idézet:
Ezt írta Samott:
Alternativa? Itt? Itt nincs masra lehetoseg... csak monortel van. Nincs mas szolgaltato a korzetben. Ez egy ilyen hely.
Samott[/quote]
Tévedés.
A GTS datanet "monortel kompatibilis" és tőllük is rendelhetsz netet.
Van még több is de csak ők jutottak most eszembe hirtelen.
Nézz utánna.
Monortel ADSL
Elküldve: 2003. 10. 26. 13:06
Elküldve: 2003. 10. 26. 13:14
idézet:
Ezt írta Tomik@:
Tévedés.
A GTS datanet "monortel kompatibilis" és tőllük is rendelhetsz netet.
Van még több is de csak ők jutottak most eszembe hirtelen.
Nézz utánna.[/quote]
OK. Te biztosan jobban tudod...Megkeresned nekem [url="http://"http://home.datanet.hu/szolgaltatasok/adsl/elerhetoseg-videk.html"]ezen a listan[/url] a 29-es korzetben levo telepuleseket... koszi. Es ha kesz vagy vele, vess egy pillantast a topic cimere is...
Samott
Elküldve: 2003. 10. 27. 21:00
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2003. 10. 27. 23:31
Elküldve: 2003. 10. 28. 01:08
idézet:
Ezt írta kezol:
Sajnos a hír igaz: A 29-es körzetben jelenleg NINCS SEMILYEN LEHETÔSÉG SZÉLESSÁVÚ INTERNET KAPCSOLAT BEKÖTTETÉSÉRE!!! Mindannyiunknak az a "b?ne", hogy ide szült minket a jó édes anyánk... Azért arra is kíváncsi leszek, hogy ha valaha elkészül (?!?!?!) a fejlesztés, elérhetô lesz -e más internet szolgáltató?[/quote]
Csak érdekességként: Tegnap beszéltem egy másik, MATÁV területen szolgáltató cég képviselőjével, aki azt mondta, hogy sokszor próbáltak már tárgyalni az MTT-vel, de semmiféle kompromiszumkészséget nem mutattak másik szolgáltató megjelenésének lehetőségéről. Az MTT köti az ebet a karóhoz: Itt a büdös életben NEM lesz másik szélessávú internet szolgáltató.
MTT SUXXX!
Ákos.
[ 2003. október 28.: Kenderice szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 28. 01:18
idézet:
Ezt írta Kenderice:
Csak érdekességként: Tegnap beszéltem egy másik, MATÁV területen szolgáltató cég képviselo˝jével, aki azt mondta, hogy sokszor próbáltak már tárgyalni az MTT-vel, de semmiféle kompromiszumkészséget nem mutattak másik szolgáltató megjelenésének leheto˝ségéro˝l. Az MTT köti az ebet a karóhoz: Itt a büdös életben NEM lesz másik szélessávú internet szolgáltató.
MTT SUXXX!
Ákos.
[ 2003. október 28.: Kenderice szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szerintem az nem lehetséges, hogy az MTT nem enged más szolgáltatókat érvényesülni a saját területén, mert az jogilag támadható lenne... Ha ez megoldható lenne, egyik telefon szolgáltató sem engedne más netszolgáltatót a saját területére és kész... Szóval szerintem inkább az a helyzet, hogy rohadtul belex@rik mindenki a 29-es körzetbe és eszük ágában sincs a gagyi Monortellel, valamin ügyfeleivel fáradozni, amikor ott van a Matáv rengeteg ügyféllel (m?ködô hálozattal) és szemmel láthatóan virágzik is a bolt rendesen...
[ 2003. október 28.: kezol szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 28. 01:24
idézet:
Ezt írta kezol:
Szerintem az nem lehetséges, hogy az MTT nem enged más szolgáltatókat érvényesülni a saját területén, mert az jogilag támadható lenne... Ha ez megoldható lenne, egyik telefon szolgáltató sem engedne más netszolgáltatót a saját területére és kész... Szóval szerintem inkább az a helyzet, hogy rohadtul belex@rik mindenki a 29-es körzetbe és eszük ágában sincs a gagyi Monortellel, valamin ügyfeleivel fáradozni, amikor ott van a Matáv rengeteg ügyféllel (m?ködô hálozattal) és szemmel láthatóan virágzik is a bolt rendesen...
[ 2003. október 28.: kezol szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hidd el, hogy vannak szolgáltatók, akik idejönnének. Többet felhívtam ez elmúlt hónapok folyamán és mind azt válaszolta, hogy tárgyaltak-tárgyalnak velük folyamatosan, de nem egyszerűen nem enged az MTT a 48-ból.
Ákos.
Elküldve: 2003. 10. 28. 01:42
idézet:
Ezt írta Kenderice:
Hidd el, hogy vannak szolgáltatók, akik idejönnének. Többet felhívtam ez elmúlt hónapok folyamán és mind azt válaszolta, hogy tárgyaltak-tárgyalnak velük folyamatosan, de nem egyszeru˝en nem enged az MTT a 48-ból.
Ákos.[/quote]
Hát én csak emilen érdeklôdtem még régebben, de a válasz rendre az volt, hogy a szolgáltatásuk nem elérhetô, és egyenlôre tervbe sincs véve... Persze lehet, hogy azóta változott a helyzet, de legyen bárhogyis, ameddig nincs m?ködô hálózat, az agyaúristen sem tud szolgáltatni bárhogyis szeretne... Ha a "fejlesztések elkészülnek", már joggal kérdezhetjük, hogy hol van a többi szolgáltató???
Elküldve: 2003. 10. 28. 08:08
Hát ez van 2003-ban Budapest mellett, MATÁV körzeten kívül.
Jöhetne valami mikrós szolgáltató, legalább megbolygatná kicsit a monortel monopóliumát. Kábeltévés felejtős, mert az is monortel-é. Lassan belenyugszok, hogy nem lesz normális netem és elköltözök Pestre
Elküldve: 2003. 10. 28. 22:06
idézet:
Ezt írta Lala9:
Én is szomoru˝ 29 körzetbéli gyermek vagyok. Már 2 éve leadtam a szándék nyilatkozatot, hogy szeretnék ADSL-t eddig semmi változás, ISDN-t használok. De már nem sokáig, mert meguntam a sok havidíjjat. Havonta 10-15-20E- Ft a havi költségem csak az internetre és ez közelsem szélessávú... A monornet mailban annyit közölt ami az oldalukon van írva, hogy jelenleg nem tudnak fejleszteni, de azt sem tudják, hogy mikor tudnak majd
Hát ez van 2003-ban Budapest mellett, MATÁV körzeten kívül.
Jöhetne valami mikrós szolgáltató, legalább megbolygatná kicsit a monortel monopóliumát. Kábeltévés felejto˝s, mert az is monortel-é. Lassan belenyugszok, hogy nem lesz normális netem és elköltözök Pestre[/quote]
Aham, ez már bennem is felmerült, mert szerintem hamarabb kész lennék a költözéssel, mint ôk az ADSL-lel... Vicc!
Elküldve: 2003. 10. 29. 00:45
idézet:
Ezt írta kezol:
Aham, ez már bennem is felmerült, mert szerintem hamarabb kész lennék a költözéssel, mint ôk az ADSL-lel... Vicc![/quote]
Ez nem vicc!(
Elküldve: 2003. 10. 29. 16:31
Samott
Elküldve: 2003. 10. 29. 22:56
idézet:
Szu˝cs szerint részletes tájékoztatást, ütemtervet csak azt követo˝en tesznek közzé, ha a szükséges eszközöket is megrendelték.
[/quote]
Igazán remélem, hogy errôl a "részletes tájékoztatásról" sikerül a HWSW-nek is beszámolni! Egyébként Rátonyinak hála a cikkért, végre valami irányt? az 1 évi homály után...![]()
Elküldve: 2003. 10. 31. 17:57
Elküldve: 2003. 10. 31. 19:04
idézet:
Ezt írta RP:
Aki esetleg Gyömrő környékén lakik, és nincs reménye ADSL-re, annak jól jöhet a környéken üzemelő mikrós rendszer. Még olcsóbb is, mint az ADSL, és kb. ugyanannyit tud.[/quote]
Tudsz esetleg pontos elérhetőséget? Mert én Üllőn lakok és érdekelne.
Ákos
Elküldve: 2003. 10. 31. 19:06
Olvastam én is a hírt. A véleményem, hogy kb 1 év múlva ismét olvashatunk egyet, hogy mevan a vezető jóváhagyása és már csak a tendert kell kiírni a szükséges berendezések beszerzésére.
Elküldve: 2003. 10. 31. 21:42
idézet:
Ezt írta RP:
Aki esetleg Gyömro˝ környékén lakik, és nincs reménye ADSL-re, annak jól jöhet a környéken üzemelo˝ mikrós rendszer. Még olcsóbb is, mint az ADSL, és kb. ugyanannyit tud.[/quote]
Én Vecsési vagyok, ami talán a legideges?tôbb, mert ha kiállok a 4-es útra, látom a budapest táblát...![]()
Elküldve: 2003. 11. 03. 22:14
Eljen eljen, gratula kedves monortel. Hamarosan bucsuzhatunk a VOX-tol, hogy az edes kedves Humor1 a helyebe lepjen... Gondolom mar verte a nep miatta az asztalt, az agb dobozkak ki fognak akadni, annyian fogjak nezni...
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2003. 11. 06. 06:24
Idézet az [url="http://"http://www.ihm.hu/palyazatok/ihm/ihm_20031103_1.html"]IHM pályázati felh?vásából:[/url]
Kizáró okok
Jelen pályázat keretében támogatás nem ítélheto˝ meg, ha
* a pályázó a fejlesztést már a pályázat benyújtása elo˝tt megkezdte...
Szóval, ha elôbb kezdték volna el a fejlesztéseket, elméletileg saját magukat zárták volna ki a versenybôl...
Szintén ebbôl a szövegbôl: A pályázatok befogadása folyamatos, leadási határideje 2003. december 8.
Most akkor dec 8-ig el sem kezdhetik??? Azért mostmár nagyon k?váncsi leszek, hogy ha vége ennek a pályázati cécónak, milyen tempót tudnak diktálni??? :confused:
Elküldve: 2003. 11. 06. 06:28
idézet:
Szu˝cs elmondta azt is, hogy a szolgáltató indult az Informatikai és Hírközlési Minisztérium pályázatán, melynek november közepén lesz az eredményhirdetése.
[/quote]
Hogy lehet eredményhirdetés novemberben, ha dec 8-ig lehet pályázni??? :confused:

Súgó
A téma zárva.