idézet:
Ezt írta shr:
eh, fel se vedd, nekünk Alvaroval fáradtság sem kell ehhez. főleg ő nyomja jól, rekordja: MAGYARORSZÁGnak olvasta egy szőnyeg cirádáit. asszem az ő volt![]()
én csak, mikor benéztem az ie cache-elt cumóiba, akkor az egyik könyvtár nevét (Ah0a4urk) valami furiknak olvastam hirtelende ez elég természetes. hja, guga életre gyakorolt hatása... még jó, hogy nincsenek hatalmi törekvései. jól bele tudja nyomni a dolgokat a köztudatunkba
már nem is tom, mi volt valami ételesdobozon, amit Alvaro ánusznak olvasott =)[/quote]
Azért ilyen állapotban ne fújd meg a szondát...![]()
Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge.
Elküldve: 2003. 04. 25. 15:19
Elküldve: 2003. 04. 25. 16:17
idézet:
Ezt írta shr:
már nem is tom, mi volt valami ételesdobozon, amit Alvaro ánusznak olvasott =)[/quote]
Esetleg az ánizst.
Vagy az ánusztai sajtot? :confused:![]()
Elküldve: 2003. 04. 25. 17:17

De majd jön Alvaró és csont nélkül beadja a helyes megfejtést.
Elküldve: 2003. 04. 26. 00:43
idézet:
Ezt írta shr:
eh, fel se vedd, nekünk Alvaroval fáradtság sem kell ehhez. főleg ő nyomja jól, rekordja: MAGYARORSZÁGnak olvasta egy szőnyeg cirádáit. asszem az ő volt![]()
én csak, mikor benéztem az ie cache-elt cumóiba, akkor az egyik könyvtár nevét (Ah0a4urk) valami furiknak olvastam hirtelende ez elég természetes. hja, guga életre gyakorolt hatása... még jó, hogy nincsenek hatalmi törekvései. jól bele tudja nyomni a dolgokat a köztudatunkba
N/A nemerről jut eszembe, de mostanában fogmosás közben a gép előtt szoktam felejteni magam...
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel :confused: Néha elég zavaró tud lenni, amikor be akarom vetni magam az ágyba és ráeszmélek, hogy jéééé, egy fogkefe lóg ki a számból...Aztán elkezdek gondolkozni, hogy mióta is van ott
érdemi eredményre még nem jutottam... Lehet, hogy értesíteni kellene a ginisz rekordok titkos megfigyelő stábját, hogy mérjék le az időmet.
![]()
pléjgomb volt valamikor...
Elküldve: 2003. 04. 26. 07:01
idézet:
Ezt írta delawar:
N/A nemerről jut eszembe, de mostanában fogmosás közben a gép előtt szoktam felejteni magam...
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel :confused: Néha elég zavaró tud lenni, amikor be akarom vetni magam az ágyba és ráeszmélek, hogy jéééé, egy fogkefe lóg ki a számból...Aztán elkezdek gondolkozni, hogy mióta is van ott
érdemi eredményre még nem jutottam... Lehet, hogy értesíteni kellene a ginisz rekordok titkos megfigyelő stábját, hogy mérjék le az időmet.
[/quote]
hümmmm...
egyébként fogalmam sincs, mit olvastam félre ánusszá. én bármit bármivé. periférikus látás rulez! meg fáradtság is rulez
ja, és furikolás is rulez![]()
![]()
![]()
May God have mercy on our dirty little hearts
Elküldve: 2003. 04. 26. 07:02
idézet:
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel [/quote]
Megnyugtatlak barátom, hogy nem. Más nevében is bátran kijelenthetem, hogy egyedi vonás. Csak is egy meskolczi, focistakarós, sügér rendelkezhet ilyen tulajdonságokkal, hogy lefekvés után kell a szájából előbányászni a wc pumpát, szappantartót, törölközőt, gázboilert meg ilyeneket![]()
Még egyszer hangsúlyozom, hogy egyedi vonás![]()
Egyébként a túlzott internet fogyasztásnak köszönhető az egész, kaptad már magad azon, hogy szinte egész nap az interneten leírtakon és olvasottakon gondolkozol :confused:![]()
Nyugi én is![]()
Meskolczi........
Elküldve: 2003. 04. 26. 07:05
idézet:
egyébként fogalmam sincs [/quote]
N/Abaze most csalódást okoztál, egy relytéjjel több ami a fejemben marad![]()
Elküldve: 2003. 04. 26. 10:41
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
N/Abaze most csalódást okoztál, egy relytéjjel több ami a fejemben marad[/quote]
azért még próbálkozhattok! én elég határozottan meg tudom mondani, hogy igen vagy nem. az eddigiek határozott nem-ek. emlékszem, valami dobozt tartott a kezében. de jobban is be tudom határolni, leginkább nemlegesen. NEM fémdoboz volt, hanem műanyag. asszem. de hogy mi a fene lehetett... :confused:
viszont a lehetőségek végesek, mert nemrég volt és azért oly sokféle étek nem fordult meg nálam az utóbbi időben. ez ugyanis nálam volt, a szobámban, a nemrulezfüggönyös ablakomtól kb 2 méterre, emlékszem arra, hogy hol álltam és merre irányultam...etc. (ez alaptulajdonságom. ha valamire emlékszem, akkor a fontosabb dolgokra is, színek, fényerősség, irány, hely, mittomén).
nem hiszem, hogy áfész volt... de valami kéttagú, ha minden igaz. á-val kezdődött. ah, akkor már csak egy lexikon kell vagy efféle, nem?![]()
Elküldve: 2003. 04. 26. 10:49
kimentem a konyhába s megtekintettem a hitlerszalonnás dobozt... és IGEEEEEEEEEEEN!
no, ez nem volt valami bravúr, ofcoz ánusz.
ÁSZ PLUSZ.
nem ételnév, de azon volt rajta, no.
azért az 5 karakternyi hely (köztük egy szóköz) N-né olvasztása nem rossz. bár az első sz átmehetett a másodikhoz, ilyet csinál az ember. mindenesetre ennél nagyobb bravúrokra is képes a jeles egyed.
Elküldve: 2003. 04. 26. 10:53
idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:
Megnyugtatlak barátom, hogy nem. Más nevében is bátran kijelenthetem, hogy egyedi vonás. Csak is egy meskolczi, focistakarós, sügér rendelkezhet ilyen tulajdonságokkal, hogy lefekvés után kell a szájából előbányászni a wc pumpát, szappantartót, törölközőt, gázboilert meg ilyeneket![]()
[/quote]
LOL =)
amúgy tényleg egyedi. hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni... :confused:
de hát nagy Isten állatkertje
{ugye szabad nekem ilyet írni eléggé ismeretlenül...? bár a szóbanforgó különlegesség biztos nem hiperérzékeny s érti a tréfát. amúgy a hiperérzékenyek, fene tudja, nem sokáig maradnak akár virtuális környezetemben, pedig én igazán nem vagyok brutálagresszív}
Elküldve: 2003. 04. 26. 11:34
Delawar ! Nem vagy egyedül, sőt úlláccik ez a fogmosósdi ála fürdőszoba out csak meskolczon dívik

Sügér

Elküldve: 2003. 04. 26. 11:37

Europe-tól a Carrie c. szám szólt.
Erre bejött a nejem és benézett értetlen arccal, hogy aszittem baze valakivel lassúzol

Elküldve: 2003. 04. 26. 14:28

enpera
Elküldve: 2003. 04. 26. 21:39
idézet:
Ezt írta FakeJack:
delawar!
Ezt neked találták ki:
![]()
[/quote]
Ez mekkora LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 04. 26. 22:27
idézet:
Ezt írta Fym:
Ez mekkora LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
És nem kamu. Bazz, ezek a japánok nem viccelnek...![]()
Elküldve: 2003. 04. 26. 22:33

Kurblis töltõ, Nokia 3210,3310,3330,3410,3510,5210,5510,6210,6310(i),7110, 8210,8810,8850,8890,8910(i), 9110,9210 stb., szürke színben
Kurblis töltõ. Segítségével manuálisan, kézi erõvel töltheti fel a telefonját. Jól jöhet, pl. vízparton, vészhelyzetben bárhol, sivatagban, hosszabb túrákon stb.
de nem értem h ha valahol mondjuk 1 hétig nincs áram [pl sivatag] ott hol van térerő? :confused:
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 04. 27. 11:28
idézet:
Ezt írta shr:
LOL =)
amúgy tényleg egyedi. hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni... :confused:
de hát nagy Isten állatkertje
{ugye szabad nekem ilyet írni eléggé ismeretlenül...? bár a szóbanforgó különlegesség biztos nem hiperérzékeny s érti a tréfát. amúgy a hiperérzékenyek, fene tudja, nem sokáig maradnak akár virtuális környezetemben, pedig én igazán nem vagyok brutálagresszív}[/quote]
tényállásösszekeverés tipikus esete...
idézet:
hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni [/quote]
ez nem fedi az igazságot...
idézet:
hogy lehet még fogmosás közben is géphez ülni [/quote]
a lefekvés előtti fogmosásról van szó...bár lehet, hogy én is félreértettem valamit...mostanában nagyon hiperérzékeny vagyok![]()
![]()
Elküldve: 2003. 04. 27. 11:29
idézet:
Ezt írta FakeJack:
delawar!
Ezt neked találták ki:
![]()
[/quote]
priviben megy a címem...küldheted
vagy nem ajándék :confused:
Elküldve: 2003. 04. 27. 13:03
idézet:
Ezt írta Wyco:
én ezt szeretem
KÉP
Kurblis töltõ, Nokia 3210,3310,3330,3410,3510,5210,5510,6210,6310(i),7110, 8210,8810,8850,8890,8910(i), 9110,9210 stb., szürke színben
Kurblis töltõ. Segítségével manuálisan, kézi erõvel töltheti fel a telefonját. Jól jöhet, pl. vízparton, vészhelyzetben bárhol, sivatagban, hosszabb túrákon stb.
de nem értem h ha valahol mondjuk 1 hétig nincs áram [pl sivatag] ott hol van térerő? :confused:[/quote]
Azért, mert nincs a közelben konnektor, azért térerő még lehet...![]()
![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.