Monortel ADSL

Elküldve: 2006. 06. 17. 15:47

Elküldve: 2006. 06. 17. 16:25
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>
HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Blogom
DeFeNDeR oF THe HaTe

Elküldve: 2006. 06. 17. 20:00
Idézet
Fogom imadni, sot imadom mar most is, gyagyas monortelesek a upc direktes m1 es m2 kepet adjak a kabelhalozaton az antennas helyett egy honapja kb.
Szerkesztette: asdf 2006. 06. 17. 20:04 -kor
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu

Elküldve: 2006. 06. 18. 12:06

Elküldve: 2006. 06. 18. 12:31
Idézet: jonnieboy - Dátum: 2006. jún. 18., vasárnap - 13:06
Egyszer fenn, egyszer lenn....

Elküldve: 2006. 06. 18. 15:57
Idézet: jonnieboy - Dátum: 2006. jún. 18., vasárnap - 12:06
Nekem meg már a feltöltést is felemelték 360 kbit-re. A letöltés maradt 2 mega.

Elküldve: 2006. 06. 22. 13:31

Elküldve: 2006. 06. 22. 16:01
Idézet: hanzi - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 12:34
Ezt az infót kérlek fejtsd ki jobban. Thx!
HuNReal

Elküldve: 2006. 06. 22. 20:45
Idézet: HuNReal - Dátum: 2006. jún. 18., vasárnap - 21:37
HuNReal
Van egy olyan sejtesem, hogy "aldottad" a mai vihart, es az ezzel jaro aramszunettengert
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu

Elküldve: 2006. 06. 22. 22:43
Idézet: asdf - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 19:45
Nem nagyon foglalkoztatott.
A barátaim azzal fenyegetnek, hogy beszólnak az mtt-nek, hogy lopom a netet, vagy lenyomják a biztosítót..
HuNReal
Szerkesztette: HuNReal 2006. 06. 22. 22:47 -kor

Elküldve: 2006. 06. 23. 09:13
Idézet: HuNReal - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 16:01
HuNReal
Idézet
2006. június 22. 18:50, Csütörtök - Forrás: SG.hu
A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa a hazai és uniós konzultációk után meghozott ármegállapító határozatával tovább élénkíti a szélessávú internet-hozzáférések piacán a szolgáltatók közötti versenyt, ezzel hozzájárul az ADSL-szolgáltatás kiskereskedelmi árának további csökkentéséhez.
A határozat egyben megteremti annak a lehetőségét, hogy a már huzamos ideje ADSL-t használó, de még mindig a korábbi magasabb árakat fizető ügyfelek előfizetési díjaiban is érvényesülhessen a piacon megfigyelhető árcsökkenés, jelentette be az NHH csütörtökön. Az NHH az öt jelentős piaci erejű szolgáltatóra kirótt, kiskereskedelmi árakon alapuló nagykereskedelmi árszabályozással - az úgynevezett retail minus módszerrel - jelentősen javítja a szolgáltatók közötti verseny feltételeit, lehetővé teszi a kiskereskedelmi árak további csökkentését, illetve egyes területeken új szolgáltatók piacra lépését.
A Magyarországon újdonságnak számító szabályozási módszer bevezetésével az NHH Tanácsának az a célja, hogy mind az öt kötelezett nagykereskedelmi szolgáltató - Emitel, Hungarotel, Invitel, Magyar Telekom (T-Com) és Monortel - területén a hatékonyan működő internetszolgáltatók megfelelő árréssel vehessék igénybe a nagykereskedelmi szolgáltatást, és így versenyképes ADSL-ajánlatokkal jelenhessenek meg.
A határozat szerint az öt kötelezett szolgáltatónak az internetszolgáltatók számára országos hozzáférést kell biztosítani, ami jelentősen megkönnyíti a verseny beindulását azokon a területeken, ahol ma még nincsenek jelen a helyi vezetékes szolgáltatótól független internetszolgáltatók. A március végi adatok szerint Magyarországon 455 ezer ADSL-előfizetés volt, több mint 90 százalékban a Magyar Telekom és az Invitel szolgáltatási területén. Ez a két cég az internetszolgáltatók részére eddig is biztosított országos nagykereskedelmi hozzáférést.
A most kihirdetett határozat alapján a verseny a másik három szolgáltató - az Emitel, a Hungarotel és a Monortel - szolgáltatási területén is beindulhat, ezért elsősorban itt lehet számítani a kiskereskedelmi árak csökkenésére is. A szabályozás újdonsága, hogy hozzájárul a régebbi felhasználók előfizetési díjának csökkentéséhez is, mivel az új szerződések mellett a megújítottak nagykereskedelmi díjaira is kiterjed. A határozat olyan árrést biztosít az internetszolgáltatóknak, amely az NHH Tanácsa szerint a kiskereskedelmi árak folyamatos csökkenése mellett is elegendő ahhoz, hogy a verseny az ADSL-szolgáltatások piacán élénküljön.
Az NHH féléves periódusokban vizsgálja felül a szabályozás alapját jelentő kiskereskedelmi árszintet. A jelenleg folyamatban lévő felülvizsgálat nyomán - várhatóan egy hónap múlva - jelennek meg a 2005 második félévi, illetve még kora ősszel a 2006 első félévi kiskereskedelmi árakon alapuló új nagykereskedelmi árak. A határozatban megállapított nagykereskedelmi árak árplafon jelleggel működnek, azaz a kötelezett szolgáltatók - az egyenlő elbánás elvének betartása mellett - olcsóbban is nyújthatják a szolgáltatást kiskereskedelmi partnereiknek.
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

Elküldve: 2006. 06. 23. 09:46
Nekem elméletileg 1mbit-es netem van, sokáig a sebességmérő teszteken olyan 800-900 kb/s-em volt aztán nekem emelték és olyan 1200 kb/s körül mozog.
Ltöltéskor ha jó helyről töltök akkor simán jön 230 kb-el, emelés előtt ez max 130 volt ugyhogy ennek örülök
Namost lenne egy problémám. Imádott monornetem
Namindegy ez a kisebb problémám. Namost én elég sokat jáccok, nevezetesen counter-strike-ot, és a pingem MINDÍG 60 fölött van, de sokszor 80-körül ugrál. A netem sebességét már leírtam feljebb. Ismerősömnek fele ilyen lassú az egész, neki 20-as pingje van
Ha nincs bekötve router, akkor a lassú csatlakozás, meg a megszakadozás nem jelemző, de előfordul. A magas ping viszont ugyanugy megmarad
Namost ezeket a problémákat okozhatja a modem?

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:17

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:52
Idézet: f_you - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 9:46
Namost ezeket a problémákat okozhatja a modem?
Nem. Beállítás kérdése. Nekem mikor bekötötték a DSL-t akkor a www.bix.hu -ra olyan 40 ms körül volt a pingem. Írtam az egyik monortelesnek (Klimaj Péter), hogy vegyék vissza az interleaving értékét. Megcsinálték és sokáig 12-13 ms volt a ping. Pár hónapja felugrott vissza 40 körülire. Mondjuk engem nem zavar, mert már nem játszok online.

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:40
Idézet: Kenderice - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 10:52
Nekem oda 50 ms körül van. Miben érezhetem a hátrányát ha szólok hogy vegyék le egy kicsit? Több lesz a hibás elküldött adat?

Elküldve: 2006. 06. 23. 14:13

Elküldve: 2006. 06. 23. 14:57

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:30
azért pantelt 7főn megcsörgetem majd

Súgó

A téma zárva.