HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1551 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 09:46

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:34

pedestrian! Nem pestinek szóltam be, hanem monorinak, kérlek olvasd el a hozzászólásomat még1szer! Köszönöm!

"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."

Vezérigazgató számát?

"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van [...]
"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )"

Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....

Bocs, mire észrevettem nem volt már szerk gomb, ezért maradt benne a "pesti", de a lényeg úgyis az ügyfélszolgálatos nyanyákon volt.

Egyébként nem hiszem el, hogy bármelyikőtök is elhitte, komolyan gondolom a vezérigazgatóra utaló mondatot... legközelebb telesmileyezem az üzeneteimet :)

De írtam, hogy ha lekezelően bántak veled, és te csak átvetted a stílust, akkor igazad volt... ha csak azért voltál goromba mert nincs net, akkor viszont nem.

Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit...

Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek...

Jah, és a fentiek mindkettőtöknek szólnak, sőt inkább szupernek, de valakinek az üzenetére replyzni kellett és ez te lettél :)

De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot.

Ennyi.

Szerkesztette: pedestrian 2005. 06. 15. 09:47 -kor

#1552 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 11:45

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 8:46

Bocs, mire észrevettem nem volt már szerk gomb, ezért maradt benne a "pesti", de a lényeg úgyis az ügyfélszolgálatos nyanyákon volt.

Egyébként nem hiszem el, hogy bármelyikőtök is elhitte, komolyan gondolom a vezérigazgatóra utaló mondatot... legközelebb telesmileyezem az üzeneteimet :)

De írtam, hogy ha lekezelően bántak veled, és te csak átvetted a stílust, akkor igazad volt... ha csak azért voltál goromba mert nincs net, akkor viszont nem.

Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit...

"Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek..."

"Jah, és a fentiek mindkettőtöknek szólnak, sőt inkább szupernek, de valakinek az üzenetére replyzni kellett és ez te lettél :)"

De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot.

Ennyi.

"Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit..."

Szóval, te azt hiszed, hogy a telefonos "ugatásoknak" nincs eredménye....
Mondok valamit! Mikor regisztráltam ide a HWSW fórumába, mindenki panaszkodott a pingre velem együtt az élen. A sok biztatásnak köszönhetően (amit így utólag is nagyon szeretném megköszönni nektek) nem ültem a pics*mon, hanem 2 héten át folyamatosan minden nap kb. 2-3 alkalommal hivogattam az mtt-t ping ügyben, igen szokásos HuNReal féle undorító leoltó stílusban. Miért? Mert tudtam használni fog és megelégeltem azt, hogy havi 13 ezerért 80-120 pinget kapok. És mi történt 2 hét múlva kedves pedestrian? Felhívtak az mtt központjából, hogy szeretnék ha SEGÍTSÉGÜKRE LENNÉK A PING BEÁLLÍTÁSBAN, meglepődtem....Folyamatosan engem hívogattak, hogy pingeljek, játszak stb... Eredmény? Az egész 29-es körzetben én voltam az első, akinek beállították a pinget + tájékoztatam őket, hogy minden előfizetőnek azonnal állítsák be ugyanigy. ÉS mi történt? Így is lett!

"Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek..."

"Már világosan elmondtam, hogy lövésed sincs, mit gondolunk és mit MONDTUNK! Esetleg felvetted szalagra és azt hallgatod b*szod?!"

"De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot."

Ne keverjük ide a te problémádat. MI a hibabejelentőt hívtuk, nem az ügyfélszolgálatot. + Szuper is megmondta, hogy NEM A NŐT SZÍDTA, HANEM A CÉG ELVEIT, DE OLVASD MÁR EL MÉG1SZER MIT ÍRTUNK, MERT MÁR NAGYON ELEGEM VAN BELŐLED!

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2005. 06. 15. 11:49 -kor

#1553 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:04

Idézet

Szóval, te azt hiszed, hogy a telefonos "ugatásoknak" nincs eredménye....

Az ugatásoknak nincs, a telefonálásoknak van. Épp ezért én is telefonáltam (normális stílusban :p ), pedig tudtam hogy tudnak a problémáról... de érezzék a tömeget.

A jó pinget akkor neked külön köszönöm. (de komolyan)

Idézet

"Már világosan elmondtam, hogy lövésed sincs, mit gondolunk és mit MONDTUNK! Esetleg felvetted szalagra és azt hallgatod b*szod?!"

Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad :) de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget :)

De fölöslegesen idegeskedsz, mert ettől nem fog a véleményem megváltozni.

#1554 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:42

pedestrian:

"Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad  de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget"

Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

Válogasd ki a lényeget, legyen neked igazad! Komolyan nevetséges.... Engem innentől nem érdekel ez a téma!

HuNReal

#1555 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:48

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:42

... Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

Válogasd ki a lényeget, legyen neked igazad! Komolyan nevetséges.... Engem innentől nem érdekel ez a téma!

Én meg csakazértsemveszemfelakesztyűt!!! :D  :D  :D Hadd főljön a saját levében...  :cool:

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1556 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 16:11

Idézet: szuper - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:48

Én meg csakazértsemveszemfelakesztyűt!!! :D  :D  :D Hadd főljön a saját levében...  :cool:

szuper

De komolyan játsza az agyát, hogy " csakazérténvagyokazokosabb, mert én ott voltam és hallottam mindent!!  :reklamacio: "

Pfff.... ha ez neki jó csinálja a szánalmas agyával...

Na jó innentől tényleg befejeztem! Írogasson nekem azt amit akar, lesz*rom magasról!

HuNReal

#1557 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 16. 08:42

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:42

pedestrian:

"Hehe... amire én reagáltam, az az a néhány fórumbejegyzés volt, amiben te és szuper leírjátok, milyen ügyesen elküldtétek a hibabejelentőt melegebb éghajlatra... talán neked kéne visszaolvasni, mielőtt elragadtatod magad  de ha gondolod, kiválogatom neked a lényeget"

Honnan tudod, hogy mi milyen stílusban beszéltünk? Ott voltál netán?

HuNReal

LOL :)

Idézet szupertől:

Idézet

szuper 
Létrehozva: 2005. jún. 13., hétfő - 16:29

HIIIIIIIIII!

Na! Elöntötte a SZ@R az agyamat!

Leugattam (szó szerint) a szegény nőt...

Idézet HuNRealtól:

Idézet

HuNReal 
Létrehozva: 2005. jún. 13., hétfő - 16:37

Istenem!!!!!!!!!!!!!!!

Most telefonáltam, de, hogy mit kaptak ezek, anyám........
Ilyen durva, r*hadt paraszt mint most soha nem voltam.  biggrin_2.gif

Ennyi srácok. Magadtokról állítotok ki bizonyítványt. Lehet elküldeni engem a sunyiba, de néha talán emlékezni jobb lenne :)

(Ha a fenti bejegyzések csak süketelések voltak, és valójában a telefonban kedves, tiszteletteljes hangon beszéltetek az ügyfélszolgálattal akkor bocsánat. Ha nem...)

#1558 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 08:51

Namostmaraztaneleglegyen! Jo lenne ha mindenki befejezne az offtopic szemelyesekedest.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1559 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:13

IMHO nem tudom miert szidjatok egymast stb.
Mar megjavult az ADSL, szoval parttalan a vita.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1560 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:42

Na ezt elkiabaltam.
Megint nem megy a net.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1561 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 7:51

Namostmaraztaneleglegyen! Jo lenne ha mindenki befejezne az offtopic szemelyesekedest.

Samott

Mint mondtam én abbahagytam, igazából kár is volt részemről elkezdeni, csak idegesítenek az okoskodó szájhős semmittevős h*lyegyerekek.. :mad:
Mind1, majd máskor több eszem lesz.
De gondolom Samott, neked is felmenne a pumpa, ha olyanokat állítanának ami nem igaz, pl anyáztál stb...

Na mint mondtam ezzel az iqfighter csakazérténvagyokalegokosabb pedestrian-nal befejeztem. Több szót erre a gyerekre nem szánok!

szuper: Nem meg mondtam, hogy kiválogatja mit írtunk!  :D "csakazértisénvagyokalegokosabb!!!" ----- Gratulálok!  :D

HuNReal

#1562 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:57

Idézet: twollah - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 9:42

Na ezt elkiabaltam.
Megint nem megy a net.

twollah: jaja észrevettem én is.  :mad:

Én újraindítottam a routert és most minden f*szán megy!

HuNReal

#1563 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 06. 16. 11:54

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 8:51

Samott

OK, de csak a te kedvedért Samott.

#1564 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 13:15

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 10:55

szuper: Nem meg mondtam, hogy kiválogatja mit írtunk!  :D "csakazértisénvagyokalegokosabb!!!" ----- Gratulálok!  :D

Ezért nem válaszoltam az utóbbiakra...  :D

Ismerős a fajtája...
De, még a "sorok között" sem tud olvasni! :(

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)

#1565 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 13:34

Még csak ennyi aztán  :offtopic: :

<<szeretet>> "Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat."
:respect:

szuper

#1566 Felhasználó inaktív   hanzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:30

vecsesen megint nem megy , 56k a sebesseg

#1567 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:31

Idézet: hanzi - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 16:30

vecsesen megint nem megy , 56k a sebesseg

Ja nálunk is szarakodik. Sztem ugyanaz..... Most dobott le... :mad:

A pingelésnél 50 % veszteség, szal megint qurvajó....  :mad:

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2005. 06. 16. 17:37 -kor

#1568 Felhasználó inaktív   hanzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:37

Azert ez vicces, 5 napja minden nap van valami hiba. Én nem nagyon értek hozzá, de egy ilyen adsl központ olyan mint egy 40 éves traktor, hogy minden nap cserélni kell valamit?

#1569 Felhasználó inaktív   hanzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:38

Most meggyogyult!

#1570 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:40

Most hívtam őket, dolgoznak rajta... Mikor lesz kész: nem tudják megmondani....

update:Nálunk is jó! ugy látszik csak telefonálnom kellett HuNReal féle módszerrel.

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2005. 06. 16. 17:42 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »