Van pár amit magamtól vettem észre
Taxi2:
Mikor Párizsban nyomatják az üldözős jelenetet, a Kocsi tetején a légbeömlők hol fenn vannak, hol nem.
A Szállító:
Mikor lenyulja a csúnyagonoszbácsik merdzsóját, amit simán kulcs nélkül a drótokkal elindít (no riasztó) és átdönget vele a kapun, tisztán látszik, hogy a kocsi elejének semmi baja, a következő snitten, meg lóg a hütőrács, és le van csoffadva az egyik lámpa.
Vakvágányon:
Ez egy hatalmas lol film, ZSán klód vándámmal, csak egyszer érdemes megnézni, de akkor sokat lehet rajta röhögni.
Mikor a színházban menekülnek, mielőtt felmennének a lépcsőn,látszik egy kicsit a lépcső feletti felirat, ami CIRIL betűs, szlovákiában tudtommal nem ezt használták Szlovákiában.
Másik, mikor a vonaton az étkezőkocsiban széttörik a vírusos ampulla, a légkondi beszívja, és a bárrészébe a kocsinak meg kinyomja, elég érdekes légkondi lehet.
Meg még biztos van benne, csak nem jut eszembe.
Állj, vagy jövök:
A végén, mikor Mártin Láurensz átmegy a gonoszcsávó után mexikóba, és ott harcolnak/beszélgetnek, nekem nem tűnt fel, mikor kapja vissza a gyémántot.
Resident Evil:
Egyik "számítógépes" grafika izé, ami, azt mutatja, hogy hol vannak a Kaptárban, azon megy egy óra, és pár századmásodperc/ vagy mp, nem teljesen emléxem, de hiányzik, mert ott ugrik az óra. (ezt amugy ugy vettem észre, hogy bakit kerestem benne, haver szerint ez beteges)
Felpörgetve:
Mikor a Sztálóne megcsinálja a végén azt a kamukéró előzést és megcsoffad a kereke, külső kameraállásban ferde a kerék, és füst, az egyik belső kamerásnál, meg tök egyenesek a keréktartó rudak, meg füst sem volt.
Az autókon az első szárnyak veresenyenként változtak.
Az első versenynél, még külsőleg a szerelők indították a motrot egy izével, utána, a bemutatón is simán magától elindult, meg az utolsó nagy versenyen is simán a versenyző indítózott. Biztos van még benne, de ezt sem bírom egynél többször megnézni.
Diszkópatkányok:
Mikor az esküvő előtt dumál a Steve meg az apja a konyhában az öreg egy üveg borral küzd és a dugóhúzót becsavarja, majd a következő snitt ki van nyitva, majd kicsivel később kinyitja. (Van még benne, de hajnalban nem olyan tutti az emlékezőtehetségem)
Más nem jut most eszembe, de még agyalok a témán, mert jó kis topic ez.
[ 2003. április 10.: langferi szerkesztette a hozzászólást ]
Ez az aláírás nem jött volna létre, ha annakidején nem tanítanak meg írni és olvasni. :)