Idézet: twollah - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 11:23
Azert kivancsi lennek, es en magam dontenem el ha lehet.
Szoval linket, infot, telszamot, fustjelet, ablakon bedobott papirba csomagolt kavicsot rajta informacioval, nem "szvsz hozzaszolast" kernek.
Már bocs, csak egy véleményt írtam le!

szvsz vélemény??? Hmm?! Az egyik haveromnak rádiós netje volt (Monor) és hogy is mondjam...khmm..játékra alkalmatlan (olyan laggok vannak, mint p*csa)+igencsak időjárás függő. Persze ha nem játékra akarod használni, hanem mondjuk munkára, vagy éppen csak böngészésre, akkor azt is vedd figyelembe, hogy mint írtam az időjárás eléggé befolyásolja a sebességet (jelzem a haverom a központi antennától kb. 200m-re lakott és átlag 15k letöltés...), valamint azt is érdemes megemlíteni, hogy az ilyen szolgáltatók órás csomagokat vezetnek be (lehet nem mindenhol!!!), szemben az adsl fémjelzett korlátlan csomagjaival.
Arról nem is beszéltem, hogy mi történik, ha pl a vételt egy ház, vagy éppen jobb esetben egy fa akadályozza..
Konklúzió:
Még mielőtt valaki kérdezné, nem titkos ügynök vagyok az mtt-től

, csak szeretnék tanácsokat adni azoknak az embereknek, akik ilyen alternatív megoldáson törik a fejüket. Volt már részem tapasztalni igen sokszor mindkét technológiát, és azt hiszem nem kérdés melyik mellett teszem le a voksomat.
HuNReal