...és ti mit fogtok adni ???
Elküldve: 2003. 12. 24. 11:55
Elküldve: 2003. 12. 24. 11:57
idézet:
A mester az út szélén üldögélt és a lábát nyújtóztatta. Tanítványa, Jin-feng arra tolt egy kordét, és kérte szépen, hogy húzza be a lábát.
– Amit egyszer kinyújtok, azt vissza nem húzom! – makacsolta meg magát Ma-cu.
– Ha én egyszer nekiindultam, vissza nem fordulok! – viszonozta Jin-feng, és kordéstul átgázolt a mester lábán.
Kisvártatva Ma-cu bárddal viharzott be a csarnokkapun:
– Jöjjön elő, aki megsebezte a lábam! – zengett a hangja.
Jin-feng előlépett, lehajtotta a fejét, a mester pedig letette a bárdot.[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 24. 12:00
Asszony ket PC jatekot (Who wants to be a millionare, Cluedo), 50GBP M&S utalvanyt, egy 128MB USB memory sticket, es meg par aprosagot.
Anyamnak nemi cash-t kuldtem haza, tudom, nem tul fantaziadus de erre van leginkabb szuksege.
Ocsem meg nem tudom mit kap de lassan ideje lesz kitalalni mert ma csak 4pm-ig vannak a boltok nyitva :confused:
[ 2003. december 24.: szabinar szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 24. 13:14
Egy bipolar 300-as thermo felsőt , sapka(kívül kötött norvég mintás/belül polár) , kaspo (nád/vessző/tengerifű) ,
a többi személyes....és a kedvenc dalmát ételeit főzöm !!!!!
A családi ajándékokat ő veszi nem én . Egy kivétel volt az idén , kedvesmamának (anyós) átcsempésztem egy új tévét
a boltomból a lakásába .
Egyedül él , egyetlen szórakozása . Ő már örül , megvan az ajándéka .
Elküldve: 2003. 12. 24. 13:49
Elküldve: 2003. 12. 24. 13:50
Röviden ennyi...
Elküldve: 2003. 12. 24. 15:46
idézet:
Ezt írta Exi:
Asszonypajtás piercinget kapott a nyelvébe[/quote]
Én már szeptember elején megoldottam ezt a "problémát"! Kellemes!
[ 2003. december 24.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 24. 15:47
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
...dévédéjátékost[/quote]
Király! Én is azt vettem!
Vigyázz, ne tedd "nedves gáz" közelébe!![]()
Elküldve: 2003. 12. 24. 17:06
idézet:
Ezt írta Jareth:
Én már szeptember elején megoldottam ezt a "problémát"! Kellemes!
[ 2003. december 24.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Tavalyira válaszoltál...![]()
Elküldve: 2003. 12. 24. 17:25
egyetlen ajándékot csináltam valakinek, egy saját készítésű üdvözlőlapot fotosopban.
ennyi.
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 12. 24. 17:43
idézet:
Ezt írta obersmith:
leszel te még kétségbeesve...[/quote]
Voltunk mar, szerintem mindannyian. Ez sem tart orokke![]()
Elküldve: 2003. 12. 25. 17:42
Jóanyám kapott egy hatalmas kovácsoltvas kacsasütő edényt, és egy szintén jó nagy, szép könyvet, a Modern Kertművészetről, majd nyugdíjas korában a telket átépíti belőle.
Apámnak kerítettem egy fából készült bortartót, amit össze lehet rakni darabokból, és akármennyi újjal lehet tovább bővíteni, és egy szép boroskancsót, ami egy eszméletlen jópofa cucc. Ránézésre nem fér bele több 2-3 decinél, de nagyon csalóka, mert meglehetősen széles.
A képen a jobb oldalon lévő darab ez, nekem is nagyon tetszik:
A képen kb 9 deci bor lehet benne, ennyi a hivatalos űrtartalma is.
Idős fotográfus barátomnak meg vettem egy szép nemesacélból készült kockapóker készletet. Öt nemesacél kocka, szép króm pohárral, mert nagyon szeret kockázni Az Öreg.
Elküldve: 2004. 12. 13. 15:37
Idézet: begbie - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 13:34
Mivel a topik, amit nyitottam a témában bezáródott, ezért akkor felhozom ezt, mert engem KOMOLYAN érdekel, kinek milyen ajándékötletei vannak az idei ünnepekre...
üdv.: begbie
Bezáródott, mert egyrészt itt ez a topic, másrészt te magad is kérted a zárást. Csak hogy ne legyen félreértés.
Amúgy még nem tudom pontosan, hogy kinek mit adok karácsonyra. Anyu valami ruhaneműt, vagy dísztárgyat kap, az öcsémről gőzöm sincs, a feleségemnek pedig van pár ötletem, még meglátjuk, melyik mennyibe kerül, aztán aszerint döntök. Anyósom kedveli a giccses dolgokat, neki könnyű lesz, apósom meg valami cefrét kap.
Elküldve: 2004. 12. 13. 15:59
Elküldve: 2004. 12. 13. 17:28
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 16:37
Amúgy még nem tudom pontosan, hogy kinek mit adok karácsonyra. Anyu valami ruhaneműt, vagy dísztárgyat kap, az öcsémről gőzöm sincs, a feleségemnek pedig van pár ötletem, még meglátjuk, melyik mennyibe kerül, aztán aszerint döntök. Anyósom kedveli a giccses dolgokat, neki könnyű lesz, apósom meg valami cefrét kap.
Ok, persze nincs semmi félreértés, probléma meg ilyesmi...
Igen, nem vettem észre, hogy van már ilyen topik....
ON.:
Olyan igazán személyes ajándékötleteket várnék, mint a családi naptár (csak valami kevésbé lerágott csont jellegűt...). Én ha időm engedi szívesen készítek ezt -azt, akár számítógépen, akár kézzel...
Csak jelenleg most ötletem nem sok van...

Súgó
A téma zárva.