Ullrich vagy valaki más megtámadja, hogyan tud reagálni. Ullrich hogy mozgott? Csak azért, mert a teletextből az derült ki, hogy nem Belokiékkal, hanem egy későbbi csoporttal ért célba... Nem bírta?[/quote]

Neztem eloben a veget (csak 4-kor kezdtek a kozvetitest) Armstrong azt csinalt amit akart, taktikazott... jottek a hirek, kepek a lemaradokrol... kevesen tartottak vele a versenyt Beloki neha megprobalt ellepni, de mindig utolertek... Ullrich meg mintha ott sem lett volna... kar erte. Az a legszomorubb hogy nem lattam senkit aki megprobalhatna megszoritani... szvsz egyaltalan nem szoros.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#189 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 10:22

idézet:
Ezt írta Samott:
Neztem eloben a veget...[/quote]

Na ezért csalóka a teletext/internet, azaz a puszta számhalmaz az állásról. Én pl. nem láttam egy percet sem, ezek alapján hihetném (hittem is), hogy szoros volt, Armstrong nem tudott meglépni, tartották vele a lépést. Ezek szerint nem is akart meglépni, és nem fejlődött egy év alatt annyit a mezőny, hogy Armstrong tempóját 6-8 másik bírná :)

Akkor ez van. Ha az amerikai erős, és nem jön közbe valami (pl. bukás, betegség, dopping, eléhezés), akkor megint nyer.

Beszéljünk akkor arról, fog-e Armstrong hegyi szakaszt nyerni, vagy csak tartja Belokit, majd az egyenkéntin ad neki egy kicsit, és bekerekezik Párizsba?

#190 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 10:53

Nagy utazás (2.)

NS, 2003-07-14

"Most nem tudok túl biztató dolgokról beszámolni, borzasztóan elfáradtam, s bizony a szakasz közben többször is akadt olyan pillanat, amikor nagyon elbizonytalanodtam, vajon be tudom-e fejezni" - kezdte Bodrogi László.

#191 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 11:19

Azt azért ne felejtsük el, hogy van még 2 idöfutam is (az egyik hegyi) amelyen átrendezödhet egyéni összetettben az élboly... :)

40 sec az elönye Armstrong-nak, sztem Beloki próbálkozni fog, az ONCE EROSKI erös csapat. Csakaz idöfutamon van esély, mert a hegyeken figyelni fognak rá. :)

A mai szakaszon pedig Armstrongnak növelnie kell az elönyét, ha be akarja magát biztosítani.
RDaneel_hu

#192 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 11:34

idézet:
Ezt írta RDaneel_hu:
A mai szakaszon pedig Armstrongnak növelnie kell az elönyét, ha be akarja magát biztosítani.[/quote]

Igen, szerintem is megprobalja novelni majd az elonyet, tegnap azt nyilatkozta hogy kivancsi volt a tobbiek milyen formaban vannak... azzal hogy az eselyesek tobbsege nem birta a tempojat es a maradek sem tudott jelentos tamadast osszehozni ellene (pedig megprobaltak, szet akartak szedni, mindig mas probalt meg szokni :)) szerintem megnyugodott es ma igyekszik eldonteni a dolgot (hacsak mar tegnap el nem dolt)...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#193 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 11:50

idézet:
Ezt írta RDaneel_hu:
Csakaz idöfutamon van esély...[/quote]

Szerintem pont ott nincs :) Nézd meg az elmúlt 4 év chrono-eredményeit! Armstrong egyenkéntin gyakorlatilag verhetetlen, nincs az az ember, aki arra alapozhatna, hogy "hagyom elmenni a hegyen, időfutamon majd adok neki egy-két percet, oszt' jó'van". Ha valahol meg lehet verni őt, az a hegy.

Viszont ez a 40 másodperc nem túl sok. Lassan tényleg ki kellene ugrasztani azt a bizonyos nyulat, hogy reális erőviszonyokat lássunk idén is.

Tavaly (a "kiugrasztásnak") csúnya vége lett :) Egyik meghatározó sportélményem, mikor Armstrong visszanéz Ullrichra (pár másodperccel korábban épp ő támadott; ez nem tavaly volt, de azóta minden évben nyomott egy ilyet az aktuális támadókkal), lassít, várja, hogy jönnek-e utána, majd kiáll a nyeregből, nekiered a hegynek a saját brutális tempójában... Ha idén egy ilyet csinál, a többi hegyen ráér bekkelni.

Armstronghoz hasonlóan a mai aktív kerekesek közül csak Pantani tud hegyet menni (ő aktív még egyáltalán?). Volt is ebből egy botrány pár éve: ketten szöktek egy nagyot a Mont Ventoux-n, az amerikai behúzta magával a kis Kalózt a célba, majd hagyta nyerni. Pantani meg felkapta a vizet, hogy "kecseg Armstrong, ne gyakoroljon kegyet, hogy hagy nyerni, majd én jól megverem"; nem verte meg. Ha formában van, idén sem fogják megverni.

#194 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 12:57

Mingyá' kiderül.. :D
RDaneel_hu

#195 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 13:25

idézet:
Ezt írta Satch:

...Armstronghoz hasonlóan a mai aktív kerekesek közül csak Pantani tud hegyet menni (ő aktív még egyáltalán?)...
[/quote]

A Blikk irja (tehát nem biztos hogy igaz :)), hogy miután elhagyta a klinikát ahol depresszió és kábítószer függőség miatt kezelték, edzésbe állt, mivel a Vuelta szervezői számítanak arra, hogy indul.

#196 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 13:50

idézet:
HUNGARIAN SUPPORT: We have received a lot of fan mail for Hungarian Laszlo Bodrogi, who, we believe, is riding back in the second peloton. GO LASZLO!!![/quote]

:D

#197 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 13:55

idézet:
Ezt írta csucs:
:D[/quote]

:D :D :D
RDaneel_hu

#198 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 16:03

:mad: :mad: :mad: :(
Fenébe...
RDaneel_hu

#199 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 16:04

idézet:
16 H 59 - Beloki In Hospital And Out Of The Tour!
Beloki has been taken to hospital after falling a little over 4km from the finish of the 9th stage. The Spanish rider was in 2nd place overall at the start of the stage.
[/quote]

#200 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 16:05

Egy kicsit szegényes a letour.com leírása. Mi történt Belokival? :eek: :eek: :eek:

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.