idézet:
Ezt írta Krinyo:
"nem szeretem a merevséget. miért jobb, ha valaki mondjuk valami számtek dologgal kapcsolatban flamel 20 oldalon át, mint elszórakozni? s vannak chattopikok is, ha azoknak szabad, akkor spec ezzel mibaj?"
Nyilvan azoknak is "vegere kell jarni"...
Krinyo[/quote]
Ez már akkor ki lett tárgyalva, amikor megnyiltak azok a témák.
Szükség van ilyenre is, én engedni fogom (ha megtartotok).
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Belevisztek a rosszba vazze.
Ki is moderalom magam mindjart
Krinyo[/quote]
idézet:
Ezt írta onkelz:
Nem kell, majd jön a RiCS, aszt jól bezár mindent[/quote]
Itt nemigen.
Ja, és a furik még mindig várja gazdáját...![]()
Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge.
Elküldve: 2003. 03. 27. 23:38
Wick
Elküldve: 2003. 03. 27. 23:41
idézet:
Ezt írta Wick:
Ja, és a furik még mindig várja gazdáját...[/quote]
Ja, úgy könnyű, ha egyre többen furik.....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 03. 28. 02:37
csak mókáztam magamba

Elküldve: 2003. 03. 28. 05:05

Ja 5:45

Elküldve: 2003. 03. 28. 07:01
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
Befizetem egy ánuszáztatásra.
Ja 5:45[/quote]
Legközelebb szavadon foglak(Csak szólj előző este
)
Wick
Elküldve: 2003. 03. 28. 08:19
Egyébként nem értem, miért akarod elpasszolni eme remek szerkezetet!

Egy pöppet átfényezve, némi ezüstmetál festékkel megbolondítva a darabot remekül tudnád használni!

Csak nehány felhasználási javaslat, a teljesség igénye nélkül:
No1.- Nakkerbe-ből történő számtech. cuccosok furikázása, bicó után történő rögzítéssel.
No2.- Úgy is fenyegetőzöl

No3.- A furikkal a piros hokegyli mobilizálható, térgyepléseket kihelyezetten is le tudsz bonyolítani

Na, nagy sürgén ez jutott az eszembe. :confused:

[ Script Execution time: 0.1000 ]
Elküldve: 2003. 03. 28. 08:31
idézet:
Nakkerbe-ből történő számtech. cuccosok furikázása, bicó után történő rögzítéssel. [/quote]
Hát bazzeredetileg erre használtam, hogy bicó után kötve hurcoltam a petőficsarnokba azt a sok szír-szart amit az előző lakó itthagyott a pincénkben
derékig jártam a kacatokba, de mán eladtam mindent. Yóó sok pénzt kerestem vele ott. Mára már nincs mit hurcolnom vele, részben meg vettünk egy autót is.
Valószínűleg ezt a furikot az apronetről viszik majd el, mert felraktam oda is egy kedves kis fotó kíséretében.
Ha meg nem akkor megy a felajánlások rovatba. Vagy szerelek rá egy Berhobina (nem biztos, hogy yóól írom)motort és elindulok vele. A Zaporozsec-et, hogy írják ? Kéne venni egy olyan autót, fürge kis yószág volt az
![]()
N/A tehát a topikban jelzett taliga továbbra is eladó mert nem férek el tőle és remélem mihamarabb költözünk. Oda meg már nem szeretném továbbvinni. HW elemek beszámítása szóba jöhet.
Ugyan nem a szigeten szoktuk bonyolítani az ilyen üzleteket de RICS barátunknak köszönhetően ez már a múlté![]()
Elküldve: 2003. 03. 28. 09:52
idézet:
Hát bazzeredetileg erre használtam, hogy bicó után kötve hurcoltam a petőficsarnokba azt a sok szír-szart amit az előző lakó itthagyott a pincénkben
Berhobina
Ugyan nem a szigeten szoktuk bonyolítani az ilyen üzleteket de RICS barátunknak köszönhetően ez már a múlté[/quote]
Reakció:
1./ Valahogy üvölt az eszközről, hogy ilyes feladatokra való. Egyébként szlovákiai ismerőseinknél az ilyen,és hasonló eszközöket holovicska névvel tisztelik.
2./Úgy emlékszem, hogy VERHOVINA néven futott a moci (kor és kartársa a RIGA fedőnevű mopednek)
3./![]()
A végén még megérjük, hogy a vidkártyát a vendégkönyvben fogjuk megtalálni!![]()
Elküldve: 2003. 03. 28. 10:09
idézet:
VERHOVINA[/quote]
Szégyen, hogy nem tudtam mert apámnak volt ilyen mocija és én is azon tanultam, annak előtte meg egy két üléses Komár motorja volt. Az egyik haveromnak meg Citromsárga Riga 12-je amit befestett piros pöttyökkel![]()
Lehet, hogy a következő Guga féle yóó kis veddmegaddel-t eleve itt fogom a szigeten elindítani beelőzve ezzel RICS barátunknak![]()
Elküldve: 2003. 03. 28. 10:11
idézet:
Lehet, hogy a következő Guga féle yóó kis veddmegaddel-t eleve itt fogom a szigeten elindítani beelőzve ezzel RICS barátunknak[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 03. 28. 10:17
idézet:
Szégyen, hogy nem tudtam mert apámnak volt ilyen mocija és én is azon tanultam, annak előtte meg egy két üléses Komár motorja volt. Az egyik haveromnak meg Citromsárga Riga 12-je amit befestett piros pöttyökkel![]()
Lehet, hogy a következő Guga féle yóó kis veddmegaddel-t eleve itt fogom a szigeten elindítani beelőzve ezzel RICS barátunknak[/quote]
nemá, még a végén munkanélküli moderátor lesz! :o![]()
![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 03. 28. 18:27
Elküldve: 2003. 03. 28. 19:17
idézet:
Az áthelyezését fogja kérni (mármint saját magának).
Aztán jól átteszi a Hazai tükörbe.![]()
Elküldve: 2003. 03. 28. 20:04
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Az áthelyezését fogja kérni (mármint saját magának).
Aztán jól átteszi a Hazai tükörbe.[/quote]
tapadna, mint a pióca, "ázze"![]()
![]()
![]()
Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2003. 03. 29. 14:56
Örülnék neki, ha a személyeskedéseket befejeznétek!
Köszönöm,
Wick
Wick
Elküldve: 2003. 03. 29. 21:11

Wick ! Nem érzel valami leküzdhetetlen vágyat, hogy áthelyezd ezt az "eladó furik" topikot monnyuk a "tuning" rovatba

Elküldve: 2003. 03. 29. 21:24
idézet:
Csak csipkelődtünk :o :confused:![]()
![]()
![]()
Wick ! Nem érzel valami leküzdhetetlen vágyat, hogy áthelyezd ezt az "eladó furik" topikot monnyuk a "tuning" rovatba[/quote]
Nem![]()
Én nem vagyok áthelyezős, és engem nem zavartok![]()
By, Wick
Wick
Elküldve: 2003. 03. 29. 21:36
idézet:
Ezt írta Wick:
Nem![]()
Én nem vagyok áthelyezős, és engem nem zavartok![]()
By, Wick[/quote]
az ideális moderátor.![]()
Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2003. 03. 29. 21:43
idézet:
az ideális moderátor. [/quote]
Ja![]()
kaccsojjuk ki :confused: ............őőőőőőőőőizé helyezzük át
természetesen saját kérésére. Például a Cheese-t (alias Bélpusztaji-t rávehetnénk, hogy vegye ölbe és helyezze át a Wick-et monnyuk az előszobába vagy a mosókonyhába, de lehet padlás is
lásd: József Attila vagy Presser
![]()
Elküldve: 2003. 03. 29. 21:44

Vagy eladom RICS-nek, hogy ezzel helyezze át a topikokat