Csak bazz lesz a hwsw tali és ott ketten is fognak főzni bográcsban kétfélét. Hát azt nem szívesen hagynám ki. Az előzőnél is megnyalta a Francii-nak a tíz ujját mindenki. Mást nem

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 04. 23. 07:29
Elküldve: 2003. 04. 23. 07:37
Elküldve: 2003. 04. 23. 07:58
Elküldve: 2003. 04. 23. 08:11
Elküldve: 2003. 04. 23. 08:31
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Jól látom, hogy a Ferenciek terét azóta átnevezték Mennyie Furik Terére? :confused:[/quote]
Mennyié' a Furik? :confused:
hanem doszy KCS-t kaptál ofcz a képekért
más résztvevőknek már adtam régebben, így nem tudom pótolni, de azért mindenkinek, aki ott volt, hagyománytisztelőn egy virtuális KCS-t nyújtok:
![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 08:42
idézet:
Ezt írta alvaro [Általános Angyal]:
Mennyié' a Furik? :confused:
hanem doszy KCS-t kaptál ofcz a képekért
más résztvevőknek már adtam régebben, így nem tudom pótolni, de azért mindenkinek, aki ott volt, hagyománytisztelőn egy virtuális KCS-t nyújtok:
[/quote]
Kikérem magamnak! Ha ott lehettem volna, ott lettem volna!
De nem lehettem ott, mert máshol kellett lennem, de attól még a szándék megvolt!
![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 10:37
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
Csak el kell kezdeni és kész, az ember nagyon szívesen csinál olyasmit ami számára fontos, onnantól egyáltalán nem jelent terhet. Hülyén hangzik, de ha felzabáltuk a rokonoktól begyűjtött húsvéti akadékokat akkor ismét nekiveselkedek egy egyhetes vagy akár annál többnapos böjtnek.
Csak bazz lesz a hwsw tali és ott ketten is fognak főzni bográcsban kétfélét. Hát azt nem szívesen hagynám ki. Az előzőnél is megnyalta a Francii-nak a tíz ujját mindenki. Mást nem![]()
[/quote]
totál igazad van.
engem meg még visszaszoktattok a húsevésre... 7főn szalonnasütés, oszt francii-gulyás... :confused:
na mind1, nem leszek én hüje megmerevedett f...(hatásszünet)...eudalizmus
mindenesetre ma nem ebédelek idebent, csak majd ha hazamentem, oszt' irány ki az ég alá!
Elküldve: 2003. 04. 23. 11:16
idézet:
Az előzőnél is megnyalta a Francii-nak a tíz ujját mindenki. Mást nem![]()
[/quote]
Nono... A múltkor még tizenegyet számoltál...![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 11:26
idézet:
az a rőfös volt
[/quote]
ja amikó teliszájjal térgyepeltéé te ukrán-pedofil... :confused:![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 11:51
idézet:
Május 10.-én legyen nagy a szád faszari[/quote]
Mér, mi lesz május 10-én?![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 11:55
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:03
idézet:
Május 10.-én legyen nagy a szád faszari[/quote]
Ott valszeg lapítani fogok mint xar a fűben....![]()
Én leszek a csendes társatok!
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:36
idézet:
Modulátor (dva)
Módos
Modern
Modor
Modi significandi
Mód Gábor modg@mail.elender.hu
Sas Modár[/quote]
köszi! tegnap este fáradt lehettem, ki is ment a fejemből a dolog (egész úton hazafelé DOOM II könyvet olvastam).
most meg... ránézek, ofcoz. hogy nem jöttem én erre rá![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:38
idézet:
hogy nem jöttem én erre rá [/quote]
Biztos mögzavart a Sas Modár![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:42
idézet:
Csak el kell kezdeni és kész, az ember nagyon szívesen csinál olyasmit ami számára fontos, onnantól egyáltalán nem jelent terhet. Hülyén hangzik, de ha felzabáltuk a rokonoktól begyűjtött húsvéti akadékokat akkor ismét nekiveselkedek egy egyhetes vagy akár annál többnapos böjtnek.
Csak bazz lesz a hwsw tali és ott ketten is fognak főzni bográcsban kétfélét. Hát azt nem szívesen hagynám ki. Az előzőnél is megnyalta a Francii-nak a tíz ujját mindenki. Mást nem![]()
[/quote]
ne is! az ilyenek ritka és nem kihagynivaló üde színfoltok!
de nem enni nem olyan könnyű ám. még eléggé szegény sem vagyok hozzá, mert a közeli boltokban 6 és 8 ft-osak a zsömlék (régebben 4 volt hétvégén). de azért igyekszem
igazad van, guga, a legjobb a totalitariánus módszer. nekem mindenképp.
egyszer 5 napos nemevést fogadtam (lelki okokból, csak úgy), a 4. nap estéje feelinges volt, mint mondjak, mikor sétáltam alkonyat után... aztán másnap betermeltem egy kevéske gyümölcsöt.
ma viszont már ettem 2 zsemlét, az előbb. gyarló az ember. de holnapra már nincs egy darab senem kell erőltetni a dolgokat, imho. az nekem nem fexik.
hm, tizedike... érdeklődve nézek elejbe!
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:56
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:59
idézet:
A május 10.-e. nekem is legalább akkora meglepetés lesz mint a meghívottaknak, remélem nem kell külön hangsúlyoznom, hogy magától értetődően bárkit szívesen látunk.[/quote]
Engem is? :confused:
Elküldve: 2003. 04. 23. 13:01
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Engem is? :confused:[/quote]
Nem, téged nem!:o
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?![]()
![]()