Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:34
"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."
Vezérigazgató számát?
"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van [...]
"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat
Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....
Bocs, mire észrevettem nem volt már szerk gomb, ezért maradt benne a "pesti", de a lényeg úgyis az ügyfélszolgálatos nyanyákon volt.
Egyébként nem hiszem el, hogy bármelyikőtök is elhitte, komolyan gondolom a vezérigazgatóra utaló mondatot... legközelebb telesmileyezem az üzeneteimet
De írtam, hogy ha lekezelően bántak veled, és te csak átvetted a stílust, akkor igazad volt... ha csak azért voltál goromba mert nincs net, akkor viszont nem.
Te komolyan úgy látod, hogy azokon múlt az adsled, akiket én sajnálok? Gondolkodj már el egy kicsit...
Te és szuper hajlamosak vagytok az MTT egy önálló egésznek látni, és mindegy kivel beszéltek, az tehet szerintetek arról, hogy szar a pingetek...
Jah, és a fentiek mindkettőtöknek szólnak, sőt inkább szupernek, de valakinek az üzenetére replyzni kellett és ez te lettél
De nem, nem dolgozom az mttnél. Én csak egy nagykátai lúzer vagyok, aki képes volt egészen idén februárig kihúzni modemes nettel, mert nem volt pénze a baromidrága mtts adslre... és szidtam is őket mint a bokrot, de _NEM_ az ügyfélszolgálatot.
Ennyi.
Szerkesztette: pedestrian 2005. 06. 15. 09:47 -kor

Súgó
A téma zárva.