HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 16. 14:22

Idézet: szuper - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 13:45

Mi a véleményetek?

Mivel a telefont szinte nem hasznaljuk (miert is hasznalnak? 22 forint (kapcsolasi dij) + 45-76 forint percenkent - mobilrol meg ugyanez 36 percenkent), csak az ADSL miatt kell a +2500-at kipengetni havonta... szoval sok hasznunk nincs az extra ajanlatukbol. Inkabb csokkentenek az ADSL arakat... pl. ugy ha alairok 1-2 evet akkor en is megkapjam olyan aron mint a friss elofizeto. Ok meg kapjanak 2 ingyen honapot... igy mindenki boldog lenne.

Kabeltv-s emeles is szep volt... rogton le is mondtuk az HBO-t... azt igazabol mar regen le kellett volna mondani mert nem neztuk mar jo ideje.

Pletyka: fel fullel mintha azt hallottam volna az egyik musorukban, hogy jovo ev kozepen varhato a digitalis kabeltv es mar tesztelgetik az ADSL2-ot... persze ez utobbibol a kozponttol tavol sok hasznunk nem lesz. Es a jelenlegi infrastrukturaban is van meg tartalek. Ha mar a chello leckezteti a rozsaszineket, akkor igazan peldat mutathatna a UPC az ADSL teruleten is... 

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1822 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 14:28

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 14:22

...es mar tesztelgetik az ADSL2-ot... persze ez utobbibol a kozponttol tavol sok hasznunk nem lesz... 

Pilisen, Monorierdőn már ADSL2+ hálózati végberendezést telepítik az új előfizetőknek, illetve azoknak akiknek hiba miatt cserélik...
Ezzel a készülékkel az 1 Mb csomag 1,3 - 1,5 -tel megy...
Meglepve tapasztaltam...

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1823 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 15:10

Idézet: szuper - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 14:28

Ezzel a készülékkel az 1 Mb csomag 1,3 - 1,5 -tel megy...
Meglepve tapasztaltam...

Ez tenyleg meglepo, mert a sebesseg egyaltalan nem a modemtol fugg... a sima ADSL modemnek is birnia kell 8MBit-ig (persze a kozponttol tavolodva ez csokken). Az uj modemek a 8 MBit felett szamitanak... de ez meg sajnos nagyon messze van. (es az ADSL2+ nem csodaszer... ha a tavolsag miatt nem birod elerni a lehetseges sebesseget, akkor ADSL2+-vel se fogod elerni)...

Kép

Kép

Kb. 3km kornyeken mar mindegy mennyit enged a szolgaltato vagy hogy milyen modemed van...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1824 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 17:01

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 15:22

jovo ev kozepen varhato a digitalis kabeltv

hmm. mit tud ez a digitalis kabeltv?
evvegen az antenna mikro is elkezdi a digitalis sugarzast, meglepoen nagy kinalattal. (mondjuk nem tul olcson)
nekem az mktv-vel az a gondom, hogy keves a kinalat. nem igaz hogy a 21.szazadban meg mindig nincs lehetoseg sajat magamnak osszeallitani csomagokat vagy olyan kulfoldi (akar tengerentuli) csatornakra elofizetni amik erdekelnek...
es nem ertem miert, hiszen a upcnel ott vannak a jogok..

#1825 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:55

Ugyanazt, mint a settopbox, csak digitalisan :( Tevenkent kell egy olyan francos doboz. Rettenetesen fogom utalni  :mad: Es persze majd fizethetunk is plusz lovet miatta /mert valosagtol teljesen elrugaszkodott modon ket tv-is van a hazban/.
De monortel meg megsporol egy halozatfejlesztest, maradhat az 550 MHz-s kabeltv-rendszeruk, mert egy analog csatira feltolnak majd jopar digitalisat /ez meg majd a masik kedvencem lesz, ha agyonsuritik majd, mint muholdon, es kapok egy pixeldzsungel kepet, meg egy kb 96 kbps-es mp3 hangot. "Imadni" fogom.... /pl. ami hbo-nal jon kep meg hang, hat sugarban tudok hanyni tole ;)/
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1826 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 18:57

Idézet: asdf - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 0:55

Tevenkent kell egy olyan francos doboz. Rettenetesen fogom utalni  :mad:

hmm. ezek szerint ezutan a pc-s tvtunerek sem fognak mukodni?
hat ez nagyon jo lesz...

#1827 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:33

Hat nemtom, hogy a dvb-c -nel hogy megy az azonositas, van-e belole kartyas verzio, es akkor van-e pc-be tolhato dvb-c tuner kulon kartyaolvasoval, nem merultem el a digitalis televiziozasban, gozom sincs. En azert remelem -meg a logika is ezt diktalja-, hogy a digitalizalas ellenere azert par csatorna -m1, m2, rtl, csigaketto, dunatv, viasat- megmarad analogon is, hogy legalabb ha ket musort nezne az ember, akkor nagy valoszinuseggel az egyik a fentiek kozul kerul ki, es akkor azt lehet dekoder nelkul nezni, masikat meg dekoderrel rogziteni /vagy forditva/. Eppen eleg lesz hogy lehuznak a masodik dekoder berleti dijaval...
Archív:

#1828 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:20

juteszembe...

most hogy bekoszontott a tel, egyes csatik minosege nagyon romlott. gondolom a műhódrol lott digicsatiknal.
kockasodik, toredezik..

most hogy majd mindegyik csatorna muholdrol jon, szinte mindegy hogy kabeles vagy muholdas elofizeto vagy.  :confused:

Szerkesztette: Ariel 2005. 11. 17. 23:21 -kor

#1829 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:29

Azert annyira nem. Monortel fejallomason azert egy "cseppet" nagyobb lavorok vannak, mint amit te kiraksz ;) Masreszt fejemet teszem ra, hogy sima muholdon azert a bitrate is nagyobb a csatornak eseteben, mint pl upc direkten /bar hbo-nak, vivanak, spektrumnak -mino veletlen, hogy ez a 3 csatorna egy alombol van :)- tokmindegy, hogy kabeltv, mert gyalazatos minosegu a kep/hang.
Archív:

#1830 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 18:19

Nektek mostanában nincs gáz a nettel? Gondolok ezalatt a játékban észrevett laggokról. Egy pillanatra nincs kapcsolat, majd visszajön Kb. 10 percenként csinálja. Amúgy, Nem csak én, hanem a szerveren lévő összes upc-snek is ez a gondja.

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2005. 11. 19. 18:20 -kor

#1831 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 20. 22:17

ugyan játékban nem próbáltam, de egy csomó oldal csak többszöri próbálkozásra jön be, timeoutol... :mad:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1832 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 20. 23:34

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 18:19

Nektek mostanában nincs gáz a nettel? Gondolok ezalatt a játékban észrevett laggokról. Egy pillanatra nincs kapcsolat, majd visszajön Kb. 10 percenként csinálja. Amúgy, Nem csak én, hanem a szerveren lévő összes upc-snek is ez a gondja.

HuNReal

De bizony van!  :mad:

#1833 Felhasználó inaktív   NetED 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:46

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 23:17

ugyan játékban nem próbáltam, de egy csomó oldal csak többszöri próbálkozásra jön be, timeoutol... :mad:

timeout nálam is gyakori... :(
+ néha alig akar felcsatlakozni ( xxx hiba: a távoli számítógép nem válaszol...)
Under Construction...

#1834 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 13:46

Ma sem változott semmi. Ugyanazok a hibák.. :mad:
A upc-s játékosokat kérdeztem, ugyanaz a hiba náluk is.

HuNReal

#1835 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 16:05

Ja, nálam is vannak ilyen hibák. Pingek felszöknek 500-900-ra, meg néha válasz sem jön (www.bix.hu).
Felhívtam az ü.sz.-t de központi hibáról nem tudtak, a kapcsollt internetes kollégák meg b.szták felvenni a telefont.
Ma megint próbálkozok.

#1836 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 19:24

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 14:46

Ma sem változott semmi. Ugyanazok a hibák.. :mad:
A upc-s játékosokat kérdeztem, ugyanaz a hiba náluk is.

HuNReal

Én úgy veszem észre egyre siralmasabb!  :mad:
Viszont szerintem nem Ők tehetnek róla, még annó egyszer elszált a letöltésem, egy szerverről és mondták, hogy náluk minden oké, majd felvették a kapcsolatot a monorral és kiderült, hogy valami külső átjátszó szállt el ezért nem volt letöltésem! Meg mondta a faszi, hogy Ők is mint a legtöbb szolgáltató külföldről kapja a net-et! Ezek szerint ha meg kint van probléma akkor szopiuzunk mi is!

Szerkesztette: ShoT 2005. 11. 22. 19:24 -kor

#1837 Felhasználó inaktív   Nemjeb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 22. 23:00

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 14:46

Miert emelnenek? Az penzbe kerul, verseny meg nincs ami rakenyszeritene oket.

Szerk: van uj akcio: Akár 3 hónapig ingyen száguldhatsz! persze a jelenlegi elofizetok magasrol le vannak... csak az adsl miatt kell a telefonvonal, sokat nem erek a kiegeszito csomagjaikkal... mobilrol hivunk mobilt...

Samott

Van olyan akciójuk is, hogy MTT4000 + ADSL I 13.500 Ért
Nekem ennyi most a net, ha ebben már benne lenne a telefon isn akkor nyernék 2ésfélezret, az i sjó lenne
Vagy félreértettem?

#1838 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 07:35

hát valószínű, mert az ADSLI az 500 forinttal olcsóbb mint ez :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1839 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:08

Idézet: Nemjeb - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 23:00

Nekem ennyi most a net, ha ebben már benne lenne a telefon isn akkor nyernék 2ésfélezret, az i sjó lenne
Vagy félreértettem?

Nem tudom mi ertelme van az MTT4000-nek... mi nem hasznaljuk a telefont csak fizetunk a vonal fenntartasaert (mert ugye ADSL-t nem kap anelkul az ember). Szoval sok ertelme nem lenne elofizetni meg egy csomagra.

Samott

#1840 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 17:52

Idézet: Nemjeb - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 0:00

Vagy félreértettem?

Én meghosszabitottam 1 évre a szerződést, ezzel az akciójukkal! Kb. 50 ropit sporolhat az ember! És az nem kevés! (Mivel Jan. 31-ig így ingyenes a net!)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.