HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 422
  • 423
  • 424
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#8461 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 05. 06:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2013. 08. 04. 00:01

Én a motorral. Ma autóval is majdnem meghaltam.

Eladod a motort?

#8462 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 05. 06:40

Szerintem csak a melegre utal.
KomposztWC

#8463 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 05. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2013. 08. 05. 07:04

Eladod a motort?

Nem, csak ilyen melegben úgy gondolom nem vagyok eléggé rutinos a vezetéséhez, ezért pihen.
Szereztem egy f@sza berik moto gp szerkót, abban elég jól érzem magam, amíg tanulgatok, addig biztos nem megyek védőfelszerelés nélkül egy centit se. Ebben a melegben viszont elviselhetetlen.
A cordura kabátomba még rosszabb.

esténként azért néha gurulgatok, de a múlt héten csütörötkig hozzá se nyúltam. próbálom koptatgatni az új gumit, de ez a jelzőstrigula eléggé frusztrál.

Szerkesztette: Harlequin 2013. 08. 05. 12:17 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#8464 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2013. 08. 05. 13:15

Nem, csak ilyen melegben úgy gondolom nem vagyok eléggé rutinos a vezetéséhez, ezért pihen.
Szereztem egy f@sza berik moto gp szerkót, abban elég jól érzem magam, amíg tanulgatok, addig biztos nem megyek védőfelszerelés nélkül egy centit se. Ebben a melegben viszont elviselhetetlen.
A cordura kabátomba még rosszabb.

esténként azért néha gurulgatok, de a múlt héten csütörötkig hozzá se nyúltam. próbálom koptatgatni az új gumit, de ez a jelzőstrigula eléggé frusztrál.

Egy nyári aláöltözővel sokat lehet javítani a komforton. Melegben én mindig felveszem a bőrruha alá, így még a 30 °C felett is el lehet viselni a hőséget.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#8465 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 11. 21:40

Kéne vennem egy kesztyűt őszre, mert a nyári már hideg. Ötlet? Robogó, max 70 km/h, 99% városon belül.
KomposztWC

#8466 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 07:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 09. 11. 21:40

Kéne vennem egy kesztyűt őszre, mert a nyári már hideg. Ötlet? Robogó, max 70 km/h, 99% városon belül.

Konkrét tippem nincs (egyáltalán nem ismerem a forgalmazott típusokat), egyetlen dolgot tudok mondani tapasztalatból: ha a boltban téli kesztyűt kérsz, akkor fogsz őszit kapni, mert télre nincs olyan, ami elég lenne, ha csak nincs megtámogatva egyéb segédeszközzel, mint fűtés a bélésben, vagy markolatfűtés és kézvédő/zsák.
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#8467 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 09. 11. 22:40

Van egy eladó Forcefield aláöltöző kesztyűm. L-es méretű. Szélálló béléssel. Nem érdekel? ;)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#8468 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 09. 11. 22:40

15km/h-el dobtam el a motort, a 40ezres mugen kesztyű úgy szakadt el mint a pics@... nem gondolom, hogy számít mennyivel mész és hol.
www.radioQ.hu

#8469 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2013. 09. 12. 08:07

Van egy eladó Forcefield aláöltöző kesztyűm. L-es méretű. Szélálló béléssel. Nem érdekel? ;)

Az a baj, hogy a mostani alá nem fér be, hameg új kell, akkor arra már nincs keret, hogy még az aláöltözőt is megvegyem.

Harlequin: a hol/mennyivel inkább annak érzékeltetése, hogy egy relatíve lassú, max 30-45 perces utat kell kibírjak a kesztyűben. Az, hogy mit bír esésnél, most nem szempont, mert akkor úgy tűnik, a drága kesztyű sem sokat ér, másrészt meg nem akarok esni. Lényeg, hogy a szára a kabát ujja fölé érjen.
Muffot azért nem akarok, mert utcán parkolok, aztán leszedegetni, reggel felrakni nem tudom meddig tart.
KomposztWC

#8470 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2013. 09. 12. 09:14

15km/h-el dobtam el a motort, a 40ezres mugen kesztyű úgy szakadt el mint a pics@... nem gondolom, hogy számít mennyivel mész és hol.

Jó szószerkezetet használsz, Winkler cikke szerint aktív cselekvésre kell utalni mindig :up:

Idézet

Az egyik – ha nem a legfontosabb – balesetmesélési alapszabály: a történetben legyünk mindig aktívak. Akcióhőst sem látunk dolgokat tétlenül elszenvedni, hát mi se lazsáljunk.

Idézet

Egy motorozásáról szívesen nyilatkozó hírességtől hallottam a felbecsülhetetlen értékű „eldobtam a motort” kifejezést. Hogy mi volt a szituáció? Ráhajtott a körúton a villamossíneket védő kis betonbuckákra, és zakózott egy kiadósat, de a motor eldobása sokkal jobban fejezi ki a mozdulat eleganciáját, a motoros enyhe, tökéletesen leplezett megvetését, egyszersmind persze fölényét a motorral szemben. Miközben - figyeljük meg! -, az atomvillanás-szabályt is tökéletesen alkalmazza. Nem csak úgy passzívan esik, hanem igazából ő alakítja a cselekményt: dob. Nagy kedvencem tehát az eldobtam a motort, de az előadást feldobják, vagy legalábbis szakmailag megalapozottabbá teszik a szlenges-versenyzős szakkifejezések.

Idézet

Az előadás, pedig az, hogy elkezdett megúszni a hátulja, kicsit tudtam tartani, és elfektettem. Így, cselekvőben.

Nem akarok viccelődni az esésen, csak eszembe jutott ez a cikk. Szerintem Winkler egyik igen jó cikke a téma komolysága ellenére is :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#8471 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 09. 12. 22:18

Jó szószerkezetet használsz, Winkler cikke szerint aktív cselekvésre kell utalni mindig :up:

Nem akarok viccelődni az esésen, csak eszembe jutott ez a cikk. Szerintem Winkler egyik igen jó cikke a téma komolysága ellenére is :)

itt ki is merül a tudománya sajnos...amúgy elém bekanyarodott egy autós szabálytalanul.

Szerkesztette: Harlequin 2013. 09. 12. 23:23 -kor

www.radioQ.hu

#8472 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 13. 05:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2013. 09. 13. 00:19

itt ki is merül a tudománya sajnos...amúgy elém bekanyarodott egy autós szabálytalanul.

Hát igen. Winkler alapvetően nem autós-motoros szakértő. De ha összeszedi magát, akkor jól ír.

#8473 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 07. 16:14

Sokkoló képek :)

Idézet

:omg: :)

#8474 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag