idézet:
Ezt írta perzecutor:
gondoltam várok. adok esélyt a gyorsaknak. hátha észreveszik. hiába.[/quote]
(a tesztelö is ingyenes, oda meg már szoktunk? miért a váltás?)
Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge.
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:38
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:39
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
N/Aaki megveszi annak adok mégegyet
:confused:
[/quote]
Még egy mit? :confused: Tolást?![]()
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:39
idézet:
Ezt írta perzecutor:
(a tesztelö is ingyenes, oda meg már szoktunk? miért a váltás?)[/quote]
zs/zs. vagyis, a francba, szerkesztés helyett válaszoltam.
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:40
idézet:
Ezt írta perzecutor:
(a tesztelö is ingyenes, oda meg már szoktunk? miért a váltás?)[/quote]
mérne (mér, mér, mér, icskél)
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:41
idézet:
Ezt írta Tiara:
Még egy mit? :confused: Tolást?[/quote]
Nő?
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:42
idézet:
Ezt írta perzecutor:
Nő?[/quote]
csak dagad
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:47
idézet:
Ezt írta lameXpert:
mérne (mér, mér, mér, icskél)[/quote]
Akkor Trianon vagyok, egyszerre.
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:48
idézet:
Ezt írta perzecutor:
Akkor Trianon vagyok, egyszerre.[/quote]
Egy szerre?
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:51
idézet:
Ezt írta doszy:
Egy szerre?[/quote]
háremszerre.
Elküldve: 2003. 04. 01. 20:57
idézet:
Ezt írta perzecutor:
Akkor Trianon vagyok, egyszerre.[/quote]
nekem már akkor gyanús voltál.....
Elküldve: 2003. 04. 01. 21:09
idézet:
Ezt írta lameXpert:
nekem már akkor gyanús voltál.....[/quote]
Kenjük a Gugára!
![]()
Elküldve: 2003. 04. 01. 21:11
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
...
Sipi nekem félre ne értsd, nem neked szólt csak elővettem egy példát.[/quote]Nem értem én félreEgyébként, hogy elősegítsem az üzletet meg kell mondjam, hogy mifelénk ezt zsákok (értsd: valódi tápos/kukoricás/gabonás zsákok) hordására ideális, vagyis eredetileg erre találták ki. Talán add el egy gabonákat árúsító boltnak
![]()
Elküldve: 2003. 04. 01. 21:12
idézet:
Ezt írta perzecutor:
Kenjük a Gugára!
[/quote]
Triánusz?
Elküldve: 2003. 04. 01. 21:14
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Triánusz?[/quote]
Ferde fault.
Elküldve: 2003. 04. 02. 05:27
idézet:
mifelénk ezt zsákok (értsd: valódi tápos/kukoricás/gabonás zsákok) hordására ideális, vagyis eredetileg erre találták ki. Talán add el egy gabonákat árúsító boltnak [/quote]
Igen én is tudok arról a szerkezetről de annak nem furik a neve és egy 30x50-70cm lapos lemez van az elején amit alá lehet tolni az álló zsákoknak és kézzel rá lehet emelni, na de ez nem arra van. Ez hamisítatlan furik, eredeti érted, nem gagyi, ráadásul guga féle. Ez ténylegesen áru fuvarozására van kitalálva mert ha valaminek utána kötöd akkor alul ki lehet támasztani egy harmadik kerékkel és utána már fekve is lehet vele fuvarozni.
Egyébként ha már RICS a balfaszságánál fogva száműzött ide a szigetre akkor bebizonyítom neki, hogy el tudom adni itt is. Olyan ez mint a Muréna, az sem megy táplálék után, megvárja míg odajön.
Elküldve: 2003. 04. 03. 00:21
Ha eddig nem adtad el, akkor engem érdekelne. Ugye az ára 5pénz. Én megveszem, de csak 1,2,5,10,20,50,100 Forintosom van. Ebből 5 darabot adok bármilyen variációban és megegyeztünk, ugye? Ha házhozszállítod, akkor kapsz még egy 2 literes visszaválthatós kólásüveget is. A márkáját is megmondhatod. Na megegyeztünk?

"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"
Elküldve: 2003. 04. 03. 06:57
idézet:
Ebből 5 darabot adok bármilyen variációban és megegyeztünk, ugye?[/quote]
Rendben megteszi, nekem elég az öt darab egy forintos is, viszont az anyagát én határozom megházhozszállítás csak abban az esetben ha innen a Gizella útról eltolhatlak rajta az otthonodig. Én vállalom minden szégyenérzet nélkül, max. jót röhögök azon aki megütközik a látványon. N/A alakul a bót :confused:
Elküldve: 2003. 04. 03. 07:17
Elküldve: 2003. 04. 03. 07:25

Doszy ! Esetleg megérne neked 5pénzt, hogy végigtoljalak vele a városon :confused: nem tom hol lax, de vállalom, hogy innen eltollak az otthonodig és abba is beleegyezem, hogy hwsw-s díszkiséretet kapjunk majd az egészet filmre vegyék. Az elkészült filmet lehetne árusítani az interneten

Mellesleg lenne egy yóó kis furikod a végén és kereshetnél egy valag pénzt a kiadott filmmel.
N/A gondolkodj el a dolgon egy kicsit.
Elküldve: 2003. 04. 03. 08:58