Terminator-ban pl az egész alapötlet baromság úgy, ahogy van. A jövőből jön egy robot, hogy megölje a srácot, ha mehöli, akkor a jövőben már nem lesz ott és a gépeknek jó lesz. Az egész már ott hibás, hogy tuti megmenekül a srác, mivel ha meghalna akkor nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldje a védőrobotot.

Második rész ugyanez. Ha megölné a gyereket a folyékony termiátor, akkor már nem lehetne ott a jövőben, hogy visszaküldjön egy védőrobotot.
A vissza a jövőben az is hülyeség, hogy az öreg odaadja a könyvet amiben a nyerőszámok vannak a fiatalkori énjének. Az meg a könyv segítségével gazdag lesz. Na de, hogy megy vissza a tatus a múltba? Neki ott, annyi idősen már gazdagnak kell lennie!

---
Úgy ültem le a Pizzást megnézni, hogy végre egy kis magyar film a sok külföldi után. Sajnos csalódnom kellett.

Az egész film értelmetlen keszekuszaság. Az egyik snittben Amerikában vannak, következő snittben meg Pesten.
Tegnapelőtt megnéztük a Zimmer Ferit, láttam már régebben is, de megint jót tudtam röhögni rajta!

Azt hiszem ma megnézzük az Argo-t.