HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 12:59

ez az RLAN wifi? gondolom az

nekem 768/512 van és vígan megy a skype úgy hogy alacsonyan van az antennám és sok a csomag veszteség, igaz ritkán használom.
:offtopic:
Néha gyengén muzsikál az interenet de most már nem szakad meg csak néha
2006 dec 11 óta vagyok itt ennél a szolgáltatónál (((nem az RLAN-nál))) és szó-szó wifi ide-oda meg vagyok vele elégedve, pedig 1 hónap után fel akartam mondani nekik. :D
Az előző wifi netem a Neteasynél volt. Tapasztaltak és csak a kezüket tartják. Kiépítik és fejlesztés nuku.
Gyengén muzsikál: van olyan időszak amikor kicsit több idő míg egy oldal bejön, ennyi.
És biztosra mondom nekem lesz sávszél. emelés február végén. Az ügyvezető mondta személyesen.

Bocs kicsit elmentem a témátol :offtopic:

Szerkesztette: gageszka 2007. 02. 07. 13:00 -kor

#382 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 16:12

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 1:08

Nekem csak kettö Skype ismerös van, de egyikkel sem tudok beszélni mert szar a internetkapcsolat.16h-23-24h-ig használhatatlan, hiába van-volt sávszélesités.Borzaszto az RLAN
szolgáltatás.

Azért, hogy ezt leírd már megérte egy új nicket regisztrálni...

LACI

#383 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 11:25

Idézet: gageszka - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 12:59

nekem 768/512 van és vígan megy a skype úgy hogy alacsonyan van az antennám és sok a csomag veszteség, igaz ritkán használom.

Khm....  mindig tanul az ember  :D Szóval alacsonyra kell tenni az antennát, és ritkán kell használni... a ...mit is? :rolleyes:
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#384 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 11:29

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 16:12

Nem ez itt a "probléma" ....legalább többen vagyunk akik ebben a topicban írogatnak  :D

#385 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 11:47

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 11:25

Khm....  mindig tanul az ember  :D Szóval alacsonyra kell tenni az antennát, és ritkán kell használni... a ...mit is? :rolleyes:

:D  :D
jelen esteben nem rakhatom feljebb az antennámat, mert bér házban lakok és ez is elég macerás volt felrakni a tető megbontása nélkűl
de így jól müxik, csak néha van lassúlás :respect:
ez meg bele fér a wifis netbe.

#386 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 08. 12:42

Az a véleményem, hogy az RLAN minimalista üzletpolitikát folytat és nem kíván versenyezni az ügyfelekért. Azaz azt a minimum szolgáltatást nyújtja azon a lehséges legmagasabb áron, amennyiért az ADSL alternatívával nem rendelkező ügyfelek a hűségnyilatkozatuk lejárta után MÉG NEM bontanak szerződést. Azaz az RLAN monopol helyzetben érzi magát és ekként is alakítja politikáját... Lehet csűrni-csavarni az indokokat, de az RLAN komolyan megütheti a bokáját, amint a nagy versenytásak az ő területükön megjelen.

Hallottam már olyat, hogy azért csak ennyi a sávszél, mert saját, független hálózatot üzemeltetnek. Gondolom nem az ingyenesen használható és csak bejelentésköteles 2.4 GHz használatára gondoltak és nem is arra, hogy nem volt szükség százmilliós beruházásra kábelfektetéshez...

Ott tartunk, hogy a többmilliárdos áron vásárolt frekvencia-használati licensszel szolgáltató T-Mobil (3,5 G) gyorsabban szolgáltat, igaz egyelőre csak Pesten.
Legszebb öröm a műköröm.

#387 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:16

Idézet: gezza - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 12:42

Az a véleményem, hogy az RLAN minimalista üzletpolitikát folytat és nem kíván versenyezni az ügyfelekért. Azaz azt a minimum szolgáltatást nyújtja azon a lehséges legmagasabb áron, amennyiért az ADSL alternatívával nem rendelkező ügyfelek a hűségnyilatkozatuk lejárta után MÉG NEM bontanak szerződést. Azaz az RLAN monopol helyzetben érzi magát és ekként is alakítja politikáját... Lehet csűrni-csavarni az indokokat, de az RLAN komolyan megütheti a bokáját, amint a nagy versenytásak az ő területükön megjelen.

Hallottam már olyat, hogy azért csak ennyi a sávszél, mert saját, független hálózatot üzemeltetnek. Gondolom nem az ingyenesen használható és csak bejelentésköteles 2.4 GHz használatára gondoltak és nem is arra, hogy nem volt szükség százmilliós beruházásra kábelfektetéshez...

Ott tartunk, hogy a többmilliárdos áron vásárolt frekvencia-használati licensszel szolgáltató T-Mobil (3,5 G) gyorsabban szolgáltat, igaz egyelőre csak Pesten.

teljesen igazad van!!!!Okos egy gyerek vagy Te!
Most megyek elaltatom a tehenet,aludt tejet szeretnék vacsorázni!!
zsan

http://darnozselifoci.de.tl/Home.htm

#388 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:43

Idézet: gezza - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 13:42

Mutass olcsóbb wifis netet... Int.air net árait is meglehet nézni SOKKAL drágább mint mi... Airplusnet SOKKAl drágább mint mi... Ne olyan szolgáltatáshoz hasonlítsd ami teljesen más technológián alapul...

De szerintem én most hagyom abba a társalgást...  :omg:

#389 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:21

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 18:43

Mutass olcsóbb wifis netet... Int.air net árait is meglehet nézni SOKKAL drágább mint mi... Airplusnet SOKKAl drágább mint mi... Ne olyan szolgáltatáshoz hasonlítsd ami teljesen más technológián alapul...

De szerintem én most hagyom abba a társalgást...  :omg:

INT-AIR.NET 192/192 vagy 512/96 (azaz még gyorsabb is a feltöltés): 5760 Ft
RLAN 512/64: 6624 Ft

Tehát az álalad említett int-air.net nem hogy sokkal drágább, hanem éppen jóval olcsóbb, a legalacsonyabb csomagnál is majdnem egy ezressel!
Legszebb öröm a műköröm.

#390 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 22:11

Idézet: gezza - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 20:21

Tehát az álalad említett int-air.net nem hogy sokkal drágább, hanem éppen jóval olcsóbb, a legalacsonyabb csomagnál is majdnem egy ezressel!

Megalol.  :Đ
www.kevenet.hu

#391 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 22:27

Idézet: gezza - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 12:42

Az a véleményem, hogy az RLAN minimalista üzletpolitikát folytat és nem kíván versenyezni az ügyfelekért. .........az RLAN monopol helyzetben érzi magát és ekként is alakítja politikáját... az RLAN komolyan megütheti a bokáját, amint a nagy versenytásak az ő területükön megjelen.

Khm...khm....Új oldaladról ismertelek meg  :D  :D van saját véleményed  :D

Szerkesztette: Kaktusz 2007. 02. 08. 22:28 -kor

#392 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 23:35

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 22:27

Khm...khm....Új oldaladról ismertelek meg  :D  :D van saját véleményed  :D

Ugyammá... :D Csak má' nagyon elegem van a nesze-semmi-fogd-meg-jól szövegből.

Egyébként ezt a véleményemet az RLAN hónapok óta ismeri, ha Laci barátunk tényleg továbbította az illetékeseknek.

Laci, ne vedd már ennyire a szívedre dolgot! Neked miért nem RLAN neted van otthon? Gondolom nem fogsz RLAN-ra váltani, igaz?
Legszebb öröm a műköröm.

#393 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:34

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 16:12

LACI

LACI ne haragudj,hogy volt bátorságom egy új nicket regisztrálni,de a jövöben majd rákérdezek mikor és hol
nyithatok egy egy új nicket.Szerintem a kritikát el kell türni mivel az jogos.Ha valami pozitiv dolog történik azt is le fogom irni.Pl. ha szuper jol müködik a net.Pl:ha egyböl felveszitek a telefont a központba,hogy be tudjam jelenteni hogy baj van a nettel.Ha minden szuper müködik akkor nem is vagyunk itt. :)
Üdv:Padli zsan
zsan

#394 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:05

Idézet: gezza - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 22:21

1.:

Mintha ez nem lenne érvényes. Én egy újabbat láttam...  :respect:

#395 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:06

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 20:34

LACI ne haragudj,hogy volt bátorságom egy új nicket regisztrálni,de a jövöben majd rákérdezek mikor és hol
nyithatok egy egy új nicket.Szerintem a kritikát el kell türni mivel az jogos.Ha valami pozitiv dolog történik azt is le fogom irni.Pl. ha szuper jol müködik a net.Pl:ha egyböl felveszitek a telefont a központba,hogy be tudjam jelenteni hogy baj van a nettel.Ha minden szuper müködik akkor nem is vagyunk itt. :)
Üdv:Padli zsan

Nézd én a kritikát tűröm, én egy utolsó alkalmazott vagyok...

Csak azt nem szeretem ha valaki félre és hülyeségeket beszél...

Telefonközpontunk fejlesztés alatt, remélem hétfőre már jó lesz tényleg sok gondunk volt vele sajnos... Ez látod jogos...  :up:

#396 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 07:59

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:05

1.:

Mintha ez nem lenne érvényes. Én egy újabbat láttam...  :respect:

Vagy esetleg régebbit?  :think:
Legszebb öröm a műköröm.

#397 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 16:09

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:06

Csak azt nem szeretem ha valaki félre és hülyeségeket beszél...

Khm...khm....át kéne olvasni a topicot, hogy ki az? :D  :D  :D

#398 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:30

Idézet: gezza - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 19:28

Ma (!!! - figyelitek a véletlen egybeesést?) bekövetkezett a várva várt sávszélemelés:

Az új sávszélességek:
384 K -> 512 K
512 K -> 768 K
768 K -> 1 Mb
1 Mb -> 2 Mb
2 Mb -> 4 Mb

Örülök neki, mert ingyen kaptam az extra sávszélt, de ennyit már egy éve is emelhettek volna. Nem tudom, tudnak-e róla, de 512 kb/s már mutatóban sem nagyon van... Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy a szolgáltatás ár/érték aránya már nem szánalmas, csak nevetséges.

a várva várt sávszélemelés nem jo semmire,délután meg este szinte nem lehet használni a netet valoszinüleg  tulterhelt.délelött jol megy,este 23h-tol ismét jo, de 15h-23 között borzaszto!!!
1évvel elöbb amikor 128/64 volt nem voltak ilyen problémák!!!!!!!!!!!!!!
szoljatok hozzá!! mi a helyzet nálatok??Most 20percig tartott hogy ide bejusak,szerintem ez mindent elárul!!
zsan

#399 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 01:23

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 19:30

a várva várt sávszélemelés nem jo semmire,délután meg este szinte nem lehet használni a netet valoszinüleg  tulterhelt.délelött jol megy,este 23h-tol ismét jo, de 15h-23 között borzaszto!!!
szoljatok hozzá!! mi a helyzet nálatok??Most 20percig tartott hogy ide bejusak,szerintem ez mindent elárul!!

A csodákra még várni kell  :rolleyes:  :reklamacio: Ha tudsz, válts szolgáltatót.  :D

#400 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 22:38

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 19:30

Egyetértek. Délutánonként egyre k.a.k.i.b.b. a hálózat. Szerencsére legtöbbször épp akkor dolgozom és így nem bosszantom magam. De 2 héten belül 3x is hosszú ideig nem lehetett tárcsázni. A vacak őskövület GPRS net szerencsére lehozta a leveleket az RLAN postafiókból.

Egyébként hogy-hogy neked 128/64 volt 1 évvel ezelőtt? Nem 384/64 volt a legkisebb csomag akkor? Tudtommal pont akkor emelték 384/64-ra az alsó csomagot 256-ról, amikor én csatlakoztam (2005 aug) /amikor egyébként szintén duplázást ígérgettek a beharangozóban/.

Ha minden az eddigiek szerint megy, akkor 2008 aug-ban már 756/64 kbit/s-on fog szakítani a legkisebb csomag is!  :eek:  :eek: Hip-hip-hurrá! Ez ám a perspektíva! Lépj be az RLAN Internet világába...
Legszebb öröm a műköröm.

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.