HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1421 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:14

hát igen, tisztán látszik hogy amit a nyomortel művel, az egy vicc. a baj csak az, hogy mi fizetjük a poént...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1422 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:26

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:14

hát igen, tisztán látszik hogy amit a nyomortel művel, az egy vicc. a baj csak az, hogy mi fizetjük a poént...

Hmm, a tobbi emeles tukreben az 1500/512-re azt mondtam hogy "alakul"... igy viszont megint azt erzem, hogy szivatnak minket. Remelem hogy most is ket lepesben emelnek mint legutobb es hamarosan megkapjuk a masik felet is. A fenebe is, legalabb a chellohoz igyekezzenek igazitani az arakat/szolgaltatast... hiszen az is UPC. Meg azt is elfogadom ha egy korrel kesobb kapjuk meg a chellos szintet hiszen itt legalabb nincs korlat...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1423 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:03

Srácok, srácok... Látom még mindig nem értitek...
Amíg a Monortelnek/UPC-nek nincs konkurenciája a 29-es körzetben, addig nem fogja azt az üzletpolitikát alkalmazni, amit a T-Comos körzetekben.
Őszintén szólva én még ezen a most következő emelésen is meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy még az idén ismét hozzányúlnak a sebességhez. Mondjuk sztem az 1 megabit már egész tisztességes sebesség, arról nem is beszélve, hogy felfele kétszer annyit adnak, mint a T-Comék a hasonló csomagjukban.
De a 13 rugót én is sokallom érte :rolleyes:

#1424 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 17:37

Felőlem emelhetik az ADSL sebességét a csillagos égig, ha egy 128-as stream-et még mindig nem tudok tisztességesen hallgatni... Most is kb két percenként rebuffering van... :( Nem is értem!!!

#1425 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 21:45

dlt, annak nem kéne olyannak lennie :( az utóbbi napokban én is rákaptam a netrádióra, és tökéletesen megy, semmi rebuffer... próbáld ki más programmal is, ha tudod!

#1426 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 22:21

Nálam is tökéletesen mennek a netrádiók.
Többnyire 160 kbiteseket hallgatok.

#1427 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:23

Idézet: Monortel te DRÁGA - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:40

Na, ismét emelés, ismét összehasonlító táblázat. Ezúttal bővített verzióban!

http://monorteltedraga.freeweb.hu

Ne szóljatok semmit! Ime a Hungarotel itt tart:

http://www.globonet.hu/content043.php

Csak egy sebességű csomag van, ez van variálva 10 v. 20 GB forgalmi korláttal !!!!!!!!!, ill. egy v. kettő év hűségnyilatkozattal.Az árakról no komment....... :mad:

#1428 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:34

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:23

Ne szóljatok semmit! Ime a Hungarotel itt tart:

Reszvetem. De azert mert ott jobban szopatnak, meg ez se jo...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1429 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:44

hát ez durva... 3 megabitre 111 ezer... az ilyet mi a faszért nem nyomják fel a GVH-nál vagy valahol?

#1430 Felhasználó inaktív   Monortel te DRÁGA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:43

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:44

hát ez durva... 3 megabitre 111 ezer... az ilyet mi a faszért nem nyomják fel a GVH-nál vagy valahol?

Nyugodj meg, megtették. Ami még elszomorítóbb, hogy a GVH szerint ott is minden rendben van. Anno kaptam egy hungaroteles panaszostól egy GVH választ, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek...
Csak emlékezetből:
-mivel a hungarotelnél nem egyösszegben történő fizetés van az adott szolgáltatónak, hanem külön adsl hozzáférési díj az alaphálózati szolgáltatónak (hungarotel) és külön az isp-nek (jelen esetben globotel), emiatt a hungarotel területen elérhető árak a gvh szerint nem összevethetőek a más területen levő árakkal
-valamint valahol megállapította, hogy a hungarotel árai néhol jelentősen alacsonyabbak a máshol tapasztalható áraknál(ezt mellesleg máshogyan nem is tudom elképzelni, mint hogy csak az adsl hozzáférési díjat -mely nem tartalmazza az isp díjat- vagy pedig az isp díjat -ami nem tartalmazza az adsl hozzáférési díjat- hasonlították össze a máshol elérhető árakkal -mely mindkettőt tartalmazza-. Gyengébbek kedvéért pont azt csinálták, amiről az előző pontban írták, hogy ez az, amit nem lehet (mármint összehasonlítani).

Szerkesztette: Monortel te DRÁGA 2005. 06. 01. 11:49 -kor

Gazdasági VersenyHivatal vs. én vs. Monortel
http://monorteltedraga.freeweb.hu

#1431 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:43

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:44

A Hungaroteles körzetekben nem elérhető más ADSL szolgáltató.Olyan árakat szabnak, amilyeneket akarnak.Nincsenenk versenyhelytben az ADSL terén.Bízom benne, hogy még ebben az évben változik a helyzet.

#1432 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:47

nyugi, itt sincs, mi sem szopnánk ezzel ha lenne más :)
egyébként meg a GVH zsebét is jól megtömték gondolom, ekkora pofátlanságot nem lehetne másképp csinálni.
pláne hogy kötelező tőlük megvenni a 84 ezer forintos Cisco routert. Mi ez ha nem árukapcsolás (ráadásul pofátlan mértékben)?

#1433 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:48

Idézet: Monortel te DRÁGA - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:43

Nyugodj meg, megtették. Ami még elszomorítóbb, hogy a GVH szerint ott is minden rendben van. Anno kaptam egy hungaroteles panaszostól egy GVH választ, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek...
Csak emlékezetből:
-mivel a hungarotelnél nem egyösszegben történő fizetés van az adott szolgáltatónak, hanem külön adsl hozzáférési díj az alaphálózati szolgáltatónak (hungarotel) és külön az isp-nek (jelen esetben globotel), emiatt a hungarotel területen elérhető árak a gvh szerint nem összevethetőek a más területen levő árakkal
-valamint valahol megállapította, hogy a hungarotel árai néhol jelentősen alacsonyabbak a máshol tapasztalható (ezt mellesleg máshogyan nem is tudom elképzelni, mint hogy csak az adsl hozzáférési díjat vagy pedig az isp díjat -ami nem tartalmazza az adsl hozzáférési díjat- hasonlították össze a máshol elérhető árakkal. Gyengébbek kedvéért pont azt csinálták, amiről az előző pontban írták, hogy ez az, amit nem lehet (mármint összehasonlítani).

A GVH-nak is újra el kellene olvasnia mit írt akkor.Lehet majd a feljeket vakarni és újra körül kellene nézni a piacon.Mert bizony hatalmas különbségek vannak a T-Com-os és a volt koncessziós területek között.De legalább rákényszerítenék a Hungarotelt, hogy normális árakon használhassa más is a hálózatátá és ADSL-t szolgáltasson.

#1434 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:49

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:43

A Hungaroteles körzetekben nem elérhető más ADSL szolgáltató.Olyan árakat szabnak, amilyeneket akarnak.Nincsenenk versenyhelytben az ADSL terén.Bízom benne, hogy még ebben az évben változik a helyzet.

Mi is pont ettol szenvedunk. Nincs konkurencia, nincs versenyhelyzet... megjegyzem, most fizettem elo 15 euroert 8MBit-re... mert ahol most elek, ott van verseny.

Samott

#1435 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:55

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:43

Ehh :) Ha jól emlékszem, én ugyanezt mondtam már el párszor a Monortel kapcsán :)

Mellesleg nem hinném, hogy változna a helyzet. Én vagy 2 éve kérdezgetem a Matávot, hogy mikor szándékoznak a 29-es körzetbe jönni és mindig azt a választ kapom, hogy "folynak a tárgyalások". Legutóbb, viszont azt mondta az egyik Matáv üszis, hogy a Monortel rendre akkora díjakat szab meg nekik, hogy egyszerűen nem éri meg nekik idejönni, mert nem tudnák olyan áron nyújtani a szolgáltatást, mint a többi körzetükben.
Szóval még jó ideig nem fog jönni a Matáv sem ide, sem a Hungaroteles körzetbe (sztem). A mostani szolgáltatók masszívan védik az érdekeltségeiket.

#1436 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:49

Mi is pont ettol szenvedunk. Nincs konkurencia, nincs versenyhelyzet... megjegyzem, most fizettem elo 15 euroert 8MBit-re... mert ahol most elek, ott van verseny.

Samott

Ez valahol csodaországban lehet........

#1437 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:57

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:55

Ehh :) Ha jól emlékszem, én ugyanezt mondtam már el párszor a Monortel kapcsán :)

Mellesleg nem hinném, hogy változna a helyzet. Én vagy 2 éve kérdezgetem a Matávot, hogy mikor szándékoznak a 29-es körzetbe jönni és mindig azt a választ kapom, hogy "folynak a tárgyalások". Legutóbb, viszont azt mondta az egyik Matáv üszis, hogy a Monortel rendre akkora díjakat szab meg nekik, hogy egyszerűen nem éri meg nekik idejönni, mert nem tudnák olyan áron nyújtani a szolgáltatást, mint a többi körzetükben.
Szóval még jó ideig nem fog jönni a Matáv sem ide, sem a Hungaroteles körzetbe (sztem). A mostani szolgáltatók masszívan védik az érdekeltségeiket.

Igen. A Matávosok a Hungarotelesekkel is így állnak.Viszont hol van ilyenkor a GVH meg az NHH?Itt lenne szerepük nem?
A Hungarotel saját távbeszélő szolgáltatását kiajánlotta Matávos területekre is.Viszont ha te akarsz matin keresztül telefonálni hungarotelről át kell lépned az alap csomagba.Ez ezrekkel drágább a legolcsóbb csomagjuknál.Ezért kaptak 13 milliós bírságot.

Szerkesztette: trec 2005. 06. 01. 12:00 -kor

#1438 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:15

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:55

Egész pontosan Franciaország... :)

#1439 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:55

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:57

A Hungarotel saját távbeszélő szolgáltatását kiajánlotta Matávos területekre is.

Es mintha az remlene, hogy alacsonyabb arakon nyomul, mint a sajat teruleten :) Na ez a LOL...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1440 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:10

Idézet: trec - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:55

Azert azt hozza kell tenni, hogy a 8 Mbit csak a kozponthoz kozel van meg... hogy pontosan mennyi, az csak akkor derul ki ha beuzemeltem a dolgot... ;) (igazabol arrol van szo, hogy minden tekintetben korlatlan: idoben, adatforgalomban, savszelben... amit a csovon kifer) ...illetve fizetni kell a France Telecom fele a 14 euros alapcsomag dijat, es berelni a modemet 2 euroert... tehat oszesen 31 euro. ;) Ugyanez a monortelnel... ki se merem szamolni... ;)

Samott

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.