Idézet: Kaktusz - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 23:37
Sziasztok,
haborut nem, de csatat sikerült nyernem. Többhavi szamlareklamaciomra következöt kaptam:
"Hivatkozva levelére és a 2005.01.06-án folytatott telefonbeszélgetésünkre, a számlareklamációjával kapcsolatban az ügyet megvizsgáltuk és panaszát jogosnak ítéltük meg!
Levelében összesen 18752 Ft számlaösszeget reklamált meg. Tekintettek hogy a szóban forgó probléma sajnos adminisztrációs hibákból adódik, valamint arra, hogy fontos cégünknek ügyfeleink elégedettsége 2 havi elõfizetési dijra cégünk nem tart igényt!
Továbbá ez úton is elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért és reméljük még hosszú ideig elõfizetõink között tarthatjuk számon!"
Semmi mast nem csinaltam, mint orruk ala dörgöltem az aktualis ASZF kivonatokat ügyemmel kapcsolatban es felhivtam figyelmüket arra, hogy ha az altaluk sajat maguknak kiszabott reklamaciokezelesi hataridö lejartaval meg nyitott lesz, akkor a felügyeleti szerveiknek megy a levelem (amire mar fel is keszültem, söt kikerestem minten a nettel kapcsolatos civil forumot es szervezetet - es az egeszet fel is listaztam nekik).
Ajanlom mindenkinek ezt az eljarast, talan segit valamit.
Üdv
drblum

Súgó
A téma zárva.