"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden !
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:51
Van esetleg valaki, aki legyártana nekem (persze nem puszira) egy 8 méteres RCA-RCA kábelt és egy 8 méteres kis JACK-RCA kábelt? Nem kapok sehol ilyen hosszút és szükségem lenne rájuk.
Üdv: Drummaster
Elküldve: 2004. 03. 05. 11:15
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki legyártana nekem (persze nem puszira) egy 8 méteres RCA-RCA kábelt és egy 8 méteres kis JACK-RCA kábelt? Nem kapok sehol ilyen hosszút és szükségem lenne rájuk.
Üdv: Drummaster[/quote]
Csak egy ötlet, de a M***a M***t-ban nem lehet kapni 10 m-est?
Ha nem, akkor keress egy hangtechnikai/diszkós boltot, Pl. [url="http://"http://www.galaxis.hu"]www.galaxis.hu[/url] ez a bartók Béla úton van asszem, de van egy ismert az Ó utca környékén is, és a Nagy Lajos Király úton is (ezeknek nem jut az eszembe a nevük).
AndrewGL
Elküldve: 2004. 03. 05. 11:40
idézet:
Ezt írta AndrewGL:
Csak egy ötlet, de a M***a M***t-ban nem lehet kapni 10 m-est?
Ha nem, akkor keress egy hangtechnikai/diszkós boltot, Pl. [url="http://"http://www.galaxis.hu"]www.galaxis.hu[/url] ez a bartók Béla úton van asszem, de van egy ismert az Ó utca környékén is, és a Nagy Lajos Király úton is (ezeknek nem jut az eszembe a nevük).
AndrewGL[/quote]
Thx, megnézem az itteni (Fehérvár) M****-t, hátha.
Elküldve: 2004. 03. 05. 12:02
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
probaltad mar a honlapjukon?de a last cristmas se volt semmi
![]()
[/quote]
Én azon nem igazodok ki
Amúgy néztem a Bumeráng -> letöltésnél, de ott nincs ilyen. Ha máshol van akkor jól eldugták
![]()
Elküldve: 2004. 03. 05. 21:28
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Thx, megnézem az itteni (Fehérvár) M****-t, hátha.[/quote]
Ha nincs és ebben a Galaxisban van, akkor szívesen elpostázom neked.
[ 2004. március 05.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 01:15
A válaszokat köszönöm!

Elküldve: 2004. 03. 08. 09:08
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
probaltad mar a honlapjukon?de a last cristmas se volt semmi
![]()
[/quote]
Sajnos pont pénteken maguk mondták, hogy a honlap egy nagy xar, de talán meg fog újulni.![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 09:57
idézet:
Ezt írta Studi:
Sajnos pont pénteken maguk mondták, hogy a honlap egy nagy xar, de talán meg fog újulni.[/quote]
Ezek szerint mégsem jött be annyira a tavalyi (vagy tavalyelőtti?) honlapkészítő pályázatuk?Na, legközelebb majd nem a hallgatókkal készíttetik el, hanem egy hozzáértővel
![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 16:30
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Ezek szerint mégsem jött be annyira a tavalyi (vagy tavalyelőtti?) honlapkészítő pályázatuk?Na, legközelebb majd nem a hallgatókkal készíttetik el, hanem egy hozzáértővel
[/quote]
Apropó, a NG Hungarytól megkaptad a CD-t? Megosztod velünk?![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 18:03
idézet:
Ezt írta Studi:
Apropó, a NG Hungarytól megkaptad a CD-t? Megosztod velünk?[/quote]
Lustaság... De most már tényleg nemsokára elintézem!![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:17
idézet:
Ezt írta bbence:
Bátyám kinn van New Yorkban, vett valamit, de nem árulja el, mit, valami elektronikai berendezést, kiadta az ukázt: vegyek neki addig, amíg meg nem érkezik egy átalakítót, ami 110V-ról a magyarországi feszültségre alakít, jól. Mivel tényleg semmit sem tudok arról, hogy mit vásárolt, így utánanézni sem tudok, hogy valójában csak egy 200 forintos átalakítóra van szükség (tehát hogy vajon ismeri-e a készülék a többi feszültséget és frekvenciát), vagy pedig egy tényleges átalakítóra (trafó? nem tudom, hogy hívják). Utóbbi esetre koncentrálva szeretném megtudni, hogy mi ennek a készüléknek a pontos megnevezése, ami ilyet tud, hol lehet kapni és körülbelül mennyiért?
A válaszokat köszönöm![/quote]
A kérdés még vár. Megválaszolásra.![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:19
idézet:
Ezt írta bbence:
A kérdés még vár. Megválaszolásra.[/quote]
És azt hiszem, addig várni is fog, amíg ki nem derül, mi az ami előkerül.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:32
Mielőtt írjátok: a Fiery-féle nem jó.

Kösz.

Elküldve: 2004. 03. 09. 09:53
Már kezdem feladni a reményt, de hátha...
A Leadtek honlapján a R*mirist, és a Ke**y-Tech -et nevezi meg mint forgalmazót, de mindkettő csak azokat a gyakott tunerkártyákat forgalmazza és rendelni sem tudok tőlük.
Ha tud valaki valami infót az segítsen please, mert nincs kedvem külföldre rohangálni egy deszka miatt

Elküldve: 2004. 03. 09. 13:24
idézet:
Ezt írta lameXpert:
És azt hiszem, addig várni is fog, amíg ki nem derül, mi az ami előkerül.[/quote]
Bezony. Nem mindegy mit akarsz hajtani. Van, amire lehet motort is akasztani, van amire nem... Mondjuk én rágoogleztam a transzformátor 110v 220v szavakra és már a második találat is valami, dehát minek van a google? vagy ezek a keresőszavak hihetetlen bonyolultak?
Elküldve: 2004. 03. 09. 14:03
idézet:
Ezt írta bean:
Bezony. Nem mindegy mit akarsz hajtani. Van, amire lehet motort is akasztani, van amire nem... Mondjuk én rágoogleztam a transzformátor 110v 220v szavakra és már a második találat is valami, dehát minek van a google? vagy ezek a keresőszavak hihetetlen bonyolultak?[/quote]
Mivel az interneten egyelőre csak kulcsszavak alapján lehet hatékonyan(?) keresni...![]()
Elküldve: 2004. 03. 09. 16:35
Szeretnék a Kedvesemnek gyertyát öntei meglepetésként. Már megvettem a kétszínű viasz-granulátumot, illetve vettem két gyertya-kanócot. Arra gondoltam, hogy egy díszen üvegkehelybe önteném bele, ott különösen jól mutat. Van valakinek valami leírása, vagy tapasztalata arról, hogy pontosan hogyan is kell, illetve mire figyeljek különösen...?

Idézet
Elküldve: 2004. 03. 09. 19:12

Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon British Airways
Elküldve: 2004. 03. 09. 19:23
idézet:
Ezt írta NeverGone & Tökei powered by: HWSW:
Sziasztok...
Szeretnék a Kedvesemnek gyertyát öntei meglepetésként.[/quote]
[url="http://"http://www.hobbybolt.hu/technikak/?tech=5"]Hobbybolt - Gyertyaöntés[/url]
Elküldve: 2004. 03. 10. 17:16
- Filter - The Only Way (Tureshatar)
- Chris Isaak - Wicked Game (Ez Magyarországon nemigen volt, Szuperkupa)
- Nat King Cole - Unforgettable (Helyreigazitas)
- Tom Jones - She's a Lady (Utolso csepp)
- Fank Sinatra - You're Nobody 'Til Somebody Loves You (A Hadmuvelet)
[ 2004. március 10.: Normika szerkesztette a hozzászólást ]
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon British Airways