Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 8:41
A pesti nyanyák leugatásának szerinted milyen eredménye lett? Azon kívül, hogy most ott bent mindenki tudja, hogy tegnap két mekkora paraszt telefonált be már megint?
Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar.
Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz.
Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra.
(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat

)
pedestrian! Nem pestinek szóltam be, hanem monorinak, kérlek olvasd el a hozzászólásomat még1szer! Köszönöm!
"Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar."
Én a 143 számot szoktam hívni AMI A
HIBABEJELENTŐ. Ez a telszám arra szolgál, hogy
ELPANASZOLD, HOGY MI A GOND. Mindenki eldöntheti, ki milyen stílusban szeretné elmondani azt amit akar. Nekem a monori (
nem a pesti UPC, akihez átkapcsolnak értsd már meg )
hibabejelentős emberek nem tetszenek. Hogy Miért? Olvass visszamenőleg és meg tudod! Nem kívánok megint regényt írni!
143=Hibabejelentő
"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."
Vezérigazgató számát? Már bocs de szerinted majd a csaj odaadja? Sztem a büdös életben nem látta... De ha netán
ÉN TÉVEDEk, akkor hajrá szerezd meg, és ne papolj és nyomd a szent igét, hanem csinálj is valamit!
"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra."
Soha nem anyukáztam, szóval most vegyél vissza! köszönöm!
"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat

)"
Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....
Az, hogy valaki milyen stílusban beszél egy másik emberrel, (jelen esetben a 143=hibabejelentős arcokkal)
senkinek semmi köze!
Köszönöm, hogy kioktatsz, és megmondod mi a frankó, de sztem maradj meg a saját területeden. Sokkal jobban ürölne mindenki, ha tennél is valamit, és nem csak
OKTATÁST vállalok című könyvecskét adnál ki!
HuNReal