HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#1341 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:53

Nagyon sajnálom, míg nem lett levédve, addig csak a legszűkebb baráti köröm, és a tanáraim hallhatják. Ha úgy érzem, hogy ki lehet adni, és fel is van véve, megveheted a boltban, vagy meghallgathatod a boltban!

Egyébként meg tök jó hangulatban jöttem a fórumhoz egyszerű tanácsot kérni. És én nem haragszom Piftukára, csak nem tudom miért baj, ha valakinek több hangszerje van. Nekem ez az életem értelme, mindenkinek megvan a maga célja, álma. nem szeretem, ha megszólnak azért hogy nekem mennyi hangszerem van, meg hogy mit vettem a roland boltban. Ha visszaolvastál, igazán megérthetnél. Én ezen a megveszem a fél Roland boltot dolgon akadtam ki. Már nem tudom ki modta most nem olvasom vissza. Miért baj? Hát ha már örököltem egy kis pénzt, akkor a célomra költöm. Tudod mennyit, hány évet kellett volna ezért dolgoznom?! Most ezt az időt megspórólhattam, és gyakorlással, tanulással tölthetem. Csak hogy tudd, én elég áldozatot hoztam, elég sokat éhezek, amiért inkább a célomat választottam mint a hasamat, de tudom, hogy ez az áldozat, megfog térüni!

Nekem Temesi Berci lesz a Bass tanárom, majd tőle kérek tanácsot! Végül is van telefon a világon! Nem kell a fórumokon az engem meg nem értő társaságot keresni.

#1342 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:56

És különben sem érek rá fórumozni, nekem a háztartást is el kell látnom, gyak. mellett, dudniillik én lány vagyok, és apámról meg az élettársamról kell gondoskodnom!

#1343 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:01

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:53

megveheted a boltban, vagy meghallgathatod a boltban!

Egyébként meg tök jó hangulatban jöttem a fórumhoz

nem szeretem, ha megszólnak azért hogy nekem mennyi hangszerem van, meg hogy mit vettem a roland boltban. Ha visszaolvastál, igazán megérthetnél. Én ezen a megveszem a fél Roland boltot dolgon akadtam ki. Már nem

Jaja, jó hangulat volt, aztán megnyomtad a "nagyarc on" gombot. Mi meg ezeken akadtunk ki.
Make love not Wor.

#1344 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:10

Nekem Temesi Berci lesz a Bass tanárom, majd tőle kérek tanácsot!

Hajrá. Ezek szerint csak lesz tanár. Ráadásul Ő kirakja a témáit az oldalára. Másrészt mondhattál volna akárkit, vannak "noname" tanárokból is igen jók, legfeljebb olcsóbb, vagy egyszerűbb.

Eddig nem is nagyon tudtam ki az az Eötvös József, meg ilyenek, de már kikupálódtam, most megyek Bluesberry koncertre, ha már így 1 hetet töltöttem kvázi zenei táborban a leghárdkórabb "művészektől" a leglájtosabb 7 éves gitárosig, vagy népi zenéig :Đ
Make love not Wor.

#1345 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:15

Én annál igényesebb vagyok, hogy no name tanárokat válasszak. Egyébként már mailon lebeszéltem vele a dolgot, és szeptembertől tanítani fog.

#1346 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 10. 15:32

Canocam, a flame és a személyeskedés folytatását hozzászólási jog megvonással fogjuk jutalmazni. Nyugodj meg végre.

Erre nem kell válaszolni.

#1347 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:36

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 16:15

Én annál igényesebb vagyok, hogy no name tanárokat válasszak. Egyébként már mailon lebeszéltem vele a dolgot, és szeptembertől tanítani fog.

Ki a noname? Kinek noname? Sok nagy zenész még egymásról sem hallott. Szomszédot megkérdezném, lehet nem is tudja ki ez a Berci gyerek. Berci meg lehet nem tudja ki az a. Minnyá túrok neten :-)
Make love not Wor.

#1348 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:37

nyugodtan! Egyébként ezer éve levagyok nyugodva, csak válaszoltam Wariornak és Jahnonak.
Egyébként örülök, ha a modik letörölnek a fórumról, engem ez már nem is zavar.  :)

#1349 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:41

Igen, Jahno biztos igazad van, de mit mondtam, és már letárgyaltam az ügyet bercivel. És ő nekem élég szimpi, hogy mesteremnek fogadhassam. :) Számomra egy tanár nem csak szimpla tanár. Ha mindegyik tanár több volna ,mint tanár, akkor iskolai verekedések sem lennének, és mindenki jobban tisztelné őket. Én tehát egy olyan tanárt keresek, akit kellően tisztelhetek, és veszi a fáradságot hogy igényesen megcsinál egy veboldalt, hogy legalább láthassam, kiről miről van szó.

#1350 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:44

Szóval nemtom. Tanárokból akikkel mostanában összefutottam, Eötvös József, klasszikusan minden nap emlegetve, aztán ha gitár akkor Cziránku Sanyi, dobban Dörnyei, Herpai, gitárban bizbaszban Andreas.

Többihez nem értek, én csak Velük söröztem, vagy közönség voltam, vagy stúdióban jártunk :-) Aztán ember hall valamit, beüti gugliba. Vagy talál valamit, vagy nem. Másik "nagy" tanár vagy zenész vagy ismeri, vagy nem.

De ehhez iszonyat sok pénz kell, havi 100ezreket tanárra költeni nem tudom lesz-e kereted.
Make love not Wor.

#1351 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:48

HE??? Milyen 100ezrek??? Ki költ annyit?? Ne nevettes már! Az egyiknek félévente fizetek 10.000, és heti két órám van vele, a másiknak havi 6000, heti két óráért, a harmadiknak, havi 9000, a negyediknek, bercinek is 10.000, épp hogy kijön a havi 30, csak félévben egyszer kell többet fizetnem! Szó sincs 100ezrekről!

#1352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:57

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 16:48

HE??? Milyen 100ezrek??? Ki költ annyit?? Ne nevettes már! Az egyiknek félévente fizetek 10.000, és heti két órám van

Nemtom, szomszéd is olcsón okatat, de aki ilyen neves minőségi tanárra vágyik, ott 40-45 percekért lehet 8-10 ezrest fizetni. De akkor tévedtem. Bár ennyiért meg néha külföldi zenészt is kapsz csak most :-)

52 óráért 10ezer az meg olyan szám, hogy már mégsem adja ingyen, mert az biztos rosszul mutatna :-) Ez így kb. értelmezhetetlen díjszabás, mint amikor alsó szomszédnak beírtama wlan kulcsot, oszt ittunk rá egy felest.
Make love not Wor.

#1353 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 16:04

Hát igen, én azért vagyok olyan körül tekintő, hogy ólcsón  szerezzek jó tanárt. A trombita tanárom pl. nem is magyarországpn lakik, és csak tanítani jön ide, nagyon rendes és nagyon tisztelem!  :up:

#1354 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 17:06

ebben az a tréfa, hogy én zeneiskolában tanulok, és úgy úszom meg egy nagyon jó tanár társaságában, a félévi 10-est. Persze ez csak a trombitára vonatkozik, a többi, magán tanárnál van. Persze nem keres sokat, havi 50-nél, ezért nem is ebből él meg.. de szeret tanítani. És a többi tanárhoz képest, ő nagyon menő a zeneiskolában. Igazán igényes és ad magára. Bezzeg a többi tanár aki ott tanít, arról nem is beszélek.. Különleges szerencsém, hogy kifoghattam egy ilyen jó tanárt egy zeneiskolában. Nagy ritkaság.

#1355 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 17:09

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 18:06

Nagy ritkaság.

Na, húzzá gyakorolni, mert ma nem lesz meg a 12 órás.
Make love not Wor.

#1356 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 18:29

Nem baj, ma pihenő napom van, nem erőlködhetek minden nap mert akkor csak az ellenkezőjét érem el (kitapasztaltam már magam). Holnap már belehúzok! Meg amúgy sem lett volna meg, mert ma dupla zongora órám volt, és az egész délután elment, főzéssel is. Holnapra nem fogom kialudni magam megint az biztos..  :)

#1357 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 18:30

Mondjuk még kilencig gyakorolhatok vmit.. mivel is kezdjem...  :think:

#1358 Felhasználó inaktív   imaginary-friend 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 23:00

Kezdd azzal, hogy befejezitek a trombitáról/saját anyag bemutatásáról/Roland bolt felvásárlásáról szóló vitát egy gitár topicban, élvezd a dobgépet, mi együtt örülünk a Roland vezetőségével, nem szidjuk egymást, mindenki megiszik egy nyugtató teát, megtölti tüdejét vmilyen szabadon választott eredetű füsttel, kezébe veszi kedvenc hangszerét, mosolyog és nem hagyja aludni a szomszédokat...

Off: PRS gitárokról 2 oldallal ezelőtt feltett kérdésemre tud esetleg valaki válaszolni? Nem sértődök, saját véleményeket kérnék :)

#1359 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 01:36

Ez tuti pokeas, reinkarnálódott nő testben  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1360 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 05:08

Nagyon sajnálom, míg nem lett levédve, addig csak a legszűkebb baráti köröm, és a tanáraim hallhatják. Ha úgy érzem, hogy ki lehet adni, és fel is van véve, megveheted a boltban, vagy meghallgathatod a boltban!
...

Oké, akkor hol tudunk tőled hallgatni akármit is? Nem baj, ha rosszabb minőségben, az sem baj, ha csak részlet. Csak azt ne mondd, hogy még nincs kiadott cuccod!

Szerkesztette: Warrior 2008. 07. 11. 05:11 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.