Új téma
Elküldve: 2002. 11. 10. 01:06
Jut eszembe, ez '90 szeptemberében volt, az Illés-koncert előtt, talán pénteken, utána feljöttünk, megnéztük, vissza, másnap végleg fel...
Aztán volt még talán abban a tanévben, de már a tavasszal, hogy összegyűjtöttünk 2*40 hiányzásmentes napot, így lementünk 4 napra Pécsre, ott persze mindenki berúgott 2 lány és jómagam kivételével, ott volt vmi 'vetélkedő', poén meg minden, kérdezte az ofőnk, hogy ki fog válaszolni, mondom : én, mert én legalább józan vagyok...
Magyarán nem vagyok egy ivós fajta, ha hozunk véletlenül haza egy (!!!) üveg sört, az is itt hetel, majd hárman isszuk meg a szüleimmel...
Elküldve: 2002. 11. 10. 01:48
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk, már 2 géppel...:
Egy volt osztálytársam is kihajolva könnyítette béltartalmát hóttrészegre való ivászat után Szombathelyen, vmi kollégiumban (kiránduláson). Másnap a földön (másodikról) lévő nyomokat egy vízzel teli tejeszacskóval próbálták 'szépíteni', eredmény : jött valami idegentől a leb@szás, hogy hogy lehetünk ilyen tetvek, hogy tejet dobunk ki az ablakon...
Jut eszembe, ez '90 szeptemberében volt, az Illés-koncert előtt, talán pénteken, utána feljöttünk, megnéztük, vissza, másnap végleg fel...
Aztán volt még talán abban a tanévben, de már a tavasszal, hogy összegyűjtöttünk 2*40 hiányzásmentes napot, így lementünk 4 napra Pécsre, ott persze mindenki berúgott 2 lány és jómagam kivételével, ott volt vmi 'vetélkedő', poén meg minden, kérdezte az ofőnk, hogy ki fog válaszolni, mondom : én, mert én legalább józan vagyok...
Magyarán nem vagyok egy ivós fajta, ha hozunk véletlenül haza egy (!!!) üveg sört, az is itt hetel, majd hárman isszuk meg a szüleimmel...[/quote]
Én sem vagyok az a részeges-fetrengős fajta. Még soha, ismétlem soha nem távozott rövid úton belőlem az ital, semelyik testnyilásomon sem.Tudok mértéket tartani, de amúgy is ritkán iszom, töményet meg soha. A BME-s dolgot meg csak poénból csináltuk meg.
Elküldve: 2002. 11. 10. 01:58
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Én sem vagyok az a részeges-fetrengős fajta. Még soha, ismétlem soha nem távozott rövid úton belőlem az ital, semelyik testnyilásomon sem.Tudok mértéket tartani, de amúgy is ritkán iszom, töményet meg soha. A BME-s dolgot meg csak poénból csináltuk meg.[/quote]
Mondjuk, én azért már rúgtam be Späten sörtől; amúgy is sz@r, hát még attól berúgni.
Persze a ballagásunknál volt, hiányzik is vagy 10 perc az életemből...
Sajnos semmi disznóság nem történt...
Sem melléktermék-távozás, sem kefélés...![]()
Elküldve: 2002. 11. 10. 12:21
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 11. 10. 13:21
idézet:
Ezt írta mocsi:
Csesszetek meg, en is egy apaca vagyok, en sem iszom mint a kefekoto!Komolyra nem tudok 4-5 sornel tobbet meginni, mert nem birom lenyelni a vegefele, de 4-5 evente egyszer viszont mindent beleadok, vagyis befogadok. Persze mindig hazamegyek, csak neha a 15 perces seta 4 ora hosszas lessz es olyasmikre emlekezem, hogy hajnal 3.30 perckor egy Kecsketemet varostabla athuzva nagy fekete csikkal ferden tabla elott allok es gondolkozom, hogy most hol vagyok.
[/quote]
Igen sz@r lehet záhonyi létedre...![]()
![]()
Jó, csak vicc, tudom, hogy hegyeshalmivagy...
Elküldve: 2002. 11. 10. 18:12
Elküldve: 2002. 11. 10. 19:56
Elküldve: 2002. 11. 10. 20:41
Elküldve: 2002. 11. 10. 21:11
Elküldve: 2002. 11. 11. 21:12
Elküldve: 2002. 11. 11. 21:34
Elküldve: 2002. 11. 11. 21:42

Súgó
A téma zárva.

,na ugye