HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes bakik, bugok és easter egg-ek. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes bakik, bugok és easter egg-ek. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:45

Az összes időutazásos film egy nagy hiba! :D Nem tudtok olyat mondani amiben rendesen meg van csinálva, talán csak egy volt amiben rendesen megcsinálták, a HP3-ban.

Terminator-ban pl az egész alapötlet baromság úgy, ahogy van. A jövőből jön egy robot, hogy megölje a srácot, ha mehöli, akkor a jövőben már nem lesz ott és a gépeknek jó lesz. Az egész már ott hibás, hogy tuti megmenekül a srác, mivel ha meghalna akkor nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldje a védőrobotot. :)
Második rész ugyanez. Ha megölné a gyereket a folyékony termiátor, akkor már nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldjön egy védőrobotot.

A vissza a jövőben az is hülyeség, hogy az öreg odaadja a könyvet amiben a nyerőszámok vannak a fiatalkori énjének. Az meg a könyv segítségével gazdag lesz. Na de, hogy megy vissza a tatus a múltba? Neki ott, annyi idősen már gazdagnak kell lennie! :)

---

Úgy ültem le a Pizzást megnézni, hogy végre egy kis magyar film a sok külföldi után. Sajnos csalódnom kellett. :( Amikor a Rékasi dumál és beviszik neki a pizzát az értekezletre, akkor van ez a szoba a filmben.
Az egész film értelmetlen keszekuszaság. Az  egyik snittben Amerikában vannak, következő snittben meg Pesten.

Tegnapelőtt megnéztük a Zimmer Ferit, láttam már régebben is, de megint jót tudtam röhögni rajta! :up:
Azt hiszem ma megnézzük az Argo-t. :)

#242 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 18:17

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:45

Az összes időutazásos film egy nagy hiba! :D Nem tudtok olyat mondani amiben rendesen meg van csinálva, talán csak egy volt amiben rendesen megcsinálták, a HP3-ban.

Egyetertek, de a Vissza a jovobe meg viszonylag turhetoen meg volt csinalva ilyen szempontbol.

Apropo, mi is a HP3? :) nem ugrik be.

#243 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 19:10

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 17:34

Rakerestem, azt hiszem, meg nem volt. Nekem az egyik legerthetetlenebb filmes bug a Vissza a jovobe III-ban volt: mielott Marty elindul a XIX. szazadba a temetoben megtalaljak a prof sirjat, amire ra van irva, hogy "szereto Clara-ja", vagy ilyesmi. A gond csak az, hogy sztem a siron nem sok ertelme van ennek a feliratnak, mert a film mechanizmusa szerint a prof nem ismerhette meg Clara Clayton-t, amig Marty el nem utazott a vadnyugatra. Itt ugyanis az indianok meglottek a kocsit, elkezdett csorogni az uzemanyag, es Marty-nak meg kellett talalni a profot, hogy kitalaljanak valamit. Ekkor ugyan szoltak a profnak, hogy menjen el a vonatallomasra(?) fogadni az uj tanarnot (Clara-t), de elotte el kellett menniuk megnezni azt a sinpart, ami a szakadeknal veget er. Itt lattak meg Clara-t is, akinek a lovai megkergultek, es elindultak a szakadek fele. A lenyeg csak az, hogy a prof nem ment volna a szakadek kozelebe, ha Marty nem erkezik meg, igy nem tudta volna megmenteni Clara-t :) Tehat a felirat sem kerulhetett volna a sirra. :)

Hmm. Nem úgy volt, hogy Martytól függetlenül a városba érkezett a tanárnő, és valaki (tán a polgármester?!) a Dokit küldte ki az állomásra Clara fogadására? És elvileg ott találkoztak volna, ahol aztán szerelem első látásra, kedves sírfelirat, meg ilyenek(esetleg találkoztak, 2 lovon indultak, de a nő alattiak megvadultak, és a prof annak rendje és módja szerint megmenti a lányt, és azért jönnek össze :) )...csak jött Marty, és így lekésték a vonatot, vagyis Clara már elindult a városba az állomásról, és a szakadéknál találkoztak vele...és akkor nincs hiba :think:
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#244 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 19:46

Mar nem emlekszem, megfajdult tole a fejem. Nem erdekes... lehet, hogy nem figyeltem, de mindig fura volt, hogy az allomas ott van a varos hataraban... akkor Clara miert volt lovaskocsin? Mar nem emlekszem ezekre a reszletekre.

#245 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 22:57

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 19:17

Egyetertek, de a Vissza a jovobe meg viszonylag turhetoen meg volt csinalva ilyen szempontbol.

Apropo, mi is a HP3? :) nem ugrik be.

Henry Potter 3 :)
Ott rendesen megcsinálták, nincs benne olyan, hogy visszamennek az időben és akkor máhogy történnek a dolgok. A film után még magamban gondoltam is, hogy végre egy film ahol rendesen megoldották ezt a problémát.

#246 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:34

Idézet

Ott rendesen megcsinálták, nincs benne olyan, hogy visszamennek az időben és akkor máhogy történnek a dolgok. A film után még magamban gondoltam is, hogy végre egy film ahol rendesen megoldották ezt a problémát.

Ilyenre a filmesek soha nem vennék a fáradtságot, valszeg csak annak köszönhető hogy J.K.Rowling ott rágta a fülüket végig, hogy nehogy elb..elrontsanak vmit is :Đ
Ha már HP3: amikor először látják "Csikócsőr"-t az állat épp elvégzi nagydolgát :Đ (ez easter egg, ha a DVDn nem mondják el, észre nem veszem [mosom kezeimet, kistesómé a DVD :)])

Szerkesztette: pascal 2005. 06. 04. 20:35 -kor

In Flames We Trust

#247 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 10:55

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 21:34

Ilyenre a filmesek soha nem vennék a fáradtságot, valszeg csak annak köszönhető hogy J.K.Rowling ott rágta a fülüket végig, hogy nehogy elb..elrontsanak vmit is :Đ
Ha már HP3: amikor először látják "Csikócsőr"-t az állat épp elvégzi nagydolgát :Đ (ez easter egg, ha a DVDn nem mondják el, észre nem veszem [mosom kezeimet, kistesómé a DVD :)])

Általában minden filmet letöltök és megnézek. Átnézem a moziműsort pár naponta, és ami nincs meg azt leszedem, szóval szinte mindent láttam, ezt is. :)

#248 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 12:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 23:57

Henry Potter 3 :)

Bocsi a kötözködésért, De Harry. :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#249 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 12:30

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 13:03

Bocsi a kötözködésért, De Harry. :D

:cool:
Ebből is látszik, hogy nem vagyok fanatikus Harry rajongó. :)

#250 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 12:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 13:30

:cool:
Ebből is látszik, hogy nem vagyok fanatikus Harry rajongó. :)

Én a könyvekért rajongok.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#251 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 23:39

Fogkrémes reklámok!

Állandóan mossák a fogukat de sohasem habzanak,  :think:
pedig az animációkon még a nyelvüket is kisurulják  :) .

#252 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 23:43

Megint reklám!

Különböző édességek meg sörök reklámjai!
Mindig tele van a hűtő miért is ne pont azzal a termékkel,
jó kivételek is vannak.

Én is olyan hűtőt akarok mint a reklámokban  :reklamacio: !!!

#253 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 23:47

Ötödik elem!

Zorg másodszor tér vissza a Flosztronra mert nincs kő a tasiban,
és a biztonságiakat lelövi. De mikor Liluék menekülnek és odaérnek
Zorg gépéhez egy pillanatra lehet látni, hogy már nincs senki sem ott.

#254 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 02:39

Zimmer Feri!

1. Gallával tojás ping-pongoznak kameraváltásonként különböző
mennyiségü szétütött tojás van az asztalon!

Előtte:
2. Elkezdenek játszani hogy kerül a Galla elé a tojás!  :confused:

#255 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 13:42

Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2005. jún. 8., szerda - 3:39

Zimmer Feri!

1. Gallával tojás ping-pongoznak kameraváltásonként különböző
mennyiségü szétütött tojás van az asztalon!

Előtte:
2. Elkezdenek játszani hogy kerül a Galla elé a tojás!  :confused:

A Zimmer Feri igazi különlegesség! :)

Azt észrevetted, hogy egy jelenten belül Nagy Natálián minden snittben más ruha van? ;)

#256 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 14:01

Na igen. A Zimmer Feri direkt olyan, amilyen.

És ez így van jóól... :)

#257 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 14:11

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:45

Terminator-ban pl az egész alapötlet baromság úgy, ahogy van. A jövőből jön egy robot, hogy megölje a srácot, ha mehöli, akkor a jövőben már nem lesz ott és a gépeknek jó lesz. Az egész már ott hibás, hogy tuti megmenekül a srác, mivel ha meghalna akkor nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldje a védőrobotot. :)
Második rész ugyanez. Ha megölné a gyereket a folyékony termiátor, akkor már nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldjön egy védőrobotot.

A vissza a jövőben az is hülyeség, hogy az öreg odaadja a könyvet amiben a nyerőszámok vannak a fiatalkori énjének. Az meg a könyv segítségével gazdag lesz. Na de, hogy megy vissza a tatus a múltba? Neki ott, annyi idősen már gazdagnak kell lennie! :)

---

Úgy ültem le a Pizzást megnézni, hogy végre egy kis magyar film a sok külföldi után. Sajnos csalódnom kellett. :( Amikor a Rékasi dumál és beviszik neki a pizzát az értekezletre, akkor van ez a szoba a filmben.
Az egész film értelmetlen keszekuszaság. Az  egyik snittben Amerikában vannak, következő snittben meg Pesten.

Tegnapelőtt megnéztük a Zimmer Ferit, láttam már régebben is, de megint jót tudtam röhögni rajta! :up:
Azt hiszem ma megnézzük az Argo-t. :)

Asszem ezt a dolgot némileg megmagyarázza a doki a második részben, ha valahol kisiklik a tér idő kontinuum, akkor egy alternatív realitás jön létre! Ez végül is a terminátorra is áll, ha sikerül megölni a srácot, akkor a jövő egész máshogy alakul és akkor nyilván nem küldi senki vissza a védőrobotot, de támadót se küldd senki egész más sikon halad tovább az idő!

Szerkesztette: Mikeee 2005. 06. 08. 14:13 -kor

#258 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 15:29

Idézet

Az összes időutazásos film egy nagy hiba!  Nem tudtok olyat mondani amiben rendesen meg van csinálva...

12 majom. Alapmű.
In Flames We Trust

#259 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 16:15

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 14:14

mert az tényleg egy 7-es BMW  :)

Ez biztos?  :think:  Emlékszem, én magam is jót röhögtem, hogy lehet egy ötösre azt mondani, hogy hetes... Értek a BMW-khez. :Đ  Bedobhatna valaki egy snittet a filmből, én már régen láttam, jó lenne meggyőződni róla. :)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#260 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 17:19

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jún. 8., szerda - 16:29

12 majom. Alapmű.

Azt már nagyon rég láttam. :)

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első