HWSW Informatikai Kerekasztal: Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge. Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 25. 15:19

idézet:
Ezt írta shr:

eh, fel se vedd, nekünk Alvaroval fáradtság sem kell ehhez. főleg ő nyomja jól, rekordja: MAGYARORSZÁGnak olvasta egy szőnyeg cirádáit. asszem az ő volt :rolleyes:
én csak, mikor benéztem az ie cache-elt cumóiba, akkor az egyik könyvtár nevét (Ah0a4urk) valami furiknak olvastam hirtelen :) de ez elég természetes. hja, guga életre gyakorolt hatása... még jó, hogy nincsenek hatalmi törekvései. jól bele tudja nyomni a dolgokat a köztudatunkba :) már nem is tom, mi volt valami ételesdobozon, amit Alvaro ánusznak olvasott =)
[/quote]

Azért ilyen állapotban ne fújd meg a szondát... :D
SW

#762 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 25. 16:17

idézet:
Ezt írta shr:
már nem is tom, mi volt valami ételesdobozon, amit Alvaro ánusznak olvasott =)[/quote]
Esetleg az ánizst. :)
Vagy az ánusztai sajtot? :confused: :D

#763 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 25. 17:17

Én is gondolkodtam rajta, hogy vajon melyik ételt olvashatta ánusznak :cool: nekem az ánunász állt az elképzeléseimhez eddig legközelebb :D

De majd jön Alvaró és csont nélkül beadja a helyes megfejtést.

#764 Felhasználó inaktív   delawar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 00:43

idézet:
Ezt írta shr:

eh, fel se vedd, nekünk Alvaroval fáradtság sem kell ehhez. főleg ő nyomja jól, rekordja: MAGYARORSZÁGnak olvasta egy szőnyeg cirádáit. asszem az ő volt :rolleyes:
én csak, mikor benéztem az ie cache-elt cumóiba, akkor az egyik könyvtár nevét (Ah0a4urk) valami furiknak olvastam hirtelen :) de ez elég természetes. hja, guga életre gyakorolt hatása... még jó, hogy nincsenek hatalmi törekvései. jól bele tudja nyomni a dolgokat a köztudatunkba :) már nem is tom, mi volt valami ételesdobozon, amit Alvaro ánusznak olvasott =)
[/quote]

N/A nemerről jut eszembe, de mostanában fogmosás közben a gép előtt szoktam felejteni magam...
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel :confused: Néha elég zavaró tud lenni, amikor be akarom vetni magam az ágyba és ráeszmélek, hogy jéééé, egy fogkefe lóg ki a számból... :cool: Aztán elkezdek gondolkozni, hogy mióta is van ott :) érdemi eredményre még nem jutottam... Lehet, hogy értesíteni kellene a ginisz rekordok titkos megfigyelő stábját, hogy mérjék le az időmet. :D
Aki azt mondja képtelenség, ne zavarja azt, aki képes rá...
pléjgomb volt valamikor...

#765 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 07:01

idézet:
Ezt írta delawar:

N/A nemerről jut eszembe, de mostanában fogmosás közben a gép előtt szoktam felejteni magam...
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel :confused: Néha elég zavaró tud lenni, amikor be akarom vetni magam az ágyba és ráeszmélek, hogy jéééé, egy fogkefe lóg ki a számból... :cool: Aztán elkezdek gondolkozni, hogy mióta is van ott :) érdemi eredményre még nem jutottam... Lehet, hogy értesíteni kellene a ginisz rekordok titkos megfigyelő stábját, hogy mérjék le az időmet. :D
[/quote]

hümmmm...

egyébként fogalmam sincs, mit olvastam félre ánusszá. én bármit bármivé. periférikus látás rulez! meg fáradtság is rulez :D

ja, és furikolás is rulez :D :D :D
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#766 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 07:02

idézet:
Kíváncsi lennék, hogy ez egyedi tulajdonság-e, vagy valaki más is rendelkezik ilyen résszel [/quote]

Megnyugtatlak barátom, hogy nem. Más nevében is bátran kijelenthetem, hogy egyedi vonás. Csak is egy meskolczi, focistakarós, sügér rendelkezhet ilyen tulajdonságokkal, hogy lefekvés után kell a szájából előbányászni a wc pumpát, szappantartót, törölközőt, gázboilert meg ilyeneket :cool:

Még egyszer hangsúlyozom, hogy egyedi vonás :D
Egyébként a túlzott internet fogyasztásnak köszönhető az egész, kaptad már magad azon, hogy szinte egész nap az interneten leírtakon és olvasottakon gondolkozol :confused: :cool:

Nyugi én is :)

Meskolczi........

#767 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 07:05

idézet:
egyébként fogalmam sincs [/quote]

N/Abaze most csalódást okoztál, egy relytéjjel több ami a fejemben marad :D

#768 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 10:41

idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:

N/Abaze most csalódást okoztál, egy relytéjjel több ami a fejemben marad :D
[/quote]

azért még próbálkozhattok! én elég határozottan meg tudom mondani, hogy igen vagy nem. az eddigiek határozott nem-ek. emlékszem, valami dobozt tartott a kezében. de jobban is be tudom határolni, leginkább nemlegesen. NEM fémdoboz volt, hanem műanyag. asszem. de hogy mi a fene lehetett... :confused:
viszont a lehetőségek végesek, mert nemrég volt és azért oly sokféle étek nem fordult meg nálam az utóbbi időben. ez ugyanis nálam volt, a szobámban, a nemrulezfüggönyös ablakomtól kb 2 méterre, emlékszem arra, hogy hol álltam és merre irányultam...etc. (ez alaptulajdonságom. ha valamire emlékszem, akkor a fontosabb dolgokra is, színek, fényerősség, irány, hely, mittomén).
nem hiszem, hogy áfész volt... de valami kéttagú, ha minden igaz. á-val kezdődött. ah, akkor már csak egy lexikon kell vagy efféle, nem? :)

#769 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 10:49

volt ám igen határozott sejtésem...
kimentem a konyhába s megtekintettem a hitlerszalonnás dobozt... és IGEEEEEEEEEEEN!
no, ez nem volt valami bravúr, ofcoz ánusz.
ÁSZ PLUSZ.
nem ételnév, de azon volt rajta, no.
azért az 5 karakternyi hely (köztük egy szóköz) N-né olvasztása nem rossz. bár az első sz átmehetett a másodikhoz, ilyet csinál az ember. mindenesetre ennél nagyobb bravúrokra is képes a jeles egyed.

#770 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 10:53

idézet:
Ezt írta guga [Védett-Állat]:

Megnyugtatlak barátom, hogy nem. Más nevében is bátran kijelenthetem, hogy egyedi vonás. Csak is egy meskolczi, focistakarós, sügér rendelkezhet ilyen tulajdonságokkal, hogy lefekvés után kell a szájából előbányászni a wc pumpát, szappantartót, törölközőt, gázboilert meg ilyeneket :cool:
[/quote]

LOL =)
amúgy tényleg egyedi. hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni... :confused:
de hát nagy Isten állatkertje :cool:
{ugye szabad nekem ilyet írni eléggé ismeretlenül...? bár a szóbanforgó különlegesség biztos nem hiperérzékeny s érti a tréfát. amúgy a hiperérzékenyek, fene tudja, nem sokáig maradnak akár virtuális környezetemben, pedig én igazán nem vagyok brutálagresszív :)}

#771 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 11:34

A nejem ma reggel mesélte, hogy volt Miskolcon egy osztálytársa aki a lánykollégiumtól az iskoláig tartó útszakaszon mosott minden reggel fogat.

Delawar ! Nem vagy egyedül, sőt úlláccik ez a fogmosósdi ála fürdőszoba out csak meskolczon dívik :cool:

Sügér :cool:

#772 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 11:37

A nejemnek volt még ma egy yóó beszólása :cool: bent ülök a műhelyben a gépem előtt (ez a lakásunkon kívül van) és hallgattam a rádiót félhangerőn.

Europe-tól a Carrie c. szám szólt.

Erre bejött a nejem és benézett értetlen arccal, hogy aszittem baze valakivel lassúzol :D

#773 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 14:28

Én meg most nézem a Ryan közlegény megmentését és a felirat olvasása közben, a büszkeség helyett buszköltséget olvastam :cool:

enpera

#774 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 17:34

delawar!
Ezt neked találták ki:
Kép
:D

#775 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 21:39

idézet:
Ezt írta FakeJack:
delawar!
Ezt neked találták ki:
Kép
[/quote]

Ez mekkora LOL :D :D :D :D :D :D
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#776 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 22:27

idézet:
Ezt írta Fym:

Ez mekkora LOL :D :D :D :D :D :D
[/quote]
És nem kamu. Bazz, ezek a japánok nem viccelnek... :D

#777 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 22:33

én ezt szeretem :)

Kép

Kurblis töltõ, Nokia 3210,3310,3330,3410,3510,5210,5510,6210,6310(i),7110, 8210,8810,8850,8890,8910(i), 9110,9210 stb., szürke színben
Kurblis töltõ. Segítségével manuálisan, kézi erõvel töltheti fel a telefonját. Jól jöhet, pl. vízparton, vészhelyzetben bárhol, sivatagban, hosszabb túrákon stb.

de nem értem h ha valahol mondjuk 1 hétig nincs áram [pl sivatag] ott hol van térerő? :confused:
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#778 Felhasználó inaktív   delawar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 11:28

idézet:
Ezt írta shr:

LOL =)
amúgy tényleg egyedi. hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni... :confused:
de hát nagy Isten állatkertje :cool:
{ugye szabad nekem ilyet írni eléggé ismeretlenül...? bár a szóbanforgó különlegesség biztos nem hiperérzékeny s érti a tréfát. amúgy a hiperérzékenyek, fene tudja, nem sokáig maradnak akár virtuális környezetemben, pedig én igazán nem vagyok brutálagresszív :)}
[/quote]

tényállásösszekeverés tipikus esete... :cool:
idézet:
hogy lehet már fogmosás közben géphez ülni [/quote]
ez nem fedi az igazságot...
idézet:
hogy lehet még fogmosás közben is géphez ülni [/quote]
a lefekvés előtti fogmosásról van szó...bár lehet, hogy én is félreértettem valamit...mostanában nagyon hiperérzékeny vagyok :cool: :D

#779 Felhasználó inaktív   delawar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 11:29

idézet:
Ezt írta FakeJack:
delawar!
Ezt neked találták ki:
Kép
[/quote]

priviben megy a címem...küldheted :cool:
vagy nem ajándék :confused:

#780 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 13:03

idézet:
Ezt írta Wyco:
én ezt szeretem :)

KÉP

Kurblis töltõ, Nokia 3210,3310,3330,3410,3510,5210,5510,6210,6310(i),7110, 8210,8810,8850,8890,8910(i), 9110,9210 stb., szürke színben
Kurblis töltõ. Segítségével manuálisan, kézi erõvel töltheti fel a telefonját. Jól jöhet, pl. vízparton, vészhelyzetben bárhol, sivatagban, hosszabb túrákon stb.

de nem értem h ha valahol mondjuk 1 hétig nincs áram [pl sivatag] ott hol van térerő? :confused:
[/quote]

Azért, mert nincs a közelben konnektor, azért térerő még lehet... :D :D :D
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.