Tényleg vannak ilyen emberek akikről ír, sőt! A másik poénos dolog viszont az, hogy a képek a Róbert Károly körúti ACOMP-ban készültek (Hi Kuszkusz)

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2001. 07. 28. 13:42
Elküldve: 2001. 07. 29. 22:55
Elküldve: 2001. 07. 30. 09:05
Elküldve: 2001. 07. 30. 09:28
Elküldve: 2001. 07. 30. 10:29
Elküldve: 2001. 07. 30. 14:37
Elküldve: 2001. 07. 30. 14:57
idézet:
Eredetileg Gandalf írta:
Heh, de mi meg megirhatnánk akkor az okoskodó eladó, és nagyarcú cikkiró cikket[/quote]
Hát az is betöltene vagy 2 oldalt, az biztos
Igazából itt az a gond, hogy vannak olyanok, akik a teljesen egyértelmű dolgokat nem képesek felfogni és ezért ha valaki (jelen esetben az eladó) felvilágosítja Őket, akkor már rögtön háborognak, hogy mit okoskodik ez itten? Szerencsére ez is ritka!
[Ezt a hozzászólást Jareth szerkesztette (2001. Július 30.).]
Elküldve: 2001. 07. 30. 15:28
idézet:
Eredetileg Gandalf írta:
Heh, de mi meg megirhatnánk akkor az okoskodó eladó, és nagyarcú cikkiró cikket[/quote]
Azért megnéznék néhány vevőt, a pult másik oldalán. Szvsz 5 perc után eldobnák az agyukat
------------------
Védd a fákat, egyél hódot!
Elküldve: 2001. 07. 30. 18:33
idézet:
Eredetileg Lex írta:
Azért megnéznék néhány vevőt, a pult másik oldalán. Szvsz 5 perc után eldobnák az agyukat
[/quote]
Hát lennének érdekességek, az biztosMindenesetre rengetegen vannak (hála istennek) akik konkrét céllal jönnek be vásárolni és tudják, hogy mit vesznek! Aki nem tud valamit, az megkérdezi és (nagy általánosságban) megkapja rá a választ. Persze nem tudhat mindent mindenki, de az eladók azért vannak, hogy segítsék a vásárlást és nem azért, hogy a s*ggüket meresszék és várják a fizetésnapot
Persze ha nem lennének kérdések, akkor működhetne 'kólaautomata' szinten is az egész, bedobsz húszezret és a gép kidob egy VGA kártyát
![]()
Elküldve: 2001. 07. 30. 18:48
idézet:
Eredetileg Jareth írta:
Hát lennének érdekességek, az biztosMindenesetre rengetegen vannak (hála istennek) akik konkrét céllal jönnek be vásárolni és tudják, hogy mit vesznek! Aki nem tud valamit, az megkérdezi és (nagy általánosságban) megkapja rá a választ. Persze nem tudhat mindent mindenki, de az eladók azért vannak, hogy segítsék a vásárlást és nem azért, hogy a s*ggüket meresszék és várják a fizetésnapot
Persze ha nem lennének kérdések, akkor működhetne 'kólaautomata' szinten is az egész, bedobsz húszezret és a gép kidob egy VGA kártyát
[/quote]
Pontosan erröl van szó. De a feltett kérdésnek legalább halványan árnyalnia kellene, mit is akar a vevő.
------------------
Védd a fákat, egyél hódot!
Elküldve: 2001. 07. 30. 19:04
idézet:
Eredetileg Lex írta:
Pontosan erröl van szó. De a feltett kérdésnek legalább halványan árnyalnia kellene, mit is akar a vevő.
[/quote]
Hát ilyen eset szökőévben egyszer, ha van! Mert esetlegesen ha azt mondja a vevő, hogy lassul a Max Payne a gépén, ebből nem tudom leszűrni, hogy mégis mi lehet a probléma. De ha utána hozzáteszi, hogy az Ati Radeon 64MB DDR mellett egy Celeron 300A feszít, akkor már kapisgálom, hogy itt lehet a probléma. Olyan helyzet igazából nincsen, amikor mind a ketten tanácstalanul nézzük egymást és nem tudjuk, hogy mégis mit tehetnénk![]()
Elküldve: 2001. 07. 31. 07:23
Elküldve: 2001. 07. 31. 12:31
idézet:
Eredetileg StarFist írta:
Nekem a cikkel kapcsolatban igazán a 8. pont szúrja a szemem, "A hátizsákos-linuxos-duronos". [/quote]
Na ja, azt azért én se mondtam, hogy ne lehetne fogást találni a cikken...
Elküldve: 2001. 07. 31. 12:43
Elküldve: 2001. 08. 09. 12:35
Elküldve: 2001. 08. 09. 12:38
idézet:
Eredetileg Cikász írta:
.....
Az én procim 55-60 fokos szokott lenni, ezzel szemben az övé 72-75 fok!!!!!!!!!
ugyhogy köszönöm ennyi!!![/quote]
És hol mérődnek azok a hőmérsékletek?
------------------
"Éljen a 90°
mert az egy derék szög"
Elküldve: 2001. 08. 09. 12:40
Elküldve: 2001. 08. 09. 12:41
idézet:
Eredetileg lameXpert írta:
És hol mérődnek azok a hőmérsékletek?
[/quote]
hogy hol??? az 1ik gépfigyelö progival néztem meg.....
Elküldve: 2001. 08. 09. 13:08
idézet:
Eredetileg Cikász írta:
hogy hol??? az 1ik gépfigyelö progival néztem meg.....[/quote]
Azok a programok a
[list=a]
az alaplap által mért, vagy
a processzor által mért értéket
[/list=a]
olvassák-e ki?
------------------
"Éljen a 90°
mert az egy derék szög"
Elküldve: 2001. 08. 09. 13:27
idézet:
Eredetileg lameXpert írta:
Azok a programok a
[list=a]
az alaplap által mért, vagy
a processzor által mért értéket
[/list=a]
olvassák-e ki?
[/quote]
[url="http://"http://www.hwhunpage.com/download/HHP_HWSM_4022.zip"]http://www.hwhunpage...P_HWSM_4022.zip[/url]
ezzel néztem meg...
neked milyen procid van és mennyi fokot mutat????