Viccrovat
Elküldve: 2004. 03. 23. 13:52
Az angol:
Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jösz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek kínos helyzet.
A német:
Hans, ma a szokásosnál 4 perccel és 45 másodperccel korábban jöttél haza. Ezt meg kell magyaráznod!
A francia:
Jean, milyen jó, hogy jössz. Jacques már nem bírja tovább.
A svéd:
Te vagy az, Olaf? Én már ugyan kész vagyok, de Sven még szórakozna, csatlakozz.
Az orosz:
Iván, végre egy igazi férfi! Ez itt még fel sem pofozott előtte.
A zsidó:
Izsák, te vagy? De akkor ki a fene fekszik rajtam?
A román:
Kedvesem, ne aggódj, előre fizetett.
A magyar (miközben kiugrik az ágyból):
István, kinek hiszel jobban: nekem, vagy a szemednek?
A cseh:
Pepa, nyugodt lehetsz. Most tudtam meg, hogy ő lesz a főnököd.
A székely:
Kend az összes pálinkát megitta, mi mással tudtam volna megkínálni?
Elküldve: 2004. 03. 23. 14:02
adódik,hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot.
- Bátyám ha már így alakúlt vegyünk ki egy szobát,menjünk el szinházba érezzük jól magunkat. Úgy is tesznek kivezsik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház. Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember feláll, elkezdödik. Jó tíz perc elteltével megszólal az öreg:
- Fiam ,szarnom kell!
- Menj ki bátyám!
Benyit az öreg székely az első ajtón amit meglát,sötét üres szoba, bemegy a következőbe szintén, már kezdi feladni ám a harmadikba fény, asztal, rajta egy váza -gondol egyet beleszarik a vázába. Visszamegy.
- Na mi volt fiam ?
- Hát bejött az őrgróf és a cseléd, az őrgróf elővette hatlövetüjét lelötte a cselédet, és kihúzta a hajánál fogva, bejött az őrgrófné lelötte azt is, és kihúzta a hajánál fogva, aztán jöttél te beleszartál a vázába, és most várjuk, hogy mi lesz!
Elküldve: 2004. 03. 23. 14:25
Szent Péter felajánlja neki, a választási lehetőséget amivel Medgyesi él is.
Először lemegy a pokolba, ahol gyönyörű pálmafák, bikinis lányok, kristálytiszta tengerpart fogadja.
Ezután Felmegy a mennybe, ahol szónokok, írók, találhatók és "hárfa" hangja hallható.
Ezután újra Szent Péter elé kerül és mondja neki, hogy "jó jó a menny, de ő inkább a poklot választaná" .
Ezután lekerül a pokolba, ahol már más látvány fogadja mint az előbb: kin, szenvedés, éhezés, halál, stb.
Medgyesi kérdezi Szent Pétert, hogy mi történt, mert valami nem stimmel, mert az előbb még nem így nézett ki a pokol.
Erre Szent Péter:
Az előbbi volt a kampány, az amit meg most látsz a valóság!
Elküldve: 2004. 03. 23. 14:35
idézet:
Ezt írta groop:
Medgyesi meghal, majd felkerül Szent Péterhez, hogy eldőljön a menybe vagy a pokolba kerül.
Szent Péter felajánlja neki, a választási lehetőséget amivel Medgyesi él is.
Először lemegy a pokolba, ahol gyönyörű pálmafák, bikinis lányok, kristálytiszta tengerpart fogadja.
Ezután Felmegy a mennybe, ahol szónokok, írók, találhatók és "hárfa" hangja hallható.
Ezután újra Szent Péter elé kerül és mondja neki, hogy "jó jó a menny, de ő inkább a poklot választaná" .
Ezután lekerül a pokolba, ahol már más látvány fogadja mint az előbb: kin, szenvedés, éhezés, halál, stb.
Medgyesi kérdezi Szent Pétert, hogy mi történt, mert valami nem stimmel, mert az előbb még nem így nézett ki a pokol.
Erre Szent Péter:
Az előbbi volt a kampány, az amit meg most látsz a valóság![/quote]
Hatalmas!!!![]()
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 03. 23. 15:21
A is for awk, which runs like a snail, and
B is for biff, which reads all your mail.
C is for cc as hackers recall, while
D is for dd, the command that does all.
E is for emacs, which rebinds your keys, and
F is for fsck, which rebuilds your trees.
G is for grep, a clever detective, while
H is for halt, which may seem defective.
I is for indent, which rarely amuses, and
J is for join, which nobody uses.
K is for kill, which makes you the boss, while
L is for lex, which is missing from DOS.
M is for more, from which less was begot, and
N is for nice, which it really is not.
O is for od, which prints out things nice, while
P is for passwd, which reads in strings twice.
Q is for quota, a Berkeley-type fable, and
R is for ranlib, for sorting ar table.
S is for spell, which attempts to belittle, while
T is for true, which does very little.
U is for uniq, which is used after sort, and
V is for vi, which is hard to abort.
W is for whoami, which tells you your name, while
X is, well, X, of dubious fame.
Y is for yes, which makes an impression, and
Z is for zcat, which handles compression.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 23. 18:51
idézet:
Egy férfi levelet kap az adóhivataltól, melyben behívják egy megbeszélésre, mivel kevésnek találták a befizetett adó mennyiségét. A férfi elmegy a könyvelőjéhez, hogy tanácsot kérjen tőle.
- Vedd fel a legszakadtabb ruhádat, így biztos azt fogják gondolni, nincsen pénzed, tehát ők tévedtek az adó megállapításánál - tanácsolja a könyvelő.
A férfi az ügyvédjétől is tanácsot kér.
- A legjobb ruhádat vedd fel, így azt gondolják, hogy nagyon tiszteled őket, és talán eltekintenek a büntetéstől - javasolja az ügyvéd.
Emberünk teljesen összezavarodik, ezért elmegy a paphoz is tanácsot kérni.
- Egy történetet mesélek neked - mondja a pap. "Egy lány a nászéjszakája előtt megkérdezte az anyját, milyen ruhát vegyen fel. Az anyja azt mondta, vegyen fel egy hosszú hálóinget. Megkérdezte a nővérét is, ő azt tanácsolta, vegyen fel egy szexi rövid hálóinget."
- És hogyan kapcsolódik ez a történet hozzám? - kérdi emberünk csodálkozva.
- Ugyanaz, mint a te eseted fiam - válaszolja a bölcs pap - mindegy mit veszel fel, így is - úgy is megb...nak.
[/quote]
Elküldve: 2004. 03. 23. 20:09
idézet:
A tanító néni szünet után kérdezi az elsős kisiskolásokat:
-Józsika! Mit csináltál a szünetben?
-Játszottam a homokozóban, várat építettem!
-Jól van! Betűzd szépen: épít.
-É, pé, í, té.
-Ügyes vagy, pirospont. És te Pistike?
-Én segítettem Józsinak várat építeni!
Jól van! Akkor betűzd szépen azt, hogy: segít.
-Es, e, gé, í, té.
Ügyes vagy, neked is pirospont jár. Hát te Gazsika?
-Én nem csináltam semmit, mert Józsika meg Pistike nem akart velem játszani, mert cigány vagyok.
-Ejnye, ejnye, Józsi, Pisti! Ez nem szép dolog. Tudjátok mi ez? Faji diszkrimináció. Gazsika, betűzd szépen: faji diszkrimináció.
Egy szőke férfi hívja a mentőket:
-Jöjjenek gyorsan, a feleségem szülni fog, már tíz perces fájásai vannak!
-Az első gyereke? - kérdezi az ügyeletes.
-Mii? Dehogyis! A férje vagyok![/quote]
Elküldve: 2004. 03. 24. 20:22
A tyúk madár. Több tyúk több madár. A tyúk tökéletes ellentéte a kutyának, amit a neve is mutat: a tyúk; kuty-a. A tyúk a jó madarak közé tartozik, mert tojást ad az embernek. Illetve nem adja a tojást, hanem elveszik tőle, ami azonban a rántotta szempontjából mindegy.
A hím tyúkot kakasnak hívják, a nőstény kakast azonban nem hívják tyúknak. A tehetségtelen kakast kappannak nevezik. A fiatal tyúknak becéző neve jérce, de ezen a néven csak akkor szokták becézni - nézetünk szerint későn -, amikor már levágták, és a húsát eszik, úgyhogy szegény tyúknak a becézésében semmi öröme sincsen.
Tyúknak Pesten a nőt nevezik, ami a városiaknak a falusi dolgokban való járatlansága miatt van így. Ugyanolyan tévedés tehát, mint amikor a városi ember a búzát kukoricának nézi. Vannak aztán még olyan különös
egzotikus élőlények is, akik a tyúkot tiknak, a tyúktojást pedig tikmonynak mondják.
A egész kicsi tyúkot csibének nevezik; a csibe úgy jön létre, hogy kikel, azaz egyszerűen kijön a tojásból. Hogy hogyan megy bele a tojásba, az rejtély. Olyan rejtély, mint amely hosszú időn át foglalkoztatta az emberiséget, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás.
Ez csak volt rejtély azokban a sötét időkben, amikor az emberek olyasmiket találtak ki, hogy a Föld gömbölyű és forog. Emiatt majdnem elégettek mindenkit, aki ezzel foglalkozott. Ma azonban a felvilágosodás, sőt a keresztény kurzus korában tudjuk, hogy előbb a tyúk lett, és a tojás csak azután lett, hogy a tyúk tojta.
Különféle fajta és különféle nagyságú tyúkok vannak, a kendermagos tyúk azonban mindig pontosan olyan magos, mint a kender.
A tyúk, ha tojásait megtojta, akkor kotlik, ami abban áll, hogy a tojásait ki akarja kelteni, s ez óhajának különféle jelekkel ad kifejezést. Ez a kotlik igen szép szó, ezért egy népszerű közmondásban is szerepel, amely közmondás, annak a mintájára, hogy "a lónak négy lába van, mégis megbotlik", így szól: "A tyúknak két lába van, mégis kotlik."
A tyúk búzaszemet, kukoricát, kendert és általában kis magvakat eszik, szóval igen jól él. Számos ember példát vehetne róla, legalábbis ami a táplálkozását illeti, mert ugye mi emberek mindenféle bolondságot összeeszünk, amiről azt állítják, hogy egészségesek, mégsem élünk olyan jól, mint a tyúkok.
A kakas hangos kedély-nyílvánítását kukorékolásnak nevezik, a tyúkét pedig kotkodácsolásnak. A kakas kukorékolásáról azt mondják, hogy a hajnalt jelenti. Pedig pont fordítva van ez, mert a kukorékolás jelenti azt, hogy hajnalodik. Ha pontosabbak akarunk lenni a jelentések terén, akkor a leghelyesebben így van: a kakas, mint jó katona jelenti az
embernek, hogy közeledik a hajnal. És mivel nem tud másképp beszélni, csak kukorékolva, ezért ezt a formát választja kifejezésül.
Tyúkot az ember legtöbbet régebben az udvarokon láthatott, manapság pedig a boltok mirelit részlegén. Annyi a kettő között az alapvető különbség, hogy míg az egyik esetben a tyúk két lábon járt-kelt, addig a másik esetben a tyúkok fekszenek, és testhőmérsékletük alig éri el a -5 °C-ot. Ezt a hőmérsékletesést egyetlen tyúk sem éli túl, ezért a fagyasztóba tett állatokat levágott tyúkoknak nevezik. Belőlük lesz a finom ebéd, vagy az ehetetlen ebéd. Ez már nem a tyúktól függ, hanem mindig a szakácstól...
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:06
idézet:
Ezt írta Nevl:
Hatalmas!!![/quote]
Ezt mintha ismerném a világ összes - választások útján hatalomra került - vezetőjével.![]()
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:14
idézet:
Ezt írta doszy:
Egy kis állattan: A tyúk
...
A egész kicsi tyúkot csibének nevezik; a csibe úgy jön létre, hogy kikel, azaz egyszerűen kijön a tojásból. Hogy hogyan megy bele a tojásba, az rejtély. Olyan rejtély, mint amely hosszú időn át foglalkoztatta az emberiséget, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás.
Ez csak volt rejtély azokban a sötét időkben, amikor az emberek olyasmiket találtak ki, hogy a Föld gömbölyű és forog. Emiatt majdnem elégettek mindenkit, aki ezzel foglalkozott. Ma azonban a felvilágosodás, sőt a keresztény kurzus korában tudjuk, hogy előbb a tyúk lett, és a tojás csak azután lett, hogy a tyúk tojta.[/quote]
Szerintem a tojas volt elobb.
Akkor most jon az inkvizicio?![]()
![]()
(megj: hullok regebb ota leteznek, mint a madarak)
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:21
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Szerintem a tojas volt elobb.
Akkor most jon az inkvizicio?![]()
![]()
(megj: hullok regebb ota leteznek, mint a madarak)[/quote]
Még szép, hogy jön. Megégetünk, hitvány eretnek!![]()
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:45
Idézet
Egy kis állattan: A tyúk
a tisztesség kedvéért:
web page és aki elolvasná, mert érdemes: http://mek.oszk.hu/0...00992/00992.htm
vagy
http://free.srv.hu/m...9/keptelen.html
[ 2004. március 24.: joe39 szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: joe39 2004. 04. 03. 22:00 -kor
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:48
idézet:
Ezt írta joe39:
a tisztesség kedvéért:
![]()
és aki elolvasná, mert érdemes: [url="http://"http://free.srv.hu/m/a/makvirag49/keptelen.html"]http://free.srv.hu/m...9/keptelen.html[/url][/quote]
Ezt nem is ismertem, mailben kaptam. Átolvasom.![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 09:39
idézet:
Két férj beszélget:
– Te mivel leped meg a feleségedet március 8-ra?
– Veszek neki egy vázát.
– Dehát az nem is meglepetés!
– Dehogynem, a feleségem bundára számít! [/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 25. 13:05
- A Jamaikaiak elszívnának minden szál füvet a kolumbiaiak pedig felszívnának minden fehér csíkot...
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:31
- Na, Móricka, mennyi jött ki?
- Ennyi - mutatja Móricka a tenyerét - de még jutott a padba is.
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:59
idézet:
Közbeszerzés- Made in Hungary
Három ügynök egyszerre látogat meg egy múzeumot. Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak. Az első (mondjuk, Béla) megméri centivel a kerítést, felír néhány számot, majd kiböki:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.
A következő, (Endre) szintén méricskél, számolgat, aztán:
- Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem. A harmadik odanéz zsebretett kézzel, és foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.
A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen hogy mit kell csinálni, mint a többiek!!!
- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk Endrét!
[/quote]
Szomorú, de igaz...
Elküldve: 2004. 03. 26. 17:29
Két öreg székely beszélget:
-Nem megy már az toszás.....
-Próbáld meg az nyalást....
-Az segít?
-Nem az penáját !
Elküldve: 2004. 04. 01. 17:00
He sits down next to this blonde at the bar and stares up at the TV.
The 10:00 news was on. The news crew was covering a story of a man on a
ledge of a large building preparing to jump.
The blonde looks at Homer and says, " Do you think he will jump?"
Homer says, "You know, I bet he'll jump."
The blonde replied, "Well, I bet he won't."
Homer placed $20 dollars on the bar and said, "You're on!"
Just as the blonde placed her money on the bar, the guy did a swan
dive off of the building, falling to his death.
The blonde was very upset and handed her $20 dollars to Homer and said, "All
is fair. Here is your money."
Homer replies, " I can't take your money, I saw this earlier on the
5 o'clock news and knew he would jump."
The blonde replies, "I did too, but I didn't think he'd do it again."
Elküldve: 2004. 04. 01. 17:01
>
> ELEM NEVE: No
> VEGYJELE: Fm
> FELTALÁLÓ: Ádám
> TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között
> FELLELHETOSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben
>
> Fizikai tulajdonságai:
>
> a) felülete általában színes mázzal van bevonva;
> b) azonnal forr és ok nélkül fagy;
> c) megfelelo eljárás alkalmazásával olvad;
> d) rossz ízu, ha téves helyen kóstoljuk;
> e) ritkán lelheto fel szuziesen tiszta állapotában;
> f) eros hangokat hallat, ha a megfelelo helyre nyomást gyakorlunk;
>
> Vegyi tulajdonságai:
>
> a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel;
> b) nagy mennyiségu értékes anyagot tud abszorbálni;
> c) könnyedén felrobbanhat, minden elozetes figyelmezteto jel és világosan látható ok nélkül;
> d). vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelheto alkohol adagolásával;
> e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére;
>
> Leggyakoribb felhasználásai:
>
> a) leginkább mint díszíto elem, foként drága sportkocsikban;
> b) kitunoen alkalmazható relaxációs célokra;
> c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;
>
> Elvégzett kísérletek:
>
> a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk;
> b) színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül;
>
> Veszélyek:
>
> a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele;
> b) illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belolük, azzal a feltétellel, hogy különbözo helyeken tároljuk oket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.

Súgó
A téma zárva.