Van két cicánk, testvérek, egy fiú és egy lány, mindketten ivartalanitva lettek.
A fiú cica elég rossz, minden hülyeségben benne van [kiissza a pohárból az ásványvizet, de csak pohárból. tálból már nem kell neki.
Amiért irok: egy jó fél éve kezdődött a fiúnál, hogy összevissza pisil a lakásban. Pontosabban van 5-6 hely, ahova visszajár, attól függően hogy melyik helyét torlaszoljuk el. Az esetek nagy részében a franciaerkély ajtaja elé szokott, de egy ideig a konyha hütő előtti része volt a favorit.
Elég sok mindent kipróbáltunk, az állatorvos azt mondta, viselkedési probléma, de nem nagyon szeretném ennyiben hagyni, mert elég idegesitő.
Próbáltuk, hogy egész nap csak vele foglalkoztunk, néha segitett, de nem nagyon láttam összefüggést.
Tudni kell még, hogy a hálóba nem jöhetnek be, az ajtaja zárva, igy éjjel egyedül vannak, ekkor szokott pisilni. [Néha szokott hisztizni emiatt az elzárás miatt. De pont ezért volt, hogy a párom kint aludt velük és akkor is ugyanúgy pisilt...] De volt olyan is, hogy reggel kijöttem, láttam, hogy nem pisilt, megdicsértem, bementem a fürdőbe, és ez idő alatt megjelölte a hütő előtti csempét.
Még egy dolgon gondolkodtunk: külön almot venni...
Esetleg valami ötlet?
Üdv
g

Súgó
A téma zárva.