HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat Értékeld a témát: -----

#1981 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:01

- Hogy tudod a szexen lemérni, hogy már megöregedtél?
-Ha felül vagy, szédülsz. Ha alul vagy, fuladsz.
- Ha oldalt vagy, nem látod a tv-t. :D
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#1982 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:03

- Miért fested magad, Gizi néni? - kérdi Pistike.
- Hogy szép legyek.
- És akkor miért nem vagy szép?! :D
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

#1983 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:11

- Mit fog a férfi, ha pisil?
- Rövid pórázon egy  nagy szamarat!

Csajozasi Tanacsok!

#1984 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:13

- Hogy védekezik a szőkenő?
- Lehet, hogy kivül szőke vagyok, de belül sötét!! :D

Csajozasi Tanacsok!

#1985 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:24

A manusz látja hogy a szomszédja eszi a füvet. Ezért megkérdi tőle:
- Komám, mér eszel füvet?
- Tudod, éhezem!
- Hát akkor meghívlak vacsorára!
- Tudod, az egész családom éhezik.
- Nem baj ők is jöhetnek, elég nagy a kertem és úgy is bedöglött a fűnyíróm!!!!!

#1986 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:25

- Aztán vitte-e valamire a fiad Pesten, Paja?
- Meghiszem azt, nagyon értékes ember lett belőle!
- Hogyhogy?
- A pesti rendőrség egymilliót kínál érte annak, aki a nyomára vezeti őket.

#1987 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 01. 21:51

Megtanultam a leckét!

Összegezzük mit tanultam egy év alatt. Hivatalosan azokat a tárgyakat, amiket, az indexbe vettem fel, mivel ezeket a közeljövőben nektek is el kellENE sajátítanotok, külön nem térek ki rájuk. Most lássuk a nem hivatalosat.
Megtanultam, merre vannak az előadótermek hátsó bejáratai.
Megtanultam láthatatlanná válni, kiváltképp azon professzorok óráin, melyekről jó negyven percet késtem.
Megtanultam profi módon tájékozódni különösen az egyetemi automaták, a környék jobb szórakozóhelyei (kocsmái) és kajáldái között, elvégre mégis csak időnk nyolcvan, - akarom mondani- negyven százalékát töltjük itt.
Megtanultam biztos kézzel kiválasztani, mely órákról kell jegyzet, és melyekről nem, és megtanultam azon hallgatótársaim neveit is, akik rendelkeznek - az általam tévesen szükségtelennek ítélt, de mégis - szükséges jegyzetekkel.
Megtanultam, hogy senki sem tévedhetetlen, kiváltképp nem az előbb említett egyének, akiknek kölcsönjegyzetein a vizsgaosztályzataim múlnak.
Megtanultam, hogy a hazai kávé és energiaital forgalom a felsőoktatásban részt vevők vizsgaidőszakán alapszik.
Megtanultam az ETR (Egyetemes Tanulmányi Rendszer) bevezetése kapcsán, hogy a számítógép a barátom és már azt is tudom, hogy akinek ilyen a barátja, annak KOMOLYAN nincs szüksége ellenségre.
Megtanultam azt az egyszerű matematikai összefüggést, miszerint a vizsga előtti beugró tesztek száma fordítottan arányos a kiugrók számával – mármint az épületből kiugrókéval. Megtanultam, hogy zombik létrehozásához nincs szükség voodoo varázslatra, elég egy szimpla MAJT ex.-szigorlat, ma alapvizsga. Egyébként az élőhalott létforma már azért is praktikus, mert a vizsgák elvén működik. Vagy megbuksz, vagy nem. Ennek függvényében vagy szörnyethalsz, vagy nem. Mindkettőre ötven-ötven százalék az esély.
Megtanultam, mit éreznek a nagymenők Vegasban, amikor azt a bizonyos „NEM NYERT” feliratú cetlit húzzák.
Megtanultam. mi a pókerarc: nem az, amit én vágok, ha a nem megfelelõ tételt húzom, hanem, amit a vizsgáztató, amikor épp a megfelelő tételt mondom.
Megtanultam, mi a sikeres vizsga Szentháromsága: KTM. Két alapértelmezése ismert: a.) Készülés-Tudás-Magabiztosság; b.) Kivágás-Top-Miniszoknya. Azoknak, akik az utóbbit tartják a könnyebb útnak: mivel az oktatók ízlésvilága rendkívül heterogén, és mivel minden egyes vizsga közt nem plasztikáztathatják át magukat, nem árt KÉSZÜLNI. Egyszerűbb, olcsóbb, kevésbé fájdalmas és mindkét nem élhet vele.
A tanultak listája elõreláthatóan bővülni fog, de végső soron elmondhatom, hogy megtanultam, ami az életben kell.
Megtanultam mindent!

Megtanultam a LECKÉT.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1988 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 22:25

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:51

Megtanultam a leckét!

Összegezzük mit tanultam egy év alatt. Hivatalosan azokat a tárgyakat, amiket, az indexbe vettem fel, mivel ezeket a közeljövőben nektek is el kellENE sajátítanotok, külön nem térek ki rájuk. Most lássuk a nem hivatalosat.
Megtanultam, merre vannak az előadótermek hátsó bejáratai.
Megtanultam láthatatlanná válni, kiváltképp azon professzorok óráin, melyekről jó negyven percet késtem.
Megtanultam profi módon tájékozódni különösen az egyetemi automaták, a környék jobb szórakozóhelyei (kocsmái) és kajáldái között, elvégre mégis csak időnk nyolcvan, - akarom mondani- negyven százalékát töltjük itt.
Megtanultam biztos kézzel kiválasztani, mely órákról kell jegyzet, és melyekről nem, és megtanultam azon hallgatótársaim neveit is, akik rendelkeznek - az általam tévesen szükségtelennek ítélt, de mégis - szükséges jegyzetekkel.
Megtanultam, hogy senki sem tévedhetetlen, kiváltképp nem az előbb említett egyének, akiknek kölcsönjegyzetein a vizsgaosztályzataim múlnak.
Megtanultam, hogy a hazai kávé és energiaital forgalom a felsőoktatásban részt vevők vizsgaidőszakán alapszik.
Megtanultam az ETR (Egyetemes Tanulmányi Rendszer) bevezetése kapcsán, hogy a számítógép a barátom és már azt is tudom, hogy akinek ilyen a barátja, annak KOMOLYAN nincs szüksége ellenségre.
Megtanultam azt az egyszerű matematikai összefüggést, miszerint a vizsga előtti beugró tesztek száma fordítottan arányos a kiugrók számával – mármint az épületből kiugrókéval. Megtanultam, hogy zombik létrehozásához nincs szükség voodoo varázslatra, elég egy szimpla MAJT ex.-szigorlat, ma alapvizsga. Egyébként az élőhalott létforma már azért is praktikus, mert a vizsgák elvén működik. Vagy megbuksz, vagy nem. Ennek függvényében vagy szörnyethalsz, vagy nem. Mindkettőre ötven-ötven százalék az esély.
Megtanultam, mit éreznek a nagymenők Vegasban, amikor azt a bizonyos „NEM NYERT” feliratú cetlit húzzák.
Megtanultam. mi a pókerarc: nem az, amit én vágok, ha a nem megfelelõ tételt húzom, hanem, amit a vizsgáztató, amikor épp a megfelelő tételt mondom.
Megtanultam, mi a sikeres vizsga Szentháromsága: KTM. Két alapértelmezése ismert: a.) Készülés-Tudás-Magabiztosság; b.) Kivágás-Top-Miniszoknya. Azoknak, akik az utóbbit tartják a könnyebb útnak: mivel az oktatók ízlésvilága rendkívül heterogén, és mivel minden egyes vizsga közt nem plasztikáztathatják át magukat, nem árt KÉSZÜLNI. Egyszerűbb, olcsóbb, kevésbé fájdalmas és mindkét nem élhet vele.
A tanultak listája elõreláthatóan bővülni fog, de végső soron elmondhatom, hogy megtanultam, ami az életben kell.
Megtanultam mindent!

Megtanultam a LECKÉT.

Ebből a szövegből, csakúgy árad az egyetemi tapasztalat :D Teljesen jó :up:  És az a szép, hogy még egy csomó dolgot nemis említ (mi mindenre jó a szoknya zh írásnál, megtanulni, hogy mely gyakorlatokon nincs katalógus, mi mindenre jó az internet házi dolgozat készítésnél...... :D )
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1989 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 00:18

A plagizalas-ellenes hozzaallast nalunk eleg erosen kihangsulyoztak. Es szerintem ez igy van jol.
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#1990 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 01:45

Idézet: Lord - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 20:33

A királynak elveszett a fő kincse, az aranyszőrű báránya, ígyhát elkűldte három fiát, hogy keressék meg neki.
Aki sikerrel jár, örökli a királyságot, aki nem, azt bizony lefejezteti... :fear:
Így szólt tehát a legidősebb fiához:
- Fiam, hozdd vissza az aranyszőrű bárányt, és tiéd a királyságom, ellenkező esetben halál vár rád.
A legidősebb fiú útnak is indult...
Teltek, múltak a napok, hetek, de a fiú csak nem érkezett meg.
De aztán egyszercsak beballagott a palotába, üres kézzel...
Az öreg király, mit volt mit tenni, nagy búsan lefejeztette legidősebb fiát, majd hivatta a középső gyermekét, és így szólt hozzá:
- Fiam, hozdd vissza az aranyszőrű bárányt, és tiéd a királyságom, ellenkező esetben halál vár rád.
A középső fiú útnak is indult...
Az öreg király, mit volt mit tenni, nagy búsan lefejeztette középső fiát is, majd hivatta utolsó reményét, a legkisebb királyfit, és így szólt hozzá:
A legkisebb királyfi útnak is indult...
Az öreg király, mit volt mit tenni, nagy búsan lefejeztette a legkisebb fiát is.

Tél van
Egy öregasszony utazik a vonaton, az első osztályú kabinban a kiskutyájával.
Nyílik az ajtó, és belép egy öregúr.
Udvariasan köszön, leül az öreglánnyal szemben, majd elővesz egy irdatlan nagy szivart, és rágyújt, aztán jó büdöseket pöfékel.
Az öregasszony rászól, hogy vagy oltsa el a szivart, vagy nyissa ki az ablakot, mert ez így nagyon büdös.
Az öregúr nem szól semmit, csak pöfékel...
Az öregasszony erre feldühödik, és azt mondja, hogy ha nem oltja el a szivart az öregúr, akkor ő lehúzza az ablakot, és kidobja a bűzrudat...
Erre az öregúr kiröhögte az öreglányt, aki bedühödött teljesen, lehúzta az ablakot, és a döbbent öregúr szájából kivette a szivart, majd kidobta...
Na az öregúrnak sem kellett több, megfogta a vénasszony kutyáját, és a szivar után dobta, majd ezután a jajjveszékelő öregasszonnyal mit sem törődve, kiment a kabinból.
A vonat 4 perc múlva megállt egy állomásnál, ahol véletlen egyszerre szállt le a megtört öregasszony, és a mérges öregúr. Egy darabig némán méregették egymást, majd kutyaugatásra lettek figyelmesek a vonat hátulja felől.
Odanéztek, és látták, hogy az öreglány kutyája érkezik szaladva!
Hát és mi volt a kutya a szájában?!

Bizony, a király elveszett aranyszőrű báránya! :omg:

#1991 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 02:23

Idézet: Lord - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 1:45

Bizony, a király elveszett aranyszőrű báránya! :omg:

:respect:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 12. 02. 06:14

Ja...

Kiskutya szájában, amely kifért a vonatablakon, egy aranyszőrű bárányka, 2 évszázaddal korábbról... :omg:

(Szia Lord !!! :])

#1993 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 02. 07:09

:omg: Teli szájjal ugatott? :think:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1994 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 09:27

Jah egy ilyen sztorit hallotam én is, csak én aranygyapjúval :D
Majd délután leírom ha nem suliban leszek..

#1995 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 15:26

- Gyerekek! Megcsináltátok a házi feladatot? - kérdezi a tanár néni az alsósokat.
- Iiiiigen.
- Hát te, Orsós Gáspárka, elkészítetted a házi feladatodat?
- Kezsit csókolom a taníttónéninek, ha' persze hogy meccsinyátam!
- Nos, akkor mutasd meg!
- Há esküszöm a nővirem iletire hogy megcsinyátam!!! Haza megy a kis Gazsi, hát a nővére ki van teritve a konyhaasztalon, és körülötte rí az egész familia. Másnap ismét az iskolában.
- Orsós Gáspárka! Szeretném látni a házi feladatodat.
- Csókolom taníttónéni, hát in tínyleg meccsinyátam, csák teccik tunni mostan nem hoztam el. De esküszöm az anyám íletire, hogy meccsinyáltam!
Gazsi hazaér, hat ott fekszik az anyja felravatalozva, gyászban az egész cigány telep. Harmadnap.
- Gazsika. Mára csináltál házi feladatot?
- Hat in tinyleg csinyátam taníttónéni csókolom..... az apám íletire esküszöm!! Gazsika hazaindul, útközben találkozik a faterjával, aki egy kofferral a kezében igen sebtiben menekül a putriból.
- Dikmá, há' hova dzsamalsz Dade?!
- Én esztet nem birom, Gazsi fijjam, én elmegyek innen!! Először a nővéred, aztán idesanyád, most meg a bátyád, a Bandi.

#1996 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 17:09

Idézet: biglaci - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 15:26

- Gyerekek! Megcsináltátok a házi feladatot? - kérdezi a tanár néni az alsósokat........

bázzzzeeeeeeeee :alcohol:

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2004. 12. 02. 17:10 -kor

Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1997 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 17:10

heheheeheeee. végülis családban marad :D

#1998 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 17:13

Haat áz ávátárom életire esküszöm...!
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#1999 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 18:15

"Olyan sötét vagy, mint a lépcsőház: sötét és korlátolt ! :D

Csajozasi Tanacsok!

#2000 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 18:20

Gyenge vagy mint az Algopirin :D

A kocsmában a haverok versenyeznek, hogy melyikük tud inni itt, most, a legkevesebb pálinkát?
Hirtelen betoppan Béla felesége a kocsmába
konyhakéssel a kezébe - erre mosolyogva szólnak a fiúk:
- Béla te nyertél! :]

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102