HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 03. 29. 11:31

Csak a pontosítás kedvéért:
1.ipaq
2.zedorg
3.Arkhon
4.Wick
5.guga
6.leslie
7.Mészike
8.KergeEgér
9.joe39
10.[Roter]
11.NauTiLUS
12.obersmith
13.shr
14.cheese
15.Freetz
16.Rozoga
17.Creeping Death
Mumia,Verem,erasmus?
Jönnek, vagy csak írtak?

18.
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#62 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 11:42

idézet:

Nickes hajpánt? Támogatom az 5letet, de nevalószínü, hogy mennék... (sört nem szeretem, mama se engedede ilyen emberek közé )[/quote]
AMD rula
Ha nem jössz kitől veszek occcsó telcsit?
Poént félrerakva, pont a jó hangulat miatt gyere mert nem leszel rula - lefokozunk Cyrix-ra! :D
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#63 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 12:43

idézet:
Ezt írta joe39:
rögtön a szájra, és a bevitel is meg van akadályozva.
főleg kóla esetében. brrr... :p
a sör sem kötelező... :confused:
[/quote]

Szigoruan csakis vorosbor... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#64 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 14:39

idézet:
Ezt írta guga:
...Lefoglalni nem érdemes, be kell menni és kész. Ha egy ilyen helyet lefoglalsz akkor külön kell fizetni a helyért és van limitált fogyasztás.
...Azt a helyet amit én tudtam volna , egy általános iskola ebédlője kb. 5-10e ft. a bérleti díja.
[/quote]

Én sokkal jobbnak találom a lefoglalt helyet, mint a kocsmát. Kajálni stb (ugye milyen szemérmesen fogalmaztam? :D) a legtöbb ilyen helyen is lehet, viszont ha 30-60 ember bemegy és kész ahogy írod, akkor jó eséllyel el sem fér egy átlagos helyen, vagy ha igen akkor kis 3-4 személyes asztalokhoz kell ülnie. ez tényleg csak a kaja-pia! Márpedig nem csak erről van szó!

Sokkal jobb egy (akár torna)terem, amolyan állófogadás jelleggel, jössz-mész, dumálsz, eszel-iszol (ha akarsz), és ha gondolod vagy elfáradtál leülhetsz. Tehát akár egy tornaterem is jó lenne, de 2 gondot vet fel:
1.) Van e lehetőség némi büfé jellegre?
2.) Van-e büfés ismerős, aki felkészül, és képes is megfelelni az egyébként ropant nehezen megsaccolható fogyasztási igényeknek.
Legjobb lenne valami profi, ezzel foglalkozó ismerős.

Ez az én véleményem. Ti (elsősorban akik már jelentkeztek) hogy látjátok???

Lassan elérjük a 20-at, most már biztonsággal össze fog jönni az összesen 30-40 emeber a következő 1 hétben.
Tehát akinek van rá módja, nézelődjön, kérdezzen meg ismerősöket a hol és hogyan ügyében !!!!

[ 2002. március 29.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#65 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 14:47

:cool: Ha van valaki, aki tud profin tetoválni akkor a nyomda,póló,matrica,kitűző költségektől megkímél mindenkit. Mindenkinek a hasára tetoválná , hogy HWSW club&szeretlek ica@üss.hu .Nekem +-ba egy Degut.
Komoi : Egyszer nemrég jártam a Citycenter tetején. Volt ott egy nagyon hangulatos nyitott pizéria.Kerthelyiség szerű volt és ultra sokan voltak.Valamint rengeteg szabad hely. Középáras. Sz@ridő esetén bevonulhatnánk bármelyik fedett Áfész objektumba. Ott van elég és nem mindegyik ultra árazós. Vidékiek utazása is kéznél.A Ccenter teteje amúgy is egy hatalmas mű park. Vannak fent szórakázó helyek. Hányjátok meg. Kép <-u eledelt vihetek kajálni.

#66 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 17:11

idézet:
Ezt írta turboboszi:

AMD rula
Poént félrerakva, pont a jó hangulat miatt gyere mert nem leszel rula - lefokozunk Cyrix-ra!
[/quote]

Milyen olcsó telcsiről beszélsz? (a 6210-et nem adom)

Az öntapadós-nickes-homlokpapír a legjobb (tudjátok az a rulez sárga, ami puskának is jó lenne csa ne lenne olyan hülyeszine :D)

Lehet. hogy nem a mama lenne az első ember, akit elvinnék :D (de szerintem ti se?)

HWSW-s anyukák találkozó?

Kicsi az öltönyöm, és lusta vagyok elmennei venni (mama mindig mondja, de akkor állt én pont cs-zek, vagy épp megjöttem a suliből, amit nem szeretek :D)

A Coca-colátől meg nem tudok aludni, sok benne a koffein az én fejlődő szervezetemnek :p (de azér szoktam inni csak most gyűjtöm a kifogásokat :D)

Mondjuk ez a Szájrixos fenyegetés kicsit dúrva volt meg is ijedtem :rolleyes:. De amúgy szájrix rulez. (még jó hogy sose volt olyanopm ;-))

Abbahagyom mer még túllépem a szmájlíkeretemet :D

#67 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 17:17

idézet:
Ezt írta turboboszi:

AMD rula
Poént félrerakva, pont a jó hangulat miatt gyere mert nem leszel rula - lefokozunk Cyrix-ra! :D
[/quote]

Ja amúgy a lefokozásom folyamatban van, már csak 3 csillag :( :( :( :( :(
Lehet nem kéne beszólni állandoan rosszabbnál-rosszabb poénokkal :D

U.I.:Nem lehetne akkor már levinni 1 csillagra akkor már legalább poén, átlagos az gáz... :D

[ 2002. március 29.: AMD rula szerkesztette a hozzászólást ]

#68 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:12

látom le vagyok szavazva a kitalálosdival, merhogy senki nem szolt hozzá.
na mindegy:

tudnék biztositani 1 db 1000m2-es független kertet 1 100m2-es házzal Budapest kies 18.kerületében, ahová kb 10auto be tud állni, és egy busszal megközelithetö a Nagyvárad térröl ill. a Határ uti metromegállotol. hálozsák esetén korlátlan számu fütött alvási lehetöség.
Business as usual. We fucked up everything.

#69 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:29

idézet:
Ezt írta perzecutor:
látom le vagyok szavazva a kitalálosdival, merhogy senki nem szolt hozzá.
na mindegy:

tudnék biztositani 1 db 1000m2-es független kertet 1 100m2-es házzal Budapest kies 18.kerületében, ahová kb 10auto be tud állni, és egy busszal megközelithetö a Nagyvárad térröl ill. a Határ uti metromegállotol. hálozsák esetén korlátlan számu fütött alvási lehetöség.
[/quote]

Dehogyis vagy leszavazva, csak a probléma tárgyalásának pillanatnyilag nincs aktualitásértéke :D :D (politikus lesz egyszer belőlem meglássátok!)

A kert viszont jónak tűnik! Mondanál kicsit bővebbet?
Esetleg asztalok, székek (sokan leszünk), kaja lehetőség (közeli korcsma, éjjelnappali) stb. Mi a helyzet kissé gyérebb időjárásnál?
A család véleménye ennyi számítógépőrültről?
Mennyi idő az a busz, stb. szóval írjál minél részletesebbet!!
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#70 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:34

Ha esetleg valaki vidékről jönne (én Kecskemétről startolok) akkor azt szívesen elviszem,felveszem menet közben, ha nem 200Km. a kerülő. :D
Szóval ha érint valakit akkor jelezzen please!

#71 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:35

AMD Rula
idézet:
Milyen olcsó telcsiről beszélsz? (a 6210-et nem adom)[/quote]
A telcsivel kapcsolatban csak erre gondoltam: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=003411"]https://www.hwsw.hu/...c&f=19&t=003411[/url] , de mindegy. :D
idézet:
Mondjuk ez a Szájrixos fenyegetés kicsit dúrva volt meg is ijedtem . De amúgy szájrix rulez. [/quote]
Ha lett volna nem mondanád, hogy rulez, inkább tojássütő. :confused:
idézet:
Szeretem a fagyit[/quote]-na ezért már eljöhettél volna! :D :D :D

[ 2002. március 29.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2002. március 29.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]

#72 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:49

Ja bocs nem figyeltem a nevedet, hogy neked lesz a telcsi turboboszi :D Bocs.

Télleg szeretem a fagyit :D, de az van itthon is :D.
Minek ez a sok szmájli? :D

#73 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 19:58

Ipaq írta
idézet:
Kajálni stb (ugye milyen szemérmesen fogalmaztam? ) [/quote],te pedig fagyizgatnál rendületlenül, persze Én sem a sörért megyek!
Ha nem, hát nem. :( :( :( :( :(
A szmájli azért kell, hogy lásd mennyire szomorkodunk. :confused: Vagy legalábbis azthiszem... ;)

#74 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:01

idézet:
Ezt írta ipaq:

! Mondanál kicsit bővebbet?
Esetleg asztalok, székek (sokan leszünk), kaja lehetőség (közeli korcsma, éjjelnappali) stb. Mi a helyzet kissé gyérebb időjárásnál?
A család véleménye ennyi számítógépőrültről?
Mennyi idő az a busz, stb. szóval írjál minél részletesebbet!!
[/quote]

a busz mindkét emlitett helyröl kb 20 perc. az m5 bevezeto szakaszatol kb 5 perc, nagyon közel a nagybanai piachoz és az autopiachoz.
rossz ido esetén behuzodhatunk a házbaa+van két hozzáépitett garázs is, ahol 3 gép van háloba kötve(tudok még kettöt szerválni hozzá), de nincs hub, ha valaki hoz, és hoztok gépeket meg zsinort, akkor 4 szoba + 2 garázsbol birjuk nyomni. éjjel-nappal üzlet van, egy utcányira, de csak 22hig.
a család, az a két kamasz fiam meg én, esetleg a barátnöm ,ha vállalja a gyürödést. a kertben lehet a megfáradt egyedknek tüzet+nyársot csinyáni. Senkit nem zavarunk, ez nem társasház mégcsak nem is ikerház. zene csak lakáson belül van. poharat hozzatok, bár van itt kb 20, de lehet, hogy nem lesz elég.(csak hosszu kávé van, magyaros durva espresszo fözöm nincs, illetve van, kétszemélyes picike)

#75 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:03

idézet:
Ezt írta perzecutor:

a busz mindkét emlitett helyröl kb 20 perc. az m5 bevezeto szakaszatol kb 5 perc, nagyon közel a nagybanai piachoz és az autopiachoz.
rossz ido esetén behuzodhatunk a házbaa+van két hozzáépitett garázs is, ahol 3 gép van háloba kötve(tudok még kettöt szerválni hozzá), de nincs hub, ha valaki hoz, és hoztok gépeket meg zsinort, akkor 4 szoba + 2 garázsbol birjuk nyomni. éjjel-nappal üzlet van, egy utcányira, de csak 22hig.
a család, az a két kamasz fiam meg én, esetleg a barátnöm ,ha vállalja a gyürödést. a kertben lehet a megfáradt egyedknek tüzet+nyársot csinyáni. Senkit nem zavarunk, ez nem társasház mégcsak nem is ikerház. zene csak lakáson belül van. poharat hozzatok, bár van itt kb 20, de lehet, hogy nem lesz elég.(csak hosszu kávé van, magyaros durva espresszo fözöm nincs, illetve van, kétszemélyes picike)
[/quote]
majd mindenki leül a földre, aki nem volt szemfüles. kb 20 szék van.
na ezt szerkeszteni akartam de mellément.
degut ha lehet ne hozzatok, a kutyám+macskám a teknöst és a nyulat is nehezen viseli.

[ 2002. március 29.: perzecutor szerkesztette a hozzászólást ]

#76 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:16

Nekem ez megnyerte a tetszésemet, mert:

1. Létszámfüggetlen.
2. Nem kell kötelező fogyasztást vállalni.
3. Nincs konkrét záróra.
4. Van és vihető is számítógép.
5. Barátságos meghívó(k). ;)

Ami kellene:
Székek (autóval érkezőktől)

VAN VALAKINEK JOBB ÖTLETE ?

De most már olyan is írjon, aki egyetért!!!

[ 2002. március 29.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#77 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:20

idézet:
Ezt írta perzecutor:
........éjjel-nappal üzlet van, egy utcányira, de csak 22hig..........[/quote]

:rolleyes: :D :D :D :p :p :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#78 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:30

-Szives invitálás ;)
-Kedvenc kajám (ráadásul ehhez passzol is a sör)
-És még a szomszéd sem kopog át
ENNÉL JOBB HELY NEM IS LÉTEZIK !

#79 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:44

idézet:
Ezt írta lameXpert:

:rolleyes: :D :D :D :p :p :p
[/quote]
tudok olyat is ami télleg éjjel nappal, de ki fog vezetni 22 után? én tuttira nem, mer 1x már elvették birosságilag a jogsimat 2 évra, csak elfelejtettek érte jönni, én meg nem vittem be...(erre ugyanis nem köteleztek)

#80 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 03. 29. 21:46

Széket tudok hozni, de sajna csak pár darabot,de ha valakinek van több is,akkor elugrunk érte a verdával!!!
Majd holnap megnézem hogy fér el a kocsiban,ugyanis lépcsőshátú szegényke, de elég batár úgyhogy szerintem nem lenne problem.
A hely nekem is nagggyon teccene! :)
Tényleg csak én leszek vedéki???(mert akkor asszem kissebségi komplexusom lesz+az önbizalom teljes hiánya :D :D :D )

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.