HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 14. 23:12

idézet:
Ezt írta cfodor:

Kompromisszum: -3 fok, vagy a csönd... Én már döntöttem.
[/quote]

En azert megneznem mukodes kozben....kinel lehet?? Ipaq?
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#342 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 07:44

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

En azert megneznem mukodes kozben....kinel lehet?? Ipaq?
[/quote]

Meg is nézzük a Klub no.2 lesz a helye!
Megbeszéljük ki mit hoz, és a helyszínen rakunk össze egyet!
Akinek konkrétan kell, azé maradhat is az összerakott rendszer!

HWSW Klub no. 2
Május 11 szombat du. 3 óra

ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#343 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 08:31

idézet:
Ezt írta cfodor:

Kompromisszum: -3 fok, vagy a csönd... Én már döntöttem.
[/quote]

Ne feledd, hogy azt írtam ex-has blokk.
Ha megjön a HookR féle, akkor azt ugyanebben a rendszerben megnézzük. Valószínüleg lesz változás! Remélem lefele.
A mostani hőleadó egy Daewo Lanos fűtő radiátor. Ez attól jó, hogy befér a nagytorony felső részébe. Nagyon sűrü lamellái vannak. A végső kialakításban egy 1mm-es vörösréz lemezből keményforrasztással készült tartályban lesz a Nova, tök vízmentesre lezárva, a nagytorony felső (elszeparált) részében. Képzeld el a fixen forrasztott 5 alsó lapot, és a felsőt, de azon egy pl. 6x6 cm-es kis nyílást, amit a Nova berakása után beragaszatsz mondjuk szélvédő rögzítésére is használt ragasztóval. Ez betonkeményen, de mégis rugalmasan és főleg vízállóan tartja. Ha bármi gond van a Novával, akkor egy tapétavágóval leszedheted. Tehát a teljes rendszer abszolute vízmentes!! Még annyi, hogy érdemes a Novát valahogy rezgéscsillapítani, mert akkor tényleg majdnem hangtalan. A lényeg, hogy ne érjen a fémhez, mert akkor rezonál. Egy 12 cm-es veni 5 vagy 9 volton fogja kiszívni a levegőt ebből a felső részből, tehát a mostani asztalon szerelt kivitelnél mindenképpen hatásosabb lesz, mert a tartály műanyaga helyett vörösréz, és a 12 cm-es venti kiszívja -legyezi- a tartály körül a felmelegedett levegőt. Továbbá felül, tehát az elszeparált részben minden cső vörösréz (hőleadás) és csak az alsó, alaplapi házrészbe kerül szilikoncső. Mindezektől még várok további 3-4 fokot!
Érdemes a hőleadóra egy ventit tenni, de kapcsolhatóra szerelni. Alapesetben nem kell bekapcsolni, de ha szükséges, megteheted.
Az én alapelvem: Minden körülmények között 40 fok alatt maradjon, és legyen nagyon csöndes! Ha ez teljesül , akkor én elégedett leszek!
Remélem érthető voltam!

[ 2002. április 15.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#344 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 10:07

nyamnyamnyam, vízhűtés... nagyon rámfér már. aztán a vinyókat fogom valahogy bebugyolálni, vigyázva a hőelvezetésre... (pedig csak 5400rpm-es a nagyvinyóm, de így is zajong) és akkor csend lesz. a chieftec szerintem nem ad ki különösebb hangot. nem is tudom, hogyan csinálja. és aztán lecserélem a cd-met, ami valami borzalmas hanggal rendelkezik és néha sokáig tart, míg olvas. kéne egy kevésszeres, az halkabb.
én meg otthon voltam, amúgy tuti írtam volna ide.
elhoztam a pákámat (pont ördögös smileybogyó nincs? no sebaj) >:-). van hozzá még ónom is, s anyámnak hála, aki vett új pákahegyeket az elégett helyébe, semmi nem akadályozza működését. majd otthon villanyt szerelek vele, egyelőre csak a csonk lóg ki a falból... igaz, nem forrasztani szokták, de az ilyenek sosem hatottak meg.
muszáj szerelnem. lassan hiányom lesz belőle. a kerítés és a roló nem olyan. otthon pedig elromlott a csengő, de túl nagyon, nem tudtam mit csinálni már vele. pedig nem sok elromlanivaló van benne, nem az a bonyolult szerkezet. no, van ilyen.
bocs a fecsegésért, napok óta nem neteztem s most itt vagyok, kedvenc topikomban :) és süt a nap, én pedig kipihentem magam otthon :)
ja, anyám nem hagyta, hogy Alvaróval elhozzuk a 17"-os monitoromat (ami 10ezer volt, s nagyon jó kis monitor, csak alapból nem tudja csak a nagyfelbontású grafikus módokat. segít neki egy kis tsr cucc, de bootoláskor nem látni rajta semmi értelmeset, s speckó felbontásokban is meghülyül), inkább hozzámvágott egy halom pénzt, hogy vegyek monitort. úgyhogy gépbővítés 2. szakasza jön...

#345 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 19:17

Na most jutottam odáig hogy elolvassam ezt a topic-ot :)

Lóra ülés mehet, de az még jó idő mire én eljutok odáig, hogy ilyen messze menjek lóval :) esni már tudok róla :D

De hogy ki ül fel a lóra azt majd Amazon fogja eldönteni (ő a ló :))

#346 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 19:29

Nautilus!

Gratulálok a lovadhoz! (Meg egy kicsit irigykedek is, de nem baj, ugye?)

PS: Arra azért vigyázz, hogy ha erre jár a Vortex07, akkor a lovadat dugd zsebre, vagy a kispárna alá, mert ez a gyerek elviszi szántani! Ismerem már...

[ 2002. április 15.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#347 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 20:07

Köszike

Hehe, az én lovam bizalmatlan ám , tud rúgni és szokott is :D és harap is ám ha kell :)

Aki meg eke elé akarja fogni a kislányt, azt megismertetem a teflon bevonatú Gerber bicskámmal :)

[ 2002. április 15.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ]

#348 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 20:27

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:
Köszike

Hehe, az én lovam bizalmatlan ám , tud rúgni és szokott is :D és harap is ám ha kell :)

Aki meg eke elé akarja fogni a kislányt, azt megismertetem a teflon bevonatú Gerber bicskámmal :)

[ 2002. április 15.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

vegyél egy loszállito potkocsit, és már hozhatod is.Addig épitek neki egy csürt.De szerintem szabadon jobban ellenne.Hála több mint tizéves biokertészetemnek, egy lo egynapi étkezése nem árthat a termésnek.
Business as usual. We fucked up everything.

#349 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 15. 21:42

idézet:
Ezt írta perzecutor:

vegyél egy loszállito potkocsit, és már hozhatod is.Addig épitek neki egy csürt.De szerintem szabadon jobban ellenne.Hála több mint tizéves biokertészetemnek, egy lo egynapi étkezése nem árthat a termésnek.
[/quote]

Errol most lemaradtam... ekkora lo volnek? :D
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#350 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 07:30

idézet:
Ezt írta perzecutor:

[/quote]

Asszem itt egy kis tévedés van :) nem vagyok milliárdos, hogy még ló szállító kocsit és minden hülyeséget is tudjak venni :) csűr az biztos nem kell neki, ha nem esik békésen legélészik ha hagyják, abban nagyon profi.

#351 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 12:44

Lovat akarok, biokertészetet akarok ... orvost akarok! :D
VI. emelet sux :( Az erkélyre a tengerimalacon kívűl nem fér ki semmi, az meg szerencsétlen megfagy.
Megvan !
Idomított szomszédot fogok tartani. A degeneráltabb fajtából megszelidítek egyet. Leszoktatom a kulcsjuk függőségről és az akkor nyitok ajtót, ha a másikhoz csöngettek betegségről! :D -Nem jó ... nincs felesleges 50-60 évem, +Úgyis reménytelen ... :)
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#352 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 13:29

idézet:
Ezt írta turboboszi:
VI. emelet sux :( Az erkélyre a tengerimalacon kívűl nem fér ki semmi, az meg szerencsétlen megfagy.
Megvan !
Idomított szomszédot fogok tartani. A degeneráltabb fajtából megszelidítek egyet. Leszoktatom a kulcsjuk függőségről és az akkor nyitok ajtót, ha a másikhoz csöngettek betegségről! :D -Nem jó ... nincs felesleges 50-60 évem, +Úgyis reménytelen ... :)
[/quote]

Vegre atleptuk az ujabb oldalhatart!!!

:D :D :D

No, erre igyunk! :D

Addig is: Majus 11 rulz!
(HwSw?) klub Rulez!

#353 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 13:41

idézet:
Ezt írta turboboszi:
[/quote]

részvétem... nekem csekély 1 év alatt sikerült kertes albérletet szereznem :) fontos szempont volt az ár is, 20-nál többem nem volt rá :) és megvan. nagy, világos szoba, virágzó gyümölcsfák, tulipánok... nagyszerű.
hogy vagytok? én egyre jobban, 2 napja remekül. friss és kipihent, most még a gépem újabb részeinek megszerzése sem stresszes, elintézendő munka, hanem szórakozás =)

#354 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 16:26

Klub rulez :)
A söröt ugyi a HwSw fizeti? :D

#355 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 16:35

idézet:
Ezt írta Bástya elvtars:
Klub rulez :)
A söröt ugyi a HwSw fizeti? :D
[/quote]

klub ugyan rulez, de nem vagy valami alapos olvasó :)
a nép jobbára a nemes, magasabb oktánszámú üdítőitalokat részesíti előnyben (ugye aWagnerUr =) bár jóval szerényebb képességeimmel én is értékeltem az arra igencsak érdemes nedűket).
és nem potyázunk :) közös teherviselés van :)

#356 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 17:08

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:

Asszem itt egy kis tévedés van :) nem vagyok milliárdos, hogy még ló szállító kocsit és minden hülyeséget is tudjak venni :) csűr az biztos nem kell neki, ha nem esik békésen legélészik ha hagyják, abban nagyon profi.
[/quote]

hát, ha Gyálon lax, akkor tiz perc a pacival, Sopronbol kicsinyég több.(Ne mondd, hogy a Lujzaban tartod!)

[ 2002. április 16.: perzecutor szerkesztette a hozzászólást ]
Business as usual. We fucked up everything.

#357 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 19:00

Őőőőőőőőő....
Figyu mán emberek !!!
Lett egy kazal csillag a nevem alatt!!
Ezt most mit jelent?Kivoltazmiértéshogyan??? :confused:
Ui.:Ezt kezeltetnem kell(ene)???
:D :D :D
Jaa!
S akko' ugyanott lesz a találka?
Ui2.:Vihetek egy havert is?(nem hwsw-s)

#358 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 19:41

Nem kell kezeltetni, idővel elmúlik :D
Elég átmenni a politika topicra! Én próbáltam :D
Találkozó ugyanott (elvileg). Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!! :p :D
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#359 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 19:51

idézet:
Ezt írta ipaq:
Nem kell kezeltetni, idővel elmúlik :D
Elég átmenni a politika topicra! Én próbáltam :D
Találkozó ugyanott (elvileg). Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!! :p :D
[/quote]

Vízhűtés van,degut még nem is láttam,csőfogó is van,és ha ló nincs szamár is YO!!! :)
Ui.:Ezek a csillagok azt jelentik,hogy mennyire vagyok elviselhető? :)

#360 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 16. 19:56

idézet:
Ezt írta ipaq:
.......Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!! :p :D[/quote]

Namost a lóban van vízhűtés, mert időnként túlcsorog... de hogy a csőfogót hogyan rakjuk be a deguba?
:eek: :D
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.