HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 03. 02. 19:30

Somló Tamás : Gondolsz-e rám? című dalának a szövegét tudja e valaki?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#422 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 02. 19:49

Érdekes kérdésem lenne...

Kellene egy leírás arról, ki hogyan "jut pénzhez"... mert a pl. magyarok keresik, de az angolok, a németek, vagy más nép már máshogy mondja ezt.

Kösz érte... :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#423 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 20:02

idézet:
Ezt írta Satriani:

Kedd este lenyomják :cool:
[/quote]

Jajjj de jooo.Koszi

morrisseymusic            morrissey-solo       

#424 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2003. 03. 02. 20:25

idézet:
Ezt írta lameXpert:
Somló Tamás : Gondolsz-e rám? című dalának a szövegét tudja e valaki?[/quote]

Már '95-ben is nem Te kerested a HIX-en? :) Sajnos nem találtam semmit a neten, bár gondolom ha én megtaláltam volna, akkor te is...

#425 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:08

idézet:
Ezt írta special:

Már '95-ben is nem Te kerested a HIX-en? :) Sajnos nem találtam semmit a neten, bár gondolom ha én megtaláltam volna, akkor te is...
[/quote]

:)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#426 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:25

idézet:
Ezt írta onkelz:

Jajjj de jooo.Koszi
[/quote]

Előbb elfelejtettem: 20:30-kor :)

#427 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:43

idézet:
Ezt írta Szerelmes NeverGone, és a tökei:
Érdekes kérdésem lenne...

Kellene egy leírás arról, ki hogyan "jut pénzhez"... mert a pl. magyarok keresik, de az angolok, a németek, vagy más nép már máshogy mondja ezt.

Kösz érte... :)
[/quote]

Hmm... lehet, hogy nem segít, viszont elég érdekes oldal: [url="http://"http://www.word2word.com/coursead.html"]http://www.word2word.com/coursead.html[/url]

#428 Felhasználó inaktív   lajos1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:44

idézet:
Ezt írta lameXpert:
Somló Tamás : Gondolsz-e rám? című dalának a szövegét tudja e valaki?[/quote]
cfodor, leguan, iguána, a franc se tudja most hogy hivják. A mobilja most (sem) felel. lehet, hogy felgyorsitotta az EU csatlakozást?

#429 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:48

idézet:
Ezt írta FakeJack:

Hmm... lehet, hogy nem segít, viszont elég érdekes oldal: [url="http://"http://www.word2word.com/coursead.html"]http://www.word2word.com/coursead.html[/url]
[/quote]

Nem konkrétan erre gondoltam, hanem hogy az egyes nyelveken hogyan mondják azt, hogy valaki pénzhez jut.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#430 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:49

idézet:
Ezt írta NeverGone:

Nem konkrétan erre gondoltam, hanem hogy az egyes nyelveken hogyan mondják azt, hogy valaki pénzhez jut.
[/quote]

az angolszász egyértelműen: make the money
¤

#431 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:50

idézet:
Ezt írta KaLeun:
Tudna vki olyan képlopót amivel comanche 3 és f22 alól tudnék képeket lopni. HyperSnap semmi, DOS alól Screen Thief és NeoGrab semmi. (ST vmi csíkos képet kiszedett, de az semmire se jó)[/quote]

Próbáld ki:

idézet:
[url="http://"http://www.irfanview.com/"] Kép [/url][/quote]
¤

#432 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:51

idézet:
Ezt írta lajos1:

cfodor, leguan, iguána, a franc se tudja most hogy hivják. A mobilja most (sem) felel. lehet, hogy felgyorsitotta az EU csatlakozást?
[/quote]

Én is láttam, hogy eltűnt :)
¤

#433 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:53

idézet:
Ezt írta lameXpert:

[/quote]

na látod... ő "csinálja" a pénzt... ilyen kellene minél több (lehetőleg európai) nyelven...

Idézet

[link]

#434 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 21:55

idézet:
Ezt írta NeverGone:

na látod... ő "csinálja" a pénzt... ilyen kellene minél több (lehetőleg európai) nyelven...
[/quote]

verdienen megérdemel keres (pénzt)
¤

#435 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 22:51

idézet:
Ezt írta lameXpert:

[/quote]

Mármint az amerikai angolszász, a brit: earn. :)

#436 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 23:04

idézet:
Ezt írta Moe:

Mármint az amerikai angolszász, a brit: earn. :)
[/quote]

Alapból igazad van, de ma már - ha a pénz szóbakerül - csak az egészen finnyás britek nem az amerikai terminológiát használják :)
¤

#437 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 23:13

még mindég szeretném tudni...

anno ment az M1-en, [MTV akkoron], egy rajzfilm amiben vmi urhajoban mentek valahova valakik, és arra emlékszem hogy volt benne valami furra lény-páros, akik összedugták az "orrukat" [inkább egy téglalap alaku ormány] és akkor valami okosat találtak ki mindég. sajna nem emlészkem már...
ja es az egyik csajon vmi ezüst v talán fehér ruha volt...
mi a rajzfilm magyar ill 'nemzetközi' cime? és esetleg hol találok belőle zenét vagy részeket a sorozatból?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#438 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 23:19

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Alapból igazad van, de ma már - ha a pénz szóbakerül - csak az egészen finnyás britek nem az amerikai terminológiát használják :)
[/quote]

OK, ez rendben. :) Beleköthetek még vmibe? :D

idézet:
verdienen megérdemel keres (pénzt)[/quote]

Szóval szó szerint megszolgál ... dienen, Dienst. :)

NeverGone, mi kell neked? Magyarul hogyan hangzik a tükörfordítás, vagy csak szavak "külföldiül"? ;)
Mert akkor tudok nyomni néhányat szótárprogiból! :cool:

#439 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 23:23

idézet:
Ezt írta Wyco:
amiben vmi urhajoban mentek valahova valakik[/quote]

Emberek vagy lények? :D Nem igazán rémlik... :confused:

Még vmit tudsz mondani róla?

#440 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 02. 23:25

idézet:
Ezt írta Moe:

Emberek vagy lények? :D Nem igazán rémlik... :confused:

Még vmit tudsz mondani róla?
[/quote]

sajna nem sokat, de az urhajojuk inkább egy UFO jellegű volt,talán kék de nem tuti, és asszem, de csak asszem hogy emberek [ember külsejűek] voltak.
[azok az izék amik összedugták az orrukat viszont nem emberek voltak]
és mintha az urhajo egy félintelligens beszélő példány lett volna.
sajna nagyon rég volt és nem emlékszem rá.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.