idézet:
Ezt írta Rozog@. [Málott-Állat]:
Ez a Tijara folyton gyanaxik!!! Igaz lehet a mondás: Éhes makkal disznókat álmodsz!!!
De hogy ez nőkre is vonatkozik??? :confused:
Gyere te amazon, ellátom a bajodat!!!![]()
[/quote]
Gyere te! Még mindig nálam rohad a kábeled, pedig már rég elolvadt a hó! :o![]()
Guga féle yóó kis furikolás (setnem uged) má eemút....tőccsétek le a fotókat sürge.
Elküldve: 2003. 03. 26. 22:50
Elküldve: 2003. 03. 26. 22:51
Nem tudom mit keres egy ilyen "aruszallito eszkoz" a HWSW Online Informatikai Hirmagazin "Bolhapiac" foruman.
Azt hiszem a hamarosan bekovetkezo "tisztitotuznek" az ilyen dolgokra is megoldast kell majd nyujtania.
Krinyo
Elküldve: 2003. 03. 26. 22:55
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Meg jo hogy athelyezte, en toroltem volna.
Nem tudom mit keres egy ilyen "aruszallito eszkoz" a HWSW Online Informatikai Hirmagazin "Bolhapiac" foruman.
Azt hiszem a hamarosan bekovetkezo "tisztitotuznek" az ilyen dolgokra is megoldast kell majd nyujtania.
Krinyo[/quote]
Krinyobaba:
idézet:
Eladó az egész világ, avagy ha meg akarsz szabadulni valamitől vagy éppen keresel valamit. [/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 03. 26. 22:57

[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001001&p=2"]

pléjgomb volt valamikor...
Elküldve: 2003. 03. 26. 22:58
idézet:
Ezt írta delawar:
számítástechnikai áruszállító eszköz eladó
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001001&p=2"]topik
[/url][/quote]
Á, szóval ez a furik modern elnevezése?![]()
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:01
idézet:
Ezt írta Tiara:
Á, szóval ez a furik modern elnevezése?[/quote]
![]()
pléjgomb volt valamikor...
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:17
idézet:
Ezt írta Tiara:
Gyere te! Még mindig nálam rohad a kábeled, pedig már rég elolvadt a hó! :o[/quote]
Tuti hogy elolvadt????
Amikor legutóbb arra yártam, hosszantartó jégkorszak jeleit véltem felfedezni!!!![]()
Kdo je to osmák nForce2 ? MSI, Asus, Leadtek, Epox, Abit.
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:26
idézet:
Tuti hogy elolvadt????
Amikor legutóbb arra yártam, hosszantartó jégkorszak jeleit véltem felfedezni!!![/quote]
Tuti. 100%-os tavasz van![]()
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:41
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Krinyo[/quote]
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:42
idézet:
Tuti hogy elolvadt????
Amikor legutóbb arra yártam, hosszantartó jégkorszak jeleit véltem felfedezni!!![/quote]
Még mindig fagyogat arrafele![]()
Szegény Tiara biztos egész nap lapátol![]()
Elküldve: 2003. 03. 26. 23:44
idézet:
Ezt írta Tiara:
Tuti. 100%-os tavasz van[/quote]
N/A akkor mindenkit küldj el moziba , valamelyik multiplex-be. Sőt!!!Macska mehet hóvirágot szedni, qtya láncra verve ugorhatja a bakot!!!
Holnap du megyek!![]()
Kdo je to osmák nForce2 ? MSI, Asus, Leadtek, Epox, Abit.
Elküldve: 2003. 03. 27. 04:53
idézet:
Nem tudom mit keres egy ilyen "aruszallito eszkoz" a HWSW Online Informatikai Hirmagazin "Bolhapiac" foruman.[/quote]
Igen ez számomra is érthetetlende ott elég sok baromságot eladtak már, többek között én is egy régi kismoszkvicsot
tod azt a lábbal hajthatót. Vagy ha olvasod a bolhapiacot akkor láthattad például a buborékolót.
Szal költözés előtt állunk és amit nem szeretnénk továbbvinni magunkkal azt észrevéttitkosan eladogatom.
De tuti nem a szigetenmert a sziget az nem BOLHAPIAC.
Elküldve: 2003. 03. 27. 06:33

[ 2003. március 27.: leslie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 03. 27. 08:14
idézet:
Ezt írta leslie:
Furik, kisfloppimeghajtoval elado.[/quote]
OEM termék![]()
Elküldve: 2003. 03. 27. 08:26

Elküldve: 2003. 03. 27. 09:11
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Krinyo[/quote]
Egyáltalán nem szeretnék kötözködni, meg a GUGA szószólója sem lenni (tud Ő dumálni, szerintem csípőből bárkinek lyukat dumál a hasába), de csak az ez évi topic nyitásokból szemelgettem a bolhán. Tényleg a teljesség igénye nélkül
- mindenféle mobiltelefonok
- NIKON F-65 fenkípező gép
- LEVI'S farmernadrág
- BMW 323i gépkocsi
Nem tudom, ezeket minden bizonnyal számítástecnikai eszközöknek tekinthetjük.
Bocsi, hogy esetleg hosszúra engedtem magam.
[ Script Execution time: 0.1000 ]
Elküldve: 2003. 03. 27. 09:29
Tiarababa, en nem adnek fel egy "elado moszkvics" hirdetest az ingatlanok koze...
Ezekkel a topikokkal az az igazi baj, hogy nem is arrol szol, hogy valaki el akar adni valamit. Csettopik fuszerezve. Volt egyetlen ajanlat is ra idaig? Azon tul hogy 30 ilyen topik lefarasztja a szervert meg 3 oldal semmirol szol vajon mire jo?
Oszinten. Valamelyikotoket erdekli ez a cucc?
Krinyo
Elküldve: 2003. 03. 27. 09:33
idézet:
Ezt írta Krinyo:
"Eladó az egész világ, avagy ha meg akarsz szabadulni valamitől vagy éppen keresel valamit."
Tiarababa, en nem adnek fel egy "elado moszkvics" hirdetest az ingatlanok koze...
Ezekkel a topikokkal az az igazi baj, hogy nem is arrol szol, hogy valaki el akar adni valamit. Csettopik fuszerezve. Volt egyetlen ajanlat is ra idaig? Azon tul hogy 30 ilyen topik lefarasztja a szervert meg 3 oldal semmirol szol vajon mire jo?
Oszinten. Valamelyikotoket erdekli ez a cucc?
Krinyo[/quote]
őszintén: nincs semmi humorérzéked?
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 03. 27. 09:35
idézet:
vajon mire jo?
[/quote]
Például jól érezzük magunkat....