HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes bakik, bugok és easter egg-ek. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes bakik, bugok és easter egg-ek. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 31. 00:18

Közben megtaláltam a leírást  :D De filmben még nem vettem észre.

Idézet

To find it, fast forward to about the 31:50 time mark on disc 3. This is the scene of the Red Devils and the 101st Airborne Division celebrating. You will see the large group of men "here here-ing" to a speech being made. At this timeframe, look at the upper left hand side of the screen. You will see Hanks, wearing a Red beret, very close to the back of the scene. He does look over and becomes obscured by the soldier in front of him.

ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#142 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 31. 00:36

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 0:18

Közben megtaláltam a leírást  :D De filmben még nem vettem észre.

Hú, ezt majd én is lecsekkolom!  :D
KomposztWC

#143 Felhasználó inaktív   Kerozin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 03:11

Idézet: miNimAL - Dátum: 2003. ápr. 22., kedd - 13:25

Háj!

Az összes SCI-FI filmben, az űrben az űrhajóknak és a lézerágyúknak hangja van, valahogy így:

Űrhajómotor: Nyjáúvzzswingtrrshhh :)
Lézerágyú: Tyű-TyűTyű :)
...
[ 2003. április 22.: miNimAL szerkesztette a hozzászólást ]

Kicsit kesoi valasz, de ( :D )  :

A lezerek hangjat barki utanozhatja, es erre magamtol jottem ra.
Egy TESCO, vagy hasonlo femboritasu aruhaz oldalahoz ha fempenzt utogetunk ( 1,2,5Ft-ossal tesztelve) akkor ilyen hangot fogunk hallani :D

Remek moka, amikor buszra varok a Polus elott a mai napig ezzel szorakozom :p
FUTURE walks

#144 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:24

Anaconda:
Az egyik snittben felfelé folyik a vízesés. :)

A címét nem tudom, de van egy Mel Gibson film, amiben egy helikopterrel repülnek és lezuhannak. Fejjel lefelé lógnak a képen, a nyaklánca viszont oldal írányba "lóg".

Egy régebbi, Monkey Island szerű kalandjátékban, az egyik kalóz magyarul beszél. :)

Szerkesztette: Lipton 2004. 12. 31. 16:31 -kor

#145 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:29

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. szept. 10., péntek - 16:05

Kép

Kerestem ezt a képet a filmben, de nem találtam, pedig kb tudom hol lehet. Szerintem ez hamisítvány. Ilyet észrevettek volna vágás közben és kiszedték volna.

#146 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:26

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 17:29

Kerestem ezt a képet a filmben, de nem találtam, pedig kb tudom hol lehet. Szerintem ez hamisítvány. Ilyet észrevettek volna vágás közben és kiszedték volna.

Szerintem is, dettó.

Nem akartam elsőre mondani :)

#147 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:26

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 16:24

A címét nem tudom, de van egy Mel Gibson film, amiben egy helikopterrel repülnek és lezuhannak. Fejjel lefelé lógnak a képen, a nyaklánca viszont oldal írányba "lóg".

Ez az Air America-ban volt  ;)

Idézet

Air America - Physics Lesson anyone - After crashing in the jungle, while hanging upside down, Mel Gibbson's necklace hangs in the wrong direction.

:)  :)

Szerkesztette: Gabesz 2004. 12. 31. 17:27 -kor

ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#148 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 18:17

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 16:29

mozis változatból is lehet javított kiadás, de a dvdn már biztos nem marad rajta egy ilyen :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#149 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 31. 18:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 18:17

mozis változatból is lehet javított kiadás, de a dvdn már biztos nem marad rajta egy ilyen :)

Idézet

Repülő a Trója című filmben

Nem ritka, ha történelmi filmekbe bele-bele csöppen valami a jelenből: egy kézen felejtett karóra (bár az Egri csillagok karórás kezű törökjéről megoszlanak a vélemények - egyesek szerint a filmben is látható, mások szerint csak egy forgatáson készült fotón), egy-egy kondenzcsík az égbolton vagy egy felhőkarcoló a háttérben.

A mellékelt kép, amelyen a Trója című film egy jelenetében a főszereplő Brad Pitt háta mögött feltűnik egy repülő, semmivel sem emelkedik ki a hasonló képek sorából - digitalizált munkának kevés, ha meg valóság, akkor sem egy egyedi baki -, valahogy mégis hatalmas karriert futott be az interneten.

Talán éppen a bizonytalanságnak köszönhette átütő sikerét a fotó. Sokan legyintettek, de mégis továbbküldték a képet, hátha valakitől kézzelfogható bizonyítékot kapnak annak eredetére – legyen az akár cáfoltat, akár megerősítés.

A kép egyébként manipulált fotó: a Worth 1000 nevű oldalon bukkant fel, több más filmes műbaki között. Akit az igazi trójás bakik érdekelnek.....

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#150 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 20:38

Most nézem Taxit. Emilien belül a Peugeotba, de nyitott ajtónál rakja ki a villogót. Majd elérkeznek oda ahova akarnak és lehúzott ablaknál, menetközben szedi le a villogót.. :)

#151 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 16:50

Hi,

elnezest ha mar volt rola szo es hogy ez meg csak kepen lathato, de nem birom magamban tartani:
Joban rosszban cimu, rendkivul izgalmas, ertelmes es latvanyos :-))) sorozatnak igerkezo alkotas plakatjan lathato Ivan a 17 ev koruli PLASZTIKAI sebesz, egy SZTETOSZKOPpal a nyakaban. En ezt fetrengetoen mulatsagosnak tartom....  :eek:  :D

Szerkesztette: Pooh 2005. 01. 09. 16:51 -kor

#152 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 18:44

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 22:48

A Szállítóban az elején mikor viszi a 3 bankrablót (kezdetben 4..), megy az üldözés és meg lehet figyelni hogy a kocsinak hol nincs jobb visszapillantója hol van.

visszapillanto meg hagyjan, de ennel a jelenetnel, amikor raugratnak a kamionra, hova tunnek az auto KEREKEI ?? Nezd meg, raadasul meg le is van lassitva.

#153 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 19:18

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 18:44

visszapillanto meg hagyjan, de ennel a jelenetnel, amikor raugratnak a kamionra, hova tunnek az auto KEREKEI ?? Nezd meg, raadasul meg le is van lassitva.

Ennél már csak az a szebb, amikor elugrat a földről, a kerekek pörögnek ezerrel ez meg a féket nyomja :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#154 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 09. 22:20

Nem tudom volt-e már (biztos), de most az előbb ment valamelyik TVn a Jurassic Park, az egyik "izgalmas" jelenetnél odanéztem, megragadott, ahogy a 12 éves kislány:

- Ez UNIX rendszer, ismerem

stb

Mikor megtalálja az ajtók biztonsági kapcsolóját és bezárja az ajtókat, akkor egy pillanatra feltűnik a monitoron egy cicis néni :))))

Nagyon jó.
chill,
aDoayen

#155 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 22:27

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 22:20

Nem tudom volt-e már (biztos), de most az előbb ment valamelyik TVn a Jurassic Park, az egyik "izgalmas" jelenetnél odanéztem, megragadott, ahogy a 12 éves kislány:

stb

Mikor megtalálja az ajtók biztonsági kapcsolóját és bezárja az ajtókat, akkor egy pillanatra feltűnik a monitoron egy cicis néni :))))

Nagyon jó.

Nagyon rég láttam a filmet, de az azt hiszem direkt van ott. Mutogat az ujjával és mondja, hogy "hohhho hooo, hohhho hooo, nem tudod a jelszót".

Az viszont, hogy a kislány UNIX guru az tényleg vicces, de ez filmekben már nem újdonság. A legjobb az volt amikor az ID4-ben az idegen űrhajó rendszerét megfertőzték valamilyen vírussal, lehet azon is UNIX volt, vagy Win. :D

Szerkesztette: Lipton 2005. 01. 09. 22:31 -kor

#156 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 22:35

:)

es nem volt telepitve tuzfal az urhajora :)

Jurassic Parkban mondjuk lehet h szinkron vagy vagas kulonbozott, de itt csak felvillant a nagy izgalom kozben :)
chill,
aDoayen

#157 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 23:47

A Gladiátorban is vannak ilyen bakik. Az elején valahol amikor szedik a hullákat az erdőben, feltűnik egy kameraman amint farmerba járkál.

Van mégegy: amikor az arénában harcolnak, és felborul a szekér, látni a szekérben egy gázpalackot! Ezt tegnap fedeztük fel egészen véletlenül.

Nekem a két CD-s rip van meg. A második CD-n 6 perc 12 másodpercnél

Szerkesztette: Dextrose 2005. 01. 09. 23:48 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#158 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 00:33

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 22:20

Arra a jelenetre en is emlekszem, pedig nem ma lattam.

Hatterben egy szobanyi Silicon Graphics vas (azokon rendereltek a dinokat...), urge meg egy macit puffol.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 10. 00:38 -kor

#159 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 12:49

A Jurassic Parkban tegnap fedeztem föl valamit. Elmegy az áram, T-Rex kijön a kerítésen, aztán lelöki a kocsit ott, ahol kijött. Namármost amikor kijött, akkor simán átlépett, viszont a kocsi valami 20 méteres szakadékba zuhan. Akkor a T-Rexnek gumilábai voltak? :)
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

#160 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 13:32

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 0:33

Arra a jelenetre en is emlekszem, pedig nem ma lattam.

Hatterben egy szobanyi Silicon Graphics vas (azokon rendereltek a dinokat...), urge meg egy macit puffol.

Rendereltek? Akkor nem is igaziak voltak?  :eek:  :D  :D  :D
chill,
aDoayen

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10