HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 21. 08:43

idézet:
Ezt írta ics:
Kaja nálam: Reggeli = brutál fokozat, 3+ tükörtojás tejföllel, vagy 4-5 szelet bacon megsütve, rajta 3 tojás és egy kis Unicum a végén...[/quote]

Jesszus maris....

A reggeli az egyetlen étkezési forma, ami az én életemből kimarad általában. Reggelente úgy két óráig nem bírok kajára nézni, max egy kávé beficcen. Persze ez is változó, mert pl amikor bicajtúrán voltunk, ott annyira tápálékigénye volt a szervezetemnek, hogy simán benyomtam ágyból kipattanva egy nagy tál müzlit, meg három-négy szelet nutellás kenyeret... :) itthon ez munkába menet, vagy úgy egyébként nem menne.

Picur: én csak erre tudok gondolni, hogy a sok kihagyástól durrant be a lábad. De ha már volt előtte is valami gáz a térdeddel, akkor lehet, hogy amiatt volt. Túl nagy szakértő nem vagyok... Amikor pedálozok, az első néhány hajtásnál nekem is kicsit kattog a térdem, de aztán beáll "üzemi járatra" és utánna már kutya bajom akár 110 kilcsiig, ahogy a KÉTKERÉKEN topicban ezt írtam is.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#82 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 08:57

idézet:
-Olyan súllyal max., amivel 8-10 ismétlést 4 szériában is HIBÁTLANUL, guvvadtszemű erőlködés nélkül tudsz elvégezni.
[/quote]
Ebben igazad is van, meg nem is..
Aki viszonylag régóta jár kondizni, ugye arra törekszik(legalábbis én),hogy egyre nagyobb súlyokkal dolgozz,és minél hamarabb alakuljon izomzatod(jó irányba)....
Na ,hogyha nagy súllyal gúvadtszemű erőlködéssel nyomsz 4*6-ot(segítséggel)hamarabb nő az izomzatod,viszont benne van a sérülés veszélye....
Kisebb súllyal erőlködés nélkül csinálsz 4*8-at ,igy kevésbé fox fejlődni..
De ezt a gúvadtszemű nyomást kb 3-4hónap rendszeres kondizás után ajánlom csak! ;)
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#83 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:18

Benezek ide is. :)

Szoval 5 eve kezdtem el gyurni, haverokkal. Akkor voltam 181cm, es 67kg. A haverok kikoptak, de lettek helyettuk masok a terembol. Mellesleg erdekes nezet az, h aki gyur az izomagyu, egyik haver PSZF-et vegzett, a masiknak pedig 2 diplomaja van, en mar meg sem szolalok, mint tirpa infos, de mind1. :) Szoval az elejen heti 2 edzes volt, aztan szepen folyamatosan, ahogy egyre inkabb elment a kedvem a nok baromsagaibol, szepen felmentem heti 6-7x 1.5 ora edzesre. Most vagyok 90kg, anno nyomtam fekve 40kg-al, most 125-130kg-ba tolom az utolso szeriat fekve, 6-ot.
Ha vki eros, es tenyleg vastag akar lenni, akkor vagy kokszol, es/vagy tenyleg erolteti a sulyokat. Persze vacak izuletek mar megvannak, de nagyon nem torodom veluk, azert vannak, hogy fajjanak. :) Es miota melegitek rendesen edzes elott negyed orat, azota mar nem olyan veszes ez sem.

A kajalas iszonyu fontos, rengeteg feherje, keves zsir, es edzesnek megfelelo szenhidrat mennyiseg kell. Az pedig penztarca fuggo, h ezeket ki-mivel viszi be. En csoro vagyok, nincs penzem napi 2 csirket megenni, ugyhogy feherje turmixokat iszok. A [url="http://"http://www.body.builder.hu"]www.body.builder.hu[/url] -t en is csak ajanlani tudom, erdemes atnezni, es esszel edzeni.

Viszont erdekes, hogy nem tudok folyamatosan fejlodni. Marmint sulyban, kinezetre. :) Fel evente-evente van egy-ket honap, amikor felszedek 4-5kg-ot, es utana azt tartom. Hogy ez mitol van, arra meg nem tudtam rajonni. Idenre be volt tervezve a 95kg elerese, de ez mar nem fog bejonni. :) Persze kis pocak bejaccik, de ez marhara nem zavar senkit sem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#84 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:26

idézet:
Ezt írta leslie:
Benezek ide is. :)

Mellesleg erdekes nezet az, h aki gyur az izomagyu, egyik haver PSZF-et vegzett, a masiknak pedig 2 diplomaja van, en mar meg sem szolalok, mint tirpa infos, de mind1. :) ...
[/quote]

Azért el kell ismerni, hogy a suhogógatyás biztonsági őrök elvitathatatlan érdemeket szereztek eme előítéletek kialakulásában :D.

[ 2002. november 21.: bellone szerkesztette a hozzászólást ]

#85 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:26

130kg az már szép súly...Grat!Érdekes nekem pont a mellizmom a leggyengébb,fénykoromban 110-el ment, mostmár nem erőltetem ezt a súlyt, 28 éves "öreg"csont és izületeim megfáradtak :D ! Ráadásul már csak heti 2-3 alkalommal megyek..
Ja és pocak itt is van,de az kell!!! :D
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#86 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:43

idézet:
Ezt írta RichiQue:
[...] Ja és pocak itt is van,de az kell!!! :D[/quote]
A kockahas el van vetve! :D
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#87 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:46

idézet:
Ezt írta obersmith:

[...]
Picur: én csak erre tudok gondolni, hogy a sok kihagyástól durrant be a lábad. De ha már volt előtte is valami gáz a térdeddel, akkor lehet, hogy amiatt volt. Túl nagy szakértő nem vagyok... Amikor pedálozok, az első néhány hajtásnál nekem is kicsit kattog a térdem, de aztán beáll "üzemi járatra" és utánna már kutya bajom akár 110 kilcsiig, ahogy a KÉTKERÉKEN topicban ezt írtam is.
[/quote]

Akkor majd elmegyek megint a dokihoz és mostmár célirányosan kérdezgetem. Tényleg ilyenkor jobb egy sportorvoshoz menni? Eddig ortopédiára jártam vele...
Jó lenne, ha tudnék bicajozni, mert szeretem.
A célzást értettem, megnézem a fent említett topicot is...
Köszi!
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#88 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 09:57

idézet:
Ezt írta picur:

Akkor majd elmegyek megint a dokihoz és mostmár célirányosan kérdezgetem. Tényleg ilyenkor jobb egy sportorvoshoz menni? Eddig ortopédiára jártam vele...
Jó lenne, ha tudnék bicajozni, mert szeretem.
A célzást értettem, megnézem a fent említett topicot is...
Köszi!
[/quote]

nem "nevelő" célzattal volt, csak hivatkoztam. ;) ott bővebben beszélgetünk erről (bár kicsit kezd ellapulni a dolog, de ez van)

[ 2002. november 21.: obersmith szerkesztette a hozzászólást ]
Idézet (*Iguana*)

#89 Felhasználó inaktív   fiola 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 19:48

idézet:
egyszerûen jobban szeretném érezni magamat a bõrömben[/QB][/quote]

Ne aggodj nem leszel izomagyu alat... ( bar csak ilyen konnyu lenne... :( )

DE a kozerzeteted abszolut javulni fog ... tobb onbizalom....

ja es vigyazz hogy a vegen ne valj ehhez hasonlova :)

Kép

[ 2002. november 21.: Fola szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2002. november 21.: Fola szerkesztette a hozzászólást ]
A világűr az némi anyag és a semmi keveréke..

#90 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 20:58

idézet:
Ezt írta RichiQue:
130kg az már szép súly...Grat!Érdekes nekem pont a mellizmom a leggyengébb,fénykoromban 110-el ment, mostmár nem erőltetem ezt a súlyt, 28 éves "öreg"csont és izületeim megfáradtak :D ! Ráadásul már csak heti 2-3 alkalommal megyek..
Ja és pocak itt is van,de az kell!!! :D
[/quote]

Decemberben leszek 28... Szoval az a suly csak novekedni fog. Talan holnap megprobalok csucsot nyomni 150-be, de nem hiszem, h lenne ertelme. :)
A pocak meg teccik a csajok nagy reszenek. Persze, mertekkel! :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#91 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 21. 23:36

idézet:
Ezt írta leslie:

Decemberben leszek 28... Szoval az a suly csak novekedni fog. Talan holnap megprobalok csucsot nyomni 150-be, de nem hiszem, h lenne ertelme. :)
A pocak meg teccik a csajok nagy reszenek. Persze, mertekkel! :)
[/quote]

Ahogy egy korábbi aláírásomban volt: "Jobb kispárnán aludni, mint radiátoron." És ezt nem én találtam ki, egy lány mondta nekem. :)
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#92 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 06:42

idézet:
Ezt írta doszy:

...
"Jobb kispárnán aludni, mint radiátoron." :)
[/quote]

Pedig radiátoron, a megfelelő pózt megválasztva(pl. fejenállva)pompás tartós hullámot lehet a frizurába varázsolni, ellenben a kipárnán csak elfekszi azt. :D

#93 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 11:54

Esküszöm a hajam lerakom. ENNYIRE MÁR NEM LEHET PRIMITÍV VALAKI!!!!

olvassátok el a cikket majd rájöttök miről beszélek...

[url="http://"http://index.hu/gazdasag/vilag/mcdon1121/"]http://index.hu/gazd...ilag/mcdon1121/[/url]
Idézet (*Iguana*)

#94 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 12:23

idézet:
Ezt írta obersmith:

[url="http://"http://index.hu/gazdasag/vilag/mcdon1121/"]http://index.hu/gazd...ilag/mcdon1121/[/url]
[/quote]

Ez a tipikus, megszárítom a macskát a mikróban esete... :)

#95 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 12:34

Átestek nagyon a ló túloldalára... :(

#96 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 13:45

idézet:
Ezt írta obersmith:

[/quote]

Itt a megoldás, NeverGone. Zabálj hamburgert a mcdonaldsban! :)
Egyébként beperelem az elektromos műveket mert nem írja rá az áramra hogy ráz.

#97 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 17:43

idézet:
Ezt írta NeverGone, kinek nem fáznak a tökei:
Sziasztok...

Hát itt lenne megint egy kellemes kis téma, amit kéretik legalább valamelyest nem elpoénkodni.
[/quote]

Azt nem tudom, hány éves vagy, de fiatal lehetsz az biztos.
A sport nagyon jó ötlet, de amit te választottál (futás) az nem elég. Kitűnő állóképességjavító és természetesen a lábat erősíti.

Én és te hasonló cipőben járunk, kivéve pár dolgot.
Én 189 cm magas vagyok és a kaszkori "versenysúlyom" (amikor tényleg teljesen sovány voltam) 89 Kg. Nehéz csontozatú vagyok; így mondják. 14 éves koromig bármit (értsd TÉNYLEG bármit) és bármikor ehettem; egy grammot nem híztam. Akkoriban pedig egy tálca szendvics és 1-1,5L tej volt a rendszeres vacsorám.
Aztán egyszer csak elkezdtem derékban gyarapodni.
A negatív "rekord" 113 Kg volt.

Én is csupa olyan sportot űztem, ami nem kimondottan segíti a felsőtest "megvastagodását".
Foci, kosárlabda és remek hosszútávfutó voltam. Persze ezek még az elhízás előtt.

Jelenleg 95 Kg vagyok. Szeptember elején el kezdtem konditerembe járni, azóta folyamatosan heti 2-3 alkalommal járok és ez már így is marad terveim szerint. A pocakomon nekem is van egy kis felesleg, amit még le kell dolgozni, emellett, ha 95-100 Kg leszek soványan, akkor kb. megállok, mert az a 10Kg + már izom. Nekem sem tetszik a "felpumpált" Swarzi féle test.

Neked is ezt javaslom. Rendszeres edzés, de szépen, folyamatosan. Kérd ki a "nagyok" véleményét az edzésprogramról, de egy tanácsot SOHA ne fogadj el tőlük ! Ezek a különböző mesterséges szerek használata (sokan fogják ajánlani). FELESLEGES, sőt EGÉSZSÉGTELEN.
Mellette járj futni továbbra is, mert a "budibildig" nem fejleszti az állóképességet.
És szerezz be egy könyvet az életmódhoz szükséges táplálkozásról.
Ugyanis, akik azt hiszik, hogy a kondizók zöldségkúrán diétáznak, azok óriásit tévednek. Kell az energia, amit a szervezet feldolgozhat, mert ha nem eszel eleget, akkor egy szép napon elájulsz, ahogy azt néhai osztálytársam is tette, masszív edzések, diéták és zsírégetők után.

Nyugodj meg ! A rendszeres sport gondoskodik arról, hogy ne hízz el !

Üdv: piftuka ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#98 Felhasználó inaktív   ics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 22. 18:53

Apropó testépítő szerek. Most valszeg írtó szakszerűtlen leszek, de majd ki leszek javítva. Valahol olvastam (valszeg neten vagy a HVG-ben, más nincs), hogy miből is állnak ezek a csodaszerek. Eltekintve a hormonális meg mittoménmilyen adalékoktól, a tetemes részük hatóanyaga olyasmi anyagokra vezethető vissza, mint zselatin, meg hasonlók. A többsége simán helyettesíthető egy tál valamilyen étellel.
Meg az ájulásról jut eszembe. Ne igyál közben semmit. Én ha csak egy fél kortyot iszom, olyan hányingerem lesz utána, hogy 15 percre K.O. vagyok. Valszeg bennem is van hiba, de a keringést sem kell átkonfigurálni menet közben a belső szervek felé. :)

#99 Felhasználó inaktív   cx.core 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 23. 10:05

Nekem is hasonló gondom van. Nehezen hízó alkat vagyok, ráadásul 6 éves korom óta búvárúszok. Év elején 175 centi magas voltam, és alig 50 kiló. :( Havertól kaptam egy tippet (konkrétan arról, hogy a bátyja mitől 90 kilós :D), hogy lefekvés előtt két nagy karéj szalámiskenyér. :D Nem vicc! Azóta edzés előtt (kb 5-6 órakor), és edzés után (kb 9-10 óra) is eszek, így most 60 akárhány kiló vagyok.

#100 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 23. 14:38

idézet:
Ezt írta Cybernetics Core:
Nekem is hasonló gondom van. Nehezen hízó alkat vagyok, ráadásul 6 éves korom óta búvárúszok. Év elején 175 centi magas voltam, és alig 50 kiló. :( Havertól kaptam egy tippet (konkrétan arról, hogy a bátyja mitől 90 kilós :D), hogy lefekvés előtt két nagy karéj szalámiskenyér. :D Nem vicc! Azóta edzés előtt (kb 5-6 órakor), és edzés után (kb 9-10 óra) is eszek, így most 60 akárhány kiló vagyok.[/quote]

No azért egy dolgot szögezzünk le ! Ezt el is felejtettem mondani Nevernek !

Szerencsések a sovány alkatúak ! Statisztikailag sokkal tovább élnek, szikár testük ellenállóbb a betegségekkel szemben ! Persze a megfelelő táplálkozási szabályokat nekik is be kell tartani és a dohányzás káros hatásaira ők sem immunisak ! (azt hiszem vmi ilyesmire utalt fentebb LAMEX koma)
Ha még esetleg egy kicsit alacsony vérnyomás is társul ehhez...
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »