HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1541 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:41

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 23:39

Pillanat! Magamból kiindulva én soha nem ugattam le a pesti upc-s fószert, csak és kizárólag a monori nyanyákat. A upc-s csávókák normálisak, legalábbis velem azok voltak. 1 alkalommal kérdezősködtem, hogy mit gondol az mtt-ről és ő is azt mondta, hogy púp a hátukon és francért se érti miért pestre kapcsolják az ügyfeleket..

HuNReal

A pesti nyanyák leugatásának szerinted milyen eredménye lett? Azon kívül, hogy most ott bent mindenki tudja, hogy tegnap két mekkora paraszt telefonált be már megint?

Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar.

Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz.

Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra.

(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )

#1542 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:34

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 8:41

A pesti nyanyák leugatásának szerinted milyen eredménye lett? Azon kívül, hogy most ott bent mindenki tudja, hogy tegnap két mekkora paraszt telefonált be már megint?

Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar.

Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz.

Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra.

(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )

pedestrian! Nem pestinek szóltam be, hanem monorinak, kérlek olvasd el a hozzászólásomat még1szer! Köszönöm!

"Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar."

Én a 143 számot szoktam hívni AMI A HIBABEJELENTŐ. Ez a telszám arra szolgál, hogy ELPANASZOLD, HOGY MI A GOND. Mindenki eldöntheti, ki milyen stílusban szeretné elmondani azt amit akar. Nekem a monori ( nem a pesti UPC, akihez átkapcsolnak értsd már meg ) hibabejelentős emberek nem tetszenek. Hogy Miért? Olvass visszamenőleg és meg tudod! Nem kívánok megint regényt írni!

143=Hibabejelentő

"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."

Vezérigazgató számát? Már bocs de szerinted majd a csaj odaadja? Sztem a büdös életben nem látta... De ha netán ÉN TÉVEDEk, akkor hajrá szerezd meg, és ne papolj és nyomd a szent igét, hanem csinálj is valamit!

"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra."

Soha nem anyukáztam, szóval most vegyél vissza! köszönöm!

"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )"

Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....
Az, hogy valaki milyen stílusban beszél egy másik emberrel, (jelen esetben a 143=hibabejelentős arcokkal) senkinek semmi köze!
Köszönöm, hogy kioktatsz, és megmondod mi a frankó, de sztem maradj meg a saját területeden. Sokkal jobban ürölne mindenki, ha tennél is valamit, és nem csak OKTATÁST vállalok című könyvecskét adnál ki!

HuNReal

#1543 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:48

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:34

Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....

Ne legyel mar naiv... azt hiszed azokon a szerencsetleneken mulik, hogy merre mennek a dolgok a monortelnel? Csak magadat minosited azzal, ahogy viselkedsz ezekkel az emberekkel... neki annyi a dolga hogy rogzitse a hibabejelentesedet es ha tud akkor segitsen. Se az magas arrol se a kimaradasokrol nem tehet... szanalmas dolog rajtuk kitolteni a duhodet.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1544 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:56

Miért egymást tépitek? Ahelyett, hogy az Mtt-t szednétek darabokra...
Amúgy tényleg lehet kultúráltan is hibát bejelenteni, szerencsétlen telefonos kisasszony nem tehet róla, hogy ilyen cégnél dolgozik... :(

Idézet

Ilyen durva, r*hadt paraszt mint most soha nem voltam.

Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1545 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:57

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 9:41

...

Hello!

Pedestrian! Csak nem te is az MTT-nél dolgozol és te ülsz egyik vonal végén???

Egyébként NEM ANYÁZTAM, főleg nem a telefon túvégén ülővel!

Csak elmontam neki a velős véleményemet az MTT vezetéséről, mivel az automata közli a beszélgetés előtt, hogy a beszélgetést RÖGZÍTIK! Így vszinű eljut valami az főokosokhoz is. Ha téged, kedves okoskodó megnyugtat, a hölgyel többször is közöltem: Nem ővele van a gondom, hanem az egész MTT filozófiával, vezetéssel, árpolitikájával.
Egyébként te kis "kiOKTATÓ" a korábbi soraimat elolvasod, és érted is akkor rá jössz, hogy  nem mindig büszke az ember arra, ha ki tudják hozni a sodrából!!!

MÁS: Ugye csak tetteted az az oltári NAÍVSÁGOT amit előadsz!!!??? Melyik az a dolgozó, aki tudja, hogy a beszélgetést rögzítik és KI MERI ADNI a Vezér telefonszámát: GONDOLKODJ MÁR EGY CSEPPET? CSAK EGY CSEPPET!!!

Téma lezárva részemről...

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1546 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:58

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 11:48

Ne legyel mar naiv... azt hiszed azokon a szerencsetleneken mulik, hogy merre mennek a dolgok a monortelnel? Csak magadat minosited azzal, ahogy viselkedsz ezekkel az emberekkel... neki annyi a dolga hogy rogzitse a hibabejelentesedet es ha tud akkor segitsen. Se az magas arrol se a kimaradasokrol nem tehet... szanalmas dolog rajtuk kitolteni a duhodet.

Samott

Samott nem is mondtam, hogy velük lehet megváltoztatni a világot! Csupán nem tetszik nekem az olyan ember, aki ül és várja a sült galambot. Remélem vágod!

HuNReal

#1547 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:04

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:58

Samott nem is mondtam, hogy velük lehet megváltoztatni a világot! Csupán nem tetszik nekem az olyan ember, aki ül és várja a sült galambot. Remélem vágod!

HuNReal

Vagom persze, de gondolom te is, hogy azok akiknek elpanaszolod rossz sorsunkat nem tehetnek ellene semmit... mit gondolsz en miert hasonlitgatom itt allandoan a chello meg a matav araihoz a monortel adsl-t? Talan ezt olvassak a donteshozok is...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1548 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:07

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 11:56

Miért egymást tépitek? Ahelyett, hogy az Mtt-t szednétek darabokra...
Amúgy tényleg lehet kultúráltan is hibát bejelenteni, szerencsétlen telefonos kisasszony nem tehet róla, hogy ilyen cégnél dolgozik... :(

Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza.

Miért egymást tépjük? na ez jó kérdés! Magyar mentalitás talán?! Nem tudjuk! De azt igen, ha valaki tenni is akar valamit, leugatják a fejét! :(

"Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza."

Ebben van valami igazság, sőt igazad van!!!!!!!!! Csak egy a gáz, hogy nem tudod mit mondtam és mit értek azon, hogy bunkó stílusban beszéltem vele... + már világosan elmondtam, hogy ha lekezelő stlílussal beszélnek hozzám, én is átveszem azt!

HuNReal

#1549 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:15

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:04

Vagom persze, de gondolom te is, hogy azok akiknek elpanaszolod rossz sorsunkat nem tehetnek ellene semmit... mit gondolsz en miert hasonlitgatom itt allandoan a chello meg a matav araihoz a monortel adsl-t? Talan ezt olvassak a donteshozok is...

Samott

Samott, sztem egy büdös mtt-s se olvassa ezt a fórumot. De nem azt mondom, nagyon jó ötlet az amit te csinálsz, de sztem más formában kéne ezt tudtukra adni. Pl. elküldeni egy szép levélben az mtt központjába (ugy hetente 1-2 levél mehetne  :D ), + ha valakinek gondja van a nettel, akkor a végén benyomja, hogy matáv területen olcsóbb a net, jobb a szolgáltatás stb.. + ha van valami nyílvános szereplése a monortelnek ( pl. gemini tv), akkor valaki betelefonál és ott kapja el. (Az utóbbi mondjuk ütösseb, mert ott nem tud hazudni...

HuNReal

#1550 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:19

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:15

...(Az utóbbi mondjuk ütösseb, mert ott nem tud hazudni...

Vagy ott tud igazán, mert már megszokta!!!  :D

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)

#1551 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 15. 09:46

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:34

pedestrian! Nem pestinek szóltam be, hanem monorinak, kérlek olvasd el a hozzászólásomat még1szer! Köszönöm!

"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."

Vezérigazgató számát?

"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van [...]
"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )"

Bocs, mire észrevettem nem volt már szerk gomb, ezért maradt benne a "pesti", de a lényeg úgyis az ügyfélszolgálatos nyanyákon volt.

Egyébként nem hiszem el, hogy bármelyikőtök is elhitte, komolyan gondolom a vezérigazgatóra utaló mondatot... legközelebb telesmileyezem az üzeneteimet :)

De írtam, hogy ha lekezelően bántak veled, és te csak átvetted a stílust, akkor igazad volt... ha csak azért voltál goromba mert nincs net, akkor viszont nem.

Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit...

Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek...

Jah, és a fentiek mindkettőtöknek szólnak, sőt inkább szupernek, de valakinek az üzenetére replyzni kellett és ez te lettél :)

De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot.

Ennyi.

Szerkesztette: pedestrian 2005. 06. 15. 09:47 -kor

#1552 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 11:45

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 8:46

Bocs, mire észrevettem nem volt már szerk gomb, ezért maradt benne a "pesti", de a lényeg úgyis az ügyfélszolgálatos nyanyákon volt.

Egyébként nem hiszem el, hogy bármelyikőtök is elhitte, komolyan gondolom a vezérigazgatóra utaló mondatot... legközelebb telesmileyezem az üzeneteimet :)

De írtam, hogy ha lekezelően bántak veled, és te csak átvetted a stílust, akkor igazad volt... ha csak azért voltál goromba mert nincs net, akkor viszont nem.

Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit...

"Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek..."

"Jah, és a fentiek mindkettőtöknek szólnak, sőt inkább szupernek, de valakinek az üzenetére replyzni kellett és ez te lettél :)"

De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot.

Ennyi.

"Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit..."

Szóval, te azt hiszed, hogy a telefonos "ugatásoknak" nincs eredménye....
Mondok valamit! Mikor regisztráltam ide a HWSW fórumába, mindenki panaszkodott a pingre velem együtt az élen. A sok biztatásnak köszönhetően (amit így utólag is nagyon szeretném megköszönni nektek) nem ültem a pics*mon, hanem 2 héten át folyamatosan minden nap kb. 2-3 alkalommal hivogattam az mtt-t ping ügyben, igen szokásos HuNReal féle undorító leoltó stílusban. Miért? Mert tudtam használni fog és megelégeltem azt, hogy havi 13 ezerért 80-120 pinget kapok. És mi történt 2 hét múlva kedves pedestrian? Felhívtak az mtt központjából, hogy szeretnék ha SEGÍTSÉGÜKRE LENNÉK A PING BEÁLLÍTÁSBAN, meglepődtem....Folyamatosan engem hívogattak, hogy pingeljek, játszak stb... Eredmény? Az egész 29-es körzetben én voltam az első, akinek beállították a pinget + tájékoztatam őket, hogy minden előfizetőnek azonnal állítsák be ugyanigy. ÉS mi történt? Így is lett!

"Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek..."

"Már világosan elmondtam, hogy lövésed sincs, mit gondolunk és mit MONDTUNK! Esetleg felvetted szalagra és azt hallgatod b*szod?!"

"De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot."

Ne keverjük ide a te problémádat. MI a hibabejelentőt hívtuk, nem az ügyfélszolgálatot. + Szuper is megmondta, hogy NEM A NŐT SZÍDTA, HANEM A CÉG ELVEIT, DE OLVASD MÁR EL MÉG1SZER MIT ÍRTUNK, MERT MÁR NAGYON ELEGEM VAN BELŐLED!

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2005. 06. 15. 11:49 -kor

#1553 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:04

Idézet

Szóval, te azt hiszed, hogy a telefonos "ugatásoknak" nincs eredménye....

Az ugatásoknak nincs, a telefonálásoknak van. Épp ezért én is telefonáltam (normális stílusban :p ), pedig tudtam hogy tudnak a problémáról... de érezzék a tömeget.

A jó pinget akkor neked külön köszönöm. (de komolyan)

Idézet

"Már világosan elmondtam, hogy lövésed sincs, mit gondolunk és mit MONDTUNK! Esetleg felvetted szalagra és azt hallgatod b*szod?!"

Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad :) de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget :)

De fölöslegesen idegeskedsz, mert ettől nem fog a véleményem megváltozni.

#1554 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:42

pedestrian:

"Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad  de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget"

Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

Válogasd ki a lényeget, legyen neked igazad! Komolyan nevetséges.... Engem innentől nem érdekel ez a téma!

HuNReal

#1555 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:48

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:42

... Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

Válogasd ki a lényeget, legyen neked igazad! Komolyan nevetséges.... Engem innentől nem érdekel ez a téma!

Én meg csakazértsemveszemfelakesztyűt!!! :D  :D  :D Hadd főljön a saját levében...  :cool:

szuper

#1556 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 16:11

Idézet: szuper - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:48

Én meg csakazértsemveszemfelakesztyűt!!! :D  :D  :D Hadd főljön a saját levében...  :cool:

szuper

De komolyan játsza az agyát, hogy " csakazérténvagyokazokosabb, mert én ott voltam és hallottam mindent!!  :reklamacio: "

Pfff.... ha ez neki jó csinálja a szánalmas agyával...

Na jó innentől tényleg befejeztem! Írogasson nekem azt amit akar, lesz*rom magasról!

HuNReal

#1557 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 16. 08:42

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:42

pedestrian:

"Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad  de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget"

Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

HuNReal

LOL :)

Idézet szupertől:

Idézet

szuper 
Létrehozva: 2005. jún. 13., hétfő - 16:29

HIIIIIIIIII!

Na! Elöntötte a SZ@R az agyamat!

Leugattam (szó szerint) a szegény nőt...

Idézet HuNRealtól:

Idézet

HuNReal 
Létrehozva: 2005. jún. 13., hétfő - 16:37

Istenem!!!!!!!!!!!!!!!

Most telefonáltam, de, hogy mit kaptak ezek, anyám........
Ilyen durva, r*hadt paraszt mint most soha nem voltam.  biggrin_2.gif

Ennyi srácok. Magadtokról állítotok ki bizonyítványt. Lehet elküldeni engem a sunyiba, de néha talán emlékezni jobb lenne :)

(Ha a fenti bejegyzések csak süketelések voltak, és valójában a telefonban kedves, tiszteletteljes hangon beszéltetek az ügyfélszolgálattal akkor bocsánat. Ha nem...)

#1558 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 08:51

Namostmaraztaneleglegyen! Jo lenne ha mindenki befejezne az offtopic szemelyesekedest.

Samott

#1559 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:13

IMHO nem tudom miert szidjatok egymast stb.
Mar megjavult az ADSL, szoval parttalan a vita.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1560 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:42

Na ezt elkiabaltam.
Megint nem megy a net.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »