Viccrovat
Elküldve: 2004. 12. 17. 16:23
- Repülővel megyek, tehát Deadalont vennem kell. Az asszony otthon marad, tehát kondomra is szükségem lesz.
Bemegy a gyógyszertárba.
- Kérek egy doboz Deadalont és egy csomag kondomot!
Mögötte egy részeg áll a sorban, megszólal:
- Ha hányingere van ... hukk ... a hölgytől, minek baszogatja?
Elküldve: 2004. 12. 17. 16:23
- Doktor úr, hol van a szívem?
- Hol, hol? Hát a melle alatt.
Másnap írja az újság : "Tegnap a VIII. kerületben Kovácsné öngyilkosságot kísérelt meg. Térden lőtte magát."
Elküldve: 2004. 12. 17. 16:33
Mit csinálsz az év többi napján? Játékokat készítesz?
A kis Jankó
Na ide figyelj, Janikám!
A játékok Kínából jönnek. Van egy villám Vegasban, egész évben verem a blattot meg a pincérnők seggét. És egy kib@szott napján az évnek, beöltözöm idióta jelmezbe, és kiviszem az ajándékokat a kis szarosszájúaknak.
A mikulás bácsi
Elküldve: 2004. 12. 17. 19:01

A HÉT PISTIKÉS VICCE:
Pistike hazajön az iskolából. Nem szól semmit, odamegy az olajkályhához és
leszedi róla a csövet. Elkezdi lóbálni, a falhoz veri, össze-vissza
rohangál vele a lakásban és már alig lehet látni a koromtól. Hirtelen
hazajön az anyukája és megkérdezi tole:
- Node Pistike, hát miért csináltad ezt?
- Azért, mert a tanítónéni azt mondta az iskol ában, hogy csak nagy
koromban jön meg az eszem
Elküldve: 2004. 12. 17. 19:31
Mit csináljunk a bevásárlóközpontban, amig kedves párunk a karácsonyi bevásárlást végzi?
- Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
- Állitsuk be a vekkerórakat, hogy 10 percenként csörögjenek.
- Rejtőzzünk el a ruha-állványokra akasztott ruhák közé. Ha valaki odaér hozzánk amikor válogat, kiáltsunk ra:
"Engem válasszon!!! Kérem, engem válasszon!!!"
- Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélőn, vegyunk fel magzat-pózt, és sikítsuk: Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!!
- Hagyjunk magunk után nyomot a vécéig kiöntött narancsléből.
- Állítsuk át az összes rádiót egy polka-csatornára, kapcsoljuk ki őket, majd mindet állítsuk maximális hangerőre.
- Hívjuk ki a többi vásárlót párbajra csomagolópapir tekercsekkel.
- Rakjunk sorba M'n'M drazsékat.
- Ha valaki megkérdezi, hogy segithet-e valamiben, kezdjünk el sirni, és kérdezzük meg: "Hát miért nem hagynak maguk békén??"
- Nézzünk bele közvetlenül a biztonsági kamerába, és használjuk tükörnek, miközben az orrunkat turkáljuk.
- Cseréljük ki a táblákat a férfi és női vécék ajtaján.
- Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dudoljuk a Mission Impossible dallamát.
- Menjünk be a próbafülkébe, és teli torokbol üvöltsünk ki: "Hé'! Idebent elfogyott a vécépapir! "
Elküldve: 2004. 12. 17. 19:38
Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 19:08
Viszont én nem ismertem... :o
Elküldve: 2004. 12. 17. 20:15
A házaspár jelmezbálba készülődik, de a feleségnek megfájdul a feje. Az asszony lefekszik, a férje pedig elindul egyedül a buliba. Egy óra múlva a nő felébred , és a fejfájásnak híre-hamva sincsen. Gondolja, a férje után megy és megnézi, mit csinál a férfi nélküle.
A buliban aztán látja, hogy a férj csinosabbnál csi nosabb nőkkel táncol, simogatja őket, néha egy puszi is elcsattan, szóval, jól érzi magát. A feleség kitalálja, hogy próbára teszi a férjét. Mivel a férfi nem számít rá, hogy ő is itt van, meg a jelmezt sem ismeri fel, így hát odamegy hozzá, táncolni kezd vele. A férfi érezhetően izgalomba jön, a nő pedig addig hergeli, míg mindketten félrevonulnak egy sötét, üres szobába, ahol aztán megtörténik az esemény. Ezután a feleség hazamegy, visszafekszik az ágyába és várja a férjét.
A férfi hazaér, a felesége egyből nekiesik:
- Na, milyen volt a buli?
- Á, ne is kérdezd! Egyedül nem sok értelme volt elmennem. Ezért aztán a haverokkal félrevonultunk és kártyáztunk egész éjszaka. De biztos jó buli volt, mert az a pasi, akinek kölcsönadtam a jelmezem, nagyon jókedvűek látszott...
Elküldve: 2004. 12. 17. 21:50
Idézet: cirmi - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 19:31

eme sorokat egy halott írja, a nevetésbe ugyanis belehaltam...
Elküldve: 2004. 12. 18. 01:08
- Na, ennek örülök,de jó lenné, ha magyarul is megtanulnád ezeket!

Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Elküldve: 2004. 12. 18. 10:10
- Arra nem fiam, de a gyilkosságra már többször is...
Elküldve: 2004. 12. 18. 10:30
Egyszer elmotyogtam néhány szót a templomban, és házas lettem.
Nemrég elmotyogtam néhány szót álmomban, és most elvált ember lettem.
Egy szál cigi 3 perccel röviditi meg az életed. Egy jó dugás 10 perccel hosszabbítja meg az életed. Tehát... Mi dohányosok, dugjunk az életünkért!
A szex olyan, mint a levegő. Észre se veszed, amíg eleget kapsz!
A házasság olyan, mint egy forró fürdő.Minél több időt töltesz el benne, annál hűvösebb.
Ha egy férfi megérint a szavaival, akkor a keze sincs már messze.
A nőnek jobb, ha szép, mint ha okos, mert egy férfinak még mindig könnyebb nézelődnie, mint gondolkodnia.
Elküldve: 2004. 12. 18. 15:52
A tyúk is beledöglött
Az ötvenes évek elején folyik a Hajdúságban is az erőszakos téeszesítés. A pallagi országúton döglött tyúk fekszik. Nyakában tábla, rajta felirat:
"Inkább meghalok,
de a kolhoznak nem tojok
----------------------
Kaszál a paraszt
A tsz-paraszt szorgalmasan kaszálja a lucernát. Meglátja Novotny elvtárs, odamegy, és megkérdezi, hogy mennyit teljesít egy nap.
- Egy holdat- feleli büszkén.
- Az kevés, nálunk már két holdat is levágnak egy nap alatt.
- Az hogyan lehetséges?
- Hát úgy, hogy egy nyélre két kaszát tesznek, és oda is, meg vissza is vágják a rendet, üresjárat nincs.
A paraszt szót fogad, és oda-vissza vágja a rendet. Arra megy Brezsnyev elvtárs, megkérdi, mennyi a teljesítés. A paraszt nagy büszkén mondja, hogy két hold.
- Az kevés - mondja Brezsnyev elvtárs. - Ha a derekadra kötnél egy gereblyét, akkor mire a sor végére érnél, már fel is lenne gyűjtve.
A paraszt most is szót fogad, de nagyon elfárad.
Arra megy Kádár elvtárs. A paraszt meglátja, eldobál kaszát, gereblyét és elszalad.
- Halló, ne szaladjon! - kiabál utána Kádár elvtárs.
- Már tudom, mit akar mondani! Kössek a micsodámra egy viharlámpát, és éjjel-nappal arassak!
---------------------
Elküldve: 2004. 12. 18. 15:56
Tsz-miatyánk (a kommunizmusból )
Mi Atyánk, Isten,
ki vagy a mennyekben,
mi meg itt vagyunk a földön
a drága jó tsz-ben.
Sógor-koma a raktárba'
vezetőség a kocsmába'
Csóró nép a határba'
Munkaegység a p...ba.
Bocsásd meg, Urunk,
ha lopunk,
Mert másképp megélni
nem tudunk.
Sem most, sem a jövőben. Ámen.
Elküldve: 2004. 12. 18. 19:50
Idézet
-Sötétkék...hogy miért?
(az ismert dallamra) Lám-a szeme, lám-a szeme sötétkék..
Elküldve: 2004. 12. 18. 20:36
Golyók....
Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: Sok pénzről van szó!
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
-165.000 dollárt. - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik....Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadásokból. - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! - fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felelte az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejet a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, hogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
Elküldve: 2004. 12. 18. 20:51

A cirkuszigazgatóhoz bejön a titkárnője:
- Direktor úr, mit csináljak? Egy pasas van itt, föl szeretne lépni, mint tyúk utánzó.
- Tyúk utánzó? Ilyen marhaságot! Dobja ki!
- Jó igazgató úr, én elküdhetem, de mi lesz a tojásokkal, amiket itt tojt nekünk?