HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Tomik@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 26. 13:06

idézet:
Ezt írta Samott:

Alternativa? Itt? Itt nincs masra lehetoseg... csak monortel van. Nincs mas szolgaltato a korzetben. Ez egy ilyen hely.

Samott
[/quote]

Tévedés.
A GTS datanet "monortel kompatibilis" és tőllük is rendelhetsz netet.
Van még több is de csak ők jutottak most eszembe hirtelen.
Nézz utánna.

#42 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 13:14

idézet:
Ezt írta Tomik@:
Tévedés.
A GTS datanet "monortel kompatibilis" és tőllük is rendelhetsz netet.
Van még több is de csak ők jutottak most eszembe hirtelen.
Nézz utánna.
[/quote]

OK. Te biztosan jobban tudod... ;) Megkeresned nekem [url="http://"http://home.datanet.hu/szolgaltatasok/adsl/elerhetoseg-videk.html"]ezen a listan[/url] a 29-es korzetben levo telepuleseket... koszi. Es ha kesz vagy vele, vess egy pillantast a topic cimere is... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#43 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 21:00

Arrol az aprosagrol nem megfeledkezve, hogy hiaba akarsz te barkitol is adsl-t monortel teruleten, ha a helyi telefonkozponti oldalon levo berendezesbol nincs eleg. Erre csak a datanet is kette tudja tarni a karjat, hogy majd akkor jelentkezz, ha a monortel kegyeskedett nemi alkatreszre beinvesztalni, hogy egyaltalan a lehetosege meglehessen, hogy ott a datanet vagy akarki is adsl-t tudjon szolgaltatni.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#44 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 27. 23:31

Sajnos a hír igaz: A 29-es körzetben jelenleg NINCS SEMILYEN LEHETÔSÉG SZÉLESSÁVÚ INTERNET KAPCSOLAT BEKÖTTETÉSÉRE!!! Mindannyiunknak az a "b?ne", hogy ide szült minket a jó édes anyánk... Azért arra is kíváncsi leszek, hogy ha valaha elkészül (?!?!?!) a fejlesztés, elérhetô lesz -e más internet szolgáltató?

#45 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 01:08

idézet:
Ezt írta kezol:
Sajnos a hír igaz: A 29-es körzetben jelenleg NINCS SEMILYEN LEHETÔSÉG SZÉLESSÁVÚ INTERNET KAPCSOLAT BEKÖTTETÉSÉRE!!! Mindannyiunknak az a "b?ne", hogy ide szült minket a jó édes anyánk... Azért arra is kíváncsi leszek, hogy ha valaha elkészül (?!?!?!) a fejlesztés, elérhetô lesz -e más internet szolgáltató?[/quote]

Csak érdekességként: Tegnap beszéltem egy másik, MATÁV területen szolgáltató cég képviselőjével, aki azt mondta, hogy sokszor próbáltak már tárgyalni az MTT-vel, de semmiféle kompromiszumkészséget nem mutattak másik szolgáltató megjelenésének lehetőségéről. Az MTT köti az ebet a karóhoz: Itt a büdös életben NEM lesz másik szélessávú internet szolgáltató.

MTT SUXXX!
Ákos.

[ 2003. október 28.: Kenderice szerkesztette a hozzászólást ]

#46 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 01:18

idézet:
Ezt írta Kenderice:

Csak érdekességként: Tegnap beszéltem egy másik, MATÁV területen szolgáltató cég képviselo˝jével, aki azt mondta, hogy sokszor próbáltak már tárgyalni az MTT-vel, de semmiféle kompromiszumkészséget nem mutattak másik szolgáltató megjelenésének leheto˝ségéro˝l. Az MTT köti az ebet a karóhoz: Itt a büdös életben NEM lesz másik szélessávú internet szolgáltató.

MTT SUXXX!
Ákos.

[ 2003. október 28.: Kenderice szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Szerintem az nem lehetséges, hogy az MTT nem enged más szolgáltatókat érvényesülni a saját területén, mert az jogilag támadható lenne... Ha ez megoldható lenne, egyik telefon szolgáltató sem engedne más netszolgáltatót a saját területére és kész... Szóval szerintem inkább az a helyzet, hogy rohadtul belex@rik mindenki a 29-es körzetbe és eszük ágában sincs a gagyi Monortellel, valamin ügyfeleivel fáradozni, amikor ott van a Matáv rengeteg ügyféllel (m?ködô hálozattal) és szemmel láthatóan virágzik is a bolt rendesen...

[ 2003. október 28.: kezol szerkesztette a hozzászólást ]

#47 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 01:24

idézet:
Ezt írta kezol:

Szerintem az nem lehetséges, hogy az MTT nem enged más szolgáltatókat érvényesülni a saját területén, mert az jogilag támadható lenne... Ha ez megoldható lenne, egyik telefon szolgáltató sem engedne más netszolgáltatót a saját területére és kész... Szóval szerintem inkább az a helyzet, hogy rohadtul belex@rik mindenki a 29-es körzetbe és eszük ágában sincs a gagyi Monortellel, valamin ügyfeleivel fáradozni, amikor ott van a Matáv rengeteg ügyféllel (m?ködô hálozattal) és szemmel láthatóan virágzik is a bolt rendesen...

[ 2003. október 28.: kezol szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Hidd el, hogy vannak szolgáltatók, akik idejönnének. Többet felhívtam ez elmúlt hónapok folyamán és mind azt válaszolta, hogy tárgyaltak-tárgyalnak velük folyamatosan, de nem egyszerűen nem enged az MTT a 48-ból.

Ákos.

#48 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 01:42

idézet:
Ezt írta Kenderice:

Hidd el, hogy vannak szolgáltatók, akik idejönnének. Többet felhívtam ez elmúlt hónapok folyamán és mind azt válaszolta, hogy tárgyaltak-tárgyalnak velük folyamatosan, de nem egyszeru˝en nem enged az MTT a 48-ból.

Ákos.
[/quote]

Hát én csak emilen érdeklôdtem még régebben, de a válasz rendre az volt, hogy a szolgáltatásuk nem elérhetô, és egyenlôre tervbe sincs véve... Persze lehet, hogy azóta változott a helyzet, de legyen bárhogyis, ameddig nincs m?ködô hálózat, az agyaúristen sem tud szolgáltatni bárhogyis szeretne... Ha a "fejlesztések elkészülnek", már joggal kérdezhetjük, hogy hol van a többi szolgáltató???

#49 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 08:08

Én is szomorű 29 körzetbéli gyermek vagyok. Már 2 éve leadtam a szándék nyilatkozatot, hogy szeretnék ADSL-t eddig semmi változás, ISDN-t használok. De már nem sokáig, mert meguntam a sok havidíjjat. Havonta 10-15-20E- Ft a havi költségem csak az internetre és ez közelsem szélessávú... A monornet mailban annyit közölt ami az oldalukon van írva, hogy jelenleg nem tudnak fejleszteni, de azt sem tudják, hogy mikor tudnak majd :)
Hát ez van 2003-ban Budapest mellett, MATÁV körzeten kívül. :(
Jöhetne valami mikrós szolgáltató, legalább megbolygatná kicsit a monortel monopóliumát. Kábeltévés felejtős, mert az is monortel-é. Lassan belenyugszok, hogy nem lesz normális netem és elköltözök Pestre :)

#50 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 22:06

idézet:
Ezt írta Lala9:
Én is szomoru˝ 29 körzetbéli gyermek vagyok. Már 2 éve leadtam a szándék nyilatkozatot, hogy szeretnék ADSL-t eddig semmi változás, ISDN-t használok. De már nem sokáig, mert meguntam a sok havidíjjat. Havonta 10-15-20E- Ft a havi költségem csak az internetre és ez közelsem szélessávú... A monornet mailban annyit közölt ami az oldalukon van írva, hogy jelenleg nem tudnak fejleszteni, de azt sem tudják, hogy mikor tudnak majd :)
Hát ez van 2003-ban Budapest mellett, MATÁV körzeten kívül. :(
Jöhetne valami mikrós szolgáltató, legalább megbolygatná kicsit a monortel monopóliumát. Kábeltévés felejto˝s, mert az is monortel-é. Lassan belenyugszok, hogy nem lesz normális netem és elköltözök Pestre :)
[/quote]

Aham, ez már bennem is felmerült, mert szerintem hamarabb kész lennék a költözéssel, mint ôk az ADSL-lel... Vicc!

#51 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 00:45

idézet:
Ezt írta kezol:

Aham, ez már bennem is felmerült, mert szerintem hamarabb kész lennék a költözéssel, mint ôk az ADSL-lel... Vicc!
[/quote]

Ez nem vicc! :((

#52 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 16:31

[url="http://"https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23275"]Jóváhagyásra vár a Monortel ADSL hálózatának bővítési terve[/url]

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#53 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 22:56

idézet:

Szu˝cs szerint részletes tájékoztatást, ütemtervet csak azt követo˝en tesznek közzé, ha a szükséges eszközöket is megrendelték.
[/quote]

Igazán remélem, hogy errôl a "részletes tájékoztatásról" sikerül a HWSW-nek is beszámolni! Egyébként Rátonyinak hála a cikkért, végre valami irányt? az 1 évi homály után... :)

#54 Felhasználó inaktív   RP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 17:57

Aki esetleg Gyömrő környékén lakik, és nincs reménye ADSL-re, annak jól jöhet a környéken üzemelő mikrós rendszer. Még olcsóbb is, mint az ADSL, és kb. ugyanannyit tud.

#55 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 19:04

idézet:
Ezt írta RP:
Aki esetleg Gyömrő környékén lakik, és nincs reménye ADSL-re, annak jól jöhet a környéken üzemelő mikrós rendszer. Még olcsóbb is, mint az ADSL, és kb. ugyanannyit tud.[/quote]

Tudsz esetleg pontos elérhetőséget? Mert én Üllőn lakok és érdekelne.

Ákos

#56 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 19:06

Messze van Gyömrő :(
Olvastam én is a hírt. A véleményem, hogy kb 1 év múlva ismét olvashatunk egyet, hogy mevan a vezető jóváhagyása és már csak a tendert kell kiírni a szükséges berendezések beszerzésére. :cool:

#57 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 21:42

idézet:
Ezt írta RP:
Aki esetleg Gyömro˝ környékén lakik, és nincs reménye ADSL-re, annak jól jöhet a környéken üzemelo˝ mikrós rendszer. Még olcsóbb is, mint az ADSL, és kb. ugyanannyit tud.[/quote]

Én Vecsési vagyok, ami talán a legideges?tôbb, mert ha kiállok a 4-es útra, látom a budapest táblát... :(

#58 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 22:14

Ugyan nem adsl, de monortel.
Eljen eljen, gratula kedves monortel. Hamarosan bucsuzhatunk a VOX-tol, hogy az edes kedves Humor1 a helyebe lepjen... Gondolom mar verte a nep miatta az asztalt, az agb dobozkak ki fognak akadni, annyian fogjak nezni...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#59 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 06. 06:24

Bazz, most látom csak, hogy miért nem kezdték el a fejlesztéseket:

Idézet az [url="http://"http://www.ihm.hu/palyazatok/ihm/ihm_20031103_1.html"]IHM pályázati felh?vásából:[/url]

Kizáró okok

Jelen pályázat keretében támogatás nem ítélheto˝ meg, ha

* a pályázó a fejlesztést már a pályázat benyújtása elo˝tt megkezdte...

Szóval, ha elôbb kezdték volna el a fejlesztéseket, elméletileg saját magukat zárták volna ki a versenybôl...

Szintén ebbôl a szövegbôl: A pályázatok befogadása folyamatos, leadási határideje 2003. december 8.

Most akkor dec 8-ig el sem kezdhetik??? Azért mostmár nagyon k?váncsi leszek, hogy ha vége ennek a pályázati cécónak, milyen tempót tudnak diktálni??? :confused:

#60 Felhasználó inaktív   kezol 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 06. 06:28

idézet:
Szu˝cs elmondta azt is, hogy a szolgáltató indult az Informatikai és Hírközlési Minisztérium pályázatán, melynek november közepén lesz az eredményhirdetése.
[/quote]

Hogy lehet eredményhirdetés novemberben, ha dec 8-ig lehet pályázni??? :confused:

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.