idézet:
Ezt írta Ras:
jó a marketinged[/quote]
én mondtam![]()
![]()
![]()
Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge.
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:16
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:18

sőt

mán csak a doszy-ra várunk, hogy megbólinccsa a dógot. oszt utána lehet verbungolni a kísérő közönséget és a kameramant

Elküldve: 2003. 04. 03. 09:36
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
![]()
sőt![]()
![]()
mán csak a doszy-ra várunk, hogy megbólinccsa a dógot. oszt utána lehet verbungolni a kísérő közönséget és a kameramant[/quote]Rendelni kell több kameramant és akár ki lehet majd adni dvd-n, és lesz több kameranézet. Aki vesz egy akciós furik-dvd-t az kap mellé egy degut és egy kis műanyag furikot, akkor méretben mint a kindertojásokban szoktak lenni a figurák. És még kap mellé egy ánuszáztatásra szóló jegyet
![]()
Pólók kerülnek majd forgalomba, rajta felirattal: "Én a furikkal fuvarozok"
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:38
idézet:
Ezt írta Sipi-:
akciós furik-dvd[/quote]
"furikkal táncoló" címmel. :confused:![]()
![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:42

Elküldve: 2003. 04. 03. 09:48

DE! Megvalósítjuk mindazt, amit eddig írtatok, és a furiknak akkora eszmei értéke lesz, hogy a gyűjtők majd sokszázezermilliót adnak majd érte az árveréseken! Azért ez se semmi.

Elküldve: 2003. 04. 03. 09:51
idézet:
Ezt írta doszy:
...
majd sokszázezermilliót adnak majd érte az árveréseken! Azért ez se semmi.[/quote]Ebből én is kérek majd
Pár 5lettel én is hozzájárultam a sikerhez
obersmith: csinálsz hozzá jó kis dizájnos weblapot? Mindjárt meg is nézem le van-e már foglalva a furik.hu, furik.com, furik.org, furik.*![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:55
idézet:
DE! Megvalósítjuk mindazt, amit eddig írtatok[/quote]
Szavadon foglak banyek, minél előbb gondold meg, hogy vállalod-e a főszerepeta furikot sem kell megvenned mert utána már nem lesz értelme eladni. Minek adná el az ember azt amivel dolgozik :confused:
Ha veled sikeres lennék utána százak jelentkeznének, hogy yóó pénzért furikozzam át őket is a városon.
Ha bólintassz akkor kezdődhet a szervezés. Lehet nevezni kisérőnek a hwsw-sek közül és ki lehet jelölni az útvonalat, a napot és, hogy ki készítse a filmet. Én komolyan gondolom még ha hülyén is hangzik.
Guga féle yóó kis furikolás (degumentes).
Egy kis neteskampány, egy kis újsághirdetés és mán indulhat is az őrület. A filmmel kereshetünk egy valag pénzt. Csak még előbb meg kell írnom, hogy a furikolás alatt mi legyen a téma.
Elküldve: 2003. 04. 03. 09:59
idézet:
Szavadon foglak banyek, minél előbb gondold meg, hogy vállalod-e a főszerepeta furikot sem kell megvenned mert utána már nem lesz értelme eladni. Minek adná el az ember azt amivel dolgozik :confused:
Ha veled sikeres lennék utána százak jelentkeznének, hogy yóó pénzért furikozzam át őket is a városon.
Ha bólintassz akkor kezdődhet a szervezés. Lehet nevezni kisérőnek a hwsw-sek közül és ki lehet jelölni az útvonalat, a napot és, hogy ki készítse a filmet. Én komolyan gondolom még ha hülyén is hangzik.
Egy kis neteskampány, egy kis újsághirdetés és mán indulhat is az őrület. A filmmel kereshetünk egy valag pénzt. Csak még előbb meg kell írnom, hogy a furikolás alatt mi legyen a téma.[/quote]
az illető furikolt aktuális prosztatájának (vagy hölgy alany esetén mondjuk gyomrának) szintkülönbség változásáról. macskaköves út rulez. :confused:![]()
Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:01
idézet:
...
Én komolyan gondolom még ha hülyén is hangzik.
...
[/quote]Mert ki nem?
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:02

Elküldve: 2003. 04. 03. 10:08
idézet:
Ezt írta Sipi-:
Ebből én is kérek majdPár 5lettel én is hozzájárultam a sikerhez
[/quote]
én is kééééérek
én meg jól nyalom itt a talpatokat![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:11

Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:14
idézet:
Egy kis neteskampány, egy kis újsághirdetés és mán indulhat is az őrület. A filmmel kereshetünk egy valag pénzt. Csak még előbb meg kell írnom, hogy a furikolás alatt mi legyen a téma.[/quote]
Holnap előfordulok a Bécsi út környékén. Ha hoztok egy kamerát, egy gugát és természetesen A Furikot, akkor nyomulhatunk.
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:21
idézet:
Ezt írta doszy:
Holnap előfordulok a Bécsi út környékén. Ha hoztok egy kamerát, egy gugát és természetesen A Furikot, akkor nyomulhatunk.[/quote]Bécsi út? Az jó. Itt van 10 percre. Mikor? Hol?Holnap délelőtt még rá is érek
[ 2003. április 03.: Sipi- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:23
idézet:
Ezt írta obersmith:
gondoljátok csinálok hozzá hivatalos furik-honlapdizájnt.[/quote]Szerencsénk van, csak a furik.com -ot kell megvenni, a többi még úgytűnik szabad első ránézésre
idézet:
hotsheep:~> host furik.hu
Host furik.hu not found: 3(NXDOMAIN)
hotsheep:~> host furik.com
furik.com has address 212.118.244.166
hotsheep:~> host furik.org
Host furik.org not found: 3(NXDOMAIN)
hotsheep:~> host furik.net
Host furik.net not found: 3(NXDOMAIN)
hotsheep:~> host furik.info
Host furik.info not found: 3(NXDOMAIN)
[/quote]
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:23
idézet:
Ezt írta Sipi-:
Holnap délelőtt még rá is érek
[/quote]
De én nem!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:25
idézet:
Ezt írta Tiara:
De én nem!![]()
[/quote]
Majd videón megnézed![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:26
rendezzünk gyereknap mintájára furik-napot.

Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:27
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Majd videón megnézed[/quote]
Az nem ugyanaz. :o