nejem vizkőoldóval felmaratta némileg a fürdőkád alját, mit tegyek
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:40
És ne hülyeségeket írjatok nekem is eszembe jutott egy rakat, de attól függetlenül szomorú vagyok az ügy miatt...
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:43
vannak kimondottan kad-ujrazomancozassal foglalkozo vallalkozok, de vegleges, jo megoldast csak egy uj kad ad (vagy epp hasznalt, hirdetesekben elofordulhat)
elsosegelykent meg persze egy tapadokorongos gumiszonyeg az aljara
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:45
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:50
Ha túlzásba vitted, és cefetül csúszik, akkor a vízkőoldót ajánlom

Elküldve: 2002. 07. 19. 08:53

Röhögök is közbe meg tök ideges is vagyok. Nem akarom szétb*szni a fürdőszobát, de a kád szedi a szőrt a s*gg*mről rendesen.
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:56
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:57
idézet:
Ezt írta turho:
Ezt milyen paraméterekkel keressem? Milyen finomságú fajztát ami már políroz nem csak leszedi a maradékot
Röhögök is közbe meg tök ideges is vagyok. Nem akarom szétb*szni a fürdőszobát, de a kád szedi a szőrt a s*gg*mről rendesen.[/quote]
1. b@zzeg tusolj!
2. 1000-es es az felett gondolkodj sok-sok vizzel. Van kimondottan un. polir paszta is.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 07. 19. 08:58
idézet:
Ezt írta Arp:
A pénzespostások tetemét csak vastag falú acélkádban szabad szétmaratni, nem sima fürdőkádban mert tönkremegy a zománc.[/quote]
Kösz esetleg valami építő ötleted is van? Ez nekem tényleg gond.
Elküldve: 2002. 07. 19. 09:03
idézet:
Ezt írta turho:
Ezt milyen paraméterekkel keressem? Milyen finomságú fajztát ami már políroz nem csak leszedi a maradékot
Röhögök is közbe meg tök ideges is vagyok. Nem akarom szétb*szni a fürdőszobát, de a kád szedi a szőrt a s*gg*mről rendesen.[/quote]
Mocsi írta: 1000-es, vagy az fölött. Ha smirglit használsz, akkor szárazon, ha pasztát, akkor nedvesen (nem vizesen).
Elküldve: 2002. 07. 19. 09:11
idézet:
Ezt írta turho:
Kösz esetleg valami építő ötleted is van? Ez nekem tényleg gond.[/quote]
Én is a polírt tudom ajánlani. Amíg nem jött le teljesen a zománc addig nincs nagy gáz.
Elküldve: 2002. 07. 19. 12:27
idézet:
Ezt írta Rive:
Mocsi írta: 1000-es, vagy az fölött. Ha smirglit használsz, akkor szárazon, ha pasztát, akkor nedvesen (nem vizesen).[/quote]
Smirlgi is jobb vizesen.
Elküldve: 2002. 07. 19. 12:29
Egyszer akkorat csusztam, mert a jobb labam a kadban volt (megcsuszott) mig a balt pont kezdtem atemelni a peremen. A kenyes pont szerencsere nem serult, de minden egyebb igen. Meg jo hogy nem tort el semmim.
Elküldve: 2002. 07. 19. 12:31
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 07. 19. 12:39
Elküldve: 2002. 07. 19. 14:58
idézet:
Ezt írta Arp:
A pénzespostások tetemét csak vastag falú acélkádban szabad szétmaratni, nem sima fürdőkádban mert tönkremegy a zománc.[/quote]
ROTFL!
A kádcsere nem megoldás? Mellesleg nem tudom, hogy mennyire okozhat gondot figyelni a címre topicnyitáskor, hiszen így sokkal jobban nézne ki: Nejem vízkőoldóval felmaratta némileg a fürdőkád alját! Mit tegyek?
[ 2002. július 19.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 07. 19. 17:13
idézet:
Ezt írta Jareth:
ROTFL!
A kádcsere nem megoldás? Mellesleg nem tudom, hogy mennyire okozhat gondot figyelni a címre topicnyitáskor, hiszen így sokkal jobban nézne ki: Nejem vízkőoldóval felmaratta némileg a fürdőkád alját! Mit tegyek?
[ 2002. július 19.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ennel is jobban nezne ki ha ugy kezdodne az elso mondat, hogy "A nejem ..."![]()
-- Linus Torvalds
Elküldve: 2002. 07. 19. 17:40
idézet:
Ezt írta simca_x:
Ennel is jobban nezne ki ha ugy kezdodne az elso mondat, hogy "A nejem ..."[/quote]
Igazad van, ez Nekem is eszembe jutott, de több hibát már nem akartam felhánytorgatni!![]()