Idézet: HavocS - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 7:17
Két haverom is használja a Dunaweb mikrót Nagykátán, 768/128-at, és nagyjából hozzák a sebességüket, a pingek sem rosszak, távoli asztal elérés, és diablo2 hálózatban teljesen jól használható. Az időjárási tényezők nem befolyásolják, tegnap a legnagyobb viharban is simán jó volt. Persze mindenképp érdemes kipróbálni előbb...
igaz... a puding próbája az evés.
vezeték nélküli netnél vannak korlátozások? (ftp-hozzáférés tiltása stb...)
én igazából attól "félek", hogy ha magára hagyom a gépet (ált. csak péntek estétől, hétfő reggelig v.ok otthon, s nem szeretném ez idő alatt sem felügyelni), hogy "haddtőcsőn", s később ha hazaértem meglátom, hogy 10%-nál megállt, mert ledobott a net...
ha megszakad a net, akkor a későbbi net-újrainduláskor a letöltés is megy tovább, v. újra be kell loginolni? (sorry, de ilyen szinten még láma vagyok)
mert ha csak meg-meg-szakad, de ettől még tudja folytatni a letöltést, akkor nem gáz...
egy ilyen vezeték nélküli letöltés-közbeni megszakadós, de végül sikeresen letöltött filmnél szokott gond lenni? (úgyértem lehet emiatt hibás a file, v. a letöltés megszakadásakor, csak a megkezdett csomagok vesznek el, s később újra elkezdi)