idézet:
Ezt írta Mészike:
Én gépem teljesen feketeAz egyik. Szervergép, az osztja meg a netet itthon. Ami a szobámba van gép, annak a házát múlt héten vettem, még zöldes az eleje alapból
Másik toronyházat szeretném lefesteni kékre
Tegyek fel netre képet?[/quote]
Mesyzike,
tegyél fel a netre képet, érdekel!
Hát én alighanem igen ódívatú vagyok a "mattra lebutított ezüstmetál" gépházammal..![]()
Dumaparty
Elküldve: 2002. 08. 06. 19:20
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 08. 06. 19:41
Bár azért most készül 1 kis módosítás a házra, bár nagyon minimális. A színt nem érinti.
Nekem a kezdőlapom ez: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi"]www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi[/url]
Másra szinte nem is használom a netet. Driver frissítések, kiegészítés patch, ilyesmi. Netes játékkal nem foglalkozom, még nem is igazán próbáltam. Híroldalakból is csak a hwsw
Egyébként utálom a netet
Csevegős topicot én nem menedzseltem, csak olvasgattam amíg volt, ilyen. Már 5 éve van netem, de máig nem tudom mi az a Mirc. sosem chatelek, 1 kirohanásom volt 2000-ben, de azóta sem mentem chat-közelbe.
Elküldve: 2002. 08. 06. 19:52
nekem is volt jónéhány rossz tapasztalatom a mirccel, illetve a különböző csatornákon.: 7 éve vagyok jelen a mIRC-cel abeszélgető szervereken. Sok jó barátot ott találtam és persze nagy csalódásaim is voltak. De összességében jók a tapsztalataim a csetekkel.
Tudod, ott is, és az életben is mindenféle ember előfordul. csak a neten mindenki inkább hajlamos kifordi önmagából, mert arctalan, különböző álnevek mögé bújhat... Engem személyesen is ismernek, vállaltam a való személyiségemet is. Emiatt persze gyakran céltáblává válok, de nem baj, ez van.
Milyen konfliktusod volt az mirccel?
Ami meg a színes gépházakat illeti, mindig is érdekelt, hogyan csinálják ezeket a színezéseket?
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:07
idézet:
Ezt írta barbra:
Milyen konfliktusod volt az mirccel?
[/quote]
Nem volt konfliktusom, mint mondtam nem tudom csak sejtem, hogy mi lehet az, de még sosem próbáltam. Chaten meg nagyon sok a komolytalan ember, és ahoz nekem meg semmi kedvem, hogy "gyengeelmélyűekkel" dumáljak, vagy vitázzak. 1 valakivel találkoztam chaten akkor 2001 januárban akivel olyan jól el tudtam beszélgetni mindenről, volt hogy 4-5 órán át dumáltunk a chaten. De már legalább 5 hónapja nem válaszolt az emilekreNem tudom mi lehet.
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:16
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem volt konfliktusom, mint mondtam nem tudom csak sejtem, hogy mi lehet az, de még sosem próbáltam. Chaten meg nagyon sok a komolytalan ember, és ahoz nekem meg semmi kedvem, hogy "gyengeelmélyűekkel" dumáljak, vagy vitázzak. 1 valakivel találkoztam chaten akkor 2001 januárban akivel olyan jól el tudtam beszélgetni mindenről, volt hogy 4-5 órán át dumáltunk a chaten. De már legalább 5 hónapja nem
válaszolt az emilekreNem tudom mi lehet.[/quote]
Mumia,
hát ez nem túl jó érzés.Nekem is van ilyen netes ismeretségből lett barátságban részem, de egyszercsak minden szó nélkül eltünt. Elérhetetlenné vált, kész, annyi. De tudod, rossz jellemű, vagy egyszerűen csak kulturálatlan emberek nem csak neten vannak.
Mivel foglalatoskodsz, amikor nem vagy neten?
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:24
milyen nagy dolgok szoktak ezek lenni, amiket tervezel?
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:29
idézet:
Ezt írta barbra:
Mumia,
milyen nagy dolgok szoktak ezek lenni, amiket tervezel?[/quote]
Azért annyira nem nagyok, inkább csak nekem nagy dolgok, pl programokon gondolkozom, amiket majd szeretnék megvalósítani. Elméletben kitalálom mit kéne megírni és hogyan. Vagy éppen azon, hogy mit alakítsak át a gépen![]()
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:36
függő vagy, mit gondolsz? Különben néha én sem tudom magamról, hogy nem vagyok-e számítógép- és netfüggő?
Programozó szeretnél majd lenni?
Elküldve: 2002. 08. 06. 20:48
idézet:
Ezt írta barbra:
Mumia,
függő vagy, mit gondolsz? Különben néha én sem tudom magamról, hogy nem vagyok-e számítógép- és netfüggő?Reggel fölébredek, az első mozdulatom, hogy bekapcsolom a gépet. Semmi net, csak bekapcsolom a gépet. De akkor minek? :)Ki érti ezt?
Programozó szeretnél majd lenni?[/quote]
Más már mondta rám, hogy függő vagyok, én viszont remélem, hogy nem. Most már, hogy korlátlan netem van, nekem is az első a gép bekapcsolása. Előtte nem így volt. De lehet, hogy amint újra menni fogok suliba nem fogom reggel bekapcsolni, csak amikor hazaérek du. Azért a gépen kívül más hobbim is lenne, csak azok még a gépnél is költségesebbek. pl Vasútmodell, vagy egyéb Modell építés. Meg a kedvenc outdoor elfoglaltságom a biciklizés, ha mennem kell valahová, akkor ha tehetem mindig azzal megyek, és nem tömegközlekedéssel.
Elküldve: 2002. 08. 06. 21:44
merre laksz? Budapesten? Csak azért, hogy hol szoktál biciklizni.
Ez érdekes, én is csak azóta kapcsolom az első mozdulattal a gépet, amióta adsl-em lett.
Elküldve: 2002. 08. 06. 21:59
idézet:
Ezt írta barbra:
Mumia,
merre laksz? Budapesten? Csak azért, hogy hol szoktál biciklizni.
Ez érdekes, én is csak azóta kapcsolom az első mozdulattal a gépet, amióta adsl-em lett.[/quote]
Igen Bpesten, de egy évben 1* megtalálható vagyok Szolnok környékén is, bár utoljára tavaly nyáron voltam ott, és idén már aligha megyek![]()
Elküldve: 2002. 08. 07. 07:51
ezen a barátságtalan esős reggelen!
Olvason a tengeren túli technológiai üzleti híreket. Hát mit mondjak, nem valami biztató azokra nézve, akik ebből az iparból próbálnak megélni. A pénz valahogy nem akar áramolni ebbe a szektorba. Pedig anélkül nem lesznek szoftverfejlesztések, nem lesznek nagy eladások hardverekből
és nem lesz robbanásszerűen fejlődő e-business. És akkor az internetezők számának növekedéséről nem is beszéltünk.
Szegény üzletember panaszai, ugye?
Most akkor elképzelem a ragyogó napsütést...
Sziasztok!
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:02
Énis beértem melózgatni. Vagy csak imitálni a munkát, mind1.
Tényleg Barbara, te mit is dolgozol?
IBM/Lenovo T400
MSI Wind
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:36
Úgyhogy érdekes lesz esőbe hazamenni.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:39
úgy tünik, mi hárman már föléledtünk mára.
Mumia, mit csináltál éjjel, hogy csak 3 órát aludtál?
Meszike,
a stratégiai managerek nehéz
Tényleg, itt mit jelentenek a csillagok?
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:43
IBM/Lenovo T400
MSI Wind
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:44
idézet:
Ezt írta Mészike:
Woww, elég jól hangzik ez a munka[/quote]
Mészike,
jobban hangzik, mint mailyen egyszerű!![]()
Elküldve: 2002. 08. 07. 08:47
Engem nemigen....közalkalmazotti fizetés
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

Súgó
A téma zárva.